World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az én lövésem miért pattan le, ha minden körülmény azonos? Bele számíthat a legénység tapasztalata? Vagy csak teljesen véletlenszerû?
Vagy csak fakezû vagyok?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ezde debil :L
I met God. She's black
Magukkal tolnak ki, mert késõbb jutnak pénzhez, nem veled... gondolom a vurstliban amikor azt mondja a körhintás hogy mehetsz még további 2 menetet ingyen, majd utána ad még 1et egybõlelkezdesz hõbörögni hogy akkor most adjon ajándékot, mert elõbb azt mondta hogy csak 2t mehetsz ingyen, de a végén 3x mentél..
A másik dolog, hogy a késés miatt és a rekord miatt adhatnának ajándékot, akár 5x-ös szorzó lehetne megint. De gondolom ennyire azért nem foglalkoztatja õket a dolog.
Ismét csodás balance.
Nem mondom azt hogy ez igy jó - mert nem - de igy mûködik.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ISU152-vel voltam pl, és a mögöttem ~150m-re bújó JPt elõbb kiszúrta és szétlõtte az ellen még úgy is, hogy én folyamatosan lõttem õket. Ennyit a láthatóságról és a balancról.
A JP-t egyedül azért érdemes tolni mert utána a ferdi - teljesen kigyúrva - remek jószág 😊
Fõleg látszik, ha már az elején azzal nyit hogy "fear the loltraktor", ami már 5 hónapja sem volt vicces.
Na, az ilyeneket én is a legnagyobb nyugalommal teszem hidegre - nemcsak azért mert rühellem az ilyeneket, de azért is mert valóban lovagiasnak tûnik nem bántani a kicsit, de nem jó dolog arty és minden más célpontjának lenni azért mert megmutat nekik.
A bajnokság ideje alatt pl nem egy csatába vittünk loltraktort, hogy kitöltsük a kötelezõ létszámot, és bizony bokorban elhelyezkedve nagyon jó szemek voltak, rengeteget számítottak, pedig Tier8-asok közé jöttek.
Ha nem tudna spottolni aláírom, hadd marháskodjon, de mivel tud és az nekem káros, még T54ben sem sajnálom az 1250 credites skulót rá 😊
Nem azért mert lesz +1 killem vagy ettõl fogom prónak érezni magam...
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
EU game servers will be down for scheduled data center maintenance Tuesday March 1, 2011.(Kedden)
Estimated downtime: from 8:00 to 14:00 UTC.
During the scheduled maintenance, connection to the game servers will be not available.
We apologize for any inconvenience.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Emancipate yourself from mental slavement!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
El Halluf-nál az a fûcsomó.Már többször is átütötte a tankocskám oldalát.Balról be,jobbról ki.De hál'istennek még nem sérült 1 modulom se tõle.😊
Pusztuljon mindenki a környékrõl!!Vérben gázolok haspáncélig!
Beleket aggatok az antennára,emberfejeket a fényszórókra,közben sípcsontokból készült furulyán játszok agyhalott undergrund zenéket és vérben forgó szemekkel eszelõsen vihogok!NYeeeeeeeheeeheeeeheeeeeeee!!!!!
khm...khm... bocs!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A csapattársakat azért kihagyom, de én is. :-) Nem válogatok és nem menekülök behúzott farokkal a legdurvább heavy láttán sem, legfeljebb valamilyen fedezékbe húzódok és onnan osztom.
valamint ha nem lövöm ki, károkat okozhat a csapatnak. Még a legkisebb kis légypiszok is.
Így van, pontosan errõl vakerálok én is. Ha sebezni nem is igazán tud, mert kis légypiszok, attól még felderíteni tudhat és ezáltal infókat szolgáltatni nagyobb társainak.
Amúgy szép.
A balfasz játék beválogatás viszont igaz. AMikor nálunk van mondjuk 5-6 T 54 náluk csupa heavy ...... na az idegesítõ. Nincs megfelelõ elosztás.
Mindegy, hogy T-54 az ellenfél vagy MS-1, ki kell lõni legjobb tudásod szerint, ha már a balfasz játék beválogatta.
2 rossz dolog van benne azt megértem : könnyû meglátni, autom aimban ágyúnak mindig kampec.
Más: gyors, gyorsan fordul, viszonylag kemény ágyúja van a maga tierjében. Nem mindig a nagyokhoz dobja be.
Én személy szerint a kedvencek közé sorolom. 1 full alap Ferdi .... na az már gáz. 😄 Fullosan meg tuti. Szval kinek mi. 😊
De.
Majd a T 54 ellen kell huszárkodni. 😄 Többet nem szólok erre a témára.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun