World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind a három haevy ágat megcsináltam a T29 105-ös ágyúval az egyik legjobb, igen sok élmény volt vele , sajnálom, hogy nincs idõd a T32 és T34-re nagyon jók a, a T30-hoz hiányzik még 10K de még megtudom próbálni de csak a VB után.
Mindenféle képpen tedd rá a 105-öst meg fogsz lepõdni.
WoT: Nishizumi77
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Pedig az elsõ játékaim között volt, de hogy hol volt benne Maus meg T95 azt nem tudom.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az elsõ 3 olyan ronda,hogy 1 perc alatt kifaragom krumpliból.
Az M10 meg az M36 szerintem a kategóriájukban penge verdák lesznek.
A T28-ast passzolom.majd kiderül.
A T95 meg inkább bunker lesz mint jármû.
Érdekesek.😄
Úgy látszik a T33-ra ez volt akkor a hivatalos karakterisztika. Meglepõ azért még mindig a 35 fokos pc.-ra a teljesítménye a 6,5 in. (165mm) merõlegeshez képest.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Itt egy picit több 5 tonnát írnak. Nem kevés teher...
Osprey Publishing - M26/M46 Pershing Tank 1943–53
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
MÁS...
Gondoltam Ferdinándozok egyet.Az egyik csatában már javában folyik a hirig.Mindenhonnan esik a nyakunkba az ellen.Bõszen lövöldözök mint részeg Mexikói lakodalomkor.Sniper módban próbálok kiszedni egy csiki-csukizó T-54-et.Annyira belemerültem,hogy nem is figyeltem másra.
Egyszer csak DOIIINGGG és BUMMM.Na mondom-mi a pék fasza?
Nézek körül,a seggembe beleállva meg ott füstölög egy másik T54 roncsa.
A hülyéjét annyira átitatta a legyõzhetetlenség érzése,hogy úgy gondolta,jó ötlet full gázzal belerohanni egy ferdinándba.
Nem volt jó ötlet...<#duhos2>#duhos2>
Így szereztem meg az elsõ Kamikáze medálomat.<#vigyor1>#vigyor1>
Remélem a 88-as ágyú jobb lesz rajta. Bár az egyetlen negatívum lehet ezen a tankon, hogy "csak" a 88-as ágyú megy rá, ami talán már a T6-os gépeken is ott van. Változás csak a Tigristõl van, de sebzésre ugyanaz..
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az ellenség valamilyen fura dologtól vezérelve úgy döntött, hogy lezárja a déli hídat egy minive, a középsõt egy IS7-el, és északon áttörnek (milyen hülye áldoz be erre egy t9,t10 tankot?)
Csakhogy, nálunk 7 "bátor" camper napozott a várban így a nagy lövöldözés miatt járhatatlan lett az északi híd is. Erre ugye rögtön beindult a szájkarate, mi nooboztuk õket, õk rámkenték, mert hogy én löttem ki a két birkát.
Szépen kiálltam a folyópartra egy meddel, a hülyék persze rám lõttek de hát német tankok voltak, ugye azok meg világítanak,, így maradtak 3-an.
Még 1 perc volt mire feltünt az egyik t-54nek, hogy õ átfér középen, nos az utolsó ellent 7 mp-vel a vége elõtt lõttük ki :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
mi kell még?
bár remélem az elsõ órában mindenkit legyalulnak, legalább addig jó lesz
:-)
The Matrix has you...
Nem rossz ez a T32 de nem bánnám,ha már a jobbik torony lenne fent.