World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barrett 50 Cal
Az addig oké,csak fogalmam nincs hol kezdjem el😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

forgot passworddel próbálkoznék elõbb...

Írj nekik ha szerinted jó adatokkal nem enged be.
https://support.worldoftanks.eu/

WoT: Nishizumi77

1 hónapja én is így jártam,pedig jól ütöttem be mert megnéztem a mentett jelszavak közt.Kértem másik jelszót,azóta minden rendben.

hmm, köszönöm. ez alapján jobban tudok kalkulálni 😊

The Matrix has you...

az kizárt be volt jelölve a remember me írni soha nem írtam semmit csak elsõ alkalommal
hát ha ezt írja, akkor csak szimplán elírtál valamit

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szóval. A Jagdpanthert, a Maus-t és az IS7-et irják. Még annyi, hogy lehetõség lesz arany ajándékozásra bárkinek.Lehet, hogy azt csináljuk, hogy megveszem a heavy-t,a munkatársamnak meg adok el aranyat.Nekem úgysem kell annyi.Ha meg késõbb kellene tudok venni.Igy kevesebb pénzembe kerül a heavy csomag.

üdv emberek tudja valaki hogy az miért lehet hogy lassan egy hónapja nem játszok és most mikor megint el akarom indítani nem fogadja el az accountomat? letöltött két peccset ha jól láttam valami 280 valahány meg egy 10 megásat de az accountomat nem fogadja el azt mondja incorrect email or password. ez most mi?
Irtam más topikban is, eddig életemben egyetlen-egy alkalom volt, amikor kellett a dombornyomott kártya: Montreálban, a Taxisoknak nincs elektronikus kártyaolvasója, hanem indigós mechanikus géppel húzzák le a kártyát 😊

New Yorkban a helikopter állomáson vagy Dallasban a hotelben, mindenhol ment a prolikártya 😊

gondolom mert régen csak olyannal lehetett, aztán bent maradt a köztudatban :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ahogy elnézem, megeszik ezek a VISA electront is...

Amúgy én rengeteget fizettem játékokért, könyvekért, harverért a neten, és sose használtam dombornyomottat. Sima MKB-s VISA Electron, teljesen jól mûködik.

Nagyon elterjedt ez a neten csak a dombornyomott a jó, nemtom miért...

ha van dombornyomott kártyád, akkor kb 1 perc az egész neten keresztül :-)

Dolláros oszlop az amcsiké azt ne nézd.

Barrett 50 Cal
Ez remekül hangzik😄 Nem tudod h lehetne ezt lebonyolítani,mert nem nagyon értek hozzá😞 Meg nem akarom h átverjenek😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Pont erre lesz jó a KV-13, kifejleszted KV-1sbõl és a KV-13ból meg szépen kifejleszted a T-43at.

Ja, még annyi, hogy megjelenés után valószínûsíthetõ, hogy 10 fontba kerül egy 2500-as aranykészlet vásárlása vagy errõl semmit nem tudunk?

The Matrix has you...

hát igen, a maus csak szerelem tank, harcra nem igazán alkalmas :-)

az elõzõ élmény: oldalról t-44 3-4 négyzet távolságból, 4böl, 4 AP-vel :-)

összesen 3 enemy volt, arty KT, t-44, ebbõl csak a t-44 volt elõttem, mielõtt valaki kitalálná, hogy biztos nem az lõtt :-)

Az E széria meg egyelõre ismeretlen, szóval csak azért német hvyvel kezdeni, mert hátha jó lesz az felesleges. :-)

Ha tovább buffolják az IS7-et, na az szimplán röhej, elvégre 7 hónap alatt nem sikerült annyit javítani az egéren, hogy pariba legyenek. A páncél javítás után sem lesznek, mert aki meg tud sebezni német ágyúval szembõl egy IS7-et, az továbbra is vidáman fogja tudni sebezni szembõl az egeret, kivéve, ha vérprofi a pilóta és ügyesen forgolódik. Na de, jó pilóta bármilyen tankban domináns.
mennyi lesz végül is az alsó rész a két sárvédõ között 200mm?

"csak és kizárólag tankok..."😄
Én errõl beszéltem.
De 44 környékén már nem lehetett egy normális tenisz meccset lejátszani,mert ha feldobtad a labdát a szervához,tuti hogy elütötte egy Sturmovik!
És a saját legénység által megsemmisített,aknárafutott stb veszteség is hozzá van írva.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én a heavy-t.
És melyiket? a heavy-t?

The Matrix has you...

Én is. Elsõ nap.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én igen.
Itt hányan rendeltétek már meg a játékot?

The Matrix has you...

Én az orosz és amcsi hevit fogom tolni. Jó lenne az orosz med is, de a BT2t és a T-34et nem lesz türelmem/pénzem átugrani. 😛

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Most olvastam a Gamestar-ban a cikket a world os tanks-ról.Nem csak a maus hanem az is7 páncélzatát is erõsiteni ill. javitani fogják.Ha ez igaz akkor vidám lesz az amúgy is op is7-el menni.Tegnap kipróbáltam a haverom VK45-ösét amin maus ágyú van.Meglepõdtem mert öt lövésbõl négy lepattant az is7-rõl.Volt is7-em és a wipe után a német hevy vonalon akartam menni de ezek után inkább az orosz heavy és médium a befutó.

hát az anyós tankokat nem ismerem :-(

Orosz tankkal se jön olyan jól az exp. Ha gyorsan akarsz fejlõdni és pénzt is akarsz, akkor talán a legjobb választás az amcsi lenne. Azzal valahogy nagyon adja a pénzt...

érdekesség:

a tigrissel 638 csatát játszottam, összeszedtem vele 499600 xp-t, a happy days alatt nem játszottam vele

az egérrel 615 csata, 596000 xp, hülyére játszottam magam vele a hapy days alatt

konklúzió: a tigris (bár a leggyengébb t7 hvy) erõsebb a mezõnyében mint az egér, a sajátjában :-)

szóval még egy adalék azoknak akik még tipródnak a nemzetek között: Német hvykkel kevés xp/pénz MERT: support tankok, tehát nem arra valók, hogy gyorsan fejlõdj velük, hanem hogy segítsd velük nyerni a csapatot, azzal az anomáliával pedig ne törõdj, hogy ez azt jeenti, hogy a win lose statoknak jónak kéne lennie, de természetesen ez nem így lesz :-)

EZ tény, ha jól olvastam, pl az 503-asoknál a veszteség fele szimplán mûszaki és ellátási gondok miatt történt, nem azért mert továrisék olyan jól tolták.

gondolom ironizálsz, mert a wot mindent csinál csak nem ezt szimulálja, elvégre az analógiádat követve egy pz3-as még 7* erõsebb volt egy t-34nél míg egy tigris II már csak 1,2* volt erõsebb egy IS2-nél 😉

számomra inkább Hitler mentális állapotának romlását szimbolizálja :-)

Bár fejlõdtek, de azért a háború vége fele egyre több német tankot kellett megsemmisíteni üzemanyag/alkatrészhiány miatt.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Másik érdekes lista: keleti front összes páncélos vesztesége évekre lebontva

(http://www.alanhamby.com/losses.shtml)

Year German Losses Russian Losses Kill/Loss Ratio
1941 2,758 20,500 7.43
1942 2,648 15,000 5.66
1943 6,362 22,400 3.52
1944 6,434 16,900 2.63
1945 7,382 8,700 1.18
Total 25,584 83,500 3.26

Valószinüleg ez sem tank vs tank adat, gondolom mindkét oldalon benne van az összes veszteség, legyen az tank, légiertõ, tüzérség, akna stb által.
De azért látszik hogy az évek elõrehaladtával jöttek fel az oroszok mint a talajviz. Lehet ezt szimulálja a WoT történelmileg teljesen hitelesen, hogy a moderneb orosz tankok sokkal jobbak 😛

gyenge az euró még pár napig, aztán megint megerõsödik úgy 2-5%-al + van még 10% kedvezmény + 1 játék tank: ezek meggyõzõ érvek :-)

Barrett 50 Cal
Megéri most fizetni pre-order-re vagy majd megjelenés után éri meg jobban fizetni a játékért?

nahát, milyen szépen eltüntek a képek, html tagestül, mindenestül :-(

képek

hát akkor a 20 t-34 még akár kevés is, de ezzel semmi baj sincsen mert nem volt pariban a két tank :-)

gondolom a veszteség nem azt jelenti, hogy kilõve t-34 által, hanem inkább egy olyan halmaz, aminek tartalma: aknára futott, legénység által felrobbantva, lebombázba, kilõve stb.

Bár elkanyarodtunk, de azért erõltetem picit. hátha másnak is megtetszik: :-)

a legutóbbi töri csata így festett:

IMPORTANT
A change of rules has been introduced for this next event.
ALL players will play with a stock 50% crew. That is the one you can recruit free of charge. After the battle you can discard them cause every event will require a new stock 50% crew.

Battle of Prokhorovka - Prelestnoe, Oktiabrsky state farm, Yamki area

Strength July 11, 1943

ROSTER

Team Soviet Army

1. KV-1s(-85): Jesterhead ©
2. KV-1s(-85): sego ©
3. KV-1s(-85): helldozer ©
4. KV-1s(-85): AForce ©

1. T-34/76: Brolaf ©
2. T-34/76: trashcanman ©
3. T-34/76: Botan ©
4. T-34/76: FLASH69 ©
5. T-34/76: Lloydyboy ©
6. T-34/76:
7. T-34/76:

1. SU-152: Uffz.Frisiercreme ©
2. SU-152: Dexter37 ©

1. Churchill: RobertTheDamned ©
2. Churchill: cynabal ©

Back-Up Group

Team German Army

1. Panzerjäger Tiger(P): -- out of battle order --

1. Panzer V Ausf.D: Charcharo ©
2. Panzer V Ausf.D: Balrog ©

1. Panzer IV Ausf.F2: thequin ©
2. Panzer IV Ausf.F2: Lito ©
3. Panzer IV Ausf.F2: Mariom222 ©

1. StuGIII Ausf.F8: Georgenko ©
2. StuGIII Ausf.F8: Ariobarzanes ©

1. Marder II:
2. Marder II: GroundTrooper ©

pár kép a teljesség igény nélkül arról, hoggy mi lehetett a tankokon,:

Loss Kill Kill/Loss

mik a kettõspontok utáni számok?

a minap pont azon gondolkoztam hogy a tigris hirtelen felindulásból át tudta volna dugni a csövét az egész t 34-esen 😊
Persze valószinüleg nem csak T-34ek ellen volt ez a ráta, de történelmileg hiteles tankokkal ezt kellene a Tigrisnek produkálnia. Jelenleg ezért úgy érzem te is a túlmisztifikálók közt vagy 😊

Kill/Loss Ratio of the Tiger Battalions (1942 - 1945):
Unit Losses Kills Kill/Loss Ratio
Schwere Panzer-Abteilung 501 : 120 450 3.75
Schwere Panzer-Abteilung 502 : 107 1,400 13.08
Schwere Panzer-Abteilung 503 : 252 1,700 6.75
Schwere Panzer-Abteilung 504 : 109 250 2.29
Schwere Panzer-Abteilung 505 :126 900 7.14
Schwere Panzer-Abteilung 506 :179 400 2.23
Schwere Panzer-Abteilung 507 :104 600 5.77
Schwere Panzer-Abteilung 508 :78 100 1.28
Schwere Panzer-Abteilung 509 :120 500 4.17
Schwere Panzer-Abteilung 510 :65 200 3.08

Ezt találtam elsõ felindulásból a guglin...

Szóval az a 20 T-34 nem biztos hogy olyan kevés.

a.carkey
A T-34 jó tank. Ha jó vagy, annál a tanknál kijön, sõt, a nagytestvérénél is.

A medve nem játék.

mijki
Vettem KV-1-et, a 122mm-s U-11-es ágyúval imádom

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

"erre megjelenik neked 20 sherman/t-34 1 rakat orosz/amerikai szábáká😊 aztán ledózerolnak benneteket."

Ha már történelmi csatákról beszéltünk.Akkor történelmi beállítások esetén 2 Tigris meg,2 PZ IV a saját lõtávolságukon belül olyan szinten összepocsékol 20 Shermant vagy T-34-et hogy azok azt se fogják tudni hányadikán van elseje.

"5 tigris tank, meg mondjuk 8 pz4-el indultok, 5 tigris közül 2 a map feléig tud csak eljutni mert lerobban, a maradék 3 közül 2 úgyszint megáll az üzemanyag hiány miatt,"

Ebben az esetben az a 4 lerobbant Tigris egyhelyben állva fogja szarrá lõni õket.😊
Ebben a játékban egyenlõre nincsenek repülõk,meg gyalogság.Azokat most hagyjuk ki.

Igazából értem én ezt a fajta makacskodást.Biztosan sokmindenkinek idegesítõ lehet a rengeteg Német tank fan.Való igaz,hogy sokan közülük hajlamosak túlmisztifikálni õket,a nemkevés hibájukat pedig figyelmen kívül hagyni.
Ezért aztán az ellentábor minden alkalommal kifejti a számbeli fölény,meg a légifölény,meg a sûrû meghibásodás stb stb jelentõségét,ami igaz is.
De ha csak és kizárólag magukat a tankokat vesszük figyelembe,akkor elég megnézni a háború kilövési statisztikáit.Azok tények.Vitatkozni lehet rajtuk persze,de attól még tények maradnak.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Hm, egy hónappal ezelõtt játszottam legutóbb, már el is felejtettem milyen borzasztó a láthatóság.
Malinovkán a dombról egyetlen Jagdtigert se láttunk a ránk lövõ 3-ból. Pedig ezeknek aztán tényleg rossz a rejtõzése. Hát ja, ha engem lõnek, akkor véletlenül se olyanok mint a világítótorony.
Másik eset. Az Abbey pályán nyomolunk elõre haverommal IS-7-esekkel. Sehol senki, egyszer csak elõttem 5 méterre felbukkan egy ellenséges IS-7-es. Konkrétan lerammoltuk egymást. Valószínûleg az ellenfél se látott minket, mert egyetlen lövést nem adott le ránk. Pedig több mint 35 km/h-s sebességgel robogtunk feléjük. Fantasztikus.
Már kurvára ideje lenne javítani a láthatósági rendszert már október óta ilyen hulladék.
Na 70 csata után most kerültem a pershing -el viszonylag tiszta helyzetben szemtõl szembe egy T-54 el. Kellemes csalódás volt hogy nincs is akkora fölényben a forduló harcban, elég szépen tudtam követni testtel és toronnyal is. Persze fogalmam sincs hogy neki mennyire voltak a dolgok kifejlesztve, de nekem csak a 704 Le -s motor volt és az alap torony.
Mivel fizettétek? Nekem nincs kártyám és nem is akarok ugyhogy marad a western union. Valaki nem tudja hogy az a mailed payment hogy müxik?

persze, ezt már rég megdumáltuk :-)

amire én gonoltam:

van egy WOT-os közösség, aki szervez történelmi csatákat, csak töri hû felszerelés lehet a tankon, semmi mágikus javító csomag, csak az adott dátumra jellemzõ tankokkal, alap legénységgel, stb

pl: 1943

hohó, egy zsák bónuszt kapunk a hírlevél szerint, jó tudom, a néhány nem éppen egy zsáknyi, de hátha :-)

All players who did a long way from CBT to Release will get some bonuses, stay tuned!

+ jó pár kép a KV-13ról

18. hírlevél