World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elméletben,ha mind a 3-om megvan,akkor jön majd valami major skill.Ez jelenleg nem elérhetõ,csak tervezet.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mellesleg hasznos, mert ha a tornyod ráfordítod az ellenfélre, akkor szinte azonnal tüzelhetsz, mert jóval kevesebb idõt kell várnod, hogy összehúzódjon a célkör.
3 vs 6-ban vagyunk, de az ellenfélnél nagy tankok vannak talpon, valahol a pálya közepén. A kezdõnkön van egy artynk, ketten foglalunk. Arty írja, hogy don't cap. Mi foglalunk tovább, arty írogat tovább. Végül megunja és letk-za a társamat. Ugat tovább nekem, de szerencsére megjelent egy piros pötty mellette és kilõtte. Én meg békésen elfoglaltam a zászlót... Mik vannak basszus.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
mondom en jo kis tank az.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ágyú valóban sarkallatos pontja, de még használható. Pontosabb mint a 100milis D10, tûzgyorsasága kielégítõ, és a három tier8-as tank ágyúja közül ez sebez a legnagyobbat. (Tudom, hogy a 122-es a T44-en nagyobbat sebez, de az nem medium tankra való) Egyedüli probléma a 160milis átütés, a legtöbb tank oldalát/hátulját átüti...szóval...
Én nagyon szeretem, a szeptember elõtti T44-es mozgékonyságát tükrözi. Amiket leírtam persze elit T23-ra vonatkoznak 100% legény + 100% körüli 1. skill. Ehhez hozzá jön a Stabilizátor; Rammer; Toolbox.
Hopp, egybõl kaptunk egy használható mediumot.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
T-54-essel nem találkoztál még? Mert ha már T20/23-asról is pattogsz BL-9-el akkor azzal a tankkal komoly gondjaid lesznek / lehetnek 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Biztos van valami a formajukban <#wow1>#wow1> esettleg kiskoromban ilyen formalyu tankal kergettek?? tuti bennem van a hiba<#conf>#conf>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Vagy a három közül melyik? a középsõ az aranyért vásárolható.
http://www.akciofigura.hu
köszi
http://www.akciofigura.hu
WoT: Nishizumi77
pl 25k gold pack:
25 000/250= 100 tehát 100 dollár lenne
100-10%= 90$ valószínûleg ennyibe fog kerülni.
12K
18K
25K
plussz jar egy premium tank is hozza
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Pedig mekkora látvány lett volna ahogy egy loltraktor tol maga elõtt egy döglött maust fedezéknek. 😊
Tényleg, IS3-al nem létezik hogy állandóan pattogsz róla, konkrétan a T23-ban volt ensken olyan élményem, hogy egy churchill minden lövése (4-5) simán sebzett. Sztem még autoaimozott is. Meg is ölt volna 1vs1, ha a tornya nem forog lassan 😊, ami egy Tier8 számáraazért elég égés lett volna.
Izzadtam is a végén rendesen, nehogy megszégyenüljek 😄
kidugja a kis buksijat valami mogol es bontogat le engem... en meg pattogok rola lefele, ujabban meg a bl9el is, pedig biztam benne hogy azzal kitudom kezelni a t2akarmi<#falbav>#falbav> fobiamat
LINK
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Van a játékban németeknél egy post war tank méghozzá 1973as gyártású!!!!
Könnyû Tank PzKpfw III Ausf. A
1973 ben gyártották. Csak 10db épült belõle. A fejlesztést leállították a gyenge felfüggesztés és páncélzat miatt.
XD
ETAs:
* Pre-orders launch: April, approximately 2 weeks before the release.
* Release date: April. Hardwipe confirmed.
Lassacskán tényleg 1 éves lesz ez a béta.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha nem, el tudom képzelni hogy vmi videó codec probléma... ha van felrakva ilyen super codec pack vagy hasonló (ami felrak kismillió, soha nem használt codec packet) akkor azt szedd le, WOT reinstall azt talán úgy...