World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Szóval inkább a Tiger mint a Panhter vonal?

BTW most csináltam megint egy 5 killes MII játékot. 10 lövés, 9 találat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

csak beszélgetünk 😊

Leginkább a kommentednek az a része ragadott meg hogy "az arty legtöbbszõr a csapattársak hibája, butasága miatt hal meg,", ami sztem - mint ahogy irtam is - nem helytálló.

LSSAHPAUL
Dikk most ezt nekem írtad?? Nem kaptam agyvérzést még szal tisztába vagyok a játék-elemekkel 😄 amit írtál az mind alap dolog, 2 hét után minden 20év,100 iqszint feletti egyén rájön magától. Én arra a helyzetre fókuszáltam amikor az arty a csapattársak hibájából döglik meg, hogy ez kinél hány % az változó mint ahogy az egyéni tûrõképesség is: van olyan aki nevet egy jót 😊 van aki odabasz a két tankközé.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Nekem csalódás a VK3002, tier 7 ben már nagyon kevés a 88-as pen-je.
Molnibalage
A Marder II-vel csináltam már 5 killt is. Egyetlen pozícióból sem adtam le 2-3 lövésnél többet. A Hetzerrel ezt nehéz, mert csigalassú...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szóval, ami izgatja a fantáziádat a német oldalon, arra menj. Ne az alapján dönts hogy a PZIV vagy a PZIII/IV a jobb, mert egyik se 😄

Jajj már, ezekkel a cuccokkal pedig még lehet lopakodni is 😊. De legvégsõ esetben bebújsz egy szikla mögé.

Molnibalage
Késõ. Meg szeretek szívni... 😊

Molnibalage
Szép dolog a közelharc elmélet, ha nem kerül rá sor, mert távolról lehentelnek...

Attól függ mit akarsz elérni... 😊

A VK3002DB remek jószág, a Panther már nem... ha meg Mausra hajtasz, az irány adott.

De a legjobban akkor jársz, ha átváltasz az orosz ágra 😄

Közelharcban nekem nagyon veszedelmes fegyver volt a HE ágyú, Hetzerben, Stugban, PZIII-ban és SU152-ben is egyaránt.

Az mondjuk tényleg megdöbbentõ ha a HE lõszer 2x is zsinórban lepattant a célpontról, nekem pont az volt a legnagyobb elõnye, hogy szinte soha semmirõl nem pattant le.

Stuggal is vigan abáltam a VK45-öt is szembõl, a testre célozva, amit kevés tank tud megcsinálni 😊 Lényegében bármit bárhonnan lehet lõni a nagy átmérõjü HE ágyúkkal.

Molnibalage
A német harckocsiknál a sima Pz. IV vagy a Pz. III/IV irány a jobb?

Molnibalage
Nem igazán. Néha úgy is. Csak egyszerûen az is hatásos, ha eltrafálom az ellent, mert zavarja a célzásban. Hiába üt elvben nagyon a 10,5-ös, ha nevetségesen pontatlan.

Mivel ritkán tudok játszani felgyûlt egy rakás arany. Veszek prémium lõszer. A Pz III-om még egy KV-3-ba is bele tudott marni oldalról egy kicsit. (Modjuk vicces meccs volt. A KV-3-as 7 killel letarolt minket. Vicc...)

Hát ott, hogy sniper stilusban játszol, a nagy pukkantók viszont nem alkalmasak arra 😊

"az arty legtöbbszõr a csapattársak hibája, butasága miatt hal meg"

Én ezt pontosan fordítva látom: az arty legtöbbször azért döglik meg, mert a legtöbb tüzér úgygondolja, elég ha a csata elején elvánszorog a legközelebbi kedvenc kemphelyéig és onnantól kezdve nem kell mozognia.

- ha az elején jön a leó és megöli, az akkor a csapattársak hibája ha vannak ott csapattársak és nem tudták kilõni a robogó leót (ami néha nem egyszerû). De amikor az arty ugat, hogy kössz a védelmet, miközben EGYEDÜL kempelt a bal sarokban... az az arty hibája.

- artyt kilövi a counterbattery - az az arty hibája

- meccs felén az artyt kilövi az ellen mert az a szárny összeomlott - az arty hibája, látnia kell hogy a meccs hogyan alakul, és ha omlik össze a frot akkr két lövés közben elhúznia onnan.

A többséggel ellentétben nem vagyok artyellenes, de nagyon utálom azokat az artysokat akik azt hiszik magukról, hogy a csapatnak kutya kötelessége csak azzal foglalkozni hogy az õ lusta seggüket védje, akáûr önfeláldozóan is amig õk két cigizés közben lõnek egyet.
Szoktam is veszekedni velük ingame, hogy keressenek egy szótért és nézzék meg mi az a situational awareness...

Molnibalage
10 csata alatt egyetlen killt sem tudtam összehozni. Visszaváltottam a régire. Egybõl 3 kill. Szerited hol a hiba...?

Molnibalage
Látod, hogy milyen találati aránnyal használtam a régi fegyver. Ezzel a fossal semmit semi tudok eltalálni. Vicc.

erdos
Ne legyen mert meglássák és lebux <#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Sziasztok

Lenne egy problémám GF 7600gt-vel volt kipufogó füstöm most egy 8600gt van és nincs kipufogó füstöm.Ezt nem lehetne valahol beállítani hogy legyen?Válaszokat elõre is köszi.
Tuvok
Jézus .
Na inkább nem írok erre semmit ...

Nem nyerünk ?
Jeffjohnson
Artysok nagy része nem tud játszani és csak a killre megy. 5x XP után amúgy is tele van a játék olyan játékosokkal akik top jármûvekben ülnek holott még csak egy T5 ben sem lenne helyük.

a.carkey
Gondolom vesztettetek? 😄

A medve nem játék.

voltam már 1v1-ben is😊

Ezt nézzétek meg még nem volt szerencsém ehhez hasonlohoz.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/23/shot_064.jpg

LSSAHPAUL
nézd artis szemmel: az arty legtöbbszõr a csapattársak hibája, butasága miatt hal meg, de egy tankoson saját magán mullik hogy hova megy mit csinál, az arti viszont bevan határolva a pálya bizonyos szegletébe.. szal ezt a felgyülemlett keserûséget és dühöt 3 féle képpen lehet "szabályosan" levezetni:
- cigi
- direkt nem konterartizik had szedjen ki minnél több sajátot az ellenfél, az hogy kinyer érdektelen. (kivétel ha az ellenséges arty konterartyzik)
- az ilyen egymás melletti szituációknál középre lõni (közelebb a sajátra) és az esetleges 😊 sebzést az ágyú ponttatlanságával tökéletesen kilehet magyarázni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

erdos
Jah és egy beszedett találatom volt összvisz, a saját artink kigyújtott :-) Nem tudom hogy ezekkel a böszme nagy artikkal miért kell odapörkölni ha látják hogy közvetlen egymás mellett állunk az ellenféllel ami szintén egy arti volt, én a seggében és 4%-on volt...

DonZorro
Ximix, azt a képet honnan szedted???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

erdos

A reggeli termés :-)

most, hogy sokat megyek tigrissel, még szembetûnöbb a szopóág német vonalon.
Ugye ennél a tanknál még vicces motor van (20%). Egyre több az olyan játékos aki bírja az olvasás képességét, vagy fent van neki a fura skin, mert nem ritka, hogy a csaták negyedébe megvan az engine critical, vagy a kigyulladás, mindezt ugye szigorúan elõlrõl.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Viszont a nagyobb penetration miatt pl szembõl átviszi a Ferdit, ami IS-el még nem sikerült. Nagy helyzeti elõny ez. Nem minden a sebzés. Én amcsit választanám akkor is, ha kisebb a ROF.
ximix
Kösz
sajnos egy 'k'-t lehagytam de a mai napon az ilyen

A #24514 hsz-ben van egy kép arról találgatunk,szemezgetünk.
Én úgy vettem ki csak mostanra gondoltak, de majd meglátjuk mert itt semmi sem biztos 😊
I.C.ram
Mármint itt a 25k gold lesz 10%kal olcsóbban megvehetõ? Vagy kapsz egy örökös 10%os kedvezményt?
ximix
Az Oroszon már a 6.3.8 nál vagyunk
T29 5pukatás per perc lett

Az Eun várjuk hogy bejelentsék a pre ordert
kb
az oroszról nézve 1USD=250gold
Így a 25goldos pre order-10%-al kb~18k Forint
Tuvok
Már nem is érdekel 😊

ximix
Ja No Merci 😊)
maniac78
Megkaptam a választ a kérdésemre! Német vagy orosz TD ág.
Játékon belül összehozott a sors egy ISU-152 vel én JagdPantherban ültem. Látótávom kívül kb 510 méter. Asszem 6 lövés kellett neki, míg õ egyszer sem talált el.
Vagy fakezû volt, vagy nem volt magánál, vagy csak nyomi volt.
Nem tagadom közelharcban levert volna, de ezt nem is arra tervezték.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

valóban, talán még a JPzIV is jó (én szerettem), bár az álca különbségre már nem emlékszem

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

3002DB

Sippie
azzal is van 45 csatám, 62 gyilokkal, szerettem 😄
PanzerJager I😊 elit legénység prem lõszer😊 na az über😄

Sippie
én a marder2-re szavazok (
Torzonborz
azért a stug-al is elég jól lehet osztani az észt 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sippie
merci tank?
lehetséges😄

már párszor leírtuk: német vonalon két használható halmaz van: SPG, Scout, és a merci tank, minden más a vicces kategória (persze álítólag majd javítják)

Sippie
30 csata, 15 kill, a saját hitpontom *30 csatányi sebzést nem tudtam még kiosztani 😄 pedig már a hosszabb 88-as van rajta. Inkább megyek is3-al 😄
Nincs hÍrlevél😄

Végül is örülök alapjában véve jó hogy ennyi retardált van ebben a játékban, csak nem szeretek a bré rossz oldalán állni😄

Tuvok
Alap ferdi még szarabb lesz .