World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érzésem szerint a PzIII-on is jó, de majd a Hetzer/PzIV-en tutira észreveszed, hogy mire jó. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Az AP csak akkor sebez, ha áthatol a páncélon, a HE meg akkor is, ha nem hatol át és HE-vel könnyebb részegység (motor, üzemanyagtartály, stb.) sebzést is bevinni.

Molnibalage
Mire jó a HE? Nekem semmit sem lõtt még ki...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Aztarohadtélet, ez a német 105-ös ágyú milyen baromijó. Penje fosadék, de HE-vel közelrõl egy lövéssel Tier 4-5 medeket már szedtem ki 100%-ról. Csak ezt a rohadt kicsi ROF-ot kéne megszokni.

Eagle16
Szerintem jó tank, de most komolyan. Nem is mondta itt senki hogy milyen jó a frontpáncélja, a rövidcsövû ágyúkkal át se tudnak lõni. Most felraktam rá a 105mm-es HE-s csodát és ha beállok vele egy 1m magas bokorban még akkor se látnak meg 150m-nél közelebbrõl 😊

A szovjet társa, a Su85B sem jobb, annak még normális frontpáncélzata sincs...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ximix
Prémium csak goldért <#hawaii>
byzhouse
ehhez a tankhoz mennyi xp-t kell gyûjteni? <#dumcsi><#szeret>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

ximix
Igaz tk-ra nem nagyon ugranak de legalább a bot-ereket kipattintották "BANNED PERMANENTLY"
És igyál rá egy felest 😊

HappyHunter
Meg tudná valaki mondani hogy miért lesz ilyen a KT ha custom skineket rakok rá? Más tanknál nem fordul elõ,csak ennél.

Be happy. :) Running!

Errõl beszéltem, baromi régen volt már lényegi aktivitás.

Hogy fogod szeretni a 107-essel felszeret KV-t meg KV-3-at, csak szembõl 1hitel😄

na, akkor most vegyél be egy xanaxot

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Majd 4000 felett szólj... 😊

Molnibalage
Megvan a Hetzer. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Itt most mit is kell nézni?

lipovics
Ez is mehetne a címsorba: http://wiki.worldoftanks.com
ximix
😊 lehet autobot volt azt nyomják
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1271188541#TOP
tk-ra 3 nap

Ugyan ez az orosz fórumon
Orosz fórum
ami kell rá: spall liner, venti, + még valami, nálam rammer

egy kis emlékeztetõ: mindenhonnan 100 mm a páncélja, hátulról harcolj és bátran forgasd be a törzset 30-40%-ban. onnan tudod, hogy már jól tudod használni, hogy 35+ találatot kibírsz, nekem eleinte 10 volt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jakuza001
Meg volt a mai napi XP csucs is. 😄
3664 a duplaval. 😄

Ugyan már. Malinovkán legutóbb IS3-mal voltam a legtetején a listának.

Elindultunk a szokásos kerülõ úton. Egy szerencsétlen scout jött elõttünk, mögöttem meg egy KV3 meg egy KT. Az összes többi birka meg beállt kempelni a bázisnál, vagy az elkerülõ melletti bokornál.

Mi meg négyen szépe csoszogtunk a végzet felé. Hál égnek csak a néhai spotterünk feküdt el, én csak kb. 10%-on vergõdtem és a másik két nehézfiú is lesérült keményen.

Kb. 3x könyörögtem egy nyamvadt scoutért, miközben a bokorban kushadtak a PZIII/IV-es és PZIII-asok. Senki nem jött, mi meg elkeseredetten nekilódultunk és mázlisan kiiktattunk mindenkit.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Áhh, ez már rég rossz, ha screenshotokat kell elemezgetni, ki van csukva, hogy idejük lenne rá mikor naponta több tízezren játszanak és sztem legalább fél-egy millió csata mehet le akár egy nap.

Áh, de meg szoptam , hogy megvettem a Maus-t .

Ugyanaz az ágyú van rajta mint a vk45-ön, de mintha mégse. Egy 9%-on lévõ Jagdpanzer-t nem tudtam kilõni. Ellenben a Maus-t mindenki látja, és mindenki lövi. Jó befektetés volt.

De minden tankkal ez van, megveszi az ember, és az elején valami botrányos milyen vacakul mûködik, pedig eleve 100%-os legénységgel vettem. Kell vagy 50-60 meccs mire normálisan kezd mûködni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Molnibalage
A mostani pályán is nekem kellet a végén MII-vel megindulni. Basztaka többiek. Én voltak az egyeten anti tank...

Csak szabvány választ fogsz kapni, hogy megnézik...

Ilyen nincs, zsinórban 8 vesztes csata és majdnem mindben volt killem, iszonyú nyomikkal hoz össze a sors.
Ja illetve volt közben egy draw is, Malinovka pályán, volt egy könnyed ütközet, mindkét csapatból kb. 5-5 tank ment ki, én is viszonylag hamar kiestem meg akik kimentek elvéreztünk, a maradék 10-10 ember gyakorlatilag az idõ lejárta elõtt 2 perccel mozdult ki a camper bokorjukból, persze idõ már nem maradt egy normális csatára.
Elképesztõ, hogy két csapat hogy bír végigkempelni egy csatát, még fürge Pz III-ak is.

na ja, elküldtem, kiváncsi vagyok visszaírnak-e és ha igen meddig pihen a srác

Mert nincs is. De ezt tuti logolja valahogy a játék ahogy az összes többi statot is, egy script is bannolhatná õket utólag, ha macera megírni a játék közbeni autobant. Ahol mínusz 3 meg 5 van, oda screenshot tök felesleges.

