World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez abból is látszik, hogy angolul is elfelejtettem. 😊

Basszus jól el sült valakinek az agya! Nem semmi történetet találtak ki. 😊)
Nekem tegnap volt ez, vagy 8 vereségre jutott egy gyõzelem, jól le is húzta az arányom, éppen hogy csak pár csatával van több gyõzelmem, mert ma sikerült valamit visszahozni, eddig 14 csatából 11 gyõzelem.

Himmelsdorfon volt ma egy nagyon vicces kis összecsapásom, egyedül mentem fel a hegyre VK3601H-val és betalált három Pz III egyszerre, hárman körbeálltak, elölrõl hátulról, mozdulni sem tudtam, folyamatosan lõttek közvetlen közelrõl, picit tudtam forgolódni, de végül mind a hármat kiszedtem, 2-2 lövés volt mindegyik és maradt még vagy 40% HP-m és ért egy Steel Wall-t a végén :-D

ha már ûrpajzs, én egy ilyen röppenõvel akarom darálni az IS7-eket 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na ezt keretezd be, mert H-val ez ritka szép :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát vmi új titkos fejlesztésû úrpajzsom van😊 legközelebb kikapcsolom 😊
Megtudtam nézni milyen lõszer van a WoT-ban az 90 mm M3-hoz: M77 az AP és termnészetesen M304 az APCR.
A 90 mm T15E2-höz szintén ugyanezek a lõszerek vannak. Azért erre figyelhettek volna. 😄
Ez egy jó meccs volt. Eddigi legtöbb xp nekem. Lakevillen betörtem középen.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/25/shot_002.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/25/shot_003.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/25/shot_004.jpg

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Én MR2 Petõfit szoktam belõni, néha érdekes az összhatás 😊

The Matrix has you...

Reportállak csaló 😊
A protonsugárnál nem számít a szög 😊

bocs lammaer😊 rossz szögbõl lõttél 😊
5 kor utan csak ilyen zenet hallgatva tudok jatszani.... amugy mar atmentem volna a nappaliba is megoltem volna a csaladot...

ilyen trógerul még nem kezdtem új tankkal

Itt mi a poén?

V43 1105

Imádom a balancet .. <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

cikasz
Ez egy rakás SZAR! Bújok a bokorban egy fullos Jagdpantherrel, legénység 100+51%-on. A nyilt terepen egyszercsak kb 10! méterre bukkan fel egy VK4502-t meg egy tiger II-t. Persze kilõttek mint a szart. Nem értem , hogy miért is nem láttam már jóval messzebbrõl õket?

http://www.akciofigura.hu

Pont én is agyament filmekre gondolok.... zombisat nezek hamarost 😊

Nem vagy egyedül, egyszerûen ma elvagyok átkozva, inkább hagyom.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

én hagyom is mára, frusztráló nézni, hogy mi megy, inkább meglepem magam egy sörrel (habzsi dõzsi) és nézek valami agyament filmet :-)

Azzem le kell porolnom a t-54et akkor.

ma még nem toltam, de tegnap nekem úgy nézett ki, h olyan szerencsétlenekkel voltam 1 csapatba, h kb 40 csatából 3-t nyertem meg, olyan szépen leromlott a 65%-s win rátám t32-vel... h ihajj 😄

tegnap pl 1 helyzet: is-4-s 30%-al, 130-s ágyúval, 1 10%-s KT-ra nem mert rámenni... ezért az az 1 KT visszatartott 5 tankot, mivel azok meg mind az is-4-re vártak... másik oldalt megkerülték õket és halomba lõtték az is-4-s és a társait.

másik helyzet: 2 is-4 nem mert rámenni 1 hurkatöltõs 56%-s tiger-re (105-s ágyú), annyi volt a problem h mögötte volt 1 su-14 kamikaze akcióban, de az se lehetett volna vmi nagy gond 2 100%-s is-4-nek 😄D már a hajamat téptem, komolyan mondom 20-n csata után gondolkoztam azon h letörlöm a játékot, mert nem hittem a szememnek.

lerombolok 2 object-et, 1 vk-ról lezúzok 30%-t és a mögöttem levõ t30 csak nézi az egészet az is-7-el... sztem úgy voltak hadd szenvedjen a t32😊

remélem ma már nyugodtan játszhatok😊
gyakran, ráadásul egyelõre az a szabály él, hogy 1 hvy = 1,2 med, ugye ez még a t-54 éra elõtt volt bevezetve, aztán így hagyták, ezért gyakri a t8 hvy vs t9 med, és ugye ez 2-3 t-54nél szopó :-(

Egyelõre nekem is igy néz ki.....

