World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stugot, PzIII-at simán kivégzi egy lövéssel, néha szembõl is. Amúgy én AP-t egyáltalán nem vittem hozzá, csak HE-t.

Olyan nagyon sokáig nem, csak a med ágon, mert csak tier 8-tól jön ott a hosszú 88-as, tier 7-nél heavy-re és TD-re már rámegy a hosszabbik ami igazi pontlövõ cucc még 400 méteren is. VK3002DB nagy hátránya amúgy pont ez szvsz, hogy fegyverzet tekintetében nem tud többet, mint a tier 6 medek.

Nekem is az a kedvencem, a 88 as meg jó kis fegyver. Aki szerint meg nem az jobb ha megszereti mert sokáig elkíséri még a német ágon! 😊
Köszi. Lehet futok pár kört este mindkettõvel, csak a miheztartás végett. Pontatlannak pontatlan a cucc, de eddig nem sokszor kellett nagyon messzire lõni. Én az agresszívan elõremegyek tipusú vadász vagyok, nem szeretek nagyon hátul bújkálni. Ettõl függetlenül a bokorméret fontos. 😊

Azt cseréltem le rajta tízfelesre. Mikor a stugon elõször kipróbáltam és elkezdtem vele lekapdosni a bazinagy heavy-ket is.

Meg amikor véletlenül elfelejtettem HE-re váltani a csata elején és jött egy könnyû tank. Tízfeles barátunk AP-jának egy lövésébe került. Anyázhatott a srác rendesen, mikor 20 másodperccel a csata elkezdése után az agresszív felderítésébõl füstülgõ roncs lett.

Nekem speciel a kedvenc harckocsim a VK3601H. A többi tier 6 VK valóban ratyibb.

Pz IV-re a legjobb ágyu a 105mm-es HE gránáttal, 88-as nem is megy rá, de JPz-re sztem inkább illik a 88-as, a 105-ös egyértelmûen közelharci halálsugárvetõ, a TD-k meg inkább bujkálós sniperesek. Fõleg hogy a 0.6.3.8 után sztem pontatlanabbak is lettek az ágyuk egy picivel, 105-össel legalábbis már nem tudok olyan messzire lõni mint korábban és ritkultak a pálya túlfelérõl érkezõ halálbokor killek is. VK3601-e meg bizony a 88-as való, 75-ös már kicsi abban a kategóriában amiben gyakran indul, de a 105-ös még oda is megteszi. Hihetetlen az a cucc, tier 5-ös ágyú és tier 7-8 cucokkal is elbánik közelrõl, ha ügyes a kezelõje.

Mi a baj vele? Egész szerethetõ jószág.

Egyébként a vk nagyon nem jön be,én arra gondoltam.Olyan mint egy mosóteknõ.

Sokáig az volt rajta most megvan a 88-as,olyan mint a Pz4-es mesterlövész ágyúja csak nagyobb átmérõjû.

Ezt nem értem, ha annyira tetszik az az ágyú akkor tedd fel arra is! :-o
Pz4-en a legjobb ágyú az a marha hosszú.Fejbõl nem tudom hányas,de asszem 75 vagy 76.Rohadt pontos és marha messzire visz.De szerettem.Pz4 azzal igazán durva lett,VK3601H nincs olyan jó,vagyis nem élvezem úgy.

Nem a szépsége miatt pattannak le a toronyról a lövedékek. A KT-nek is gyönyörû a tornya, amíg a T29-nek egy ronda, felfújt valami, azonban arról pattannak is rendesen a lövedékek.

Szóval ha a Krupp torony erõsebb, strapabíróbb lesz a Henschel félétõl, akkor eltekintek a szépséghibáitól...<#rolleyes>

Jagdpz-re feltettem a 88-ast, de valahogy nem érzem nagyon jobbnak, mint a 10,5-es ágyút. Egyelõre a PZIV-en is 10,5-es van.

Tapasztalatok?

volt arról szó hogy minden CB-s kap + egy tankt
volt arról is szó, hogy preorderhez
meg ha vesz valaki dobozost, ahhoz is

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Forolto
Most nézem április 1-jén ki lehet hívni a deveket modokat egy kis csatára.

Tuti csalni fognak,ha vereségre állnak.Baine csapata kicsit alázná õket...

