World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne haragudj, hogy zavartam a topikod folyását...

The Matrix has you...

V43 1105
Gyerekek ez a SU-100 egyenlõre még katasztrófa ! 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Elsõ kb. 70csata a stock JT-vel, tapasztalatok:
Egész jó jószág, feltéve, ha a csata elsõ percében nem:
- Nem égek ki. (Minden harmadik csata.)
- Nem találják el a lõszert és nem robban az ammo... (Na ez ritkább, eddig is csak 2 volt.)
- Nem likvidál 1lövéssel az arty. (Amit nem is értek, eddig ilyen egy tankban sem történt velem, ezzel meg már vagy ötször.)
- Nem lõnek szét a bokrok. (Tegnap 3percen keresztül lõtt a semmi, akármit csináltam, akárhol voltam.)

Na jó, ha ezeket megúsztuk, hogyan tovább? Elõször is keressünk áldozatokat. Mégis mi lenne alkalmatlanabb erre a célra, mint a tier 5-ös járgányok? A tier 5 felettiek. Azt hittem agyvérzést kapok, egy T-34 (az orosz) jön velem szembe (ez könnyen meglesz, gondoltam), elsõ lövéssel 20%-ra szedtem le, a második lepattant, õ meg közben elrobogott mellettem...
A harci alkalmazhatóság tovább boncolgatása közben rádöbbenünk, hogy a vadásztigrisünk bizony mozdulatlanságra van kárhoztatva. Ha hegyre próbálunk mászni, akkor szemmel láthatóan lelassulunk 5-8km/h-ra, amíg felérünk 50évet öregszünk és persze a csata is véget ért közben. Ami ebben igazán érvágás, hogy bizonyos pályákon egyszerûen muszáj megmászni bizonyos dombocskákat, ha jó pozícióba akarunk kerülni stb. (nyilván nem Himmelsdorf-nál égetõ kérdés ez...)

Achmed927
JT - 10
Perzsa - 7
T32 - 5
Lee - 6 !!! 😊
T 29 - 7

Ami úgy említésre méltó.

Akkor az enyémek biztos,hogy selejtesek. 😄

szovjet tank, ennyi a minimum azokkal :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Grat!Erre biztos kaptál XP hegyeket.
Az álcahálód alatt,energiapajzsod volt? 😊

ximix
Hát én gyér vagyok egyszer sikerült KV-3 al: 6
T29: 5
Sherman: 5
T20: 5!!!!!
a fontosabbak:
Tiger, KT, Micro, Mini, Maus: 8
artyk: 7
P,P2, Leo: 6

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nekem ami említésre méltó😊
pz2:9
su-85:9
zojjekt-704:10
7-8 meg több tankkal is 😊
legjobban pz2 meg object tetszett mivel ott egyedül voltam több ellen 😄 tetszik mikor egyedül hagynak, és lebecsül az enemy, és cap helyett inkább rám rohannak😊
11

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

nevetni fogsz, KT-vel láttam életem legtöbb kill-jét 😊 12-t ölt a srác😊
Ejj de szofisztikált válasz 😊

"SU-100-hoz melyik ágyú illik legjobban?"

Hát a 122-est csak hétköznapokra javasolnám.Mûértõbb társaságban már kissé erõszakosan,nagyképûen hathat.Azon kívül kissé elnagyolt.
A százas már inkább társaságba való,de nem nívós rendezvényekre.Disco-ba,hétvégi partykra ideális.
A 85-ös week end-ezéshez,könnyû sportos kikapcsolódásokhoz tökéletes választás.
Igazából komoly estélyekhez,bálokhoz,reprezentatív löveggel nem rendelkezik sajnos.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ingame statok megmondják 😊

KT: 9
Leo, Is3, Stug: 8
T29, SU152, ISU152, JPZIV: 7

A KTn mondjuk csodálkozom, biztos loltrakeszek közt voltam 😊

#imation
én ugyanezért játszok TD-vel 😄D mármint mikor jön 2 med, körözgetnek körülöttem és nagy nehezen ki tudom õket szedni 😄 na olyankor nekem is remeg a kezem az izgalomtól 😄D v mikor 5v1-ben maradok😊 amúgy téll, kinek mi volt a legtöbb kill-je? (1 csata alatt)
Hogy tudsz ezen röhögni? Ez a valóság... 😉

-----
ISU: ha meglesz akkor meglesz a zojjekt, bár hajtani nem hajtok rá. Sokkal jobb Tier8-asként marháskodni sugárágyúval, fõleg mert valahogy kevésbé vesznek komolyan az ellenfelek 😄

