World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Városban kevés sikerélményem van light tankkal. Nincsen valami guide, leírás, ami kicsit segítene? Vagy tanácsok innen? 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
nem tudom mas talalkozott e ezzel a hibaval ,a himellsdorfon(asszem ez a neve) rogton a csata elejen nekiragadtam a falnak aztan se elore se hatra se oldalra, lelkes t-34-es tarsaim probaltak tologatni elolrol hatulrol oldarrol ....semmi <#csodalk>#csodalk>
Igy aztan a falhoz tapadva kilottem 3-at es nyertunk <#taps>#taps>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Szép teljesítmény, jól bújik a kis dög. Grat.
105-ös HEs ágyú van rajta, egy Su-8-ast, egy M-37-est, egy KV-3-ast, kettõ darab T-34/85-öst és egy Su-85-öst lõttem ki 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
950 * 1.2 = 1140 😊
Van egy olyan elméletem, hogy a sebzés nagyobb, ha kritikus helyeket találnak el (tipikusan a T29 tornyának fülén volt ilyen élményem amikor rálõttem).
Sokszor láttam már ilyet.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Be happy. :) Running!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
írtam h. ezek miatt nem gyõzök?(ami mondjuk teljesen igaz😄)

vidió
lassan már a sok hülye emberen röhögök és nem tudok játszani
himmelsdorfon mausal felmegy a hegyre miközbe ellenségnél 2 maus van aztán lakevillen gwpantherel lezárni a középsõ utat már szánalom
komolyan csak én kapok ilyen IQ nulla embereket?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én még nem használtam, de tud meglepetéseket okozni, mert hiába van kis piros ikon az ellenség fölött, arrafelé nem is nagyon nézek, aztán foglalás felénél látom csak, hogy ott bent gubbaszt valaki 😊
mindig nagy szemekkel nézek az ilyen sztorikra, mertnincs az a pénz, hogy kocka barátnõt válasszak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy én nem érzem hogy leszarnák az EU szervert, ez csak a szokásos késés, meg idõhúzás. Persze, az oroszon már fizetnek érte, ezért jobban kapkodják magukat.
100k ember azért durva dolgokat tud csinálni egy fõ chat ablakban, el se tudod olvasni mit írt valaki, mert már jön a következõ adag 😄 De a fórumuk is ilyen, mikor patchre vártak, ilyen 100+ oldalnyi szemetet irkáltak össze...
Leo-val is meglehet csinálni, pedig annak aztán közel 0 páncélzata van, ha azt nézzük hogy mik lõnek rá amikor épp felderítõt játszik. Mégis, a lemezek döntöttsége nagyon jó.
De ha tapasztalt közepes tankos vagy, ezt már tudod 😊