World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legénység 100%-ig fejlõdik.Utánna 3 skill közül választhat.Álcázás,javítás,tûzoltás.Mindhárom kifejleszthetõ egymás után.Tehát ha kifejlesztetted mondjuk a javitást 100%-ra,akkor utánna választhatsz a 2 másik skill közül.Ha az is meg van akkor jöhet a 3-ik.
Elméletben,ha mind a 3-om megvan,akkor jön majd valami major skill.Ez jelenleg nem elérhetõ,csak tervezet.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

T-34-85-re melyik ágyút rakjam a 100mm vagy a 85 mm?
Ebben reménykedtem én is hogy gyorsabban húzódik össze. Mondjuk az a három csata amiben voltam elég zûrös volt meg a család is cirkuszol. Majd mindjárt rendet csapok köztük és újra megpróbálom.
Ez érdekes. Nekem nagy mértékben csökkent a szórása az ágyúnak menet közben, miután rátettem.
Mellesleg hasznos, mert ha a tornyod ráfordítod az ellenfélre, akkor szinte azonnal tüzelhetsz, mert jóval kevesebb idõt kell várnod, hogy összehúzódjon a célkör.

Ezek után remélem többé eszedbe se jut, hogy foglalj. Rettegj a hatalmas artyk haragjától! <#kuss>

lipovics
Don't cap történet:

3 vs 6-ban vagyunk, de az ellenfélnél nagy tankok vannak talpon, valahol a pálya közepén. A kezdõnkön van egy artynk, ketten foglalunk. Arty írja, hogy don't cap. Mi foglalunk tovább, arty írogat tovább. Végül megunja és letk-za a társamat. Ugat tovább nekem, de szerencsére megjelent egy piros pötty mellette és kilõtte. Én meg békésen elfoglaltam a zászlót... Mik vannak basszus.
Köszi a leírást róla, mindenképp ebben az irányban mennék tovább, miután meglesz az ISU 😊

Kíváncsiságból tettem rá egy stabilizátort de igazából semmi változást nem érzékelek. :-o Lehet már eddig is annyira jó voltam hogy azt már nem lehet fokozni? 😊
Erre senki?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

AirborneRanger
Modul sérülés ritka?!?! Állandóan ellövik valamimet, vagy meghal ... És nem egyszer égtem már ki 100%ról... Ágyúja meg szerintem pontatlan, nagyon sokszor megy mellé a párduc 88asához képest...

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

naugye....<#wave>
mondom en jo kis tank az.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Pedig nagyon sokat segít. Minden tankomon van, amire fel lehet tenni. 😊

A stabilizátor már nekem is birizgálta az agyamat, de 500K -t ki nem adok rá mikor csak át akarom rágni magam rajta.
Cukii
Köhhm, a T23 mozgékonyabb mint a T44 vagy a Párduc(mindenben tekintetben). A páncélzata tényleg hoki, de tier8 környékén már mindenki nagypuskával rohangál, amivel a T44 és a Párducot is mindenhol átlövik...ezzel szemben több a HP-ja mint a T44-nek. Gyors a tornya, viszonylag ritka a modulsérülés, nem érzékeny a gyulladásra (mint a párduc) és nem érzékeny az ammorack robbanásra (mint a T44).

Ágyú valóban sarkallatos pontja, de még használható. Pontosabb mint a 100milis D10, tûzgyorsasága kielégítõ, és a három tier8-as tank ágyúja közül ez sebez a legnagyobbat. (Tudom, hogy a 122-es a T44-en nagyobbat sebez, de az nem medium tankra való) Egyedüli probléma a 160milis átütés, a legtöbb tank oldalát/hátulját átüti...szóval...