Az csk hab a tortán, hogy zsinorban azt látom, hogy mi kapunk 3 tier8 heavyt (Is3/KT), a túloldal meg 3 T9 medet (P2, pershing, T54). Ez mindig is igy volt?

jelentkezem <#zavart2>

mást is szivat ma a matchmaking?

olyan pitypangokkal kerülök össze, hogy, ha 8:15-re kapunk ki az már nagy szó :-(

Nem sorolt alá.A töltés akkori állapotában már halott voltál,a StuG pedig még élt.Ezért vagy lejjebb a rangsorban.
Sajnos sokszor látok ilyet.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Lehet. Nekem ez az elsõ, hogy ilyet látok.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Hmmm, ilyet mondjuk még nem láttam, de elképzelhetõ.

Eagle16
Akkor még be sem sorolt...látszik is, hogy akit még nem töltött be, azt nem rakta helyre. Néha így szokta. És mikor betölt az adott játékos, akkor megfelelõ helyre dobja be a listában.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hetzernek ugyanaz a 105-öse vanik, KV-nál meg a 107-es az atomágyú (kopirájtos akkor :-D).

Az se rossz, amit Eagle16 írt, de én inkább arra gondoltam, amire Gunslinger célzott! =) Tudom, hogy gyenge vagyok, de azért ferdivel stugIII alá sorolni!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Eagle16
A tippben lemaradt egy t betû.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

na hallod, od is van írva, hogy véletlen csata :-)

no offense kedves fordítók :-)

Ja de nem csak téged, egy csomó tankot össze-vissza rakott.

Tier IV alá sorolt a Ferdivel :-D

Akkor nincs más hátra mint eladni.Remélem 1-2 óra múlva vigyorogva jövök vissza.<#vigyor5>

kerla
Dobozs verzió is várható? Kis hazánkban is igen? És ha nem akkor mikor? Vagy igen?

Tényleg kevésbé ütõképes koncepció, mint korábban volt. Sokat állítottak rajta, nem feltétlenül pozitív értelemben. Akarom mondani, a T-54 pilótáknak mindenképpen negatív, mindenki másnak örömhír. 😊
Legszembetûnõbb, hogy sokkal kevesebb a lövedék pattan le róla. Igaz, most is akad, de jóval kevesebb.

Mi a hiba a képen? =)

Szerintem add el! A lényeg jelenleg, hogy minél elõbb kipróbálhasd. 😊

(Nyilván nem lehetne ezt ennyire lazán és egyszerûen kijelenteni, de mivel áprilisban HW, így nem igazán számít eladod-e vagy sem, úgyis elvész.)

Tényleg buffolni kéne még azt a T-54 et! Már a sokadik csatában vagyok mikor a remek T-54 csapat 3-4 tank úgy gondolja hogy Campinovkán a mezõn keresztül rohamozva szétveri a szemben lévõ 15 tankot. Tehát 2 perc múlva -4 rõl folytatódik a csata. 😞
Persze hogy így szar a halálozási stat-ja a T-54 nek
Kérdés az öreg mesteremberekhez 😊

A zixpé már megvan és be is váltottam a T32re,de még hiányzik cirka fél milla credit.
Eladjam a T29et,vagy még farmoltassam?Az arany az sajnos hiánycikk+inkább free xp konvertálásra gyûjtöm. <#nemtudom>

Ami a Tankopédiában van, 160/243 az a többi ágyúval összevetve nekem bizony T33/HVAP-nak tûnik 100 méteren, 30 fokra.

M77 AP: ez az háborús alaptípus, 54 Rockwell keménységû orr, nincs aerodinamikai süveg. Tulajdonképpen egy halál egyszerû valami, cap nélkül viszont sérülékeny a keményebb német páncéllal szemben. 1000 jard felett már túl gyorsan veszít ezért a sebességébõl. 2700 fps az MV.

M82 APCBC-HE: 44 második felétõl vezetik be, a 2650 fps-es verzió szinte mm-re kopizza az L/56-os német 8,8 cm-est, a 2800 fps-es 1945-os változat a német 7,5 cm L/70-esre emlékeztet teljesítményben, 1000 jard alatt kissé gyengébb, afelett viszont lassabban veszíti el a nagyobb tömegû lövedék az energiáját. 54,5 Rockwell- keménység, a német lõszerek teljesítményét kissé magasabb kinetikus energiával hozza be.