Tegnap is, Enszken belémkötött egy IS4 1vs1-be, szemtõl szemben. Az elsõ lövést én adtam le, 80-ról lement 40-re. Akkor rámfordult, adott egyet, majd elkezdett szembõl lerohanni. Betöltöttem, ment a másik skuló... pukk.
Ezután megjelent egy Tigris. Nem tanult az IS4-bõl, ugyanezt eljátszotta, meg se próbált megkerülni,sõt, két lövés között beállt velem szembe, kicsit még be is forditotta a frontját, hogy hátha jobban lepattanok róla. Majd várta hogy betöltsön 😊 Tán még most is várja... 😄

Vagy mesélhetnék a T54-rõl Himmelsen, aki annyira vett komolyan, hogy elrobogott mellettem hogy a mögöttem lévõ ferdit ölje (akkor éppen HE volt btöltve, mert vártam már). ~60% seggbe 😄

hehe, átérzem :-)

meddel hálás érzés jól játszani (megharcolni a kulcs poziciókért, majd terrorizálni a td-ket, artykat, lassú tornyos hvyket) :-)

Semmi változás nem tûnt fel a számukban, igaz tier 7 ben vagyok csak. Nagyon unom már a heavy ket, csak a napi elsõ gyõzelemig megyek azzal is ami van. Nekem a med el élvezetes a játék, egy jobb csata után mikor valami keményebb "forduló harcban" sikerül komolyabb ellen felet kiszednem, percekig remeg a kezem az izgalomtól/feszültségtõl. Ez az ami szórakoztat ebben a játékban, egyszer meg még talán a tudás is megjön hozzá! 😊
Achmed927
Nyomod az ISU-t ? Nyomjad is, kell az Object-ed platoonozni. 😊 Úgy is meglesz sztem wipe elõtt. (ahogy haladnak).

Achmed927
Ez a comic nagyon jóóóó ! 😄 Besza-behu ! 😄

Hülye kérdésre hülye válasz 😄

más, elsõsorban a rutinos klánosokat kérdezném:

kellene egy topik csapat erre az urálos versenyre, valaki még?

Tegnapi élményeim ISU-152ben:

Egyszerûen imádooooom 😄

fail, mert mindkettõnek 175mm. Én anno a 100-ast használtam a su100-on, mert többet sebez és jóval olcsóbb bele a lõszer.

tanulj meg ellenük játszani :-)

egyébként a t9 medek (elsõsorban t-54) miatt egyre kevesebb van, szóval lassan már üde szinfoltnak számítanak, ráadásul skill is kell hozzá, mert nem egy hvy, az meg sok embernek nincs, itt egy rangsor, hogy SZERINTEM, mihez mennyi tudás kell, csökkenõ sorrendben

scout, med*, arty, td, hvy,t-54

* kivéve t-54

bezony, a t-54et leszámítva a hvy-hez kell a legkevesebb ész, persze más kérdés, hogy a medesek közt igen kevesen állnak a helyzet magaslatán :-)

na, szvsz ez flém on

Az amelyiknek legnagyobb a penetrationja...

Facebook mozgalmat kéne indítani melyben a játékosok új saját szabályok szerint játszanak. Minden csata 10 perc, mivel az elsõ 5 percben minden tank és td megkeresi az ellen spg it sz***á lövi, majd vissza gurul a kezdõ helyre és mikor az óra 10 perchez ér kezdõdik a csata. 1-2 hét múlva lehetne rendesen játszani.
Lenne hely itt az arty nak, de max csapatonként kettõ olyan hummer szintig bezárólag. Így viszont mikor csapatonként 4-5 van gyakorlatilag azért vagyok a játékban hogy néhány vér pistike hülye tamagocsi játékához statisztáljak. Úgy tûnik csak az a fontos hogy nekik legyen játék élményük. 😞
Sziasztok.

SU-100-hoz melyik ágyú illik legjobban? Kinek mi a tapasztalata a különbözõ variánsokkal?

The Matrix has you...

