World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
OFF
Ferdinand
Szerintem a Ferdinand-ban a villany motorok égtek le, gyulladtak ki.
"A jármûhöz eredetileg tervezett benzinmotorok végül mégsem kerültek gyártásba, így azokat a jól bevált Maybach HL 120-asokkal helyettesítették. A meghajtó rendszer elektromos elemeit (a két generátort, illetve a két villanymotort) a Siemens cég szállította."

Panther
-Ha mondat egészét nézzük
"Az alakulat helyzete hét csatanap után: Az ellenséges tevékenység és a meghibásodások következtében a harcérték rohamosan csökkent. Július 10. estéjére 10 bevethetõ Párduc harckocsi maradt a frontvonalban. 25 Panther került végleg veszteséglistára (23-at kilõttek, kettõ magától gyulladt ki a felvonulás során), 100 Párduc várt szervizelésre a frontvonal mögött (56 ellenséges tûz következtében, 44 pedig mûszaki hiba miatt vált használhatatlanná). A mûszaki hibás jármûvek hatvan százaléka könnyen kijavítható. Körülbelül 40 Párducot már ki is javítottak, és úton vannak az arcvonal felé. Hozzávetõleg 25 harcképtelenné vált harckocsit még mindig nem gyûjtöttek be a harctérrõl. Július 11. estéjén 38 Párduc volt bevethetõ, 31 került végleg leírásra, és 131 várt javításra. Egy lassú növekedés tapasztalható a harcértékben. A találatok következtében elszenvedett veszteségek (81 Panther július 10-ig) heves harcokról tanúskodnak.
Az oroszok mély, erõsen elaknásított védmûvei törvényszerûen átlagon felüli veszteségeket kellet, hogy okozzanak. Az a tény, hogy a Panther elõször tûnt fel a harcmezõn, szükségszerûen a figyelem középpontjába állította. Összehasonlítás más páncélos egységek veszteségeivel nem készült. Ebbõl kifolyólag a felsõbb vezetés és a harcoló csapatok hirtelenjében arra következtetésre jutottak, hogy a Panther használhatatlan.
Összefoglalva azonban meg kell jegyezni, hogy a Párduc sikeresnek bizonyult a harcok során. A mûszaki meghibásodások magas száma várható volt, hiszen a csapatpróbák sosem lettek befejezve. A Panther bevethetõségi görbéje folyamatosan emelkedik. A motor és az üzemanyagpumpa hibáinak kijavítása után a mûszaki meghibásodások az elfogadható szint alatt maradhatnak. A saját hibáinkból bekövetkezett esetektõl eltekintve, az ellenséges tevékenység okán bekövetkezett veszteségek aránytalanul magas száma a heves harcoknak köszönhetõ."
Rossz szó az értelmes. 😊
Inkább úgy mondanám, hogy van/lehet benne némi logika. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Én nem lövöm le akkor sem ha látom hogy TK-zik valaki, nagy nyugalommal fotóriporterként shotolok😄

ööööö mind?😊

Az elsõ legalább annyira értelmes... <#idiota>

A ROF egy dolog, de a 122-es max tier8-ig hasznos, aztán kopogtatsz, míg a bl10 tier10.

Na megvettem a legújabb csinosságot, IS-3.
122-es 25T már rajta, kérdés miét ne dugjam ki, rgo gyengepontokat sorolnátok ha szabad kérnem. Ammorack elhelyezkedés (5-ös ROF-al allergiás vagyok a loader/ammorack hitekre), front-on gyengepont, esetleg merre forgassam a törzset/tornyot, szóval általános gyengepontokat légyszi, köszi😄

Lehetõleg olyan írjon aki játszott már vele😄

Nincsenek indokok, megteszik, mert megtehetik... <#nezze>

Remélem a Gabika nevû IQlight olvassa a fórumot!! 30 másodpercben halott!! és elkezdi noobozni az artykat hogy nulla kill😊 mondom az nem zavar te retardált hogy 4 tankot 50% lõttem le??? de én vagyok a noob.. nem õ aki SU-152-vel a 30 másodpercben halott........

noname23
43 Julius 7-én a Ponyri közelében lévõ 235.5 magaslati pontnál az ott bevetett ferdinándok a nagy emelkedõvel nem bírtak megbirkózni és motorégést szenvedtek
elöször azt hitték találat érte õket de amikor egyik a másik után égett ki nyilvánvalóvá vált hogy a motorjuk valószínûleg túl melegedett
de ez nem ismeretlen probléma szintúgy az elsõ tigrisek is motorhibáktól szenvedtek
sõt motorhiba miatt a panther is szerencsétlenül járt a Kurszkban bevetett 200darabból 10et tudtak megmenteni

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

A 2-es pont neked értelmes??????????????????????????

Három "értelmesebbnek" mondható indokot tudok elképzelni tkra:
- azzal, hogy valakit kipattintanak a saját csapatból, hátrányt csinálnak maguknak, mert annyira "hardcore" a brigád, hogy így (is) fun a win,
- a másik, hogy nem akarja, hogy más vigye a killeket, xp-t, medált, ...
- korábbi csaták miatt törlesztenek

[HUN]Kami*, kiskami*

<#banplz><#nevetes1>

... Most esett le xD Azthittem nem tudod melyik a mitológiai hõs😄

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Lol. Achilleus-ra és Archimedes-re gondolsz?😄 Archimedes: felhajtóerõ felfedezése Achilleus: görög mitológiai hõs, és mellesleg meleg😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Nem tudom, dee ritkanagy balfasz volt az tutti.

Nem vmi achiiles (vagy archiimedes, nem tom melyik de 2 ii van a nevében) nevû csávó volt az a kretén?

ÓÓ néda egy patch, bocs a hangnemért, de ezen komolyan meglepõdtem.

ximix
Egy kis Ferdinand /Elephant ismertetõ azaz a "botcsinálta" páncélvadász
(nem saját kútfõbõl)

-90db volt összesen,mert nem szalagon gyártották hanem a Tigris I. prototípusából maradt alvázat használták fel a VK4501P-t (VK4501H lett a TigrisI.)így afféle nemvárt gyerekként született.
-Az alvázak azért maradtam mert Henschel-nek még nem volt tapasztalata harckocsi gyártásban és biztos ami biztos rendeltek Porsche-tõl is 90db alvázat.
-'43.Júl. A Kurszki csatában a Ferdinándok közül 27db esett el, 20db úgy, hogy nem lévén beépített géppuskája a gyalogságnak esett áldozatul
-A maradék 63 db a Kurszki csata után még maradt'43.Nov.-ig 320 db páncélos egységet semmisítettek meg 13db Ferdinand-t vesztettek
-'43.Okt. visszaküldik a megmaradt 50db Ferdinand-t átépítésre kapott gömbcsukló géppuskát,StuG parancsnoki kupolát, szélesebb lánctalpat
-'44.Feb. végétõl Elefant nevet kapják és Olasz, Francia, majd Keleti fronton szolgálnak
-'44.õszel összevonják a még megmaradt ~14db Elefant-ot majd új alakulatban visszaküldik õket a Keleti frontra
-'45.Jan.-ban a megmaradt 4db részt vesz Berlin védelmében és megsemmisül.
Összesen 502 db páncélost és 100 egyéb jármûvet semmisítettek meg, gyakori meghibásodások és rossz alkatrész ellátottság közepette mivel ez egyedi széria volt így nem volt hozzá alkatrész mint pl a StuG-hoz amit szalagon gyártottak.
Erõteljesen bsszák meg mi tart 10 óráig? 128MB rammal akarnak másolni fél gigát or wtf?

noname23
+server leállás reggel7õl este 7ig UTC

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

A T-54-es témához hozzászólva, elõzõ fight úgy nézett ki, én kb 20% VK3601 kb 15% SU-14 mmég 100 de nem sokáig T-54 befekszik a SU mellé
Enemy: VK45 7% köszönhetõ nekem, pershing kb 50% megintcsak 80-rõl köszönhetõ nekem, T30 10%, plusz T-28 100% és egy SPG. Ebbõl a pershing és az spg lett volna érdekes, de lehozható, erre a T-54ünk ott ül lapul mint szar a fûben, és egy T-28-TÓL MEGIJED, ismétlem T-28!! Gyakorlatilag 3 tank volt amit simán 1shotolna, de neem õ inkább beül és várja a halált.
Ennyit az értelmi sérültekrõl, én nemtudom mekkora vérpisti lehetett a srác de hogy egy szobanövény nagyobb agyi tevékenységet mutat mint ez, az is tény.

noname23
Hát majd lesz több is én pl:tegnap egy maustól mert ellõttem elõle vmit miközben rusholtam vissza a bázisra segíteni.
Ilyenkor 1printscreent kell nyomni és elküldeni emailben a support.eu-nak így legalább két nap bünti lesz a jutalma a maus-nak is az lett onnantól mert hihetetlen gyorsan mûködik a bann rendszer

Nem baj, csak azért is némettel fogom újrakezdeni hw után :-)

Ez így igaz, nagyon kevés Ferdit vittek el, de azok is megrekedtek az emelkedõn. De a Stug-ok használhatóak voltak, ha jól emlékszem.

na, ha holnap úgy is patch, gondoltam lötyögök kicsit t-54el, hogy legyen viszonyítási alapom (majdnem elit, csak a lánctalp hiányzik)

hihetetlen, ahhoz hogy ezzel valaki ne legyen sikeres ahhoz valami nagyon súlyos fogyatékosság kell (látás károsult, nincsen keze, stb).
azért szomorú, hogy mennyi fogyatékossággal élõ ember van a földön, figyelembe véve a t54esek számát a játékban.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Meg egyáltalán, rámlõne-e valaki is. Ha meglátnék egy loltraktort valami nagyban, lehet bele sem lõnék. 😊