A korai változatoknál (1944 tavasz) gond volt a robbanó harci rész idõ elõtti detonációja, egyébként elég kiszámítható lövedék. A szakirodalmas adatok erre NAVY-kritériumra vannak megadva, vagyis az esetek felében teljesen át kell mennie a lövedéknek a tesztpáncélon. Másképp nincs értelme, különben nem mûködik a harci rész.

T33 AP(BC): 61 Rockwell keménység (ez kb. korabeli német sztenderd), szélsüveggel, kissé több lõpor. 2800 fps MV. A Handbook of ballistics and engineering data for ammunition táblázata, ahol 55 fokra jóval nagyobb az átütés, mint Hunnicuttnál, szintén NAVY-s.

Ez is lehet a zavaros adatok mögött, ugyanis a WWII ballistics AP-re szerintem Navy helyett Army-módszert használ, amikor minden második lövedék több mint fele tömegének kell átjutnia a tesztpáncélon, és az se baj, ha közben szétmegy, mert akkor nagyobb a rombolóhatás, ha darabokban jut át, ahelyett, hogy csak csinálna egy csinos lyukat.

T33E7: M-47 Pattonnál és korai M-48-asoknál ez a default AP, 3000 fps, mi a különbség az alap és az "E7" között, nem tudom.

T43: 3200 fps, a T33-hoz áll közel, szintén csak "shot" (AP), nem "Shell" (APCBC-HE). Teszteken (dátumot nem tudok) 3000 fps felett a korai T33 változat viszont 6 inch/30 fok (függ)/ 8 inch/0 fok/ 3inch/55 fok tesztpáncélon zsinórban széttörik, mert nincs "cap", ami védje nagyobb sebesség miatt a megnövekedett stressztõl.

Ergo elképzelhetõ, hogy a háború vége elõtti változatnak minõségi problémái voltak, az amcsiknak ilyen kezdõsebességû ágyúja azelõtt nem volt. Viszont Hunnicutt olyat is megad, hogy Panther frontját ez az ágyú 2600 jardnál (homlok, orr, torony, melyik?) átviszi. Ez a távolság messze a törésteszteken kritikus 3000 fps (~1600 jard) alatt van. Vagyis cirka 1500 méterig talán ezért furcsán alacsony az átütés a torkolati sebességhez képest, és ezért esik olyan keveset, mert addig "többet tudna", de problémás. Vagy csak simán elírták.

Ez a M26-ot és az M3-at nem érinti, mert nem service velocity, viszont a T26E4-et és a T-15-öt lehet. Gond ezzel, nem tudom, mikori ez a "törésteszt", a 90mm T-54 3200 fps ágyú teszt 1949-es és az 1945. szeptemberében engedélyezett lõszerfejlesztés miatt valószínûleg már javított változat (1000 jardon 49,4 foknál 4 inch átütés), másik tesztrõl T43 (4 inch/55 fok kb. 450 jardon)viszont nincs dátumom.

Viszont legközelebb az 50-es években próbálkoznak újra az amerikaiak APCBC-vel, ami megmarad kísérleti szinten, az AP marad sztenderd, és egyébként is jött a HEAT-éra.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

na igen, a pzIV-en egyetlen szerethetõ dolog van, az pedig a szine, már ha tetszik a szürke :-)

Igaz, 410.... 😊 Nézd meg az egy tierrel kisebb Hetzer, az azonos tierben lévõ sherman 105ös vagy még inkább az azonos tierben lévõ KV 152-esét... na az halálágyú 😊
Semmi extra nincsa PZIVben 😊

ui: a sugárágyú kifejezést én már lefoglaltam a BL10re, keress más nevet 😊

minusz a páncélzat kétszerese, ha nem megy át, a kicsit sem OP KV-nak 300 AP-vel és az bizony át megy :-)

HE-vel 410, de mindegy :-P Azokban a csatákban ahol a PzIV játszik bizony atomágyú :-)

két öncélú, örömködõs kép, ennyit még sosem kellett sem p2vel, sem egérrel lõnöm
3-3 medál :-)

Azé' egy HEvel is csak 350et sebzõ ágyúra ne használjuk a "halálsugárvetõ" kifejezést 😛