418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
EmR3 #104723 Én azért néha a parancsnokra is, hogy lássam ki lő szarrá. -
Toweliee #104722 Megvettem a stabilizátort rá, elkezdtem vele agresszívoskodni. Simán, mozgás közben betalálok a nagyot sebző helyekre. Úgy gondolom megérte. A töltésgyorsítót nem veszem meg, 1 lövést se nyerek vele / perc. A célzásgyorsítón gondolkodom. -
lammaer #104721 Végigtoltam az IS3at böcsülettel, free XP nélkül. Nem volt semmi bajom az ammorackjával, nekem nem kapott többet mint más tankok. -
lammaer #104720 Hát, nagyon-nagyon ritka hogy zsinórba ellövik az ammorackot 2x egymás után, de akkor megmár úgyis mindegy, mert az a meccs már el volt adva az elején.
Én a repkitet csak ágyúra és ammorackra használom, illetve ha nagyon kritikus szutiban trackelnek le (mondjuk a teljes ellenséges csapat előtt amikor megyek fel medben hillre foglalni a dombot) akkor lánctalpra.
Az XP abból jön hogy sebzek, ahhoz nem kell motor meg toronyforgatás, csak rack meg ágyú :)
Ugyanigy, medikitet csak lövészre és töltőre szoktam használni. -
Csak a IS-3 hajlamos egymás után 2 ammorack találatot bekapni. -
EmR3 #104718 Hát ja, de ettől függetlenül nem vagyok ennyire optimista. -
R3nton #104717 csak városi pályák vannak illetve városi részek, le van korlátozva a pálya. Pl lakeville, sigfreid line városi része, ensk, himmelsdorf közepe, ilyenek vannak csak. Szóval fedezékből van elég. IS-3nál működhet egyébként a háttal kitolatós dolog, én szoktam csinálni is-7el, de mondjuk múltkor bekaptam vagy 2-t a duplán döntött részre, mert kilógott az is, szóval nem tudom:D -
lammaer #104716 1 Ammorack nem a világvége... azért hordunk magunkkal javítócsomagot :) -
lammaer #104715 HE-re alapozni 1vs1-ben egy másik heavy ellen szerintem teljesen esélytelen. Az arctámadást meg le kéne tesztelni valakivel, hogy tényleg olyan könnyen átüthető e a kupola.
Meg persze attól is függ hogyan indul a csata: mert ha campirovkán kell lerohannod az ellenséges heavyt, beléd lő 4-et 5-öt mire odaérsz hogy learctámadd :) -
EmR3 #104714 Én meg a T32-re. :)
Az IS3-ason szinte bármi ammorack sérülést okoz.
Utána meg már nem vagy partiban f2f. -
VanDaal #104713 De kár, hogy nem ez volt az 5-szöröző!
Győzelem!
Csata: Swamp 2012. február 24. 10:26:55
Jármű: T32
Szerzett tapasztalat: 2 071
Szerzett kredit: 66 966
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Szárnysegéd, Mesterlövész
-
R3nton #104712 köszi. IS-3 lesz akkor szerintem. Azért gondoltam a t32re, mert ha rámászol szinte sebezhetetlen a lövegpajzs, de az az ágyú már 7,0 előtt is kevés volt, is-3at elég nehezen csapkodta szemből, hát akkor még most. Még arra gondoltam, hogy t32 arctámadó és HE-vel megsorozni az talán egy jó taktika, de azért most már arra se varnék gombot, hogy mondjuk egy is-3 tornyáról nem pattanna a 105ös HE. -
yossarianHUN #104711 Akkor átgondolom mégegyszer. -
lammaer #104710 "A francia nem engedélyezett."
Hehe, akkor jól tippeltem melyik a legjobb 1vs1-be.
Akkor marad a KT sztem, bár, szemből az IS3-at se könnyű átütni. Ha meg rá tudsz mászni facehug módban az ellenfél heavyjére, akkor a T32 is működhet (bár ugye mondják hogy mosta kupola nagyon könnyen átüthető).