Én nagyon szeretem, a szeptember elõtti T44-es mozgékonyságát tükrözi. Amiket leírtam persze elit T23-ra vonatkoznak 100% legény + 100% körüli 1. skill. Ehhez hozzá jön a Stabilizátor; Rammer; Toolbox.
Hopp, egybõl kaptunk egy használható mediumot.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

I.C.ram
Érdekes volt múltkor. KV1S-sel voltam, és egy Maus-nak zsinorban 3x pattant le rólam a lövedéke. 😊 Én meg folyamatosan harapdáltam HE-vel 😊
Eagle16
Ha jól emlékszem akkor a T23-as a legerõsebb pontján is 89mm vastag...egy Pz IV-essel is szétlõhetõ még messzirõl is, konkrétan az a tank a leggyengébb Tier 8-as közepes. (ágyú, páncélzat, a mozgékonyság a Párduc és a T-44-es között van)

T-54-essel nem találkoztál még? Mert ha már T20/23-asról is pattogsz BL-9-el akkor azzal a tankkal komoly gondjaid lesznek / lehetnek 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

megjelenik egy tank ahol kilehet választani dolgokat,és abban a pillanatban ujrainditja a számitógépemet.300w a táp,lehet hogy gyengusz?
Hat a t-44ben igazad van, de vk-tol nem tartok annyira mert gyulekonyabbak, nem tudom miert... de ugylatszik a t2* szeriaval pechem van. azok tobbszor szoktak legyilkolni ,nem 100%rol az teny, de ha sebzetten akadok veluk ossze .
Biztos van valami a formajukban <#wow1> esettleg kiskoromban ilyen formalyu tankal kergettek?? tuti bennem van a hiba<#conf>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Ha megveszed rá a 10,5cm ágyút és prémium lõszerrel használod, akkor halomra ölheted a KT-ket és társait. Nagyot fognak nézni...😊

cikasz
A he az melyik? repesz-romboló? (magyaritva van bocsi)
Vagy a három közül melyik? a középsõ az aranyért vásárolható.

http://www.akciofigura.hu

105mm HE lõszerrel. Atomvillanás és lökéshullám. Tier 8-ig bármi kinyírható vele könnyedén.

cikasz
Sziasztok. tier 5-ös PZIV-re melyik a legjobb löveg? és milyen lõszerrel?
köszi

http://www.akciofigura.hu

Na mire leírtam te is írtál, kiegészítésnek annyit hogy egyszerre kell megvenni úgy lesz hogy kiválasztod 3 pack közül melyik kell neked, kiválasztod a fizetési opciót van vagy 200 lehetõség köztük a paypal aminek örülök mert tuti azt fogom használni, perkálsz kapsz az e-mail címre egy kódot amit majd be kell írnod a fõoldalon a Use promo code résznél szerintem, ( gondolom release után kell beírni ) és megkapod a goldot és a tankot.

WoT: Nishizumi77

A pre order packban lévõ gold mennyiségért kell fizetned 10%al kevesebbet a pre orderes képen ki van cenzúrázva az ár de mivel megvan adva a gold mennyiség nagyon könnyen ki lehet számolni mennyibe fog fájni:
pl 25k gold pack:
25 000/250= 100 tehát 100 dollár lenne
100-10%= 90$ valószínûleg ennyibe fog kerülni.

I.C.ram
és ezt a mennyiséget egyszerre kell levásárolni vagy lehet szépen, folyamatosan is?
gvarga12
meghatarozott mennyiseget

12K
18K
25K

plussz jar egy premium tank is hozza

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

the exact "pushing" ability will depend on weights on both objects and vehicle speed.

Pedig mekkora látvány lett volna ahogy egy loltraktor tol maga elõtt egy döglött maust fedezéknek. 😊
I.C.ram
Lehet már tudni, hogy a pre-order 10% gold discoutnja mit takar? Ennyivel olcsóbban vehetem a goldot örökre, vagy csak meghatározott mennyiséget, vagy mi?
Nem tudjátok véletlenül ki az az elmeroggyant barom aki Fityula néven játszik? Biztos valami homokos nõvér lehet.Nem érdekell mennyibe kerül megkeresem és ......

Hát... ha egyszerre kettõ VK3002DB-t látnál vagy esetleg egyszerre 2 T44-et, hamarabb elfüstölnél mint egy dupla T20/T23 kombótól.

Tényleg, IS3-al nem létezik hogy állandóan pattogsz róla, konkrétan a T23-ban volt ensken olyan élményem, hogy egy churchill minden lövése (4-5) simán sebzett. Sztem még autoaimozott is. Meg is ölt volna 1vs1, ha a tornya nem forog lassan 😊, ami egy Tier8 számáraazért elég égés lett volna.

Izzadtam is a végén rendesen, nehogy megszégyenüljek 😄

Pedig amcsi közepest szeretek lõni, mert szinte biztos sebzem.

Valoszinuleg ez nem nyugtat meg titeket ,de en erosen respektalom a t20/23asokat , valszeg engem direkt utalnak mert ha latok egyszerre kettot akkor azonnal engem kezdenek lebontani is/is3ban :-)
kidugja a kis buksijat valami mogol es bontogat le engem... en meg pattogok rola lefele, ujabban meg a bl9el is, pedig biztam benne hogy azzal kitudom kezelni a t2akarmi<#falbav> fobiamat

A tornyot én sem fejlesztettem és nem is fogom, lehet hogy csak a perzsa lánctalpára valót fogom tartalékolni a free xp ben. Még meglátom hátha a héten megjön a kedvem és belehúzok. 😊
AirborneRanger
Én is még csak 40nél tartok, free meg elment a p2-re, hogy ne a nyamvadt 75milisével csattogjak...

Pont ugyanígy állok hozzá én is - a free XPt a perzsára költeném, de nemtom meddig bírom... mondjuk nekem már 70k van benne, a tornyot ki se fejlesztettem vele...

Még csak alig 20K-t kapartam vele össze, még 150K kell...borzalom. A freexp-t meg inkább a pershing fejlesztésére szeretném majd tartalékolni, de lehet nem lesz hozzá energiám/türelmem és beáldozom a tovább lépésre.
EGyetértek, leginkább engem is az zavar, hogy ez lényegében egy T20, picit jobb mozgékonysággal (ami sajnos még mindig kevés ahhoz hogy jó féle mediumként lehessen használni). Leginkább én is egy ágyút szeretnék rá 😊

Nekem az ágyú pontatlanságával semmi bajom szerintem azzal nincs gond. De legalább a T32 alap ágyúját megkaphatná némi xp ért cserébe hogy az ember érezzen valami fejlõdést a T20 után. 😞
AirborneRanger
Hát ezaz, konzervdoboz használhatatlan ágyúval... Pontatlan és gyenge. Panther millioszor élvezetesebb volt... Fene, pedig kéne az a pershing...

Jeffjohnson
Gépelési hiba. 1937 ben gyártották. Majd javítva lesz. Beírhattad volna a játék fórumán a megfelelõ topicba... mondjuk ide:
LINK

39 csatám van vele és semmi lelkierõm tovább csinálni. Minden nap kitûzök egy célt hogy hány xp-t kellene összehozni de nem sikerül annyira szar vele menni.
Cukii
Jó az!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Gyülölöm azt a tankot .... olyan semmilyen.

AirborneRanger
Most komolyan.... valaki élvezte a játékot ezzel a nyamvadt t23assal?

Fú micsoda hibát találtam a magyar fordításban:
Van a játékban németeknél egy post war tank méghozzá 1973as gyártású!!!!

Könnyû Tank PzKpfw III Ausf. A
1973 ben gyártották. Csak 10db épült belõle. A fejlesztést leállították a gyenge felfüggesztés és páncélzat miatt.
XD

Jaja, sztem is hardver hiba, ram vagy vga lesz a ludas sztem. Tény, hogy a játék is szarul van megírva, de codec hiba restartot nem szokott okozni.

Azt tudtam hogy megint eltolják meg új verzióval jön a release de dátumokat még nem láttam bár ebbõl sokat nem lehet megtudni dátumot nem mertek már írni csak annyit hogy április, na szép mert az lehet a vége is.

Én memória hibára tippelnék ha a gép újraindul magától az okozhat ilyet, kodek nem szokott elõidézni ilyen hibát.

Eagle16
Csak most olvastam hogy megint eltolták az egészet. Nem tudom volt-e már de:

ETAs:

* Pre-orders launch: April, approximately 2 weeks before the release.
* Release date: April. Hardwipe confirmed.

Lassacskán tényleg 1 éves lesz ez a béta.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A login elõtti nagy robbanásos videót látod vagy nem?
Ha nem, el tudom képzelni hogy vmi videó codec probléma... ha van felrakva ilyen super codec pack vagy hasonló (ami felrak kismillió, soha nem használt codec packet) akkor azt szedd le, WOT reinstall azt talán úgy...