World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Per Aspera Ad Inferi.
na ide is be lehet ragadni , nekem legalabbis sikerult...<#shakehead>#shakehead>
csakhogy gyujtsuk a bugokat ha mar test...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Egy idõ után már a jól képzett legénység értékesebb lesz mint bármelyik jármû.Ha valamilyen oknál fogva éppen nem használod õket,akkor berakod a barakkba.
Inkább minthogy elvesszenek.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Én is neki kezdtem ennek a remek játéknak csak van egy kis gondom vele. Most a 4 napos szünetben nekem tanulnom kellett volna nagyon de sajnos más tankokra kellett vadásznom. Szóval felháborítóan addiktív :D
A másik meg hogy lenne egy kérdésem. Mire jó a barakk? Mert beraktam az embereim egy estére de nem fejlõdtek. Vagy csak akkor számít ha játékban vagyok vagy hogy mûködik?
Ja meg lenne egy kérdésem. Képet ti hogy csináltok a játékból? Mert nekem print screenel nem csinált csak egy fehér képet adott be a paintbe. Mert sikerült olyat elõadnom hogy 1 életerõm maradt és nem volt lõszerem és még nyertünk is mert gyorsabban foglaltunk.
Egyébként a T-54 ereje nem is igazán a mennyiségben (bár tény, két T-54 többet ér, mint egy), hanem a pokolian jól páncélozottságában rejlik. Amíg egy Pershinget vagy Panther 2-õt már kisebb gépekkel is lazán lesebzel AP lövedékekkel, addig a T-54-et csak karcolgatod. <#integet2>#integet2>
Úgy hogy szeretem<#puszis>#puszis>
A Grille a másik kedvenc, ha már tûzérség: szerintem nem is megyek feljebb, mert azok a lövegek már olyan sokáig céloznak, hogy addigra eltûnik a célpont szal vakon kellene lõni. Nem próbáltam, de már most is éppen csakhogy sikerül néha célozni 4,5 mp-es célzással, a következõ löveg meg 6 mp-es...
iSS!
stugrol jut eszembe , ma tortent asszem a westfield-en a csata vegefele mar kevesen voltunk eszrevettem egy stug-ot (Is3-ban BL9 122mm ,toltesgyorsito,stab... etc. 100+90es legenyseg)olyan otven meterrol oldalrol celzok ,loves ,lepattan... na ocsem vegyel ma lottoszelvenyt ! gondolom en. Elindulok fele, ramlo ,lepattan ,na te szegeny! gondolom en.
Ramlo meg1x, agyum szarra megy ,Hat szarba leptee ecsem!gondolom en. Megyek fele tovabb (szerelok dolgoznak ezerrel) puffogtat ram , pattog le, szerelok szolnak agyu kesz ,ekkor kapok tole megeggyet,critical ,tornyom beragad,becelozni persze nem tudtam elotte...Hat legyel maaa 3x atkozott!! Gondolom en.
Szereloim dolgoznak, puffogtat, ujjab criticalt kapok ammorack, HAAA HEEE mi eeeez! Gondolom en.
Szereloim oszekapjak magukat ,ralovok lanca le critical marad 100on,!!!!mi *va eletbe !!!! gondolom en.
Mig toltok ramlo 2x a masodikra megegy ammorack es azonnal felrobbanok.
Hat ize... talan..nemtom!!! Gondolom en, es bamban meredek a monitorra.
Ez volt a HE loszerrel dolgozo szerencsefia stug-os ,es egy elbizakodott hevy tulaj, reszemrol (szvsz reszerol is) felledhetetlen talalkozasa<#worship>#worship>
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egy fullos tankkal MINDIG élvezetesebb játszani (kivéve a TierX-eket, ahol ugye nincs fejlesztés) mint az egyel magasabb tierû ám alap tankkal.
Ezzel vitatkoznék - miért hiszik azt a scoutok hogy csak az artynak lehet scoutolni? Bármilyen tanknak lehet scoutolni, és még jobban is jársz ha mondjuk mögötted 3 heavynek mutatod a célokat, mivel azok kicsit gyakrabban lõnek. Márpedig a scout XP abból jön, ha sebzik a csapattársaid azokat a célpontokat amit te mutatsz, és ebben jobb ha nem egy félévente durrogtató artynak mutogatsz.
Aki egy hét alatt napi 6 órával megcsinálja meg is érdemli, mert az nagyon tud.
Megvettem rá a 122-es ágyút. A kicsiket egy lövésbõl kiszedi bárhonnan, a nagyokat meg sebzi valamennyire. Remélem sikerül vele összeszedni a 107-esre valót mert azt mindenki isteníti.
KL_atya: A TD-nem ér semmit scoutok nélkül,ugyanúgy mint az arty. Mindkettõt szidják, de ha nincs scout akkor vakegér a bokorban mindkettõ. Tudom, mert mindkettõvel játszok. <#nevetes1>#nevetes1>
Majdnem biztos, hogy a több TD-s oldal nyer egy csatában, egyrészt mert basznak megmozdulni, másrészt láthatatlanok, harmadrészt baszom nagy ágyú van rajtuk a többiekhez képest.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A nagy ágyú alatt a 107-est értem természetesen. Ma jó napom lesz, egy nap alatt lesz vk3601, su100 (bár ettõl elõre félek) és T29.