418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
a klasszikus spot bokor :D :D
nekem is vannak amúgy érdekes tankjaim,pl.az 5-ös svéd td 300-as alfája 10-ből 8 alkalommal nem lő 300-at sem...dickerrel is elég ritkán lövök az alfa felé,sőt tegnap su100-al meglőttem egy stug 3-at,mondom vagy nem találtam el vagy arrébb ment erre csata végén látom hogy 335 dmg a 350 hp-ra...hát a szomszédok tanultak pár új káromkodást
-
spam
-
yossarianHUN #387342 Az Obsidian kiszáll az AW fejlesztéséből
Ezzel gyakorlatilag hivatalosan halottnak nyilváníthatjuk a játékot.
Akit érdekel, és megvan a megfelelő angoltudása, itt elolvashatja egy belsős ember beszámolóját arról, hogy mi vezetett az egész AW-projekt bukásához.
Dióhéjban: az Obsidian egy abszolút egyedi játékot akart fejleszteni, de a kiadó MailRU rájuk parancsolt, hogy ha törik, ha szakad WoT-klónt KELL csinálniuk.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.12. 00:33:23 -
Angelus1991ster #387341 Há mer rejtett német tartalék. -
Plata #387340 Nekem top tank ugatott be ma hogy miért nem megyek ki a 5 td elé,a bázison a bokorban baszta a rezet.
Volt 267 sebzése,nekem meg 2.8k.
A másik csatában meg kinyírt csapattárs td mert berontottam az ellenfél bázisára és megöltem az utolsó ott levő ellenséges tankokat.Mikor megöltem az utolsót agyon lőtt,már előtte is ugatott hogy neki kell a kill.Én meg noob vagyok mert nekem csak spotolni kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.12. 00:03:19 -
yossarianHUN #387339 Mikor El Hallufon a KT bekempel a bázis mellé a TD-khez, aztán mikor meghal, beírja, hogy "idiot team"... Priceless. -
Nekem napi szinten ad minimum roll körülit kb. mindennel. -
ma gyönyörű napom van.dicker max-szal sikerült egy abszolút minimum rollt lőni (300 alfa,225-ös hit...) -
Köszönöm. :D -
Te megtettél mindent! :) -
SzocsA #387334 Milyen durva ma az RNG miket bead :D De imádom a t49et.
Legalább 400 méteres mákolás volt. Sigfrid line pályán, kint a mezőn mentem középtájt felderíteni, második köröm volt. G vagy H4 környékéről lőttem C vagy D3 ba...
Nem onnan lőttem ahol most vagyok, meg utána ráfagyott ez a kiírás... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát ez meg az arctic regio pályán volt vizes oldalon kezdtünk, elmegyek a hegy lábánál felderíteni, oda középre nézni a másik oldalon fent a térkép tetején az átmenőket. ketten már elmentek, még nem szűkült úgy össze, jött a tvp 8as egy tanknyi távolsággal elé lőttem, picit megmozdultam mielőtt ellőttem és bumm 990 DMG :D
Másik két tank egy 9 bc és egy francia prémtank is full sebzés de azok közelről voltak.. A WZnek meg már 300 hpja maradt.
Az artyk sebzését meg nem értem, most elég sokmindent bead.
Megse mozdítottam a célkeresztet lövés után, megvártam míg összemegy, Igazából semmit nem kell csinálni artyval ha lősz, lehet kapáslövés is. simán beadja, ha olyan az RNG.....
Ez már tegnap volt....
-
ilovearty #387333 Én ma valival (valentine nem prém) alap ágyúval egyetlen t4-esként bekerültem t5-6-os csatába. Elindultam céltalanul, tét nélkül meghalni, és kilőttem golddal az oldalát mutogató O-I-it , és egy M6-ot. össz sebzés 950 hp. Az a durva , hogy ha akarnám akkor ezredjére sem sikerült volna ez. Lehet mindig így kellene tolni, és nem túlfeszülni játék közben. Az is lehet , hogy csak nem vettek komolyan. -
Köszi!Meló utàn meglesem. -
Replay -
asolyom #387330 Még egy garnitúra talicska zöld tücsök. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Still_I_Rise #387329 Hm... általában így "köszönnek".
A W az most vagy polák perverzió vagy nyomta előre mint a meszes.
Ez gyak a "van magyar?" terminus technicus
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.02.11. 15:38:52 -
Csak köszönt,mi a probléma
-
Angelus1991ster #387327 Ha tényleg lengyel, akkor saját népét írtó faszkalapért rajong? Csodálatos.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.11. 15:30:01 -
Still_I_Rise #387326 Ez a polák vagy irtózatos retard vagy egy iparos troll.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.02.11. 15:21:36 -
Angelus1991ster #387325 -
Grat! Replay van esetleg? -
Amikor lehetetlen lehozni, mert még a lőszer is elfogy.
asolyom #387322 Mára is csak jutott egy Tank Ász. 
Régebben játszottam vele de kíváncsi vagyok, hogy változott-e valami. -
M44, 6-os amcsi arta jó fun tanknak? Megéri bele tenni normális legénységet? -
"A LFP olyan 210 mm körül van arról nem csináltam képet." -
bekescsaba #387318 s a hasa szemből állva mennyi lesz? -
bekescsaba #387317 Csáó!
Segítség kellenne.
A wz111-et (ha majd bejön) megéri lecserélni egy IS6-ra? Nagyon vállalhatatlanul lasú? Mennyire modulérzékeny? S általában, melyik a használhatóbb? -
davidbog #387316 Ez az Object 252U fenn van már pár harckocsi boncolgatós oldalon.
A homlokpáncél szemből középvonaltól kifelé 330 mm-től 365 mm-es effektív védelmet ad a lövegcső magasságából.
A legrosszabb esetben tehát amikor a oldalszögben lőnek és elveszíti az egyik döntöttségét a lándzsaorr akkor is 204 mm az effektív védelme. Magasabb harckocsiból lőve (pl O-Ni, O-Ho) jelentősen csökkenhetnek ezek az értékek.
A LFP olyan 210 mm körül van arról nem csináltam képet.
A képek erről az oldalról származnak:tanks.gg
Az persze kérdéses hogy maradnak-e ezek az adatai. A valóságban nem létezett, csak egy tervrajzig jutott. A páncél adatai nem ismertek. Az IS-6-ból és az Object 257-ből kiindulva nem biztos hogy ez egy 52 tonnás harckocsi lenne a növelt homlokpáncél felülettel és vastagsággal illetve a jóval hosszabb BL-13-1-el. Szerintem vagy a tömege nem stimmel vagy nem lett volna 130 mm lemezvastagságú a homlokpáncél hanem csak teszem fel 100 mm.
Ezt a WG féle pike nose szarságot már majdnem 5 év alatt még mindig nem sikerült megértenem hogyan van lemodellezve. Hogy a fenébe lehet kisebb az effektív értéke a lándzsaorrnak a középvonalnál, mint a harckocsi szélénél. Ha felülről megnéz az ember egy vonalrajzot akkor azt látja hogy a sőfor körül a homloklemez felső kontúr vonala hegyesebb szöget zár be a harckocsi hossztengelyével (T-10, IS-7: 35°) tehát ott jobban meg van döntve, mint a vezető után ahol az oldalpáncélhoz csatlakozik (IS-7: 50°, T-10: 45°). Tehát hát pont fordítva kéne lennie, középen nagyobb, a harckocsi széleinél pedig kisebb efffektív védelmi értéket adna a lándzsa orr.
Ettől függetlenül még mindig ez a legreálisabban lemodellezett lándzsa orr. Véleményem szerint a többi lándzsa orrú harckocsi védelmi értéke akár 50-70 mm-el gyengébb mint amennyinek lennie kéne.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.02.11. 00:25:51 -
Gyuszopapa #387315 Jó kicsit túlzás volt de ennyinek érzem főleg hogy az összes 8-as csata bukó mindig.De az utolsó 20-ból 4 volt 8-as és mind bukó.12 10-es és 4 9-es. -
Csak 81% bírtál összekapirgálni?Reroll lowBob 

-
Na ezt szeretem. :D
-
Lokker #387311 "20-ból 19-szer 9-10 tier csatában" aha persze, kérlek mesélj még. -
Gyuszopapa #387310 Akkor arra kiváncsi vagyok hogy a 8-as tankjaimmal mi faszt keresek 20-ból 19-szer 9-10 tier csatában.Csak mert már unalmas bottom tiernek lenni álltalában.Főleg ilyen STA-1 és FV4202 páncéltalan szarokkal.
Arra is kiváncsi vagyok ezek a tier beosztások köbe vannak vésve van rá valami szabály vagy egyeseknek nem jár csak +2 tier mert neked ez jár.Teljesen mindegy hogy van-e prémem mert azzal is ez van. -
asolyom #387309 Elkezdtem egy úgy legénység kinevelését a KV-1-en. A parancsnok és a lövész 1,5 skilles, a többieknek még az első sor sincs kész. Behúztam egy tank ászt, de rohadtul bosszantott, hogy nem tudtam lehozni a meccset. A végén én maradtam, meg egy T3-as Ikv72. Mindketten egy lövés voltunk a másiknak. Én lőhettem előbb, de 90 m-ről fölé lőttem, pedig totál betöltötte a célkört az ellenséges tank. 
Plata #387308 Na megint összefutottam egy Skorpioval,de ez egy igazi idióta volt. 
Sajna velünk volt,vakon szarrá lőtte az ellenség bázisa előtti bokrokat,volt a csata végén 458 sebzése.
Nekem meg ennyi.
Láncolás bulii.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 18:56:16 -
Plata #387307 De már kezdésnél köcsögök voltak,egyik elém állt másik mögém,szándékosan blokkoltak meg lökdöstek. -
Still_I_Rise #387306 Nekem is volt már velük problémám. Azt kell mondjam most izmosat sebeztek önmagukhoz képest.
A kedvencem a felső Cromi warrior user-neve. Vagy elírta vagy puhap_csként nem meri vállalni. -
Plata #387305 Én meg összefutottam egy igazi hülye buzi magyar platoonnal,szándékosan blokkoltak belém jöttek,meglőttek,a harmadik ahhoz is hülye volt hogy eltaláljon.Két cromwell megy egy type 58.Köcsög cromwell szándékosan blokkolt,belém jött egyből a csata elején,én csak spotolni szerettem volna a tuti helyen,de ez a két balfasz direkt belém jött meg lökdösött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 18:05:23