World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
HE nooboook!
plepleple nyenyenyeeeee!!
<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
egyébként még a papír maus is plusszos, csak kb 1 hét alatt jön annyi, mint t5-el egy nap alatt :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mai nap elsõ csatája (ugye éjjel 1-tõl számítva)
105mm-es HE, 5-bõl 5 találat, mindhárom célpontot 100%-ról lõttem, egyedül csak én lõttem rájuk, a Stug III-at egy lövésbõl, a másik kettõt két-két lövésbõl 150-200 méteren :-)

Ez a KV jó kezekben egy szörnyeteg a maga tierjében. A 107-es ágyú meg félelmetes. A KV-3 ra is rámegy és szerintem se a 100-as se a 122-es sincs vele partiban. Ez az új kedvenc :-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Szándékosan van igy megcsinálva, fõleg a Tier9-10 tankok esetén, a fejlesztõk ezzel akarják ösztönözni, hogy az emberek mindenképpen vegyenek prémium accountot (mert anélkül elég nehéz egyáltalán 0-t kihozni).
A legjobb credit szorzója a Tier5 körüli jármûveknek van, onnan felfele és lefele szépen csökken a credit bevétel.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Aztán visszalõtt... 😞
- ha tudod hogy artyra lõsz, a HE esélyes hogy egybõl megöli, az AP nem. És hidd el, nem akarod hogy egy arty visszalõjön amig töltesz, SEMMILYEN tankban sem.
- elõfordulhat hogy szembõl APval átüthetetlen dolog jön szembe, és nincs hely/idõ/mozgékonyság hogy az oldalába/hátuljába kerülj. Igy ahhelyet hogy dingelgeted, megkinálod HEvel.
- sokkal alacsonyabb tierûre is érdemes HEvel lõni, mert az AP sokszor éledbenhagyja õket pár %al. A HE meg nem, plusz olcsóbb is.
- US heavyk meg általában a fejüket mutatják, amit igen nehéz átütni APvel.
Vannak olyan játékosok, akik ilyen ágyúkhoz is a lõszerkészlet 30-40%-át HE lövedékekkel töltik fel. Nem nagyon értem miért jó ilyen sok HE, 220 mm feletti átütéssel bármi sebezhetõ.
Mikor ki lett fejleszve a max. ágyú a Marderhez csak úgy lesetm, hogy kisebb jármûveket 1-2 lövésbõl, a nagyobbakat 3-4-bõl amortizálom le jó helyrõl. A Pz III-hoz képest álom volt még a limitált mozgással is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én nagyon ritkán használltam HE lõszert. Szeptembertõl januárig, csak nagy gépekkel játszottam, azoknál jó ha összesen 10-szer használltam (álltalában meg is bántam). A szovjet TD-knél már gyakrabban alkalmaztam, de szerintem szánalmas a teljesítményük kicsi kaliberû ágyú esetén. Az igazán jól használlható HE-s ágyúk talán 105 mm-nél kezdõdnek.
Ilyen távolságról 3 HE lövésbõl 2 semmit sem csinált úgy, hogy oldalba a testet kapta el. A 3. sebezett 3%-ot...
Az A-20 ellen 10-15%-ot vátott oldalról a HE. A pctörõ 40-50% táját is néha.
Ezt Marderral csináltam. A találati arányra hívnám fel a figyelmet.
1 HP volt már nektek?

A Pz III-at bizony végig kell szenvedni, de hogy a toszba nem rágtad még át magad rajta? Én össz-vissz másfél napot játszottam vele és meglett a Pz IV, nekem meg úgy rémlik mintha te már vagy 3 napja csak ezt erõltetnéd, meg most a Hetzert. Imho hagyd most a TD ágat, elõbb legyél túl a Pz III-on, mert azzal nagyon szenvedsz.
Azon a pályán voltam, ahol a tó mellett visz át egy hosszú hegyi út. És beálltam a város irányába fedezni a várost. Senki nem jött át fedezni az oldalam, pedig kértem. Berongyolt egy Stuart és jött egy Tiger. Úgy szétkaptak, hogy ehaj. (MII). Aztán õket is. Sok birka...
Erre gondoltam. Itt az SG Haditechnika topikban volt róla szó. Szinte senki nem tudott semmit a Gustavról. A különbözû képek alapján én egy Sherman alvázas, de Panzer III futómûvel és német ágyúval szerelt TD-nek nézem. A másik topikban nem arattam osztatlan sikert ezzel az elgondolásommal. De csak annyival, hogy egy ilyen gép logikátlan lenne nem sikerült meggyõzniük. 😊
Elöbb is 520 xp, 8100 credit, repair 5000 lõszer 1800 és ez csak szinte stock gép 7,5 -es ágyú van rajta.
Kicsit köcsögség a fejlesztõktõl, hogy 2/3-adban olyan meccsbe mész Pz III-mal, hogy az ott levõ egységek 50-66%-át szembõl soha nem sebezheted meg, de még oldalról se nagyon.
A fejlesztõk kicsit elborultak. Nem értem, hogy miért kell nacionalista (?) alapon tápolni az egyik felet...
magasság:~217cm
egyveleg moci hangokkal
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun