World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért gondolom, hogy erõsebb, gyengébb, mert....
jó pár ilyen volt már itt, az azért erõsebb, mert csak az sosem érv :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy nem kell sokat olvasnod, csak ügyesnek kell lenni. De még egyszer: nem azt mondtam, hogy egy szinten van a többivel, hanem nem ezt kellene gyengíteni, hanem a többit erõsíteni. Ennyi.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
IS7/Maus/T30 viszonylatban is az IS7 néz ki vhogy (csak a mordály nem kéne a tetejére) , a Mausról nekem pl mindig az jut eszembe hogy a tervezõ odaengedte az 5 éves gyerekét a rajzasztalhoz 😊
Sokkal szimpatikusabb lenne, ha a másik kettõt erõsítenénk, így mindenki jól járna.
Vagy valaki hajlandó lenne ezt is megcáfolni?
Olvassak vissza? Meddig és mit? Szerinted a Párduc II-t meg a Pershing-el szemben miért nincs ilyen tömeges hiszti? Nehogy azt mond hogy azért mert nem rak egy oldalra 8-at...egymagában is sokkal hatékonyabb mint a T9-es társai. Ez van fogadd el, de örülhetsz mert nem fogják nerfelni, és majd játszhatsz velem együtt olyan csatákat amikben van elszórva egy-két német és amerikai T9 med., mellettük meg 6+ T-54 mindkét oldalon. És persze akkor sem lesz OP, biztos csak azért veszik majd sokan mert szép. Haha. 😊
The Matrix has you...
pl:
T-54: kiveséztük, nincs mit beszélni róla. Az és kész, de szeretem 😊
Artyk: SU14 felett az orosz artyk messze jobbak mint a német. Fõleg a - tudtommal - nagyobb területen ható borzalmas sebzésû ágyújuk miatt.
T-44: a tier9es medek és a tier10-es heavyk megjelenése elõtt brutál járgány volt, és a maga közegében (tier8) sztem még mindig a legjobb. Fõleg ha összehasonlítjuk egy T23-al... neeee neee 😊
Más kérdés, sokat butítottak rajta, és van nyilvánvalóan kihasználható gyengesége (ammorack - autoaimmal rohadtul el lehet lõni, ma du is 1vs1-be egy T23-al azért tudtam legyõzni, mert a 3. autoaimos lövés felgyújtotta 😄).
Ezektõl eltekintve viszont a tankok többsége sztem nem olyan brutál, hogy jelenõs/látható módon erõsebb lenne a német/amerikai társaitól.
Nem is szokták õket felhozni...
Vagy ordította vki hogy a T-43 OP ? Esetleg a SU100? Esetleg az IS3?
Arról is erõsen megy a vita hogy a Top orosz heavy vajh erõsebb e a németnél... 😊
Van még egy dolog: a látható orosz irányba hajlás pl a láthatóság terén, vagy a suttyom csalások az ágyúknál (SU100 és JPZIV ágyúi közti különbség), amelyek kiderülése óta... khm.. nem bízunk a muszkákban.
Ez valami rossz vicc lehet, már azon is meglepõdtem hogy átlõtte, de hogy még ki is gyulladt 😄D Tisztára WoT csak épp RTS.
Miért fontos a kor? mert harmincx év rutin/bölcsesség pont harmincx év alatt jön össze. Fiatalabb vagy és ez zavar? hát megértem, többségünket zavarta, ha az idõsebbek (akkor még nem tudtuk, hogy okkal) annyit mondanak, hogy fiatalság bolondság, stb. Ha így van énirigyellek, jó lene újra fiatalabbnak lenni.
Van itt pár nálam fiatalabb, akinek adok a szavára, tényekkel statokkal támasztották alá az érveiket, lehet azért. Nem rémlik, hogy 15 évesnek tituláltalak volna (de ez egy fórum, megörízte, ha igen, linked pls).
összefoglalva: komolyan meg akarod gyõzni itt a népeket, hogy többségi tévedés van a szovjet tankokat illetõel (kortól, helyezéstõl függetlenül)?
van az a vicc az autopályával, meg a szembeforgalommal :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Be is írtam ide, hogy a T-28-as 85mm-es ágyúja az mekkora jó dolog, szemben a Pz III-as 50mm-es köpõcsövével. Aztán jött a KV, az egyenrangú Pz IV-eseket egy lövéssel öltem vele, néha még a 122mm-es ágyúval is, ami közel sem a legjobb ágyúja. Jött a KV-3, amivel nagyon szar statisztikám van amiatt, mert mindig Tier 9-10-hez kerülök, de Vk3601-el sem lenne jobb.
A T-34-es 57mm-esével 20 fölötti ROF-om van úgy, hogy a legénységem ~ 80%-os, és ~110-es pen.-el még a Vk4502-t is ütöm oldalról...arról nem is beszélve, hogy nagyon pattogós a páncélzata.