Azt regélték azt adminok a fórumon, van vmi tk autoban system, de szerintem csak pszicho hadviselést folytattak hogy hátha megilyednek az emberek 😊

Amióta egyik éjjel 1 órán belül kétszer is összefutottam egy csávóval aki -5öket csinált, nem nagyon hiszek az autobanban 😊

ximix
Ismét Hofi jutott eszembe
"Képzeld el. És hogy abba' a kommunista világba' ilyenkor azt mondták, hogy "Ez vajon kinek a szeretõje?" Na, ez annyival tisztább világ, föl se' merül."
A 100mm-esnek és az összes IS-re rakható 122-esnek is pontosan ugyanannyi (175) a penje 😊

Ha a D10 lepattant, a D25 is lepattant volna...

Herr General :-)

Molnibalage
Most is az volt, hogy én rohantam az arty segítségére. Kilõttem az A-20-at, csak felfedtem pozíciómat. Körbevettek + arty rájött. Még kivégeztem egy Pz IV-ezt, aztán harangoztak...

Molnibalage
Ja, II.

Molnibalage
Egyébként a legtöbb játékos annyira birka...

Néha hallgatnak rá. Megkérem, hogy fedezze valaki az egy szar arty-kak. Minek az...

Biztosítsa a szárnyam? Minek az.

Egyszer tették a dolgukat. Eredmény? 4 kill csak tõlem. 😊

EU-s supportnak kell írni elvileg, amit linkeltek múltkor topicot ott fél éve nem volt új post, kizárt hogy azóta nem jelentettek fel tk legényt.

-3 az már kemény bazze, de ez ott van elbaszva, hogy a játék automatikusan nem bünteti ezt. Simán át lehetne venni az America's Army módszerét, mínusz 500 XP-t neki második teammate találattól találatonként. Nézne csak asszem a sok idióta mikor a fõoldalon látja, hogy -2000-ben van a következõ fejlesztéséig.

Marder II lesz az, III késõbb lesz benne.

ximix
Persze hogy jó, de a Marder III-at én is szívesen kipróbálnám 😊<#vigyor5>
alakul ez, egyébként dugod valamelyik fejlesztõ hugát, hogy már marderIII-asod van? <#idiota>

Molnibalage
Marder III-mal elég jó kis mészárlásokat csinálok.
A 70% körüli találati arány az jó? Az utóbbi két meccsen 80% felet volt. 😊

valaki pár napja belinkelte a hivatalos fórum azon részét, ahova ki lehet posztolni a tk fanokat, vagy írni kell a supportnak és õk csinálják?

egy retardált -3ig jutott, ezt már jelezném

Köszönöm szépen.

<#wow1><#nyes><#bee1>
Az általad felsorolt három közül egyik se. Külön érték van rá. Álatlában 20-40 mm között változik, típustól függ. A harcjármûvek adatlapján lévõ értékek (front/sides/rear) csak egy bizonyos területekre vonatkoznak, hiába írják ott, hogy ennyi meg ennyi a páncélvastagság. Például a hull frontnál szereplõ értékek általában a homlokpáncálra igazak, a teknõ aljára már többnyire nem. A vízszintes páncélzatok, lövegpajzsok egyik gépnél sincsenek megemlítve.
Inkább neki van szép íves segge!

<#szeret>

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

A közepén kábé függõleges az a tartály szerû cucc ami van rajta nem tom miaz nem értek a ruszki tankokhoz lapított henger alakú kábé középen szép függõleges de még ha ferde is azért nem hinném hogy lepattan 75 milirõl a 175-ös pennel bíró AP.
Pz IV-hez a leghosszabb 75mm-es vagy a rövidke 105mm-es ágyút válasszam?

Utóbbi elvileg elég pontatlan és brutálisan szar az átütése, de a sebzése hatalmas, már ha bemegy. Gondolom HE-vel azért lehet vele sikereket elérni, mert az fix, hogy akik ellen szánom azzal a belõle kilõtt AP lepattog bárhova is lövök. A ROF sztem nem annyira lényeges tényezõ ebben az esetben, tök mindegy, hogy ötször vagy kétszer lövök lepattanót az AP-nek csúfolt teniszlabdával.

kis ROF, nagy DMG:

meg kell tanulni célozni és nics gond (szovjet tankkal közel menni)
a pszichológiai elõnye hatalmas a nagy sebzésnek, sok kezdõ úgy megijed, hogy még visszalõni is elfelejt, német vonalon a KT-nál jön be elõször ez a lehetõség a rövidcsövû 10,5-esnél, már azt megéri felrakni, ég és föld, bármennyire is jobb összeségében a 88-as

Eagle16
A KV-3 segge szép íves, T-44 lövése 3-szor pattant le a KV-3-asomról, pedig hátulról lõtt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius