World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet elõször tükörbe kéne nézni. Egyébként igazad van, visszaszívom.

Azért leírhatnád pontosan, hogy képzeled el ezt a tankok kitiltása opciót mert még mindig nem sikerült

Na ne szórakozz!

Kiemelem a számodra:

"specifikus típusokra nem lehetne kitérni, pl. nem lehetne beállításban kitiltani egyes típusokat"

Legördülõ menübõl a pálya, a többire mehetne a check box módszer, firendly fire engedés avagy nem engedés, SPG-re ugyanez.

Sztem a mindenki által egyedileg megadható "milyen csatába akarok menni" beállítás alapvetõen nem rossz, de minden egyes beállítás hatványozottan növelné a balancer komplexitását, több Queuet kellene felállítani, és mostmár nemcsak egy tank tierjét / platoont kéne vizsgálni a csaták összeszervezésekor, hanem innentõl kezdve azt is, hogy minden egyes játékosnak (ez 30 egyedi beállítás) pontosan mi is a hasfájása.

A No Arty opció viszonylag még egyszerû (de ilyet meg nem raknak be, hiszen az artykon kivül mindenki bekapcsolná), de minden más jóval komplexebb dolog.

Ha ilyet akarsz, akkor a navyfield féle room hosting kéne hogy megvalósuljon, de a WOT egyértelmûen nem ebbe az irányba indult.

Jeffjohnson
A sértegetést meg személyeskedést hagyd meg otthonra....

Az A-32 szerintem Tier 4, mert jelenleg ez a legmagasabb Light Tank tier és azoknál nem erõsebb.
A Pz IV/V szerintem Tier 6 és Tier 8 az M6A2E1.

Jeffjohnson
Kérdõjelet észrevetted már a mondat végén? Azért leírhatnád pontosan, hogy képzeled el ezt a tankok kitiltása opciót mert még mindig nem sikerült ésszerû magyarázatot adni rá. Legyen 1 kipipálható kis négyzet random battle mellet vagy hogyan?

+/-1 eltéréssel a másik oldalhoz képest, de maximum 5-re emlékszem, de azért az szerintem sem egészséges, hogy a csapat harmada lehet SPG.

Persze túlzásban estem a végtelennel de a 6 is pont olyan használhatatlan mint a végtelen. Nekem komolyan mondom ez az összes problémám ezzel a játékkal. Minden más megoldható javítható idõvel, de valakinek a tûzér nagyapja miatt ez a rohadt spg kiemelt fontosságú.
noname23
hanyas tierjûek ezek a tréorderes cuccok?
A-32=10450Ft PzKpfv V/VI=15400 M6A2E1=20625

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ilyen szövegértelmezési készséggel? Nem csodálkozom rajtad...

Nem írtam, hogy rossz a játék, csak azt hogy hiányos és rossz a jelenlegi Standard Battle. Nem írtam, hogy nem akarok fizetni, csak azt, hogy nem biztos hogy elõrendelek, de aranyat mindenképpen akarok majd venni ha lehet. Szeretnék még vele sokáig játszani, hátha még jobb lesz. Nem hiszem, hogy önellentmondásba bonyolódnék.

Tényleg nem akarlak sértegetni, de szerintem rajtad és birka Jeffjohnson "minden jó és csillogó" barátodon kívül a többiek megértették a mondanivalóm, de elképzelhetõ hogy még van aki nem, az tegye fel a kezét bátran. :-)

Nazarov.... nem véletlenül van a banner alatt:

Használd. A béka nem szeret minket...

Jeffjohnson
Nincs olyan, hogy végtelen 1 oldalon ha jól emlékszem 5 lehet vagy 6 de inkább 5 re tippelek már nem emlékszem de valamelyik régi patch noteban asszem benne van.

Jeffjohnson
Nem is kell megérteni mert még azt sem tudja elmagyarázni pontosan mit akar...

Talán mert minden hülyeséget összehordasz. Már én se tudom mit akarsz. Fizetni nem akarsz. Ok, mindenki eldönti magában. Rossz a játék. Személyes vélemény.
Következõre meg beírod az ellenkezõjét és a konfigurációkról beszélsz. Egyszerûen nem értelek.

Pedig van ilyen MMO úgy hívják hogy Level-R 😊

Nekem egy beállítás hiányzik: az hogy akarok e végtelen számú spg-vel szadó-mazó buliban lenni, avagy csapatonként max 2 spg vel normális csatában szeretnék résztvenni.
Ezért mondom, hogy megértem. :-)

Jeffjohnson
Nyisd ki szemed és lásd meg vele a kérdõjelet a mondat végén...<#nevetes1>

"hogy a játék a fejlesztõk szemében csak egy fejõstehén"

Õk is egy munkahelyen dolgoznak.... csak nem banki alkalmazást írnak, hanem játékot 😊

Nem ezt írtam, csak néhány beállítási lehetõséget engedjenek meg, ja meg kihagytam a friendly fire beállítást, na az nagyon elkélne.
Hol írtam szobaindítást? Szövegértelmezés nagyon nem rulzz nálad.

E széria átütemezésért volt sírás WOT fórumon?
Szerencsére a mindenért síros inget sem kell felvennem, mert pl. egyszer sem láthattál sírni az orosz OP tankok miatt. ;-)

De mondjuk ez "a kapja meg a nép amit akar" kijelentésed eléggé cinikus, tekintve, hogy ki a tosznak csinálnák ha nem másnak, mint a "népnek", akiknek mondjuk az akarata talán mérvadó, persze nem a keleten, az egykori vasfüggöny szerencsétlenebbik felén, ott inkább "birkák". Persze megértem, hogy a játék a fejlesztõk szemében csak egy fejõstehén.

Jeffjohnson
Aha, te azt akarod ,hogy indítasz 1 szobát mint pl traningben és te szabod meg, hogy ki mit hozhat és még XP-t meg kreditet is kapsz? Lol ezen jót nevettem tényleg húzd ki a bilibõl a kezed.

Én mindig is utáltam a "kálnosokat", az összes multi játékban, egy szaros zárójeleben odabiggyesztenek egy rövidítést a nevük után, beesenek egy public csatába és egész idõ alatt pofáznak egymással, írkálják az okosságaikat, mindenkit szidnak és persze a nagy arcuk miatt elég gyorsan elvéreznek.
Már bocs, de ez így van, még ha a viták elkerülése végett ezt mások úgy sem mondják...<#worship>
Nyilván nem végtelen szabadságfokú beállítási lehetõségekre gondoltam, csak ilyen alapokra, specifikus típusokra nem lehetne kitérni, pl. nem lehetne beállításban kitiltani egyes típusokat, pl. Maus-ot vagy T-54-et. Na kihúzom a bilibõl az ujjam.

Jeffjohnson
CW hez minimum Tier 5 kell amit el is kell érni. Nem hivatalos de CW valamikor Q2 ben lesz. A többi meg ki tudja mikor mert az E széria átütemezése miatt sok minden borult de hát kapja meg a nép amit akar bár szerintem azok akik mindenért sírnak soha semmivel sem lesznek elégedettek.

Hát ilyen nem lesz, és jó hogy nem lesz, mert mindenki olyat állítana be, ami csak neki jó, és egyszerre mindenkinek nem lehet jó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Konfigurálás alatt olyan szûréseket értek, hogy megválaszthassam akarok-e olyan csatában részt venni, ahol van nálam 3 Tierrel magasabb szinten lévõ tank, van SPG és abból mennyi legyen, hány TD, hány Heavy és ez alapján feladna nekem X db választható csatát és oda csatlakozhatnék. Lehet lassabban lehetne rátalálni a számunkra megfelelõ csatára, de mellette megmaradhatna a mostani Standard Battle is.

Ez a szar imageshack csak itt nem megy?
Itt van "manuálisan" a kép:
http://img816.imageshack.us/img816/2812/10000001w.jpg

WoT: Nishizumi77

Jeffjohnson
Jó példa:
RUSE-al béta óta játszottam ahogy megjelent megvettem de nem jöttek hozzá a fontos patch ek az ubi-t nem érdekelte a fejlesztés így mivel nem tetszett abbahagytam. Szerintem ez a normális bár neked ez lehet retardált de az már legyen a te gondod.

Ez egy ingyenes játék bármikor vissza lehet jönni ha nem tetszik. Nem muszáj naphosszat minden probléma miatt sírni.

Az igazi Panzer V/IV: (jobb oldal, a Tiger(P) mögött )

hát szvsz most még csak rinya, na de pár hét és jogos panasz lesz, ha nem lesz benne az általuk ígért dolgok közül jó pár:

random battle (van)
company (van)
CW(hagyjuk)
capture the flag (nincs)
historical (nincs)
attackers vs defenders (nincs)
kihagytam valamimit?

gondolom nektek (klánosoknak) is hiányzik már az atomtérkép, klán csaták, diplomácia :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

<#vigyor2>

Többször leírta hogy nem szar a játék csak jelen pillanatban kurva kevés😊

Jeffjohnson
<#puszi>

Õszintén szólva, sztem minden igy mûködik. Ami tetszik azzal játszok, ami meg nem tetszik azzal nem.
Ha vki fosnak tart valamit, minek játszik vele? 😊

Már ne haragudj ez a "nem tetszik ne játsz vele" kb retardált szint..

TK bünti van...és mit akarsz konfigurálni? Bocs de nem értem .

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jeffjohnson
Mégis mit akarsz konfigurálni rajta?

Baromira ki vagyok éhezve egy konfigurálható csatáért vagy korrekt történelmi csatáért. Meg nem utolsósorban korrekt supportért és TK büntiért ami épp nincs.

<#unalmas>

Ez olyan óvodás érvelés volt😄

De lesz több játékmód! Lesz klánháború, meg még két battle mód! Ezek biztosan lesznek.

Tényleg nem vágod. Nem a játék a fos, hanem az az egy szem konfigurálhatatlan játékmód! Igenis nagy potenciált látok a játékban és szerintem hiánypótló is.

Akkora öröm volt a szeptemberi patch után az új rendszer hogy végre mehetek kicsikkel is és fair összeállítás lesz 😄

Értem én, erre mondtam, hogy így nem éri meg, mert értelemszerûen nem kaphatod meg kétszer ugyanazt a tankot és ezért mivel egy tank ugrik ugyanazért a pénzért akkor ezért a második legyen picivel olcsóbb vagy adjanak pár száz aranyat pluszban.

Mégis játszottuk mint az állat... én Hetzerrel mentem IS4-esek ellen 😊

Nem is beszélve arról hogy az orosz release nyáron volt azzal a verzióval amivel mi kezdtük a zárt bétát, hát az elég gáz verzió volt egy hulladék matchmakinggel, mert ha pl egy traktorral nem recruit csatába mész berak nagyokhoz, ott válogatás nélkül rakta össze a csapatokat a lobbiban lévõ emberekbõl.

Jeffjohnson
Te azt írtad, hogy az Eve-et rendesen fejlesztik bezzeg ez bla bla bla. 1év alatt azért ide is sok fejlesztés érkezett de ha nem tetszik ne játszd... ennyi nem kötelezõ megvenni ezt a "fost"....

Mind a 3 pre-order tankot megkapod hogyha megveszed a csomagot. Amit mondtam példát az 1 tank + slot az akkor van ha két ugyanolyan csomagot veszel, pl 2 db medet.

Ez már mondjuk szvsz nem éri meg, mert csak egy tankot kapsz így, vagy legyen olcsóbb mondjuk 8 euróval a második csomag és oké lenne.