World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó de 25 ezer is csak a negyede az orosznak. Negyed annnyi, de inkább mégkevesebb EU-s játékos...le van ejtve.

Ezért nincs szó már megint az elõrendelésrõl, se a patch-ról...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerintem sokan már nem tolják akik bétáztak.. 20-25 meglehetne most

Igen de T5 oneshot általában😄 én nyomtam vele 400 méterrõl JpZIV oneshotot simán😄 rá kell arra a mozsárra érezi😄

Nálunk meg vannak 15 ezren. Épp ezért is szarják telibe az EU szervert, 15 ezer játékos a másikon meg 100 ezer.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

M4 Sherman-nel sikerült ezt összehozni.

Eagle16
De belehet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Múltkor 34HP-val nekimentem egy 100%-on a bázison álldogáló pz IV-nek, amelyre a hosszú 75mm ágyú volt fölrakva. Amíg felé tartottam mozgás közben tüzeltem (a nagyja sebezte), õ egy helyben állt és 2x pattant le rólam, ennyi elég volt, hogy mellékerüljek és kivégezhessem.

LSSAHPAUL
gondolom nem mondok újjat, az egyik oldalt a fehérítési körzetben lévõ épületnek van egy bejárata ahova még a SU-8-as ágyú pont befér, mindig ez elõttrõl lövök, ha szétesett a front meg csak behúzódok, csak az bánthat aki benéz -valamit valamiért 😊 és bizony inkább foglalják a zászlót senki nem akar megkockáztatni egy maflást 😄, ekkor szoktam úgy csinálni mint a Muréna, kinézek és egyet elkapok. -ezután vége a mókának, 1x tudtam azt megcsinálni még kissebb tierü ágyúval hogy egy ilyen elkapás után betöltöttem mire a feldühödött nép rámrontott 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

nem lehet belépni ????
Eagle16
Múltkor mikor felmentem 100k fölött volt a játékosok száma, az utolsó számjegy csak félig fért ki 😊

Eagle16
Majd használható lesz az is, valamikor a távoli jövõben, amikor a Maus is lõhet majd a 75mm-esével.

http://www.gamestar.hu/world-of-tanks-uj-vilagrekord.html

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Tono34
Ezt majd még meggondolom 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hát ez durva.
Most vettem meg a Su-152-t. Nem is tudom mire lehet ezt használni az alap ágyúval. Lassú,mint a dög, az artyk gyorsabban lõnek nálam és pontosabban. Bármelyik tier 5-nél nagyobb tanknak max 3 lövés vagyok.
A statom eddig 11 mérkõzés 2 gyõzelem, 2 kilõtt tank.
Nem tudok sniperkedni az ágyú miatt, nem tudok bemenni a csatába, mert 2 másodperc alatt meghalok. Valaki adjon valami tanácsot, please.
A végleges verzióban is dísz lesz?
Mert többen írták korábban hogy elvileg a többágyús tankoknál mindegyik használható lesz.
Vagy csak a heavy-k kiváltsága lesz?

Gondolom mert kénytelenek akár heavy akár medi kell nekik amerikai vonalon. A torony csak dísz rajta.
Este még kitudtam maxolni az M4 et de csak pár kört sikerült vele úgy mennem. Szerintem gyengébb mint a pzIV, ott legalább van esély hogy valami lepattan a tornyáról, ráadásul azt hittem hogy sokkal mozgékonyabb mint az, de ez is kicsit lustának tûnik. Talán majd a következõ sherman, ahogy nézem hasonló súlyban van de majdnem 100 LE vel erõsebb motor is van hozzá, kár hogy az ágyú gyakorlatilag ugyan az lesz azon is. Bezzeg a muszkáknak Tier 6 on már ott van a D10 a medeknek.
De akkor mér mennek vele annyian? Amúgy annak a szarnak a felsõ ágyúja lõ egyáltalán, vagy dísznek van?

Ha majd egyszer játszok HW után, tuti hogy fizetek vkinek a Lee grindért... mondjuk 1 hónap prémiumot az accountjára, ha az enyémen is kitolja 😊

Tegnap kénytelen voltam elõvenni a Lee-t hogy összehozzam vele a M4 sherman-t. Hát potyogtak a könnyeim mire sikerült összehoznom vele a 13 K-t. Ennyire szar ortopéd jármû tényleg nincs még egy. Rosszul vagyok a gondolattól is hogy hw után ezt megint meg kell csinálnom.
Tuvok
Akkor szerintem nem rá, mert ennek a stílusa azóta is töretlenül útszéli

Ha a Maust Tigrisben gyilkolászó srácra gondolsz, õ már kezd jó útra térni 😊

soha nem néztem, de ma ezért csinálok egy új csatornát és megnézem, egyébként kérdezzétek meg Grippint (mint mondtam most õ indította újra miután visszajöttünk az EU szerverre, csak megtartotta a hun(kissrac) nevet emellé fûzte hozzá a játék még az övét és ezért lett hun(kissrac)(Grippin) )
Tuvok
Akartam már kérdezni, a szoba nyitójának van valami kirúgási/tiltási joga ?
Mert újfent betalált 1-2 deviáns alak ...

Jakuza001
Addig amig nem az osszes csapatbeli jatekos ismeros addig felesleges nezni a statisztikakat, hiszen teljesen random milyen csapatba dob be.
Van hogy benak koze, van hogy nem. Mar pedig ha lamak koze dob be lehetsz barmilyen ugyes jatekos a sok lud disznot gyoz elv ebben a jatekban meginkabb ervenyes mint mas shooter gameben.
Kisebb jarmuvel, pedig kifejezetten eselytelen a dolog. Lattam en mar prot is elverezni kis tankban amikor 1v1-ben maradt a vegen egy kv-3-al szemben.

Kb 4-5 percen keresztul szivatta pedig, kilotte a lancat es forgott korulotte, de mivel gyakorlatilag nem sebezte a vegen egyetlen egy loves eleg volt, hogy meghaljon.

Na ilyen egy Q3-ban elo nem fordult volna, mert ott a skill az skill, itt meg eleg lehet egy nagy bohom jarmu vagy tobb ellenfel egyszerre es mar is a garazsban talalod magad.

Köszi!!!
mint most írtam nincs ilyen hogy kissrac szerver, ez az EU szerveren lévõ magyaroknak szóló (nem az egyetlen) csatorna az elérhetõsége pedig feljebb is látható a banner alatt)

Channels gombra kattintasz, Find channel, beírod hogy hun, majd Find
Alatta kidob egy csomót, abból megkeresed azt amelyiknek az a neve hogy "hun(kissrac)(Grippin)" rákatt, Join, jelszó beír (meglepõ módon a jelszó is az hogy hun)
erdos
Köszi, akkor lehajtott fejjel xp gyûjtés, elõre 😛

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hogy lehet felmenni a kissrac szerverre?<#nemtudom>
Marha sok magyart szoktam látni és a legtöbbje tényleg nagyon jól tolja. Legalábbis nálam jobban. 😊

Azt figyeltem meg, hogy ha magyarokkal vagyok együtt, akkor nyugodt lehetek, hogy nem lesz fedezetlen szárny.

Ilyen T-34-es papucsot vajon honnan lehet szerezni?

Csak azért ragadtam meg mert már páran "beszóltak" meccs közben hogy ott van az akinek a CSATORNÁJÁN vagyunk, mire gyorsan közöltem velük hogy nem az enyém hanem a mienk, csak én voltam a leggyorsabb a nyári SW után és én indítottam el akkor egyébként Torzonborz csatornája (most meg már Grippiné is, mióta visszatértünk újra az EU szerverre).

Mint mondtam tényleg nem tartom magam túl jó játékosnak, viszont rossznak se, szerintem közepesen elvagyok, a statisztikát nem nézem senkinél mert az erõsen csapatfüggõ, persze aki nagyon jó az felfele tudja húzni, de nem nagyon...

Ellenben én az IS-7-emet nem az 5x szorzó alatt szereztem úgyhogy ha más nem tapasztalatom van, láttam már pár csatát... 😊
Tuvok
Majd néha küldünk hírlevelet meg vazelint 😉

<#nevetes1>

Ha tudom hogy igy megragadsz a Hsz-em elsõ szavánál akkor inkább nem használom.

