World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Állat ez a játék, majd megjelenek csatin is.
Városban kevés sikerélményem van light tankkal. Nincsen valami guide, leírás, ami kicsit segítene? Vagy tanácsok innen? 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

a.carkey
Khm. 😊<#whatever>

A medve nem játék.

en nem ertem ezt a kepbeillesztest , neha megy neha nem , valszeg bennem van a hiba....<#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hali
nem tudom mas talalkozott e ezzel a hibaval ,a himellsdorfon(asszem ez a neve) rogton a csata elejen nekiragadtam a falnak aztan se elore se hatra se oldalra, lelkes t-34-es tarsaim probaltak tologatni elolrol hatulrol oldarrol ....semmi <#csodalk>
Igy aztan a falhoz tapadva kilottem 3-at es nyertunk <#taps>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Mazochista. 😄

Szép teljesítmény, jól bújik a kis dög. Grat.
Eagle16
Megvan az elsõ top gun-om a hetzivel az orosz szerveren, ráadásul olyan csatában ahol majdnem én voltam a legkisebb 😄

105-ös HEs ágyú van rajta, egy Su-8-ast, egy M-37-est, egy KV-3-ast, kettõ darab T-34/85-öst és egy Su-85-öst lõttem ki 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát, teoretikusan HE-vel is csak majdnem tudja megcsinálni....
950 * 1.2 = 1140 😊

Van egy olyan elméletem, hogy a sebzés nagyobb, ha kritikus helyeket találnak el (tipikusan a T29 tornyának fülén volt ilyen élményem amikor rálõttem).

Se közel se távol senki😊Városi pálya, de lehetséges persze..

Valószínû, hogy két lövés ért egyszerre, csak a 704 lövedéke volt a picivel késõbb becsapódó.
Sokszor láttam már ilyet.
Megmondhatná valaki hogy is oneshotol egy objekt704 egy T44-et ammorack nélkül????? az egy 1190-es lövés......

Eagle16
Nem, mert akkor az egyik embert kidobja.

I.C.ram
Egy account-tal be lehet amúgy lépni egyszerre több géprõl?
Az igen, akkor majd ha beindul az éles és lesz kedvem egyáltalán játszani, megkereslek benneteket 😊

;-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én még a T1 hevit is vállalom, kifejezetten megszerettem azt a kis gokartot.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Mikor özönlenek rád a tankok, valóban, mint az oroszok (<#mf1>), de a csata végeztével te maradsz életben ( 1 a 7 elleni összecsapás) és elõtted ott hever az összes roncsa a sivatag homokján, azért fellélegzel.<#vigyor4>

HappyHunter
Én simán megcsinálom neked. 😄 Azalatt a nem túl sok csata alatt amikor a Lee-vel mentem, nem anyáztam annyit mint most az M6-tal. Az ágyúja is kellemesen harapós, szóval számíthatsz rám 😄

Be happy. :) Running!

szovjet tankkal kiszedtél pár tankot, standard, mit kell nézni? <#zavart1>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Pedig ez a csávó régi motoros közel 2500 csatával. Lehet egyre több ilyen mókamiki lesz, fõleg open bétások, hogy úgy is mindegy már hw elõtt. Hányok. Az ilyen mentalitástól is meg a szar, autoban nélküli játéktól is. Semmi nem védi meg a normális játékost az ilyenektõl.

Kikövetkeztettem. 😊

Könnyû tankokat nem nehéz leszedni.

ki beszélt itt gyõzelemrõl?
írtam h. ezek miatt nem gyõzök?(ami mondjuk teljesen igaz😄)

Epikus. 😊

Nem lehet mindig nyerni. 😊

Arra gondoltam, hogy az IS-4-en a loader már a harmadik skilljét fejleszti(30%-on van neki), míg a többiek még mindig csak a második skillnél tartanak, 99%-on van nekik vagy 15 meccs óta.
f24sg
felvettem az imént egy kis teamkillt, de nem azé', hogy report, hanem mert vicces volt, ahogy a kis sörmen megugrotta a heavy témát...

vidió
Warton
Szerintem ugyanúgy ahogy az elsõdleges skillek.

tudja azt valaki, hogy milyen logika szerint fejlõdnek a legénység másodlagos skilljei?
gyerekek ezt a játékot mostmár komolyan le kell törölni
lassan már a sok hülye emberen röhögök és nem tudok játszani
himmelsdorfon mausal felmegy a hegyre miközbe ellenségnél 2 maus van aztán lakevillen gwpantherel lezárni a középsõ utat már szánalom
komolyan csak én kapok ilyen IQ nulla embereket?

Múltkor raktam be prem accos 4xp victoryt😄

Lábon lõtted magad a meccs elején?

V43 1105
:ADSAD?SAD_SAD?SAD_SADS_DAS az karrier XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Semmi hibát nem látok. 😊

keresd a hibát

kilõttek a szenyók? <#zavart1>

Egy screenshotot róla, aztán egy egyszerû ticket feladás a support oldalon, és a ferdis már utazik is permabannal haza.

Eagle16
Képet nem raksz be róla?

<#nyes>

Bakker milyen csatán voltam,elkezdõdik a csata erre hülye gyerek ferdivel kilõtt 5 csapattársat,utána õt is kilõtték,egybõl -6.Nem igaz hogy ilyen barom csapattársakat kell kapnom.

Nem volt kocka, csak benevelõdött. 😊

Eagle16
Tudom mire gondolsz, az a kis lyuk érdekes 😄
Én még nem használtam, de tud meglepetéseket okozni, mert hiába van kis piros ikon az ellenség fölött, arrafelé nem is nagyon nézek, aztán foglalás felénél látom csak, hogy ott bent gubbaszt valaki 😊

<#taps>

mindig nagy szemekkel nézek az ilyen sztorikra, mertnincs az a pénz, hogy kocka barátnõt válasszak.

Meg terjed a dolog. Mikor a lemilen olvastam róla, szóltam egy haveromnak, aki szólt egy haverjának, aki most a feleségével együtt tolja. 😊 Apu felderít, anyu ágyúzik.

Nyilván itt is többen fognak játszani, amint élesre váltanak.

Tono34
A support is csak negyede, ha nem kevesebb 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Az USA szerveren vajon hányan lehetnek? 😄

Amúgy én nem érzem hogy leszarnák az EU szervert, ez csak a szokásos késés, meg idõhúzás. Persze, az oroszon már fizetnek érte, ezért jobban kapkodják magukat.

100k ember azért durva dolgokat tud csinálni egy fõ chat ablakban, el se tudod olvasni mit írt valaki, mert már jön a következõ adag 😄 De a fórumuk is ilyen, mikor patchre vártak, ilyen 100+ oldalnyi szemetet irkáltak össze...

A 100K játékos az orosz szerveren csak az egy idõben játszó játékosok száma. A regisztrált és alkalmanként játszó játékosszám ennek akár a nagyon sokszorosa is lehet.
Mindig tanul valami újat az ember. 😊

ximix
Látszik kezdõ vagy <#schmoll2> bízd a profikra pl:

Eagle16
Ha menet közben forgatod a testet balra-jobbra akkor sokkal nagyobb eséllyel pattan le minden. Kicsit gyakorolni kell, meg kell hozzá pl. T-44 - T-54 - Vk3002DB - T23, tehát olyan tank aminek jó a traverse speed-je és elég gyors is.
Leo-val is meglehet csinálni, pedig annak aztán közel 0 páncélzata van, ha azt nézzük hogy mik lõnek rá amikor épp felderítõt játszik. Mégis, a lemezek döntöttsége nagyon jó.

De ha tapasztalt közepes tankos vagy, ezt már tudod 😊