Forolto
Kaptok egy üres accountot,nem elég? <#eplus2>

Open bétások kapnak valamit vagy csak a CB-sek? Azt tudom, hogy Valentine-t valami speckó kulccsal regelõk kapnak.

Kíváncsi vagyok mi marad a "Max speed= 40 km/ó" 😊) mert az orosz tankoknál mernek nagyon álmodni mindig😊 itt majd jön ez prototype és ez csak 26.5-el tudott volna menni😄

Láttam már, ez is szép, ez az Adler torony? Jobban néz ki, mint a Krupp, de nekem az is tetszik. A Maus torony nem jön be.

Nézd meg ezt és utána mondd azt hogy bejön a krupp 😄
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-100/E-100%282%29.htm
Ez az a torony ami nem lesz és ez a legszebb.

WoT: Nishizumi77

Hmm, nekem ez a Krupp torony bejönik.

KV-220nál fényévekkel jobb lesz, az egy 70 tonnás nehezen mozgó KV-3 KV-1 toronnyal és a remek 86 penes 76os ágyúval örülök hogy nem azt kapjuk. Mikor overlord megemlítette hogy usa medet kapunk egyõl tudtam hogy ez lesz az mivel a full tree képen 3 med van ezen kívül egy japó chi-ha meg egy demolisher, egyértelmû volt hogy melyik lesz. 😄

Alapból Maus tornya lesz, a fejlesztett torony meg az undorító Krupp torony.
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-100/E-100%283%29.htm

a fene, én jobban örültem volna a PzIIj-nek :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Jó ez 😊 Csak ezt bárki megveheti majd, nem csak CBT-s, szóval nem lesz annyira egyedi. A páncélzata tûrhetõ, az ágyúja viszont blöh...ez volt a Lee-n is, kb. semmire sem jó.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gondolom a testen, tornya milyen lesz? Na meg mely tornyokat fogja megkapni, volt vagy háromféle variáció lehetõség emlékeim szerint. Mindenesetre kemény.

E-100 páncéljáról már volt szó wot fórumon, átlõhetetlen frontja lesz, 200mm 60 fokban döntve ami 400mm-el ér fel.

csak feltételezések és beszélgetések a hivatalos oldal E-szériás topikjában, Löve-rõl pedig lassan lehetne konkrét, mert ugye 2 hét múlva már elméletileg kész lesz.

Hát, sanszos... de majd csak 6-8 hónap múlva, amikor megint lesz kedvvem egyáltalán Wotozni. Az Object meg a Bl10 után minden szánalmasan gyenge lenne, kell egy kis pihi amig elfelejtem milyen érzés volt használni 😊

Egybõl eladod õket? :-)

Forolto
Elég nekem a Pz V/IV.Ezek csak a helyet fogják foglalni...

Höhö, akkor lesz egy Valentineom meg ez. Gazdag leszek 😊

Forolto
nesze nektek CBT-sek megkapjuk ajándéknak az M4A2E4-et...

ha valaki a német vonalat fogja tolni, akkor meglesz a választási lehetõsége a bunker egér illetve a gyorsabb átlag páncélzatú erõs ágyús E100 között, ez azért nem rossz.

Hi!
Honnan lehet tudni, hogy az E-100 (meg talán a többi E) milyen páncélzatú és mennyire gyors lesz? Van valahol már infó a statjairól?
Löwérõl van-e? Elvileg az már a közeljövõben jöhet, bár csak prémium tank lesz, de azért kíváncsivá tesz.

Wow köszi, erre nagyon kíváncsi voltam már. Kevésnek érzem a pakkok mennyiségét, pl. 3. és 4. közé el tudnék képzelni még egyet úgy 8-9K környékén. Imho megéri megvenni valamelyik pre-order pakkot ez alapján, nekem szerintem a kis pakk lesz a választottam. Igazából már 8000 arannyal el tudnék lenni a végtelenségig, csak legénységre költeném meg néha prémiumra, ha kifogok egy nehezen átugorható pocsék tankot és gyorsan túl akarnék lenni rajta.

Huncutkodik megint a játék.
Telibe vertem 1 Lee-t és semmi. <#falbav> Ja,h immunis a T29 105ös ágyújára?
Lehet,h energia pajzsa van? <#wilting>

Támogatom, jó ötlet.