Volt egyszer egy perverz ötletem, hogy kipróbálom a loltraktort valami kemény csatába. Kíváncsi vagyok mennyi TP-t kapnék. Pláne, ha még meg is karcolnék valakit. Vagy, ha spottolnám. 😊

Ilyenkor szabad capolni?😄

lipovics
Láttam téma volt a TK, én idáig egyszer kaptam szándékosat, okát nem tudom. Kezdõdne a csata, mennék a helyemre, jön egy lövés a lánctalpamra, lebénulok... Mennék tovább, seggbe durrant valaki és meghalok. Aztán mint ha mi sem történt volna, megy tovább.. Nevére nem emlékszem.

Másik ki színes: új csata, nézegetem a résztvevõket. Királytigrisek meg Is-4ek, stb. Sor végén meg egy leichtractor 😄D Platonba került és valaki behúzta magával erre a harcmezõre...
Hát gondolom úgy hogy itt majd jól kikapnak a T-54 -tõl, hogyan lenne máshogyan?????
Nem kirívó, de szomorú😊

noname23
Láttátok már -→A legnagyobb tankcsaták címû Discovery sorozatot érdekes infók vannak benne pl: kurszkról ahol elsõnek vetteték be a nagyreménységû ferdit meg panthert amik a motorhibájuk miatt kiégtek mint a xar vagy ott maradtak a csatamezõn ajéndéknak kb2-300 panther-ból magmaradt30 amit megtudtak menteni a ferdi nem volt ilyen szerencsés azok mind egy emelkedõn elégtek mikor túlmeklegedett a motorjuk 😄 kb 4 maradt meg.
Amit még láttam a Yom Kippur háború ahol T-55(54 kiszuperált változata)+T-62 vettetek be nagy számban de csúnyán kikaptak pár brit Centurion-tól igaz azok is fejlesztettek voltak(mk5 mk13) de azért érdekes lesz majd a brit ágat hogyan csinálják meg a játékban csak kár hogy a franciák után.

ximix
Tegnap megpróbáltam rá kérdezni, de ma már itt a válasz a patch bejelentésével csak azt nem fejtettem ki jobban mért van hátrányban a bár ingyen aranyat kapó béta az orosszal - mindösszesen azért, mert ha elfogy az arany nem tudsz gyors venni .

Janos said...

The problem is not that the servers are in different version?
EU / US 6.2.8 6.3.8 RU

EU / US example:
- no map of Westfield
- a different part of the weapons ROF
- T-54 lower
- Hetzer is 220 hp engine
- ....
- EU / US player runs out of gold, you can not take premium ammunition, thus at a disadvantage
February 27, 2011 4:00 PM
Overlord said...

Janos,

EU and US servers will be updated to 0.6.3.8 next week thus becoming on a par with RU server.

EU and US beta testers get 250 gold a day daily which, RU players have no free gold.

So it won't be a disadvantage

ximix
T-44-é is annyi 😊

A többié nyilván több, hiszen nem OP orosz tankok 😛

😄 Be is írok egy ceruzás kisötöst zölddel. 😊

A többinek mennyi a lánctalpcsere? Mert hogy nem 3 másodpercig álldogálok, az biztos. De nem is órákat.

Barrett 50 Cal
3 másodperc?😮 Milyen szemetek ezek a fejlesztõk😄

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Tanárúr kérem én tudtam én tudtam, de többeket félrevezetett. 😉

Marha sok dolog jön a patchben, némelyik nagyon jól fog jönni.

Azt a sort azért emeltem ki, mert innen jöttem rá, hogy hol is állunk most. 😊

Szemetek, megölték a T54-et. Mi az hogy 3 másodpercig kell várnom a lánctalp javításra?????? 😄

Barrett 50 Cal
Meglestem,rengeteg javítást irkáltak😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Tuvok
A 6.3.8 az egy csomó mindent tartalmaz ha jól emlékszem.
amit stoppos beirt, az csak a v.0.6.3.0 peccs tartalma, mi egybe kapunk meg 2-3 peccset.

Volt már párszor a topikba hogy mi lesz benne, ha érdekel vagy keress rá, vagy nézd meg a hiv fórumot.

a.carkey
Én ha nem látom, akkor fülelem a környéket. Sajnos a motort nem lehet leállítani, de néha hallod õket, az nem bugos. 😊

A medve nem játék.

Barrett 50 Cal
Kár h semmi új gép nem jön😞

Tono34
Nehéz kivenni a téli extrákat 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hja, nekem is most jött 20 perce, érdekes, hogy tegnap még 14 óráig volt leállás most már 19 óráig lesz. Ebbõl még simán lehet március harmadika is. :-)

Ja látom, nevermind. 😊

beta v.0.6.2.8 - v.0.6.3.0 patch notes
- Removed festive stuff from maps and hangars.