World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A jó kondenzátor teteje sík, és barázdás. (biztos valamit jelöl)
De nekem volt már olyan lappal gondom aminél fagyott a gép, stb.
Megnéztük a lapot, és elég sokára vettük észre a gondot: Néhány kondi teteje kipúposodott.. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ilyennel is találkoztam már..
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
fura, mert ilyesmi régen is volt, csak akkor nem volt opcionális, viszont volt magyar csapat :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az everest a WoT-al együtt futott, leraktam tálcára a játékot és megnézet az értékeket. És a WoT alatt se volt magas hõmérséklet: proci 50°C a videókártya 80°C-os volt.
Érdekes a helyzet, mert például a Medieval 2 tökéletesen fut, úgy hogy szinte minden maxon van. Pedig annak is van akkora gépigénye mint a WoT-nak, annál is melegednie kéne.
Ezzel együtt szerintem a táp a legvalószínûbb. Nem tudom jelenleg milyen táp van a gépemben. Ha zavaróbb lesz a helyzet akkor lecserélem.
ennél azért volt dúrvább:
Star trek sorozatban, az egyik részben neki ment a hajó egy aknának, erre, jaj egy ûrbánya
vagy a Doctor Who legelsõ részében amikor hõsünk legyõz egy kezet, elsüti az unarmed szóviccet, amit a kertévén akurátusan kéztelenítettemnek fordítottak :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
perzselõ nap süt a Homokfolyó völgyében a levegõ vibrál a Tiris körül, de bent a légkondicionálás képzettség biztosítsa hûs levegõt ...
😊
Én amióta cirka 8 éve megszívtam a táp dolgot (akkor a geforec2-nek nem tudtam az istennek se beindítani a TV kimenetét 😄 ), azóta inkább veszek egyel kisebb procit, de cserébe a táp az nem vmi papír szar hanem márkásabb (chieftec, enermax), és ha vkinek gépet kell összerakni, akkor is ez megy bele, nem érdekel hogy rimánkodik hogy miér 10ezer csak a táp, amikor õ látott az árlistán házzal együtt 6000 forintért egy 500Wos tápot...
Már súlyra érezhetõ, hogy melyikben van rendes tekercs/vasmag és melyik csak szimulálja hogy õ egy tápegység (feltéve ha a köcsög kínaiak nem öntenek betont az aljára a papundekli tápnak). Impressziv amikor kezedben tartod mindkettõt, és az egyik tényleg olyan mintha papírból lenne 😊
- Ahogy elült a dübörgés a Homokfolyó völgyében csak a Tiger maradt állva ...
- A perzselõ nap süt a Homokfolyó völgyében a levegõ vibrál a Tiger körül, de bent a Ventillation skill biztosítsa hûs levegõt ...
<#smile>#smile>
Ja, hát ha az emberek nyúlkálnak oda ahova nem kéne 😊
A másik pedig vga lehet ami túlmelegszik. Mert az ati kezelõpaneljében manuálisra állitottam a vga coolerét és túl alacsonyan pörgettem. Amióta fix 50%-on megy nem kapcsol ki! Everest alatt nem fut a játék ami igazán meghajtja a vga-t.
http://www.akciofigura.hu
-gyenge a táp
-ram
-haldoklik a rendszerwinyód
-alaplap-proci
Megjegyezném a felsõ három ok inkább a sûrûbben elõforduló.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

nagyon jó lett, de a Homokfolyó néven fejreálltam. tudom hogy szó szerint ezt jelenti, de pl. egy Homoktenger kevésbé lett volna magyartalan.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
AFK - vki nem csinál semmit. Mondjuk csata betöltés közben rájön a hasmenés, elmegy budira azt mire viszaér már vége van a meccsnek. Ezért nem bannolnak, ha 1x 2x történik, csak ha rendszeresen soxor,
BOT - olyan program ami helyetted próbál csinálni valamit, csak mivel igen nehéz egyelõre értelmes botot csinálni, a botok WOTban vagy azt csinálják hogy megindulnak elõre, aztán ész nélkül beakadnak az elsõ akadályba, vagy csak õrült módon forgatják a tornyukat. Szóval totál más mint az AFK, mert a botok csinálnak vmit, nem csak állnak és néznek.
Mondjuk régen volt olyan BOT, ami tényleg nem csinált semmit, igy sorozat AFK módon viselkedett.
Disconnect - ha valaki DCzik, az általában 1-2 perc után felrobban. Nálam is DCzett platoontárs nem 1x, érthetõ volt mi történt vele.
Tudtommal BAN csak a BOTolásért és a sorozatos AFKért jár (mivel arról is azt hihetik hogy egy gyengén megirt bot). Ebben az esetben ha feljelentenek az történik, hogy rádáll vmi admin / megnézik a logokat, és ha tényleg azt tapasztalják hogy sorozatban AFKzol vagy sorozatban viselkedsz botként, akkor jön a ban. Sima játékos bemondásra tudtommal nem jár ban, az csak jelzés azadminoknak, kire kell figyelni.