LSSAHPAUL
Hát ha úgyvan hogy fordítjátok akkor ilyen alapon már mind1 ha a world of tanks feliratokat is lefordítjátok Tankok Világának 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

természetesen a td zojjektra gondoltam 😊 rengeteg pénzt hozott nekem a kis jószág, fõleg mikor ilyen 10 tankot lõttem ki vele... 😄 hiába drága a lõszer, javítás szinte semmibe nem kerül, sok vele a profit 😊 su-85 is ilyen😊

Hw után tuti h német tdknek nekiugrok, mellette eltolom su-85-ig, azzal szerzem a sok pénzt, miután JT ki lesz maxolva, megszerzem a zojjektet gyorsba, utána meg irány amcsi heavy😊
amcsi td-t elvbõl nem próbálom ki, már most utálattal nézek rá😊 majd JT-vel v zojjektal aprítom 😊

legvégén meg unalomûzésként t-54-el robogok párat v perzsával😊

egyedül a gold árak zavarnak... 20k huf 25k goldért, és ez még akciós is... hát lenne is meg nem is kedvem támogatni a kedves dev-eket 😊
Ha a TD zojjektre gondolsz, az nekem is nagyon a szivemhez nõtt pénzügyileg. Tier9, drága is a skuló az ágyúba, de gyõzelem esetén minden egyes találat 5-7000 credit profitot szokott jelenteni.
Gyakran megtörténik, az egész csatában csak 4-et lövök vele, és javitás/lõszer pótlás után marad 20K + credit 😊

kerla
én is arra szavazok. majd kiszámolom melyik valutában jobb biznisz, mert paypallal fizetek, ergo mindegy, amelyiket jobban váltják, azt választom, persze lényeges eltérés úgysincs.

bármennyire is nézem az ágakat, engem csak a német érdekel. így a végén begyûlt pár százeezer free xp-m, mondom kiprbólom a T-54-et, elkezdtem arra gyúrni, T-44 most tudnám megvenni, de olyan szinten nem élvezem, hogy ha 3x nehezebb lenne németekkel, akkor is azt választom....

Overlord blogján volt kirakva, meg fórumon is írta hogy ezek lesznek.

Ez mennyire lehet igaz?😄 mert ha ezt nézem megéri a közepes pre-order

oké még nem ez alapján😊 2700 egy havi prem

Egyre rosszabb a helyzet😊 ha nem veszel nagyobb adagot, tehát a legrosszabb árral számolva 3100 forint kb egy havi prem😄 azért lassan elérjük egy rendes MMO árat😄

Továbbá találtam egy táblázatot is:
https://lh5.googleusercontent.com/-uEU_iTZlIQs/TYxqU3QNG-I/AAAAAAAAAeE/_fVKq8AXkHw/s1600/prices_release.JPG

Itt vannak a gold árak release után:

Release Prices for Gold
The exact gold prices are to be announced at release, April 12.

1. Only designated gold packages will be available (5 per server), ie it won't be possible to purchase custom sum of gold.
2. Gold packages will provide progressive discounts. The larger the package, the cheaper the gold in it.
3. The Gold available per 1EUR - 215-300 (depending on the package for EU server), per 1GBP - 303-428 (depending on the package for EU server), per 1 USD - 179-250 (depending on the package for US server).

pénzszerzésre a legjobb tank sztem az object😊 nagyon gyorsan össze lehet szedni vele pár millát, addig pedig, su-85 😊
prém tankok meg arra jók h kezdésnél eladd õket, h legyen pénzed, fõleg német vonalon kell a drágaságok megvételére 😊
Szerintem:

valamiért még is csak borul a 49-49-33 háromszög, nagy minta esetében is (100+) jó játékos, jó tank esetében, pár százalékkal (5-15).

Nálam:

P1 elég standard: 49/48/30 700+ csata
p2 55/42/38 500+ csata
Tigris (itt már érezhetõ a rutin): 56/41/43 600+ csata

a többi hvy-m épp hogy átlag feletti 51-53%

szovjet erõ fölény:

T54: 61/38/39 itt még kicsi a minta, de ez tuti nõne, ha többet játszanék vele
KV: 59/40/43 100+

Nálad:

Leo: 60/39/16 300+ csata
T29: 68/29/55 200+ csata
stb...

mivel jó játékos vagy, ezért kihat a csapatra a teljesítményed, tehát borítod a háromszöget, persze csodák nincsenek, de a 10%+ eltérés az nem a véletlen mûve :-)