*hvy

az hagyján, de minek majmolja õket sok hv? mint holmi rocksztárokat, odaszaladnak egy közeli bokorba és onnan nézegetik, tuti még mondogatják is, fúúúú, ha nagy leszek arty leszek! 😉

Hogy legyen mit kérdezned.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Én meg azt nem értem ,hogy ezeket az undorító, kemper artykat miért kellet beletenni ebbe a játékba!<#mf1><#mf1><#mf1>
muszáj volt, egyszerre értünk egy dombhoz, vele volt még egy pz3, az én csapatom meg messzirõl drukkolt az epikus harchoz. :-)

oldalról szeretgettem (60mm) és bebújtam mellé, hogy a pz3 ne bánthasson, nem a maxos ágyúja volt + az arty a végén rá tudott lõni, õ 40%-on maradt én meg mehettem artyzni. :-)

jaja, én is néztem hírlevélbe, ne találj, ne találj el, segítséééég :-)

Nem értem miért nem lehet berakni egy map change rendszert.Kiválasztod,hogy melyik pályán akarsz játszani és oda rak.Nem bonyolult.
Vagy legalább ki lehetne x-elni,hogy melyik pályákon nem akarok menni.
Kismilliószor kifagytam már.Olyankor 0 kill,90%-ban defeat és pénzkidobás a javításra.
Már totálisan el van baszódva a statisztikám ezek miatt!!<#wilting>

Nekem is sûrûn elõfordulnak ezek a kifagyások,dc-k.De nálam csak az"épületes"pályákon(Ruinberg,Himmelsdorf,ENSK).
Átvizsgáltuk a gépet az utolsó csavarig szakértõ haverokkal.
Nálam tuti RAM gondok vannak.Egyébként sincs normálisan optimalizálva játékon belül a teljesítmény.Prohorovkánál pl minden gond nélkül alapjáraton elpöfög a gépem,sõtt még várnom is kell néha a visszaszámlálásnál.A fentebb említett 3 map viszont katasztrófa.Visít a gép a töltésnél,eleve késõbb tölti be a map-ot,azután pedig ha mákom van és elindul,akkor 2-3 sec laggok jönnek kb 1 percig.A másik verzió,hogy betölt,én állok egy helyben,a bal felsõ sarokban,a célköröm zoomolgat magának és annyi.Aztán disconnected és mehet elõlrõl.

A Comic üt. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

bent vannak már rég 😊
ott vannak a vizes pályák mocsaras részében eldugva ilyen kis minipályákként 😛
Mármint ezeket a békás pályákat? <#mf1>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

És ezeket a pályákat mikor teszik be?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Eagle16
A második pálya neve természetesen Caucasus, csak nem tudok írni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Te most arról beszélsz hogy leállsz Vk3601 ellen a Leo-val harcolni? 😄
Szerintem nincs sok értelem, kétszer eltalál és véged, te meg csak hátulról tudod sebezni, vagy mázlis lövésekkel oldalról...de nem is értem hogy felderítõvel minek kéne közepes tank ellen harcolni, ráadásul olyannal ami egy Tier-el erõsebb, de ha te ezt élvezed akkor nem szóltam 😄 Végül is T-34-essel is nekieshetsz az IS-4-nek, ha gyors csatát akarsz 😄

Újdonságok:

Pagorki 2.0

Causacus:

Vicces: Maus vs. T8 SPG 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mascarun
Másnak is zárolták az accountját? A kiszolgálókról ír valamit meg az EU/USA szerverekrõl. De én azt már kiválasztottam.

Sztem MINDEN tankkal jónak számít az 1400 😉

a lényeget kihagytam: ennek a tanknak is két motorja van...

pár jópofa meglátás a leórol:

mentem vele megint pár kört, nem tudom most milyen az A20, a Leo prémium üzemanyaggal 100-as legénységgel (2*80 álca+ háló, kukker, szemüveg) a következõket tudja:

jól rejtõzik, egészen addig amíg lõ egyet, ilyenkor akár két négyzet távolságról is kiszúrják, jó fejlesztõi szokás szerint magasra van tekerve az ágyújának a láthatósági indexe. Továbbá ha bújkálós snipert játszik vele az ember, akkor tökéletesen alkalmas német tankok ellen, az összes német medet sebzi a játékban. Simán vállalható vele VK3600 elleni dogfight, 30-50%-ot le is lehet belõle kapni egy halálig tartó küzdelemben, ugye ez pont 50%-al több, mint amit egy vele egy szinten lévõ KV3-ból leszed. Sajna a HE már semmire sem jó, ami van hozzá csak arra, hogy lekapja az artyk lánctalpát, utána szigorúan AP.

Leoval nem tudom mi számít jónak, de én ennek örülök (nem dupla)

Victory!
Battle: Malinovka 2011. március 5. 23:50:32
Vehicle: VK 1602 Leopard
Received Experience: 1 443, credits: 26 022

ximix
Nézegettem a versenyre jelentkezõket Cseh, Német versenyzõk elég szép számmal vannak, Csehországban ki dolgozik azt nem tudom ha ennyien a pc elõtt ülnek.