World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW most csináltam megint egy 5 killes MII játékot. 10 lövés, 9 találat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Leginkább a kommentednek az a része ragadott meg hogy "az arty legtöbbszõr a csapattársak hibája, butasága miatt hal meg,", ami sztem - mint ahogy irtam is - nem helytálló.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A VK3002DB remek jószág, a Panther már nem... ha meg Mausra hajtasz, az irány adott.
De a legjobban akkor jársz, ha átváltasz az orosz ágra 😄
Az mondjuk tényleg megdöbbentõ ha a HE lõszer 2x is zsinórban lepattant a célpontról, nekem pont az volt a legnagyobb elõnye, hogy szinte soha semmirõl nem pattant le.
Stuggal is vigan abáltam a VK45-öt is szembõl, a testre célozva, amit kevés tank tud megcsinálni 😊 Lényegében bármit bárhonnan lehet lõni a nagy átmérõjü HE ágyúkkal.
Mivel ritkán tudok játszani felgyûlt egy rakás arany. Veszek prémium lõszer. A Pz III-om még egy KV-3-ba is bele tudott marni oldalról egy kicsit. (Modjuk vicces meccs volt. A KV-3-as 7 killel letarolt minket. Vicc...)
Én ezt pontosan fordítva látom: az arty legtöbbször azért döglik meg, mert a legtöbb tüzér úgygondolja, elég ha a csata elején elvánszorog a legközelebbi kedvenc kemphelyéig és onnantól kezdve nem kell mozognia.
- ha az elején jön a leó és megöli, az akkor a csapattársak hibája ha vannak ott csapattársak és nem tudták kilõni a robogó leót (ami néha nem egyszerû). De amikor az arty ugat, hogy kössz a védelmet, miközben EGYEDÜL kempelt a bal sarokban... az az arty hibája.
- artyt kilövi a counterbattery - az az arty hibája
- meccs felén az artyt kilövi az ellen mert az a szárny összeomlott - az arty hibája, látnia kell hogy a meccs hogyan alakul, és ha omlik össze a frot akkr két lövés közben elhúznia onnan.
A többséggel ellentétben nem vagyok artyellenes, de nagyon utálom azokat az artysokat akik azt hiszik magukról, hogy a csapatnak kutya kötelessége csak azzal foglalkozni hogy az õ lusta seggüket védje, akáûr önfeláldozóan is amig õk két cigizés közben lõnek egyet.
Szoktam is veszekedni velük ingame, hogy keressenek egy szótért és nézzék meg mi az a situational awareness...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Lenne egy problémám GF 7600gt-vel volt kipufogó füstöm most egy 8600gt van és nincs kipufogó füstöm.Ezt nem lehetne valahol beállítani hogy legyen?Válaszokat elõre is köszi.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/23/shot_064.jpg
- cigi
- direkt nem konterartizik had szedjen ki minnél több sajátot az ellenfél, az hogy kinyer érdektelen. (kivétel ha az ellenséges arty konterartyzik)
- az ilyen egymás melletti szituációknál középre lõni (közelebb a sajátra) és az esetleges 😊 sebzést az ágyú ponttatlanságával tökéletesen kilehet magyarázni.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ugye ennél a tanknál még vicces motor van (20%). Egyre több az olyan játékos aki bírja az olvasás képességét, vagy fent van neki a fura skin, mert nem ritka, hogy a csaták negyedébe megvan az engine critical, vagy a kigyulladás, mindezt ugye szigorúan elõlrõl.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
sajnos egy 'k'-t lehagytam de a mai napon az ilyen
A #24514 hsz-ben van egy kép arról találgatunk,szemezgetünk.
Én úgy vettem ki csak mostanra gondoltak, de majd meglátjuk mert itt semmi sem biztos 😊
T29 5pukatás per perc lett
Az Eun várjuk hogy bejelentsék a pre ordert
kb
az oroszról nézve 1USD=250gold
Így a 25goldos pre order-10%-al kb~18k Forint
Játékon belül összehozott a sors egy ISU-152 vel én JagdPantherban ültem. Látótávom kívül kb 510 méter. Asszem 6 lövés kellett neki, míg õ egyszer sem talált el.
Vagy fakezû volt, vagy nem volt magánál, vagy csak nyomi volt.
Nem tagadom közelharcban levert volna, de ezt nem is arra tervezték.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/