Végeredményben így mondanám: KT-IS3-T32
De az első kettő között szerintem olyan kicsi a különbség, hogy a randomisten (lepattanó) dönti el ki lesz a nyerő. -
lammaer #104709 Hát, mivel a low tier (4-7) inkább hozza a pénzt mint viszi, szerintem a pénzügyi nehézségeid inkább enyhülni fognak ha belekezdesz egy új ágba :) -
R3nton #104708 ESL-re szeretnék, mediumban már jelentkeztem, és tetszik a dolog, még ha nem is érek el semmit remek gyakorlás élesben, egyénileg itt lehet szetem a legjobban fejlődni a speciális klán gyakorlók mellett. A francia nem engedélyezett. -
yossarianHUN #104707 Én is gondoltam rá csak hát prém hiányában 500k kredittel az ember nem szívesen megy neki egy új ágnak. Plusz még valamikor az E75-öt is meg kéne venni ami megint nem aprópénz. De akkor lehet mégis átmegyek csigazabáló light/med ágra. -
lammaer #104706 1vs1-re? Training meccseket játszol vagy valami bajnokságra készülsz?
(amúgy szerintem a francia revolveres a nyerő ebben a szituban, vagy a KT) -
lammaer #104705 Viszont igy farmolásnál nem kell sírni a vesztes körök miatt, mivel a creditet ez minimálisan befolyásolja. Aki jól teljesít, vesztes csatáért is megkapja szinte ugyanazt a creditet amit a nyerésért kapna. -
R3nton #104704 Véleményeket szeretnék kérni. 7.0 előtt voltak tier8as tankjaim, visszaszeretnék venni 1et főleg 1vs1-re, company csak másodlagos. Melyik most a legjobb 1vs1ben? IS-3 állítólag iszonyat erős lett, de én gondoltam t32re is mert arctámadóba nagyon jó és ahogy észrevettem erősebb lett szemből az is, KT 1v1be talán most nálam a 3. Vélemények? Szerintetek? Köszi!!!!!!! -
lammaer #104703 Tanulságos táblázat, nem csoda hogy senki nem tudja előre megsaccolni meg utólag megindokolni hogy egyik csatában látszólag sokat csinált azt mégis kevesebb xp-t meg creditet kapott mint egy olyanban ahol 20at lőtt meg sebzett.
És tényleg, látszik hogy a win a creditnél gyakorlatilag nem szoroz semmit amit az egyéni teljesítményed után kapsz.
Nagyon köszi, így helyére került minden :) -
lammaer #104702 Hát... én is küszködök a heavy ágon, 2-3 napja mentem át az ARL-en az első heavy AMXig, de nem nagyon vonz.
Az ARL nem volt rossz, meg ez az AMX se gáz, de nincs benne semmi extra, olyan mint bármelyik más nemzet heavyjei.
Viszont light ágon már a Lórinál vagyok (pedig egyszerre kezdtem őket, de aztán inkább Tier5 után a lightek jöttek be, de nagyon). Szóval lehet hogy neked is azt mondanám feküdj rá a lightekre/medekre.
Azoknál nincs semmilyen hátrány, van mozgékonyág meg revolverágyú meg elegendő HP, a páncélzat hiánya nem probléma. A heavyiknél meg már kérdéses, mert T8ban már érződik a páncél hiánya, gyakorlatilag úgy hallom ugyanúgy medként kell játszani velük. -
virkir #104701 A másik fórumon volt vita pont erről és abban az derült ki, hogy csak ez "Basic "joining a battle" reward multiplied by 1.85." változik nyerő körnél kredit ügyileg.
Itt a táblázat mikor mit kapunk -
badnewz #104700 azzal, h 1.5* vagy kisebb lehet vitatkozni de valamennyi biztos van. -
kiskami #104699 Hoppá, akkor félreértettem, bocs.
(Ahhoz nem tudok hozzászólni.) -
badnewz #104698 ezzel a módszerrel én is megismerkedtem, ki van fejlesztve is4 s51 su100 t34 lorainne kv1s és még pár ágon ez-az alacsonyabb szinteken, de prémium nélkül el kell adnod az egyiket, h meglegyen a másik ha nincs türelmed még hetet-heteket farmolni mielőtt megveszed.jelenleg van egy t34-em garázsban és egy kv1s ami számít, a többi kis ... amit csak az 5*özés miatt kezdtem el húzogatni. így is van majdnem ezer köröm a kv-vel ami bármennyire op a garázsban korrodálna ha lett volna prémiumom.. -
yossarianHUN #104697 Rendben köszi. Még egy kérdés: érdemes elszenvedni a tier 7 AMX-ig, vagy hagyjam inkább az egészet a fenébe? Már az ARL is egy szenvedés az meg ahogy elnézem HP-n kívül kb mindenben visszalépés még jobb ágyúja sincs. Már előre rettegek. -
Attiska #104696 Azért nem olyan rossz a PzIV a 105-össel és a HE-vel.
Győzelem!
Csata: Mines 2012. február 24. 9:39:30
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 4 130 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 900
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész -
kiskami #104695 Attól függ. Azt mondanám, hogy akkor érdemes használni, ha nálad gyakori a lag valamilyen oknál fogva, vagy olyan szitukban mozogsz, ahol menetben vagy gyorsan célozva kell tüzelni. Lassú célzású ágyúnál gondolom nem sokat javít a találati arányon. :) -
lammaer #104694 A játékban a PEN az elsődleges, csak utána a damage/rof. Tehát a nagyobb penetrationnal rendelkezőt raktam fel, a másikat ki se fejlesztettem.
Amúgy meg nem akarok hülyeséget mondani, de látatlanban valószínűleg damage*rof az kb ugyanaz lesz. -
Toweliee #104693 Tényleg nem valami nagy durranás a Panterre a 8-as motor. Először észre sem vettem a különbséget. -
lammaer #104692 Kiskami.... nem azt kérdeztem hogy a prémium szorozza e 1.5-el a creditet.. mert az igen.
Hanem hogy a győzelem is szorozza e további 1.5-el (mint az XP esetében)? -
Tegnap már kipróbáltam az overcross móddal vegyítve, szval szerver célkereszt, de a többi az overcrossból van, hasonlóan, mint te csináltad.
Ha hazaérek a tiédet is kipróbálom, hasonló megoldás mind a kettő. -
berobi #104690 szia, ezt a célkeresztet honnan tudnám leszedni?
köszi! -
yossarianHUN #104689 Akinek van tapasztalata francia heavykkel: ARL-re melyiket érdemes felrakni a 105-öst vagy a legjobb 90-est? Gondolom ha a patchben megcsinálják az elfuserált MM besorolásukat akkor megéri a 105-ös, tier 6-7 ellen elég a 165 pen. De ha nem akkor inkább kéne a nagyobb penű 90-es. Ami kicsit riasztó az a 105-ös 0.36-os pontossága a mostani kisebb 90-es is pontosabb papíron de valami eszméletlen megbízhatatlan utoljára a KV trollgunjával éreztem így magam a bétában. Tanácsok esetleg? -
kiskami #104688 Tutti, hogy van kredit szorzó is. A courier kilövésért kapott 1 nap prémiummal olyan számokat láttam, amitől el voltam szokva, és nem lettem jobb hirtelen annyival. :) -
Attiska #104687 Herodes1 bassza szájba a jó kurva anyját, teamkillért feljelentve. -
EmR3 #104686 Prémium nélkül max 2 vonalat tudtam húzni (ha nem veszem az eventeket figyelembe), és 1-2 kivételtől eltekintve nem tudtam megtartani a kifejlesztett gépet. A Jagdpantert is most vettem vissza mikor akciós volt.
Amikor meg a vásárlásra került a sor mindig legóztam, hogy most akkor melyikre költsek. Egy szóval nem mondom hogy egyszerű eset de meg lehet oldani.
-
Attiska #104685 Tiger II tényleg szopóág, vesztes csatánál simán lehet minuszos. -
Sztem sincs a győzelemre 1,5x kredit szorzó.
Sokszor volt már 40k közeli kredit bevételem vereségnél, viszont győzelemnél még soha nem volt 60k talán 51-55 volt a legtöbb.