World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A KV alatt a KV-1-et érted? Mert a játék lenagyobb bullshitja az, hogy valójában egy atomszar konstrukciót jónak hoz ki. A KV-2 tény, hogy jól páncélozott volt, de atomszar volt a lövege a valóságban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csonk löveg nooboook!
HE nooboook!
plepleple nyenyenyeeeee!!
<#idiota><#zavart2><#zavart1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ja, csak csatlakozni akartam a te kommentedhez, gondoltam hogy tudod 😊

tudom ám :-)

egyébként még a papír maus is plusszos, csak kb 1 hét alatt jön annyi, mint t5-el egy nap alatt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Következõ körben már nem viszek, tényleg totál nincs értelme.

Mai nap elsõ csatája (ugye éjjel 1-tõl számítva)
105mm-es HE, 5-bõl 5 találat, mindhárom célpontot 100%-ról lõttem, egyedül csak én lõttem rájuk, a Stug III-at egy lövésbõl, a másik kettõt két-két lövésbõl 150-200 méteren :-)

erdos

Ez a KV jó kezekben egy szörnyeteg a maga tierjében. A 107-es ágyú meg félelmetes. A KV-3 ra is rámegy és szerintem se a 100-as se a 122-es sincs vele partiban. Ez az új kedvenc :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Másrészt, ahogy haladsz fölfelé, ugyanazon teljesítményért egyre kevesebb és kevesebb creditet kapsz, a lõszer és a javítás pedig egyre drágább.
Szándékosan van igy megcsinálva, fõleg a Tier9-10 tankok esetén, a fejlesztõk ezzel akarják ösztönözni, hogy az emberek mindenképpen vegyenek prémium accountot (mert anélkül elég nehéz egyáltalán 0-t kihozni).
A legjobb credit szorzója a Tier5 körüli jármûveknek van, onnan felfele és lefele szépen csökken a credit bevétel.

10,5: csak HE, semmi AP

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

mert kicsit sebez = kevés xp

Az miért van, hogy a KT-nak nagyon kevés XP-t és creditet ad???<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
I.C.ram
105 mm-esbe AP? Minek?
Achmed927
Hát ha elbújik akkor nímann az ilyen. Ha elõremegy meghalni hogy nézegesse a harcot max akkor még elmegy. Igaz jöhetett volna helyette volna mondjuk vmi értelmesebb tank. De a kíváncsiságnak nincs határa ugyebár.

Mondjuk speciel nyertünk még így is, de nem rajta múlt.

Szeretem õket mert ugye vele jóval erõsebbek vagyunk, aztán még jön hozzá 1-2 dezertõr aki csak belép aztán afk. Így szinte biztos a gyõzelem. 😞
Többnyire feltünési viszketegség.

Az miért jó valakinek, hogy csatlakozik MS-1-el egy olyan Platoonba, ami Tier 4-7 mezõnyben játszik? A Tier 1 matchboxával elbújt egy sarokban lévõ bokorban és nem csinált semmit.

Falra festettem az ördögöt... IS4-ben, szembe kaptam váratlanul egy GWTigert. AP telitalálat, 8%-ja maradt.
Aztán visszalõtt... 😞

A Pz IV 105mm-eshez én is sokat pakolok, 10 AP + 32 HE. Eddig egy AP lövedéket lõttem el vele a kb. 10 csatából, lehet legközelebb nem is viszek magammal :-)

Na, meg is találtál egyet aki sok HEt pakol 😊

Nagyobb tankokra is hasznos ha van HE berakva, nálam általában a lõszerkészlet 30%-át minden tankban HE.

- ha tudod hogy artyra lõsz, a HE esélyes hogy egybõl megöli, az AP nem. És hidd el, nem akarod hogy egy arty visszalõjön amig töltesz, SEMMILYEN tankban sem.
- elõfordulhat hogy szembõl APval átüthetetlen dolog jön szembe, és nincs hely/idõ/mozgékonyság hogy az oldalába/hátuljába kerülj. Igy ahhelyet hogy dingelgeted, megkinálod HEvel.
- sokkal alacsonyabb tierûre is érdemes HEvel lõni, mert az AP sokszor éledbenhagyja õket pár %al. A HE meg nem, plusz olcsóbb is.
- US heavyk meg általában a fejüket mutatják, amit igen nehéz átütni APvel.

ximix
A KV nál céloz a torony és a test közé, ahol forog egy próbát megér
Általában AP-vel lövik egymást a nagy gépek. Tier 9-10-es ágyúkhoz szerintem csak pár darab HE lövedék kell. Többnyire olyan gépek ellen, amik erõs toronnyal rendelkeznek és hull down poziciót foglalnak el.

Vannak olyan játékosok, akik ilyen ágyúkhoz is a lõszerkészlet 30-40%-át HE lövedékekkel töltik fel. Nem nagyon értem miért jó ilyen sok HE, 220 mm feletti átütéssel bármi sebezhetõ.
Molnibalage
Oda meg minek HE? A nagyobb tanoknál úgy lövik egymást szét, hogy ehaj. Azt HE-vel teszik?

Mikor ki lett fejleszve a max. ágyú a Marderhez csak úgy lesetm, hogy kisebb jármûveket 1-2 lövésbõl, a nagyobbakat 3-4-bõl amortizálom le jó helyrõl. A Pz III-hoz képest álom volt még a limitált mozgással is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem is jó ágyú az 5 cm Kwk39 L/60. Többnyire azért használhatatlan, mert az a szerencsétlen Panzer III scout tank és nagyok között kell harcolni. A HE lövedékek is lepattanhatnak, hiába állítják azt egyesek, hogy az mindig sebez. Igaz, hogy sokkal kisebb a lepattanás esélye, mint AP lövedékeknél. A HE geller általában a kisebb kalibereknél fordul elõ.

Én nagyon ritkán használltam HE lõszert. Szeptembertõl januárig, csak nagy gépekkel játszottam, azoknál jó ha összesen 10-szer használltam (álltalában meg is bántam). A szovjet TD-knél már gyakrabban alkalmaztam, de szerintem szánalmas a teljesítményük kicsi kaliberû ágyú esetén. Az igazán jól használlható HE-s ágyúk talán 105 mm-nél kezdõdnek.
Molnibalage
Hogyan, mikor 13k XP kell? Mással is tolom bele az XP-t, de inkább anti tankozok. 1 nap alatt eljutottam az MII-tõl a Hetzerig.

Ilyen távolságról 3 HE lövésbõl 2 semmit sem csinált úgy, hogy oldalba a testet kapta el. A 3. sebezett 3%-ot...

Az A-20 ellen 10-15%-ot vátott oldalról a HE. A pctörõ 40-50% táját is néha.

Ezt Marderral csináltam. A találati arányra hívnám fel a figyelmet.

1 HP volt már nektek?

A hülyeség tankfüggetlen 😊

Nagyon nagy az átütése? Ugyanmár.
A Pz III-at bizony végig kell szenvedni, de hogy a toszba nem rágtad még át magad rajta? Én össz-vissz másfél napot játszottam vele és meglett a Pz IV, nekem meg úgy rémlik mintha te már vagy 3 napja csak ezt erõltetnéd, meg most a Hetzert. Imho hagyd most a TD ágat, elõbb legyél túl a Pz III-on, mert azzal nagyon szenvedsz.

Molnibalage
Komolyan mondom, az orosz tankokkal játszók 90%-a egy balfasz.
Azon a pályán voltam, ahol a tó mellett visz át egy hosszú hegyi út. És beálltam a város irányába fedezni a várost. Senki nem jött át fedezni az oldalam, pedig kértem. Berongyolt egy Stuart és jött egy Tiger. Úgy szétkaptak, hogy ehaj. (MII). Aztán õket is. Sok birka...

Molnibalage
Pont azért használom, mert az átütése nagyon nagy. Hiába nagy a damage értéke a rövidnek, ha olyan páncélátütése van, hogy a Pz II-es körberöhögi.

Akkor az a hosszabb 50mm-es, az nagyon rossz pukkantó szerintem, hiába hosszú csövû, átütése alig nagyobb, pontossága elhanyagolható és alig sebez.

OFF:

Erre gondoltam. Itt az SG Haditechnika topikban volt róla szó. Szinte senki nem tudott semmit a Gustavról. A különbözû képek alapján én egy Sherman alvázas, de Panzer III futómûvel és német ágyúval szerelt TD-nek nézem. A másik topikban nem arattam osztatlan sikert ezzel az elgondolásommal. De csak annyival, hogy egy ilyen gép logikátlan lenne nem sikerült meggyõzniük. 😊
Molnibalage
Hosszú csövõ ágyúval tolom...

Molnibalage
Már pedig ez volt. Asszed nem baszta fel az agyam? A Pz III-mal lényegében aggyaggalamb vagyok. Õszintén szólva szinte csak crazy recont nyomok. Másre úgysem jó az a szar. A anti tank annál inkább. Olyan pozitív killben vagyok, hogy ehaj. Pz III-ban olyan negatív, hogy ehaj...

Hja, az milyen kemény már, hogy magas tiereken egy teljes lõszerújratöltés egy tier 2-es tank ára. Kicsit sem abszurd.

ximix
Még nem is láttam a dundibb kivitel Sherman-ra hajaz egy kicsit, szép íves

Asszem megveszem VK36 az elsõ poroltóm most égtem le 0-ra egy Grille-töl érdekes volt nézni szépen peregtek a szövegek aztán pukk
Ki van csukva, hogy nem sebeztél rajta 4 lövésbõl legalább 120-150 HP-t. A Pz III rövidke 75 mm-es ágyúja nagyon fosadék, de azért nem ennyire. Pz IV amúgy szembõl a legerõsebb, fejlesztett toronnyal 120mm-es a torony front páncélja, oldalról és fõleg hátulról papírtank.

Azért az szigorú hogy orosz szerveren premi nélkül nyertes csatában ha kicsit többet lövöldözöm és 50% ig lesérülök szinte semmit sem keresek a VK3002 vel.
Elöbb is 520 xp, 8100 credit, repair 5000 lõszer 1800 és ez csak szinte stock gép 7,5 -es ágyú van rajta.
I.C.ram
Hát elég sokan állítják itt, köztük én is, hogy ér valamit. Szóval szerintem a hiba az ön készülékében van 😊
Molnibalage
Lassúnak lassú, de még egy brutál nehéz tankkal is képes néha szembenézni. Ahhoz képest, hogy az 40/50 tonnás, ez meg 20.

Molnibalage
Ott sem volt jó semmire...

I.C.ram
Tök jó tank lenne, ha normális motort is bele lehetne cipõkanalazni.
Molnibalage
Egy nyamvad Pz IV-et szembõl 4-szer (!) kaptam el. Semmi sem történt HE-vel.

Kicsit köcsögség a fejlesztõktõl, hogy 2/3-adban olyan meccsbe mész Pz III-mal, hogy az ott levõ egységek 50-66%-át szembõl soha nem sebezheted meg, de még oldalról se nagyon.

A fejlesztõk kicsit elborultak. Nem értem, hogy miért kell nacionalista (?) alapon tápolni az egyik felet...

A svájciaknak volt még egy nagyon érdekes gépe: Nahkampfkanone II "Gustav". Beleférne a WoT idõintervallumába, szívesen látnám prémium tankként. Körülbelül olyan Hetzer harcértékû lehet.
ximix
" 158 db a svájci hadsereg kötelékében G13 néven egészen 1970-ig rendszerben maradt."
magasság:~217cm

egyveleg moci hangokkal
I.C.ram
Csak nagy kaliberrel ér valamit. 105+ mm-es ágyú kell hozzá. Majd Hetzer-rel rájössz, hogy mire jó 😊
Warton
Mert még nem próbáltad a Su-152-es alaplövegével...

M2 mediumba jó még a HE, a 75ös Howitzer nagyon durvákat harap. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Az a gáz ezzel a 105-ös ágyúval, hogy baromi nehéz, a torony is, lejtõn lefelé is alig megy 40 körül a Pz IV-em. Baromira lelassultam, sík terepen elõbb leelõzött egy Tiger, néztem hogy miva'? Pedig kinyomtam a szemét is a motornak.

Én már Tier 2-ben is killjeim legalább 80%-át HE-vel arattam, Pz IV óta meg csak azzal.

HappyHunter
Általában a HE lövedék a nagy kaliberû (pl.105mm) ágyúkkal hatásos.

Be happy. :) Running!