World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
WoT: Nishizumi77
Ebben tökéletesen igazad van.
Az persze igaz, nálunk senki sem szeret fizetni semmiért, PC-s játékokért meg fõleg nem, a WoT-tal meg ráadásul az a helyzet, hogy olyan amilyen, ezt már kismiliószor túlbeszéltük.
Ezt az inget nem kell felvennem hálistennek, játékaim legalább 70%-a eredeti sõt, az X3:Terran Conflictot (kedvenc játékom) képes voltam kétszer megvenni, mikor megjelent megrendeltem Angliából 9800 Ft-ért majd háromnegyed évre rá mikor itthon kijött megvettem csak a magyar kézikönyv miatt 3500-ért.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tegnap meg a Shogun Total War-t vettem meg egy tizesért. A fizetésem harmadát elszórtam, de hát ilyen is csak egyszer van évente.
Azt hiszem-legalábbis remélem- meg éri a dolog.
Én nem akarok prémium nélkül szenvedni, viszont a Wot több mint fél éve folyamatosan leköt, úgy hogy a fele tartalom még nincs is benne. Igaz néha annyira utálom, és baromira felbosszant, de ennek ellenére akkor is, ez a játék jelenleg a legszórakoztatóbb számomra.
Minden tetûségével, hülyeségével együtt.
És számoljunk csak, ha csak egy éven át játszok még a Wot-al, akkor is megérte fizetni érte, hiszen egy új PC játék is drága, és sokkal csak egy napig lehet játszani mert olyan rövid.
Én így nézem a dolgot.
Az persze igaz, nálunk senki sem szeret fizetni semmiért, PC-s játékokért meg fõleg nem, a WoT-tal meg ráadásul az a helyzet, hogy olyan amilyen, ezt már kismiliószor túlbeszéltük.
Mert ezt írtam:
"egy éve ugyanaz a konfigurálhatatlan fos Standard Battle megy"
Ugyan mondj már még egy mindenki által játszható játékmódot (ti. nem Tank Company) a totálisan random Standard Battle módon kívül, ahol lehet fejlõdni, jön a pénz és az XP, hátha tényleg lemaradtam.
Viszont IMO ez a grafikon se jó teljesen. Ennél (ami nem 55 fok) még a régi M77 AP is többet vitt át 2700 fps-nél, 0 méteren. Sehogy se passzol. Ezen még ballistic cap sincsen, gyorsan veszíti a sebességet.
A 90 mm M77-et többször is tesztelték Panther eleje ellen.
Homlokpáncél,AP slope effectel ez testvérek között is 85/55=183mm függõlegesben : teszten max. 600 jard (Normandia). Másik teszten (Ardennek, Államok) ez 150-300 jard. Lényeg, kisebb távolságból oldalszög nélkül átviszi.
110mm Torony: max 1500 jard : kb. ez is stimmel
100 mm Lövegpajzs: max 1000 jard (a forma miatt valószínûleg itt érdemes inkább 30 fokkal számolni), nagyjából ok. Kerekített lövegpajzsnál, toronynál nálam ez íratlan szabály, hogy mindig 30 fokban veszem, ezt a jugó tesztek is alátámasztják.
Na most vagy az van, hogy az M77/T33 valami mágikus oknál fogva jobban hatástalanítja 55 foknál (függõlegestõl) a döntött páncélt, mint a tompa orrú orosz 100mm BR-412B (amit nem hiszek, minden más teszt ez ellen szól), vagy többet kell, hogy átvigyen függõlegesben. A WWII Ballistics szerzõpárosa ugyanis tesztadatokból extrapolál a függõleges értékekre a slope effecten keresztül.