Konstruktiv javaslat: mivel a WOT adminok nem olvassák az SG fórumot, itt kár puffogni, semmilyen hatása nem lesz.
Javaslom egy support ticket megnyitását a dolog tisztázására.
Csata kezdõdik,mi voltunk a déli oldalon,én szokásomhoz híven robogtam megnézni,h õrölnek e a malomban.Erre vagy négyen írogattak,h noob meg minden+nem vagyok norm.Elvoltak,mert az egyik kávézott a másik meg evett,legalábbis ezt írták.Az ellen megjelent,és hát persze tosztak feljönni,h segítsenek,ráadásul a nyomi arty csak egyszer bírt fellõni.Nem félpercig bírtam tartani õket,de gyõzött a túlerõ.15:3 ra kaptunk ki.Ebbõl kettõ én voltam +a Tigrist 7%ra bontottam le.Na ezt az egyet bírta valamelyik kilõni.Érdekes,mert ahogy elindult az ellen és sorban hullottak ki,elnémult a chat.
Bocs srácok,tudom hogy újoncként írogatok ilyen sztorit pont nektek,de ez az 1 csata nagyon belém-vésõdött.Küzdesz,h nyerjen a csapat és néha ez a fizetség érte.
IS-en a 122mm löveg jó névjegykártya 😊 Ensk-i pályán lehet,igazán kamatoztatni.
Ramokat szedd ki és igazítsd meg és biosban állítsd alapra. Ha alapbon van, akkor keress hozzá idõzítést. Ha van lehetõséged, próbálj meg kölcsön kérni egy tápot valakitõl.
Ha ezek sem, akkor alaplapi kondi lehet a bûnös, azt nem tudom hogyan tudnád kiszûrni.
Elõször én is túlmelegedésre gondoltam. Everesttel megnéztük, az AMD proci 38-40°C-os az ATI videókártya 60-70°C-os ha WoT-ozok. A leállást csak a WoT-nál és az Oblivionnál csinállja a gépem. Igaz újabb játékaim, amiknek nagyobb a gépigénye nincs. Csak az HoI2 Arsenal of Democracy és a Mount and Blade: Warband van meg az újabb játékokból, de ezek se nagy gépigényûek.
Ráadásul elég rendszertelenül is csinállja, van hogy egy óra alatt 2-3-szor is leáll, van hogy játszhatok 6-8 órát a WoT-tal, akkor se áll le. Lehet szoftveres hiba lesz. Nem valami frissek a cuccaim. A op rendszer XP SP1, a driverek, meg amiket eleve adtak, tehát már több mint 4 évesek.
Még a tápegységet tudom elképzelni, hogy az nem bírja. 2 éve lett beszerezve egy új típus, azóta egyszer már meg is halt, de garanciás volt és ugyanolyat raktak vissza. Csak a régi tápegységhez nem tudok viszonyítani, mert amikor még az volt nem volt WoT. Arra nem emlékszem, hogy a régi tápnák meg volt-e az Oblivion a gépemen. A régebbi játékaim pedig tökéletesen futnak a mostani PC-n is.
Egyébként a T28 a 85mm F-30 ágyúval nagyon kellemes. Kis csatákba rak be és oda nagyon jó ez a löveg.
Oké, hogy dühöng a player, de hogy ezért a SZARért fizessek, csak hogy meg tudjam venni a lövedéket a Ferdibe.............<#mf2>#mf2>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Hát ez nagyon jó. Például nekem néha ismeretlen okokból leáll a PC-m ha WoT-ozok. Megpróbálok visszalépni a csatába, de általában addigra kilõnek.
Ezt az opciót hiányoltam a Navy Fieldbõl. Kár hogy ott nincs, akkor talán a H39 csatahajó nem úgy nézne ki, mint egy hatalmas úszó szardarab négy ágyútoronnyal és két kémyénnyel. 😊 Van még pár hajó aminél borzasztó az eredeti skin.
Szóval, ja, az igazán expert artyknak nincs szükségük scoutra, elvégre ott a mûhold ami mindent lát, ez már majdnem annyira dúrva csít, mint a stock t-54 :-)
Valami elképesztõen küldi a másvilágra a tankokat.Többször volt szerencsém látni,h mit mûvel.5 killje volt az elõbbi csatában,úgy h én félidõnél kiléptem,miután kilõtt az ellen.
Nagyon érzi a srác,az tuti.
Õk hogy találják el a célpontot? Ha nem látnak rá?
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
1 TK-ni ha 1x elõ fordúlt az is véletlen artyval
2 belépek és játszok nem szoktam álldogálni, de ha ilyenekért bannolnak akkor van értelme.
2 ezt majd meglátjuk.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-