World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lammaer: egyik hszben azt írtad, h szted a PzIV nem jó. Természetesen mindenkinek egyéni az ízlése, de ezzel vitatkoznék. Nekem például a legélvezetesebb meccseim ebben a tankban voltak és még most is szívesen megyek vele néhány kört. Ellenben kipróbáltam a T-34-et is, de sztem több tekintetben is rosszabb, mint a PzIV. Sõt ennyi idõ után már azt mondom, h a sokak által mondott OP szovjet tankok nem is annyira ütõsek. Egy leheletnyivel jobbak (fõleg lepattanás téren), de jó kézben a német tankok simán felveszik velük a versenyt.
Vki mondja már meg legyen szíves, h mi ez a mizéria a preorderrel? Lehet le vok maradva, mivel egy ideje nem néztem a fórumot, de én úgy tudom, h a játék ingyenes lesz (klienst simán letöltöd) és csak az aranyért kell fizetni. Vagy már nem így van?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nálunk csak ilyesmiféle van: de figyelem !! ,,Takarítónõ " dolgozik a mûszakunkban. Õ hasonlít rá igazán!

Azt olyan kis aranyos, dombocskákkal az arcán amikor mosolyog.
A WOTos csajnak meg olyan halszája van, mint némónak

Vagy rakjanak be vmi rendes bögyös macát, de még stilszerûbb lenne valami perverz pózban fotózott Hetzer...
Na ne hidd el. Odavisz ellenre célkereszt , megnyom jobb klikk , auto aim bekapcs.
Amúgy nagyon hasznos az auto aim. Pl. T44 , JP ellen. Nem ragozom, tessék használni. 😄

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Gondolom kiveszik a karácsonyfát is.
A medve nem játék.
Eddig még nem használtam.
Elõre is kösz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy soha nem használok autoaimet. Nagyjából a Tier 2 magasságában használtam utoljára.
Sajnos nem lehet mindenki olyan képzett tankász, mint te vagy és remélem, elnézed nekem ezt a kis szépséghibámat.
Valamint még egyszer elnézést kérek tudatlanságom és tapasztalatlanságom miatt, soha többé nem fordul elõ. <#vigyor4>#vigyor4>
Teljesen korrekt. 😊
AMúgy ja. Az amcsi med inkább támogató mint középre berohanó T54 hero. 😄
Nem akarok sokat ragozni,csak a tier 4 es cuccot nézzétek meg:
Miért van az,hogy a heavy csak 3 tierben van a light plö 7????
A medium is 5 kategoriát képvisel,valamint az SPG a saját kategoriáját meg se kapja...
Mi a francért kell ennyire túlmisztifikálni???
Tier x szerepeljen x +/- 1 tier oszt ennyi!
Szóval ott már egyéni ízlés kérdése, aki jobban szereti a sebészi gyilkolászást annak a Pershing jó, aki meg idegbeteg módon rohangászik annak a T54.
Két totál más tank, hiába med mind a kettõ.
Ja, a Panther 2 meg azoknak való, akik a Micimackóban legjobban a Fülessel tudtak azonosulni 😉
Az ágyújuk tényleg jó (bár kicsit lelombozó hogy a T23 nem kap új ágyút, ugyanaz van neki mint a T20-nak), viszont maguk a tankok se nem mobilak, se nem bírják az ütéseket.
Ergó igazán csak hátulról támogató snipernek lehet õket használni, mert ha valami õket kezdi el lõni nagyon hamar szétesnek (én üvegtanknak hívom õket).
A pershing az viszont brutál - volt egy estém kipróbálni, és valami hihetetlen mit lehet mûvelni az ágyújával. Autoaimmal (!!!) 3-ból 3x átütötte a T54-et, minden szögbõl, és IS7-et is szembõl, szintén autoaimmal, csikicsukizás közben.
Ez utóbbit azért lett a végén végzetes rám, mert 2-3 találat után annyira bedühödött az IS7, hogy semmivel nem törõdve lerohant hogy megölhessen, még a csapattársaimnak is a seggét mutatta (és rögtön utánam meg is halt 😊 ).
(komcsi tankom nem lesz, tehát ez az egyetlen lehetõségem a med re amíg újabb nemzet be nem kerül)
PL: nyitva hagy egy szárnyat a másikon pedig nem támad rendesen és betömörül közel az ellenhez így választhatok vagy a nyitott oldalon halok meg 1 mediumtól vagy követem õket és a heavyk vagy az ellenséges arty nyír ki mert felfedeznek. A másik az amikor 5 tank mellett robog el a medium és senki sem képes lelõni 2.ra a láncát (elsõre többnyire azonnal felrakja) ezért ha szerencsém van lövök 1 mákosat ami szinte lehetetlen. Ha velem szembe jön akkor az ovális célzó miatt ha oldalirányba akkor meg a kis csõ forgatási szög miatt szerencsejáték...tehát 1 et tehetek jóval elõtte kinézek 1 helyet várom ,hogy a célkereszt szûkül és ha mákom van talán elkapom ha nem halott vagyok.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
(T-43: 175, T20: 160)
Pedig nagyon szép emlékeim kötõdnek a DBhez, sõt, a könyvemben a legjobb Tier7-es Med plecsnit is megkapta...
Overall az artysokról beszéltem, nem rólad, az hogy te voltál megcimezve egyszeûen azért történt mert ahhot a témakörhöz tartozik.