Szóval én, aki kipróbálta mindhárom ágat, azt mondom hogy könnyebb. Igen, sokszor hiányzik a gyors és pontos ágyú, de nem hátráltat annyival, inkább ez mint hogy kigyulladjak frontális találattól minden 4. csatában...
Német ág jobban fizet? Nem tudom hogy tudtad-e, de a játék jobban díjazza a közelharcot. 500m-es találatokért kevesebb xp-t és kreditet kapsz, mint ha 20m-rõl lövöldöznél...
T-44 nerf: istenem, most írjam le megint?
T-54: és aki végigszenvedte a Párducot mit kap? Egy kicsit feltuningolt Párducot aminek a nevébe beírták hogy 2.
Játszottam vele jó pár kört másik accounttal. Én legelsõre Párduc irányban mentem a játékban, szóval ismerem mint a tenyeremet, 3002DB-m is elsõk között volt még régen. A T-54-es egy vicc, csak akkor halsz meg vele ha nagyon akarsz...most nem fogok regényeket írni róla, de közel sincs egy szinten a másik kettõvel, ami nem fair azokkal szemben akik nem a szovjet med. ágat kezdték el.
viszont az kurvára bassza a csörõmet, hogy amellett, hogy nehezebb a német tankokkal játszani, még kapnak pár extra featuret (lyukas páncél, világító torony, elõl-hátul motor)
tehát további rosszindulatú nehezítések (ha egy hiba ismert 9 hónapja és nem javítják, azt nem lehet másnak nevezni)
a DEV-ek tehetnek róla? szinte biztosan széndékosan van így, az okok között meg csak találgatni lehet
most meg freebõl egy félig maxos (2 atom ágyú hiányzik) KV
én vagyok az aki inkább a "nincs szovjet tankom" halmaz tagja vagyok, de a top 1000 közepén csücsülve van némi rálátásom a játékra
tehát mégegyszer attól föggetlenül, hogy melyik halmazban csücsülnek a népek, a játékosok túlnyomó többsége szerint a szovjet ág könnyebb, az hogy szerinted nem, az sem baj, de sem a te, sem az én véleményem semmien hatással nincsen arra a tényre, hogy a szovjet tankok jelen formájukban könnyebben játszhatóak a többi nemzet tankjainál.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha a Panther jó lenne, arra hajtottam volna.
A gyors és pontos német ágyút meg sokszor ellövik, és akkor fuccs a pontosságnak.
Az egyetlen ami elméletben jobb a németeknél ,hogy pontosabb hogy ágyúik vannak, de ez csak elmélet, a gyakorlat egész más.
És igen, volt orosz és amerikai tankom is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha szerinted nem könnyebb, akkor ott tudás beli gond van
A többivel:
KT: 8
IS-4: 8
IS-3: 8
T32: 6
T29: 6
SU-152: 6
A két amerikai géppel, még akkor játszottam, amikor kapták a +20%-os páncélzat bónuszt. Nyilván nem lettem volna ilyen jó velük, ha nincs az a +20%.
A KT-t és az IS-4-et szeretem a legjobban, de kezdem megkedvelni az IS-7-est is.
A jelenlegi kedvencem a KT, szerintem nagyon jó gép. Azzal játszottam a legtöbb csatát és talán azzal élvezem leginkább a játékot. A KT-vel szerzett max xp-re kifejezetten büszke vagyok: 2641 xp. Talán más géppel még a 2500-at se értem el.
devek: a szovjet ággal könnyebb játszani
kiszivárogtatók: a kur*a anyukat, látod ezeket az álca értékeket????
it a jó nép 95%: hát igen, a szovjet ág könnyû, na de a t-54, az már csíter
Te + még 2 fõ (szvsz tudják): én nem értem, nem is OP (pislog-pislog)
bármelyik ág szabadon választható? igen
a szovjet ág könnyebb sokkal? igen
egy mmo-nak a balanceról kéne szólnia nem az aránytalanságról? igen
persze nem bírtam magammal és megvettem a KV-t, hát nem egy PZIV (alap toronnyal is jobb, szvsz a VK3*** szériát simán fogom ütni), ami külön vicces, hogy a pzIV nagyobb!
Viszont KV-3-ban sírva fakadtam amikor a KV legyorsult. 😄
Élvezetesebb volt játszani a KV-KV-3-al, mint a T1-M6 párossal.
Még mindig meg van mindkettõ orosz, az amcsik fel lettek gyújtva szintlépéskor. 😊
a farkad csalánnal csapkodni is kellemesebb, miközben mogyorófavesszõvel ütik a hátad és savat szórnak a sebeidbe, miközben izzó parázson állsz !
KV-t NE !
Szovjet most: T28 (estére KV1), Szu-85, Szu-18
Usa: T1 (szerencsére nem sokáig, nagyon fos ágyúja van), M3Lee (még a Shermant is kinyomom róla)
Német: P3 (nem sokára 4)
Eddig messze a legnagyobb szopás a német ág.
The Matrix has you...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun