World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most pedig azt mondják a hangok, hogy csökkentsem a kognitív disszonanciámat:
Attól függ, kinek, mikor, mit "dob" a gép. <#mf1>#mf1>
A sebzése lepkefing, de ha kiszámolod:
4,65*390= 1813,5 vs 8*230=1840 vagyis több sebzés vihetõ be vele.
A nagyobbiké 390*5,56=2168,4. Itt már érdemes váltani de addig a lepkefing sebzés nem áll meg.
Mondtam: játékstílustól is függ nagyban...
Tegnap este meglett a D-25-T, az megy fel helyette ma. Szokni kell vele a játékot a géppuskás T-54 után. 😄
Bár a lövegválasztás habitusfüggõ és hitvitákra ad lehetõséget. 😊
Kinek mi jön be. Próbáld ki és meglátod.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
azért kérdeztem rá itt mert furcsáltam
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
HW = eltûnik minden amikor indul élesben a játék 😊
Csak HW lesz, amikor kijön az éles vmikor márciusban.
Ha nem akarsz már használni vmit, add el.
Statok magukért beszélnek....
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Azonban pszichésen a 100as az elején kellemesebb, a lõszerköltség miatt (ha jól rémlik a 100->122 átmenetnél vált a lõszer valami 250-rõl 1000 creditre).
85ös új toronyig, 122es D-2-5T az új toronnyal majd D-25T és ennyi 😄 jöhet az IS-3 😛
I met God. She's black
Alap ágyú: Pen 120, damage 160
100mm D10T: Pen 175, damage 230
ui: amúgy 122-es, az való rá 😊 Meg kell tanulni használni, mert az IS3-on az lesz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
szerinted mennyire van kiakadva a nép, hogy állandóan buffolni kell a modulokat a német tankokon?
De, hogy teljes legyen az általad feldobott fél mondat:
Az összes tank gyakran szenved modul sérülést, a német tankok emellett még le is égnek.
A fontos hiányosságoknak a tört részét javították, de mindegy, elvégre béta, meg a ruszkiknál éles, tehát eddig a szovjet kütyük fejlesztése, javítása volt prioritás
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Be happy. :) Running!
Ha minden jól megy kb 1 hét alatt meg lesz a T32 de KT ra esélyem sincs hw elõtt.
2011. feb. 15. 19:48 | privát | válasz erre | #23197
egy ismerõstõl hallottam nem hivatalosan hogy megint lesz 5x szorzó"
Hát qrvára nincs, legalábbis ezen a hétvégén... és mikorra nézte, ha szabadna tudni?
Mellesleg még mindig nyávogunk a német tankok miatt. Egyelõre próbálnak rajtuk változtatni, kiküszöbölni a hiányosságaikat és ha ez nem jön össze, akkor már valóban lesz okunk a sírásra.
Egyébként tényleg nem tudom elképzelni mi lenne, ha a német harckocsik lennének a legjobbak, ugyanis még ennek ellenére is tele van a csata a legkülönbözõbb panzerekkel.
Bár megjegyzem, jót mosolygok, mikor beregisztrál PanzerAce, Rommel stb. néven, majd belép a csatába egy T-54-gyel. 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szar OP orosz tankok.
AMúgy egyik nap 75 %-ról 0-ra égettem, egy IS7-est. Néha van ilyen is.
írd meg a sebzõdés zónát szinekkel jelölõ mod csapatnak, hogy rém szarul teszteltek, mert te láttál már olyat, hogy front páncélra kapott találat felgyújtja az is7-est 😉
egyébként nem kizárt, bár tudtommal csak a t-54nek van elcseszve az orra (fuel tank)
más
Videókat néztem közöttük voltak ilyenek is hát .. érdekes
itt látni hogy a tigris ha kellett azért össze tudta szedni magát, ha jól emlékszem a 30km/h parancsba volt adva nekik a tank tudott többet is, de csak harci vészhelyzetben engedték
http://videa.hu/videok/zene/titkolt-ellenalastigris-harc-haboru-klip-qSNgNt1CaWZuszrC
http://videa.hu/videok/film-animacio/kistigrisem-haboru-reszeg-tank-5CVDzvY66cW4wdqS
akkor tegnap miért láttam a Tcsongi nevü IS7-et ki gyúlladni egy szembõl kapott ferdi lövésétõl?
ez kissé elfogult hsz nem gondolod
javítsd ki 1%
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha támadsz (itt ugye kicsi az esélye,hogy hátúlról lõnek meg):
német tank kigyulladási esélye: 20%
szovjet tank kigyulladási esélye: 0%
ami tank kigyulladási esélye: 0%
ha kempelsz vagy városban harcolsz akkor mögéd kerülhetnek
német tank kigyulladási esélye: 40%
szovjet tank kigyulladási esélye: 15%
ami tank kigyulladási esélye: 25%
én eddig 6094 tankot lõttem ki, a tankok arányát figyelembe véve minimum 40%-a szovjet, ez idõ alatt 3, azaz három szovjet jármûvet gyújtottam fel.
szovjet tankra nem kell
németre meg felesleges, kivéve, ha van már legalább 70%-os firefighter skilled