IRL általában melóhelyen mindenkit "mester" ill "fõnök" megszólítással illetek. Itt is ilyen értelemben használtam (nem bámulgattam a statjaidat 😊 )

Azé tegyük hozzá, úgy vettem észre hogyha kis hazánk képviselõi értelmesebben és vérmesebben tolják a játékot mint az átlag. De lehet csak hazabeszélek 😄

Mennyi leszigorúbban õrzött seggbekúrós fegyvházzal lehetnek kiváltani?
Inkább azt választanám...

ég és föld

kimaxolt GWP: közepesen gyors, nagy szögben kitéríthetõ ágyú, pontosabb sokkal, meg egy kicsit jobban sebez korrekt ROF-al, 10 NAE-esbõl (Német Artisok Egyesülete) 9 ezt ajánlja. 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem vagyok én mester 😊 tegnap is simán szarrá lõttetek, de hát nem vagyok egy kempelõs típus én sem 😊 néha szeretek egy-két kört menni a Hummellel, de ha városi pályára betesz akkor szidom saját magam hogy megint minek jöttem el 😊 Viszont mindig plusszos a kör...
Tegnap volt egy-két jó köröm vele, egyszer 5 egyszer meg 7 kill, de kellett hozzá a csapat...és általában a felét csak kevés 10-20%ról lõttem ki (de ahogy a fociban is mondják fekvõ ember nem rúg gólt... itt is csak a kilõtt tank nem lõ rád)
1 év Leezésre ítéllek😊

Ne ne, csak a Lee-t neeeeeeee /sikoly

Ahh, ok. Bár néha érdemes bent maradni.

Tegnap mikor kilõttek a vadi új PzIV-esemben - mivel azt hittem könnyû tankban ülök és úgy is játszottam - bent maradtam megnézni egy amcsi M3 Lee-t, mert kíváncsi voltam, hogy azzal az elég szarnak tûnõ konstrukcióval hogyan is kell játszani. Erre a csávókám beszorult egy törmelékhalomba és szép lassan leamortizálta egy light tank oldalról.

Tuvok
Nem, mindent megkapsz amit addig teljesítettél, ha élve, ha halva lépsz ki .

Ha kilõttek és exit battle, akkor is gyengébben muzsikál a tp?

erdos
Apropó, a Hummel után mekkora elõrelépés a GW panther? Sokkal jobb, gyorsabban céloz vagy ilyesmi?

erdos
Na én mindent megtettem de rájöttem hogy én és a TD nem illünk össze. Jártunk párterápiára meg minden de nem segített, nem vagyunk egymáshoz valók, csak a Hetzerke marad meg <#idiota>

Eagle16
Az exit battle 0 kredit és 0 xp. Ennél jóval többet kapok ha elbújok, akkor meg végképp ha átkapcsolok kamikaze üzemmódba és nekimegyek 5 tanknak 😄

(abban az utcában egyébként 2 tank is könnyen feltarthat 5-öt is akár, mert addig nem támadnak míg rá nem jönnek hogy õk itt most hatalmas fölényben vannak. Az okosabbak erre rájönnek 30 mp alatt, a gyengébbek inkább biztosra mennek és megvárják míg a hegyrõl jövõk hátba támadják õket 😄)

Tudtommal Exit battléval nem spórolsz javítást... felrobban, azt fizethetsz érte egy rakás zsét, 0 közeli bevétel mellett.

Eagle16
Emlékszem olyan körre én is 😄

Majdnem az összes tank felment a hegyre, lent meg kóborolt egy-két magányos farkas 😄 Azt hinné az ember hogy pff, 10-12 tank a hegyen, ezt buktuk, erre meglát szintén 10-12 db piros pöttyöt a hegyen és utána vidáman megy SPG-t irtani / bázist foglalni 😄

mester, a konkrét oldal a részeges overlordnak a blogja. Általában pár nap eltéréssel ugyanezek az infók jelennek meg a hivatalos fórumon is.

http://overlord-wot.blogspot.com/

Tono34
Exit battle, egy csomó pénzt spórolsz a javításon 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.