World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért nincs szó már megint az elõrendelésrõl, se a patch-ról...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Most vettem meg a Su-152-t. Nem is tudom mire lehet ezt használni az alap ágyúval. Lassú,mint a dög, az artyk gyorsabban lõnek nálam és pontosabban. Bármelyik tier 5-nél nagyobb tanknak max 3 lövés vagyok.
A statom eddig 11 mérkõzés 2 gyõzelem, 2 kilõtt tank.
Nem tudok sniperkedni az ágyú miatt, nem tudok bemenni a csatába, mert 2 másodperc alatt meghalok. Valaki adjon valami tanácsot, please.
Mert többen írták korábban hogy elvileg a többágyús tankoknál mindegyik használható lesz.
Vagy csak a heavy-k kiváltsága lesz?
Mert újfent betalált 1-2 deviáns alak ...
Van hogy benak koze, van hogy nem. Mar pedig ha lamak koze dob be lehetsz barmilyen ugyes jatekos a sok lud disznot gyoz elv ebben a jatekban meginkabb ervenyes mint mas shooter gameben.
Kisebb jarmuvel, pedig kifejezetten eselytelen a dolog. Lattam en mar prot is elverezni kis tankban amikor 1v1-ben maradt a vegen egy kv-3-al szemben.
Kb 4-5 percen keresztul szivatta pedig, kilotte a lancat es forgott korulotte, de mivel gyakorlatilag nem sebezte a vegen egyetlen egy loves eleg volt, hogy meghaljon.
Na ilyen egy Q3-ban elo nem fordult volna, mert ott a skill az skill, itt meg eleg lehet egy nagy bohom jarmu vagy tobb ellenfel egyszerre es mar is a garazsban talalod magad.
Channels gombra kattintasz, Find channel, beírod hogy hun, majd Find
Alatta kidob egy csomót, abból megkeresed azt amelyiknek az a neve hogy "hun(kissrac)(Grippin)" rákatt, Join, jelszó beír (meglepõ módon a jelszó is az hogy hun)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Azt figyeltem meg, hogy ha magyarokkal vagyok együtt, akkor nyugodt lehetek, hogy nem lesz fedezetlen szárny.
Mint mondtam tényleg nem tartom magam túl jó játékosnak, viszont rossznak se, szerintem közepesen elvagyok, a statisztikát nem nézem senkinél mert az erõsen csapatfüggõ, persze aki nagyon jó az felfele tudja húzni, de nem nagyon...
Ellenben én az IS-7-emet nem az 5x szorzó alatt szereztem úgyhogy ha más nem tapasztalatom van, láttam már pár csatát... 😊
IRL általában melóhelyen mindenkit "mester" ill "fõnök" megszólítással illetek. Itt is ilyen értelemben használtam (nem bámulgattam a statjaidat 😊 )
Azé tegyük hozzá, úgy vettem észre hogyha kis hazánk képviselõi értelmesebben és vérmesebben tolják a játékot mint az átlag. De lehet csak hazabeszélek 😄
Inkább azt választanám...
kimaxolt GWP: közepesen gyors, nagy szögben kitéríthetõ ágyú, pontosabb sokkal, meg egy kicsit jobban sebez korrekt ROF-al, 10 NAE-esbõl (Német Artisok Egyesülete) 9 ezt ajánlja. 😉
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tegnap volt egy-két jó köröm vele, egyszer 5 egyszer meg 7 kill, de kellett hozzá a csapat...és általában a felét csak kevés 10-20%ról lõttem ki (de ahogy a fociban is mondják fekvõ ember nem rúg gólt... itt is csak a kilõtt tank nem lõ rád)
Tegnap mikor kilõttek a vadi új PzIV-esemben - mivel azt hittem könnyû tankban ülök és úgy is játszottam - bent maradtam megnézni egy amcsi M3 Lee-t, mert kíváncsi voltam, hogy azzal az elég szarnak tûnõ konstrukcióval hogyan is kell játszani. Erre a csávókám beszorult egy törmelékhalomba és szép lassan leamortizálta egy light tank oldalról.
(abban az utcában egyébként 2 tank is könnyen feltarthat 5-öt is akár, mert addig nem támadnak míg rá nem jönnek hogy õk itt most hatalmas fölényben vannak. Az okosabbak erre rájönnek 30 mp alatt, a gyengébbek inkább biztosra mennek és megvárják míg a hegyrõl jövõk hátba támadják õket 😄)
Majdnem az összes tank felment a hegyre, lent meg kóborolt egy-két magányos farkas 😄 Azt hinné az ember hogy pff, 10-12 tank a hegyen, ezt buktuk, erre meglát szintén 10-12 db piros pöttyöt a hegyen és utána vidáman megy SPG-t irtani / bázist foglalni 😄
http://overlord-wot.blogspot.com/