World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
szvsz élesben elsõ dolgom lesz kigrindelni, mondjuk sok idõ lesz, mert kell mellé egy tigrincs, kv, arty :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Campinovkán mi a T-54 el lerobogtunk a dombról hogy az artykat elrendezzük a pershing meg ésszel csorgott utánunk a bokrok között.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
De mindenbõl van T8😊 csak az ISU meg a T23 hiányzik, de az is csak pár nap😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mellesleg sok értelme nem lesz több nemzet tankijait húzni a kompatibilitás miatt:
pl. a rádiókat meg sok esetben a motorokat, ágyukat is simán át lehet rakni más tankokra is.
Mire meglett a Panther, addigra már csak a lánctalp meg a torony kifejlesztésre volt hátra, minden más meglett még a heavy ágon.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
No jó, tényleg túllihegem ezt a dolgot. Akkor maradjunk ennyiben.<#nevetes1>#nevetes1>
Kényelmesen befészkeltem múltkor is magam 1 bokorba Komarinnál,majd egy isteni sugallatra picit elõrébb akartam menni.Mentem is ki a nyílt terepre céltáblának.Nyomtam ott mindent de csak ment.Arty csemege lettem egybõl.
De lassan kezdem megkedvelni, jó ez. Meg olyan szép mikor elindul, vagy amikor kerek 1 km/h-val próbáltam lejtnek felfelé kapaszkodni és fordulni!
Nehéz vele, de hát tegnap is írtam, az igazi férfi a kihívásokat szereti és Maus-al jár.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Vannak vele kihívások ez tény de én szeretem :-)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Mert például a Maus az megy magától is, ha mondjuk megállok Westfield-ben a lejtõ tetején, szépen legurul magától. Mert fék az nincs benne.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
más
Az mitõl van,h néha csak úgy magától megy a tank?Se jobbra-balra nem kanyarodik.Lag?Vagy támad a SkyNet? 😊
Ehez csak figyelmesebben kellene olvasni és nem ártana szöveget értelmezni sem.
Nagy a valószínûsége,hogy valamiféle szorongásos paranoiát vált ki belõled az olyan kritika,ami valamilyen formában kötõdik hozzád.Még ha oly csekély mértékû is a kötõdés és a személyedet abszolút nem érinti.
Ezt rögtön lereagálod kioktató jellegû ellentámadással,amit úgy állítasz be,mintha mindenki véleményét mondanád el.Itt mindenki tud írni.Ha valakinek valami nem tetszik,akkor majd nyilván elõ fogja adni.
Azon kívül kettõnk közül te vagy az,aki véleményt formál másokról ismeretlenül(spec rólam)és még álltalánosít is! "alpári 8-keres duma"
A 8 kerben csak alpári emberek élnek??😄
Na de megszegtem az ígéretem és szántam erre még egy hsz-t.Több tényleg nem lesz.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Szacsa ezt ertette: " T-54-el csak "agyhalott hülyegyerek" lehetsz."
Sztem csak túlérzékeny vagy ma vagy tényleg vmi bajod van Adjunkttal 😊
Nekem is van T-54em, semmi sértõt nem találtam magamra vonatokzóan a doki diagnózisában (lehet hogy kéne? 😊 )
A faszt! 😊
A medve nem játék.
We apologize for any inconvenience.

A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
LSSAHPAUL
egyszer én is így szeretnék megpusztulni 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.