Vagy pedig 6,5 inch tesztpáncél felett már valami gond van a korai T33 AP-vel ( "cap" nélkül vastagságot,nem bírja, sérül, szétesik), mert jugoszláv érás változat, ami "late" version, az M36 ágyúból (3000 fps) már 350 méternél átvitte a T-54A 270 Brinel keménységû, kb. 200 mm effektív tornyát. Ha a 45-ös korai változat "nem szerette" a 6,5 inch feletti vastagságú páncéllemezeket (ez most mezei, nem kalkulált "effektív" vastagság), akkor az magyarázatot adhat a furcsán alacsony 90 mm-es AP átütési adatokra Hunnicuttnál, etc, amik viszont még mindig túl alacsonyak élesen döntött páncélra.
Találtam még egy tesztet: 90mm T-54 ágyú M26E1 tankon, 3200 fps kezdõsebesség, ugyanaz, mint a T-15, 1949-es teszt.
Data: 90mm T54E4 is 66 calibers long; ME is 1713 ft-tons, Max Ch Press 40,000 psi. Rifling 1:32 calibers, 32 grooves. Test ctg was AP-type 3200 fps M.V.
20 rds fired at 2000 yds for accuracy testing, no significant variance from accepted standards for 90mm guns.
Penetration test at 1000 yds vs. 4 inch homogeneous armor, Brunel 230 at 48-60 degrees. Penetration achieved at 49.4 but not greater inclination.
- tehát 100 mm 49,4 fokban ,1000 jardon. Ez AP slope effecttel, 1,1 T/D rációval, 50 fokban 200 mm függõlegesben 1000 jardon.
Ez nekem konzisztensnek tûnik a 3088 fpsn-él elért 4inch/55 fokos eredménnyel (~450 jard), NAVY-kritérium (a lövedékek fele egészben átmegy, vagy 2990 fps (~1150 jard) eredménnyel, ARMY-kritérium ( a lövedékek 50 százalékának legalább a fele tömege átmegy)alapján.
Tehát van két teszteredmény 3200 fps-re, ami alapján a t15/t54 ágyú ferde páncél ellen (késõbbi verzió?) AP-vel kurvára lyukaszt, viszont Hunnicuttnál a T43 1000 jardon 55 foknál is csak 74 mm, lehet ugyanaz a hiba, mint a 2800 fps-es adatoknál, amik 55 fokban döntött páncél esetében szintén nem egyeznek a 45-os dokuval?
Más, Belton Cooper Death Traps könyvében leírja, hogy tesztelték (nem HVAP-al) a T15-ös ágyút egy zsákmányolt Jagdpanzer IV ellen (az átvitt páncél vastagságának elírásából ítélve 70V változat), 1000 jardon átvitte a "legvastagabb", 5 inches részét (ez a lövegpajzs lesz), átfúrta magát az erõátvitelen, a motortéren, hátsó lemezen keresztül távozott, aztán belefúrta magát egy dombba. Megpróbálták kiásni, de annyira mélyre ment, hogy otthagyták a fenébe.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
én viszont gyorsan le akarom tudni a "csoda" tankokat, ráadásul a német tankok miatt kell a sok pénz, hogy kompenzálva legyek (+ kütyük), gyorsan elszaladok egérig, illetve gw tigerig, adigra pont el fogy a prémium, de legalább akkor már csak fentartani kell a jószágokat, arra meg elég lesz a KV+arty
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
nálam med csomag lesz, gondolom mindenki kitalálja, hogy miért :-)
Mégis mi bajod van? Mi kéne, legyen olcsóbb?
1 havi prémium 9.99 USD / 7.99 EUR
bár ha jól rémlik az EVE is anno 30dodó körül volt/3 hónap
Tehát 2500 gold (1 havi prémes) az 9 USD, ha levesszük a 10% kedvezményt akkor pont 10 USD.
Megint faszán váltják az USD-t EURra.
vagy tényleg dúrva árak lesznek :-(
ilyen drága a többi mmo is? 120-140$ / év?
Kapcsolj a Buy Now gombra.
Egyébként hogy kell fizetni, sima átutalás, pay pal, steam? Nem mintha elõrendelnék, ha meg is teszem, akkor a kis pakkot veszem, még alszok rá vagy 10 éjszakát.