World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Himmelsdorfon volt ma egy nagyon vicces kis összecsapásom, egyedül mentem fel a hegyre VK3601H-val és betalált három Pz III egyszerre, hárman körbeálltak, elölrõl hátulról, mozdulni sem tudtam, folyamatosan lõttek közvetlen közelrõl, picit tudtam forgolódni, de végül mind a hármat kiszedtem, 2-2 lövés volt mindegyik és maradt még vagy 40% HP-m és ért egy Steel Wall-t a végén :-D
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A 90 mm T15E2-höz szintén ugyanezek a lõszerek vannak. Azért erre figyelhettek volna. 😄
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/25/shot_002.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/25/shot_003.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/25/shot_004.jpg
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
The Matrix has you...
A protonsugárnál nem számít a szög 😊
http://www.akciofigura.hu
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
tegnap pl 1 helyzet: is-4-s 30%-al, 130-s ágyúval, 1 10%-s KT-ra nem mert rámenni... ezért az az 1 KT visszatartott 5 tankot, mivel azok meg mind az is-4-re vártak... másik oldalt megkerülték õket és halomba lõtték az is-4-s és a társait.
másik helyzet: 2 is-4 nem mert rámenni 1 hurkatöltõs 56%-s tiger-re (105-s ágyú), annyi volt a problem h mögötte volt 1 su-14 kamikaze akcióban, de az se lehetett volna vmi nagy gond 2 100%-s is-4-nek 😄D már a hajamat téptem, komolyan mondom 20-n csata után gondolkoztam azon h letörlöm a játékot, mert nem hittem a szememnek.
lerombolok 2 object-et, 1 vk-ról lezúzok 30%-t és a mögöttem levõ t30 csak nézi az egészet az is-7-el... sztem úgy voltak hadd szenvedjen a t32😊
remélem ma már nyugodtan játszhatok😊
Az csk hab a tortán, hogy zsinorban azt látom, hogy mi kapunk 3 tier8 heavyt (Is3/KT), a túloldal meg 3 T9 medet (P2, pershing, T54). Ez mindig is igy volt?
olyan pitypangokkal kerülök össze, hogy, ha 8:15-re kapunk ki az már nagy szó :-(
Sajnos sokszor látok ilyet.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
no offense kedves fordítók :-)
Legszembetûnõbb, hogy sokkal kevesebb a lövedék pattan le róla. Igaz, most is akad, de jóval kevesebb.

(Nyilván nem lehetne ezt ennyire lazán és egyszerûen kijelenteni, de mivel áprilisban HW, így nem igazán számít eladod-e vagy sem, úgyis elvész.)
Persze hogy így szar a halálozási stat-ja a T-54 nek
A zixpé már megvan és be is váltottam a T32re,de még hiányzik cirka fél milla credit.
Eladjam a T29et,vagy még farmoltassam?Az arany az sajnos hiánycikk+inkább free xp konvertálásra gyûjtöm. <#nemtudom>#nemtudom>
M77 AP: ez az háborús alaptípus, 54 Rockwell keménységû orr, nincs aerodinamikai süveg. Tulajdonképpen egy halál egyszerû valami, cap nélkül viszont sérülékeny a keményebb német páncéllal szemben. 1000 jard felett már túl gyorsan veszít ezért a sebességébõl. 2700 fps az MV.
M82 APCBC-HE: 44 második felétõl vezetik be, a 2650 fps-es verzió szinte mm-re kopizza az L/56-os német 8,8 cm-est, a 2800 fps-es 1945-os változat a német 7,5 cm L/70-esre emlékeztet teljesítményben, 1000 jard alatt kissé gyengébb, afelett viszont lassabban veszíti el a nagyobb tömegû lövedék az energiáját. 54,5 Rockwell- keménység, a német lõszerek teljesítményét kissé magasabb kinetikus energiával hozza be.
A korai változatoknál (1944 tavasz) gond volt a robbanó harci rész idõ elõtti detonációja, egyébként elég kiszámítható lövedék. A szakirodalmas adatok erre NAVY-kritériumra vannak megadva, vagyis az esetek felében teljesen át kell mennie a lövedéknek a tesztpáncélon. Másképp nincs értelme, különben nem mûködik a harci rész.
T33 AP(BC): 61 Rockwell keménység (ez kb. korabeli német sztenderd), szélsüveggel, kissé több lõpor. 2800 fps MV. A Handbook of ballistics and engineering data for ammunition táblázata, ahol 55 fokra jóval nagyobb az átütés, mint Hunnicuttnál, szintén NAVY-s.
Ez is lehet a zavaros adatok mögött, ugyanis a WWII ballistics AP-re szerintem Navy helyett Army-módszert használ, amikor minden második lövedék több mint fele tömegének kell átjutnia a tesztpáncélon, és az se baj, ha közben szétmegy, mert akkor nagyobb a rombolóhatás, ha darabokban jut át, ahelyett, hogy csak csinálna egy csinos lyukat.
T33E7: M-47 Pattonnál és korai M-48-asoknál ez a default AP, 3000 fps, mi a különbség az alap és az "E7" között, nem tudom.
T43: 3200 fps, a T33-hoz áll közel, szintén csak "shot" (AP), nem "Shell" (APCBC-HE). Teszteken (dátumot nem tudok) 3000 fps felett a korai T33 változat viszont 6 inch/30 fok (függ)/ 8 inch/0 fok/ 3inch/55 fok tesztpáncélon zsinórban széttörik, mert nincs "cap", ami védje nagyobb sebesség miatt a megnövekedett stressztõl.
Ergo elképzelhetõ, hogy a háború vége elõtti változatnak minõségi problémái voltak, az amcsiknak ilyen kezdõsebességû ágyúja azelõtt nem volt. Viszont Hunnicutt olyat is megad, hogy Panther frontját ez az ágyú 2600 jardnál (homlok, orr, torony, melyik?) átviszi. Ez a távolság messze a törésteszteken kritikus 3000 fps (~1600 jard) alatt van. Vagyis cirka 1500 méterig talán ezért furcsán alacsony az átütés a torkolati sebességhez képest, és ezért esik olyan keveset, mert addig "többet tudna", de problémás. Vagy csak simán elírták.
Ez a M26-ot és az M3-at nem érinti, mert nem service velocity, viszont a T26E4-et és a T-15-öt lehet. Gond ezzel, nem tudom, mikori ez a "törésteszt", a 90mm T-54 3200 fps ágyú teszt 1949-es és az 1945. szeptemberében engedélyezett lõszerfejlesztés miatt valószínûleg már javított változat (1000 jardon 49,4 foknál 4 inch átütés), másik tesztrõl T43 (4 inch/55 fok kb. 450 jardon)viszont nincs dátumom.
Viszont legközelebb az 50-es években próbálkoznak újra az amerikaiak APCBC-vel, ami megmarad kísérleti szinten, az AP marad sztenderd, és egyébként is jött a HEAT-éra.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Semmi extra nincsa PZIVben 😊
ui: a sugárágyú kifejezést én már lefoglaltam a BL10re, keress más nevet 😊
3-3 medál :-)