World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
https://support.worldoftanks.eu/
WoT: Nishizumi77
The Matrix has you...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
New Yorkban a helikopter állomáson vagy Dallasban a hotelben, mindenhol ment a prolikártya 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy én rengeteget fizettem játékokért, könyvekért, harverért a neten, és sose használtam dombornyomottat. Sima MKB-s VISA Electron, teljesen jól mûködik.
Nagyon elterjedt ez a neten csak a dombornyomott a jó, nemtom miért...

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
The Matrix has you...
az elõzõ élmény: oldalról t-44 3-4 négyzet távolságból, 4böl, 4 AP-vel :-)
összesen 3 enemy volt, arty KT, t-44, ebbõl csak a t-44 volt elõttem, mielõtt valaki kitalálná, hogy biztos nem az lõtt :-)
Az E széria meg egyelõre ismeretlen, szóval csak azért német hvyvel kezdeni, mert hátha jó lesz az felesleges. :-)
Ha tovább buffolják az IS7-et, na az szimplán röhej, elvégre 7 hónap alatt nem sikerült annyit javítani az egéren, hogy pariba legyenek. A páncél javítás után sem lesznek, mert aki meg tud sebezni német ágyúval szembõl egy IS7-et, az továbbra is vidáman fogja tudni sebezni szembõl az egeret, kivéve, ha vérprofi a pilóta és ügyesen forgolódik. Na de, jó pilóta bármilyen tankban domináns.
mennyi lesz végül is az alsó rész a két sárvédõ között 200mm?
Én errõl beszéltem.
De 44 környékén már nem lehetett egy normális tenisz meccset lejátszani,mert ha feldobtad a labdát a szervához,tuti hogy elütötte egy Sturmovik!
És a saját legénység által megsemmisített,aknárafutott stb veszteség is hozzá van írva.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
The Matrix has you...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
The Matrix has you...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
a tigrissel 638 csatát játszottam, összeszedtem vele 499600 xp-t, a happy days alatt nem játszottam vele
az egérrel 615 csata, 596000 xp, hülyére játszottam magam vele a hapy days alatt
konklúzió: a tigris (bár a leggyengébb t7 hvy) erõsebb a mezõnyében mint az egér, a sajátjában :-)
szóval még egy adalék azoknak akik még tipródnak a nemzetek között: Német hvykkel kevés xp/pénz MERT: support tankok, tehát nem arra valók, hogy gyorsan fejlõdj velük, hanem hogy segítsd velük nyerni a csapatot, azzal az anomáliával pedig ne törõdj, hogy ez azt jeenti, hogy a win lose statoknak jónak kéne lennie, de természetesen ez nem így lesz :-)
számomra inkább Hitler mentális állapotának romlását szimbolizálja :-)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
(http://www.alanhamby.com/losses.shtml)
Year German Losses Russian Losses Kill/Loss Ratio
1941 2,758 20,500 7.43
1942 2,648 15,000 5.66
1943 6,362 22,400 3.52
1944 6,434 16,900 2.63
1945 7,382 8,700 1.18
Total 25,584 83,500 3.26
Valószinüleg ez sem tank vs tank adat, gondolom mindkét oldalon benne van az összes veszteség, legyen az tank, légiertõ, tüzérség, akna stb által.
De azért látszik hogy az évek elõrehaladtával jöttek fel az oroszok mint a talajviz. Lehet ezt szimulálja a WoT történelmileg teljesen hitelesen, hogy a moderneb orosz tankok sokkal jobbak 😛
gondolom a veszteség nem azt jelenti, hogy kilõve t-34 által, hanem inkább egy olyan halmaz, aminek tartalma: aknára futott, legénység által felrobbantva, lebombázba, kilõve stb.
Bár elkanyarodtunk, de azért erõltetem picit. hátha másnak is megtetszik: :-)
a legutóbbi töri csata így festett:
IMPORTANT
A change of rules has been introduced for this next event.
ALL players will play with a stock 50% crew. That is the one you can recruit free of charge. After the battle you can discard them cause every event will require a new stock 50% crew.
