World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t29 csak 105-s ágyúval t29...😊 alap toronnyal (értsd: ne a füles 😄) használd, kevesebb hp-d lesz igaz, de kisebb a támadható felület ha arctámadózol😊 ha ráérzel, megtanulod kezelni, minden tanknak meglepetést tudsz vele okozni😊

Sziasztok!

Mind a három haevy ágat megcsináltam a T29 105-ös ágyúval az egyik legjobb, igen sok élmény volt vele , sajnálom, hogy nincs idõd a T32 és T34-re nagyon jók a, a T30-hoz hiányzik még 10K de még megtudom próbálni de csak a VB után.
Mindenféle képpen tedd rá a 105-öst meg fogsz lepõdni.
Kösz,sajna T32 már úgysem lesz,két hét és HW,utána csak német med és esetleg macsi td-t húzom,nagyon szeretem az amerikai tankokat de nehezebb húzni mint a németet.

Bár én T29nél abbahagytam az amcsi heavy ágat és 105öst se fejlesztettem ki, azt mondom megéri mert elég brutál, meg jó a T32re is és ott már elég gáz 90es ágyúval szaladgálni.

WoT: Nishizumi77

Olyan tanácsát kérném aki jól ismeri a T29-et,megéri megvenni a nagy 105-ös ágyút rá?Vagy maradjon a 90-es?Mert elég lassan tölt,és hát KV3-on sem vált be nekem a nagy 122-es ágyú,100 méternél messzebre lõni sem merek vele,mert pontatlan mint állat.

Benne lesz nézd meg a full tree képet de tuti nem ennyivel fog menni.

De az M18 Hellcat is TD-nek volt besorolva nem?Benne lesz ez egyálltalán a játékban? 88km/h <#wilting>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én ezt a dögöt várom. Terepen olyan, mint egy quad.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azért ahogy figyelgetem a tier 10 es meccseket, a T30 brutálisan jó tud lenni egy megfelelõen türelmes/ügyes játékos kezében! (na ezért nem lesz nekem soha! 😊)
Basszus Hell!Te nem kicsit vagy beteg!?D

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az ardenneki csatában.

Achmed927
KELL KELL KELL !! 😉 Perzsával vállvetve ezeket fogom kifejleszteni.

V43 1105
Jó Isten.. az utolsó TD... 4 lánctalp? wtf... :| atyaúristen 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Eagle16
Én olyan rég játszottam vele hogy nem is emlékszem ilyen tankokra 😄
Pedig az elsõ játékaim között volt, de hogy hol volt benne Maus meg T95 azt nem tudom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Német kampányban meg a maussal vertem szét a T95öt. De rég játszottam a blitzkrieggel 6-7 éve kb.

Bár az lehet hogy T28,mindjárt lejátszom újra,úgyis fent van a Blitzkrieg,csak az ardenneki csata rohadt hosszú.

Blitzkriegben T95 kenterbe verte Maus-t.Az Ardenneki pályán jön egy Maus ami ellen kapunk egy ilyen szépséget.Viszont lassú és a hídon nem fér át.

loál azok a szerkezetek!

Az elsõ 3 olyan ronda,hogy 1 perc alatt kifaragom krumpliból.
Az M10 meg az M36 szerintem a kategóriájukban penge verdák lesznek.
A T28-ast passzolom.majd kiderül.
A T95 meg inkább bunker lesz mint jármû.
Érdekesek.😄

Oddball29 a következõ képek egy 45 szeptemberi doksiból. M77, T43 stb. sajna nincs benne...

Úgy látszik a T33-ra ez volt akkor a hivatalos karakterisztika. Meglepõ azért még mindig a 35 fokos pc.-ra a teljesítménye a 6,5 in. (165mm) merõlegeshez képest.
DonZorro
Április elsején harcolhatunk a MOD és DEV csapattal!!!

LINK

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro

DonZorro

Most került a szemem elé.
Itt egy picit több 5 tonnát írnak. Nem kevés teher...

Osprey Publishing - M26/M46 Pershing Tank 1943–53
DB-vel 7-bõl 7 gyõzelem, komolyan ez már OP tank. Mondjuk elõbb volt egy 0 detection köröm, volt a csapatban még két másik DB meg egy Panther akik gyorsabbak voltak elõl. :-)

Speciel nekem a panther a kedvenc tankom, T-44nél sokkal jobb T23ról nem nyilatkozok mert azzal még nem játszottam. Amiért szerintem jobb a T-44nél: több hp, sokkal jobb ágyú ami nem utolsó sorban pontos, és nem érzékeny az ammo rackje amire elég csak ráköpni hogy felrobbanjon.

Ez a DB istenkirály. 4-bõl 4 gyõzelem, 917 átlag XP, elõzõ meccsen 4 killem volt vele úgy hogy scout voltam, 5 észlelésnél még nem volt kevesebbem vele. Ja és stock még a szentem, illetve a legjobb rádió van rajta meg álcaháló. Gyakorlatilag ez az elsõ német tankom, ami stockként is tökéletesen használható. Eleinte picit féltem tõle, mert papíron tök vékony páncélja van, de elég jól döntött mindenhol, pattognak rólam rendesen, lehet tudni, hogy hány mm-nek felel meg a valós páncélja, mekkora fokban vannak megdöntve az oldalak?

DB a legjobb Tier7-es med sztem. Az ágyúja gyengécske marad sajnos, de amúgy remek dolgokat lehet vele mûvelni. Sajnos feljebb haladva az ágon már nem lesznek olyan remek dolgok. Panther / Panther II igencsak átlagos, vagy inkább átlag alatti gépek.

<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Nem Szacsa!Nem minden T-54 pilóta hülye!De ez az volt!<#vigyor3>

Dehogynem veszik észre!Az a gáz,hogy a legtöbben direkt csinálják.
MÁS...
Gondoltam Ferdinándozok egyet.Az egyik csatában már javában folyik a hirig.Mindenhonnan esik a nyakunkba az ellen.Bõszen lövöldözök mint részeg Mexikói lakodalomkor.Sniper módban próbálok kiszedni egy csiki-csukizó T-54-et.Annyira belemerültem,hogy nem is figyeltem másra.
Egyszer csak DOIIINGGG és BUMMM.Na mondom-mi a pék fasza?
Nézek körül,a seggembe beleállva meg ott füstölög egy másik T54 roncsa.
A hülyéjét annyira átitatta a legyõzhetetlenség érzése,hogy úgy gondolta,jó ötlet full gázzal belerohanni egy ferdinándba.
Nem volt jó ötlet...<#duhos2>
Így szereztem meg az elsõ Kamikáze medálomat.<#vigyor1>

Én is tegnap este kezdtem meg a DB-t, elsõre ígéretes, lánctalp nélkül is elég agilis, és gyors is. Csak az elején belenyúltam 5 vereségbe 😞
Remélem a 88-as ágyú jobb lesz rajta. Bár az egyetlen negatívum lehet ezen a tankon, hogy "csak" a 88-as ágyú megy rá, ami talán már a T6-os gépeken is ott van. Változás csak a Tigristõl van, de sebzésre ugyanaz..

jaja és és páran még észre sem veszik, hogy mi van, hiába tolatsz neki háromszor :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A következõ birkába bele lövök, aki mögém áll közvetlenül és miatta nem tudok mozogni. Rohadtul elegem van mert ma már a sokadik eset! Még sosem lõttem csapattársba direkt, de ez mindennél jobban dühít! 😞
Igen de ha jól emlékszem akkor a nagy toronnyal és/vagy 88 al sokkal több megy bele. (De lehet hogy most baromságot írtam)
Huhh, ez a VK3002DB valami nagyon állatul eltalált cucc vagy csak nekem fekszik rohadtul, szerelem elsõ csatára. Baromi gyors, jól irányítható és még csak stock van belõle, össz-vissz két csatát nyomtam vele, mindkettõ victory lett, elsõ csatában már 7 detectionom volt, baromi jól lehet vele scoutolni. Killem még nincs vele, mert a 75mm-es L/70 ágyúja kevéske, de majd ha meglesz a nagyobb torony és a 88-as... Eddig egyetlen negatívuma, hogy baromi kevés lõszer fér bele.

na film után gondoltam játszok kicsit, volt is egy vicces csata a havas pályán:

Az ellenség valamilyen fura dologtól vezérelve úgy döntött, hogy lezárja a déli hídat egy minive, a középsõt egy IS7-el, és északon áttörnek (milyen hülye áldoz be erre egy t9,t10 tankot?)

Csakhogy, nálunk 7 "bátor" camper napozott a várban így a nagy lövöldözés miatt járhatatlan lett az északi híd is. Erre ugye rögtön beindult a szájkarate, mi nooboztuk õket, õk rámkenték, mert hogy én löttem ki a két birkát.

Szépen kiálltam a folyópartra egy meddel, a hülyék persze rám lõttek de hát német tankok voltak, ugye azok meg világítanak,, így maradtak 3-an.

Még 1 perc volt mire feltünt az egyik t-54nek, hogy õ átfér középen, nos az utolsó ellent 7 mp-vel a vége elõtt lõttük ki :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nah, otthagyva a heavy ágat két nap alatt sikerült Pz IV-tõl kitolni VK3002DB-ig. Eddig nagyon bejön a járgány, ha sietek talán meglesz HW-ig a Panther II.

Mostanában nekem az arty folyton beragad,ha átváltok spg nézetbe hiába nyomkodom shiftet nem vált vissza.

De lesznek benne ufo messerschmittek!

mi kell még?

Arrol nem beszélve, hogy német termék lesz... ami erõsen kétségessé teszi a technikai megvalósítás magas szinvonalát és a nézhetõséget...

általában akkor van nálam, ha behülyül a router, a végeredmény disconnect, a legviccesebb akkor, amikor épp mennél pár métert az ellenség felé, mert akkor bizony addig megy, míg újra nem csatlakozol :-)

egyébként meg ja, bár a hivatalos megnevezés akció sci-fi vigjáték, de kicsi rá az esély, hogy sok akció lesz benne :-(

bár remélem az elsõ órában mindenkit legyalulnak, legalább addig jó lesz
:-)

Nektek volt már olyan, hogy elindult a csata és nem tudtok mozdulni, sem lõni? Eddig ilyet még nem tapasztaltam, ma volt elõször, mindenki nyomta már a csatát csak én álltam egy helyben mint egy szerencsétlen, csak a tornyot tudtam forgatni, kiléptem meg beléptem újra és aztán elindultam, de fura.

Nem árt ha tudod, hogy vígjáték lesz, nem akció sci-fi csim-bumm.

hehe, pedig az egész egy konteón alapszik, mégpedik, hogy 45-ben elmentek a déli sarkra, továbbfejlesztették a V3-ast és lassan para van 😉

ezt az iron sky-t most látom elõször, de már most nagyon megfogott 😄 te jó ég 😄D nagyon tetszik 😊 kösz h ezt belinkelted, már szépeket fogok álmodni 😊
Nekem tegnap az a kitüntetés jutott amikor egyedül maradunk, de nyerünk. éppenséggel zászlót foglaltam be, de a lényeg megvan 😊

The Matrix has you...

Tanultam a múltkori esetbõl, (2arty maradt és hamarabb befoglaltak) így a bázison maradtam és kettõvel elbántam, de sajnos a Bison megnyerte nekik a meccset, pedig a csapattársak már bontották a pezsgõt.<#falbav>

Gondolom vérfürdõ lett a vége 😊

Annyira belém ivódott,ha megláttam T29ben egy IS3at,erõsen nézegettem a menekülõ útvonalat.Most az elsõ pár csata alatt kezdem megszokni,h nyugodtan leállhatok emberkedni velük,persze csak ésszel.
Nem rossz ez a T32 de nem bánnám,ha már a jobbik torony lenne fent.