World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szovjet társa, a Su85B sem jobb, annak még normális frontpáncélzata sincs...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Be happy. :) Running!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1271188541#TOP
tk-ra 3 nap
Ugyan ez az orosz fórumon
Orosz fórum
egy kis emlékeztetõ: mindenhonnan 100 mm a páncélja, hátulról harcolj és bátran forgasd be a törzset 30-40%-ban. onnan tudod, hogy már jól tudod használni, hogy 35+ találatot kibírsz, nekem eleinte 10 volt :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elindultunk a szokásos kerülõ úton. Egy szerencsétlen scout jött elõttünk, mögöttem meg egy KV3 meg egy KT. Az összes többi birka meg beállt kempelni a bázisnál, vagy az elkerülõ melletti bokornál.
Mi meg négyen szépe csoszogtunk a végzet felé. Hál égnek csak a néhai spotterünk feküdt el, én csak kb. 10%-on vergõdtem és a másik két nehézfiú is lesérült keményen.
Kb. 3x könyörögtem egy nyamvadt scoutért, miközben a bokorban kushadtak a PZIII/IV-es és PZIII-asok. Senki nem jött, mi meg elkeseredetten nekilódultunk és mázlisan kiiktattunk mindenkit.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ugyanaz az ágyú van rajta mint a vk45-ön, de mintha mégse. Egy 9%-on lévõ Jagdpanzer-t nem tudtam kilõni. Ellenben a Maus-t mindenki látja, és mindenki lövi. Jó befektetés volt.
De minden tankkal ez van, megveszi az ember, és az elején valami botrányos milyen vacakul mûködik, pedig eleve 100%-os legénységgel vettem. Kell vagy 50-60 meccs mire normálisan kezd mûködni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ja illetve volt közben egy draw is, Malinovka pályán, volt egy könnyed ütközet, mindkét csapatból kb. 5-5 tank ment ki, én is viszonylag hamar kiestem meg akik kimentek elvéreztünk, a maradék 10-10 ember gyakorlatilag az idõ lejárta elõtt 2 perccel mozdult ki a camper bokorjukból, persze idõ már nem maradt egy normális csatára.
Elképesztõ, hogy két csapat hogy bír végigkempelni egy csatát, még fürge Pz III-ak is.
Amióta egyik éjjel 1 órán belül kétszer is összefutottam egy csávóval aki -5öket csinált, nem nagyon hiszek az autobanban 😊
"Képzeld el. És hogy abba' a kommunista világba' ilyenkor azt mondták, hogy "Ez vajon kinek a szeretõje?" Na, ez annyival tisztább világ, föl se' merül."
Ha a D10 lepattant, a D25 is lepattant volna...
Néha hallgatnak rá. Megkérem, hogy fedezze valaki az egy szar arty-kak. Minek az...
Biztosítsa a szárnyam? Minek az.
Egyszer tették a dolgukat. Eredmény? 4 kill csak tõlem. 😊
-3 az már kemény bazze, de ez ott van elbaszva, hogy a játék automatikusan nem bünteti ezt. Simán át lehetne venni az America's Army módszerét, mínusz 500 XP-t neki második teammate találattól találatonként. Nézne csak asszem a sok idióta mikor a fõoldalon látja, hogy -2000-ben van a következõ fejlesztéséig.
A 70% körüli találati arány az jó? Az utóbbi két meccsen 80% felet volt. 😊
egy retardált -3ig jutott, ezt már jelezném
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Utóbbi elvileg elég pontatlan és brutálisan szar az átütése, de a sebzése hatalmas, már ha bemegy. Gondolom HE-vel azért lehet vele sikereket elérni, mert az fix, hogy akik ellen szánom azzal a belõle kilõtt AP lepattog bárhova is lövök. A ROF sztem nem annyira lényeges tényezõ ebben az esetben, tök mindegy, hogy ötször vagy kétszer lövök lepattanót az AP-nek csúfolt teniszlabdával.
meg kell tanulni célozni és nics gond (szovjet tankkal közel menni)
a pszichológiai elõnye hatalmas a nagy sebzésnek, sok kezdõ úgy megijed, hogy még visszalõni is elfelejt, német vonalon a KT-nál jön be elõször ez a lehetõség a rövidcsövû 10,5-esnél, már azt megéri felrakni, ég és föld, bármennyire is jobb összeségében a 88-as