Battle of Prokhorovka - Prelestnoe, Oktiabrsky state farm, Yamki area
Strength July 11, 1943
ROSTER
Team Soviet Army
1. KV-1s(-85): Jesterhead ©
2. KV-1s(-85): sego ©
3. KV-1s(-85): helldozer ©
4. KV-1s(-85): AForce ©
1. T-34/76: Brolaf ©
2. T-34/76: trashcanman ©
3. T-34/76: Botan ©
4. T-34/76: FLASH69 ©
5. T-34/76: Lloydyboy ©
6. T-34/76:
7. T-34/76:
1. SU-152: Uffz.Frisiercreme ©
2. SU-152: Dexter37 ©
1. Churchill: RobertTheDamned ©
2. Churchill: cynabal ©
Back-Up Group
Team German Army
1. Panzerjäger Tiger(P): -- out of battle order --
1. Panzer V Ausf.D: Charcharo ©
2. Panzer V Ausf.D: Balrog ©
1. Panzer IV Ausf.F2: thequin ©
2. Panzer IV Ausf.F2: Lito ©
3. Panzer IV Ausf.F2: Mariom222 ©
1. StuGIII Ausf.F8: Georgenko ©
2. StuGIII Ausf.F8: Ariobarzanes ©
1. Marder II:
2. Marder II: GroundTrooper ©
pár kép a teljesség igény nélkül arról, hoggy mi lehetett a tankokon,:

Unit Losses Kills Kill/Loss Ratio
Schwere Panzer-Abteilung 501 : 120 450 3.75
Schwere Panzer-Abteilung 502 : 107 1,400 13.08
Schwere Panzer-Abteilung 503 : 252 1,700 6.75
Schwere Panzer-Abteilung 504 : 109 250 2.29
Schwere Panzer-Abteilung 505 :126 900 7.14
Schwere Panzer-Abteilung 506 :179 400 2.23
Schwere Panzer-Abteilung 507 :104 600 5.77
Schwere Panzer-Abteilung 508 :78 100 1.28
Schwere Panzer-Abteilung 509 :120 500 4.17
Schwere Panzer-Abteilung 510 :65 200 3.08
Ezt találtam elsõ felindulásból a guglin...
Szóval az a 20 T-34 nem biztos hogy olyan kevés.
A medve nem játék.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha már történelmi csatákról beszéltünk.Akkor történelmi beállítások esetén 2 Tigris meg,2 PZ IV a saját lõtávolságukon belül olyan szinten összepocsékol 20 Shermant vagy T-34-et hogy azok azt se fogják tudni hányadikán van elseje.
"5 tigris tank, meg mondjuk 8 pz4-el indultok, 5 tigris közül 2 a map feléig tud csak eljutni mert lerobban, a maradék 3 közül 2 úgyszint megáll az üzemanyag hiány miatt,"
Ebben az esetben az a 4 lerobbant Tigris egyhelyben állva fogja szarrá lõni õket.😊
Ebben a játékban egyenlõre nincsenek repülõk,meg gyalogság.Azokat most hagyjuk ki.
Igazából értem én ezt a fajta makacskodást.Biztosan sokmindenkinek idegesítõ lehet a rengeteg Német tank fan.Való igaz,hogy sokan közülük hajlamosak túlmisztifikálni õket,a nemkevés hibájukat pedig figyelmen kívül hagyni.
Ezért aztán az ellentábor minden alkalommal kifejti a számbeli fölény,meg a légifölény,meg a sûrû meghibásodás stb stb jelentõségét,ami igaz is.
De ha csak és kizárólag magukat a tankokat vesszük figyelembe,akkor elég megnézni a háború kilövési statisztikáit.Azok tények.Vitatkozni lehet rajtuk persze,de attól még tények maradnak.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Malinovkán a dombról egyetlen Jagdtigert se láttunk a ránk lövõ 3-ból. Pedig ezeknek aztán tényleg rossz a rejtõzése. Hát ja, ha engem lõnek, akkor véletlenül se olyanok mint a világítótorony.
Másik eset. Az Abbey pályán nyomolunk elõre haverommal IS-7-esekkel. Sehol senki, egyszer csak elõttem 5 méterre felbukkan egy ellenséges IS-7-es. Konkrétan lerammoltuk egymást. Valószínûleg az ellenfél se látott minket, mert egyetlen lövést nem adott le ránk. Pedig több mint 35 km/h-s sebességgel robogtunk feléjük. Fantasztikus.
Már kurvára ideje lenne javítani a láthatósági rendszert már október óta ilyen hulladék.
amire én gonoltam:
van egy WOT-os közösség, aki szervez történelmi csatákat, csak töri hû felszerelés lehet a tankon, semmi mágikus javító csomag, csak az adott dátumra jellemzõ tankokkal, alap legénységgel, stb
pl: 1943
All players who did a long way from CBT to Release will get some bonuses, stay tuned!
+ jó pár kép a KV-13ról
18. hírlevél