World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Így tök mindegy, hogy melyiket veszem meg.
Akkor lenne vonzó a nagy, ha a gold egységára mondjuk kis csomagnál 330, mediumnál 310, nagynál meg 290. Ha már sokat veszel, akkor mennyiségi kedvezmény ugyebár.
Vagy ha már a palacsintát ideokoskodtad, akkor 1 palacsinta 200 Ft, két palacsinta 350 Ft, három palacsinta pedig 450 Ft...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
gondolom így megy ez más elõfizetéses játéknál, így megy a nagykereknél, a kínai piacon, a dealereknél, szóval szvsz jogos a puffogás :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Most komolyan, mindenki kedvezményt meg olcsóbban, meg adjanak még valami extrát ingyen...palacsintát ne süssenek?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
nagyon rég láttam amd procit, még a duron, athlon korszakban, amikor felül is voltak "valamik" amit a lelkes kisdiákok összefirkáltak (grafit, ugye), néha rossz áramköröket, így kiment belõlük a füst, amivel mûködnek a procik :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Semmi problémát nem okoz, csak egy pici kell, nem az egész alaplapot bekenni vele... az AMD procik teteje is egy szép fémlapka, semmit nem tudsz rajta rövidrezárni.
illetve az amd-ket már nem lehet felül összezárni?
A gépet szétszedtem, a régi anyagot levakartam a bordáról és rányomattam az újat. Ha óvatosan tudsz csavarozni és megcsinálod magadnak, akkor sokkal jobb megoldás mint szervizbe rohangálni. Szerintem érdemes minél elõbb javítanod, mert a túlmelegedés hosszú távon nem tesz jót a gépednek, az újraindulgatás pedig az ember idegeinek 😊
Tudtok erre valamit?<#nemtudom>#nemtudom>
Mostanában én is egyre többet gondolok rá,hogy visszarakom a NF-et.
EU.Bismarcon van accom.Egy kisebb anyahajó,egy tengeralattjáró meg egy nehézcirkáló büszke tulajdonosa vagyok.A Japán császári haditengerészetet "erõsítem.😄
Csak a lassú fejlõdés a gáz.Meg nagyon körülményes vagyok a manuális ágyúzásban.😞
Az anyahajó viszonylag jól megy.Bár valamiért sikeresebb vagyok a torpedóvetõ repülõkkel,mint a zuhanó bombázókkal,pedig elvileg az utóbbi könnyebbnek kellene,hogy legyen.
Viszont a tengeralattjáró nálam siker kategória!Azzal nagyon keményen nyomom.Igaz,hogy a Japó torpedók op-ok.😊
Lehet,hogy játszom vele pár kört.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ami nagyon rontott az összképen, az a PC-m folyamatos leállása volt. Volt olyan, hogy egy csata alatt kétszer kapcsolt ki. Biztos örültek a csapattársak amikor leállat az IS-7-esem. 😄
Megnéztem a RAM-okat, a helyükön vannak nem lazultak ki. A kondenzátorok teteje se púpos. Volt hogy 1 órán keresztül ment az Everest és folyamatosan nézegettem WoT-ozás közben a hõmérsékleteket, ha épp nem kellett mozognom, lövöldöznöm. Az AMD proci nem melegedett 50°C fölé és az ATI kártya se melegedett 70°C fõlé. Videó kártyánál 70°C normális?
Gyanítom és remélem, hogy a táp lesz a ludas. Valami Power LC420H-12 a típúsa, ha jól emlékszem 6000 Ft körül volt, ami nekem gyanúsan kevés egy 420 W-os tápért. Nem sok véleményt találtam róla fórumokon.
Ha tartják maguk a kitûzött dátumhoz a WoT-osok, akkor már csak HW után tudok játszani. Kiváncsi vagyok csúszik-e a megjelenés. Jó lenne ha a teljes játék megjelenéséig kezdenének valamit a láthatósággal. Ha marad ilyen vacak, akkor én is inkább hagyom a fenébe a WoT-ot és inkább a jól bevállt Navy Fieldet tolom helyette.
A veszteségi adatok, viszont tények. Amit leginkább az alkalmazott doktrínák és a vezetés minõsége befolyásol, nem pedig az alkalmazott tecnológia. Ha fõleg a tecnológián múlt volna, akkor a németek gyalulják le a nyugati szomszédaikat pár hónap alatt. A tecnikát viszont a mûszaki hibák, ellátás is minõsíti.
Viszont a háború végi szovjet gépek jobbak. Már a T-44, IS-2 is egyenrangú a Párduccal, Királytigrissel, ezek 1944-es gépek. 1945-ben már tesztelték a T-54, IS-3 harckocsikat. Vadászpáncélosokban nagyon jók voltak a németek, csak ezek támadásra nem alkalmasak.
+ jó érzés száguldozni 70-el 😊
lehet viccesen hangzik, de picit elgondolkoztam, nem is azon h wh-val gyanúsít, mert az hülyeség😊 hanem h elkezdett nekem szabálypontokat sorolni, paragrafusokat meg ilyesmi😊 aztán gondolkoztam h végén még téll bannolnak😊
de azért annyira nem izgultam, mert bizonyíték nélkül csak nem😊
így meg külön öröm h õt bannolják ha sokáig sír még😊
Ugyanis konkrétan megirták a WOT hiv fórumon, hogy aki azt meri publikusan állítani hogy a játékban van hack, azt megbüntetik 😊
mentem elõbb 1 menetet, 4 tank volt elõttem 15-20 méterre, 2 t-34/85, 1 tiger, 1 stug3😊 (t32-vel voltam)
na mondom ez könnyû lesz, annak módja és rendje szerint, 2 t-34-s 2-2 lövés és off, utána stug 1 lövés, utána tigris jött.
miután megöltem õket, 1 Niton nevezetû srác (elsõ t-34-s akit kilõttem) elkezdett sírni, h wh-zom😊
majd tele flamel-te az egész chatet, h a szabályok szerint csaltam, bannoltat, blablabla mivel csaltam😊
mit várt? 😄 15 méterrõl nem veszem észre?...
komolyan mondom néha nem értem az emberek miért játszanak, inkább törölné le v nem tom😊
kíváncsi leszek azért h mi lesz ennek a következménye, sokszor pattogtak nekem, de wh-val még sohase gyanúsítottak, remélem nem úgy mûködik a bannolás h "xy csalt, wh-zott, én tudom, mert láttam és nekem van igazam" ...😊
vkinek hasonló élmény?😊
Tiger: szintén szidják, én szerettem, 2100 körüli xp rekordott tartott amíg nem jött az 5xös szorzó ami miatt most ISU vezet majdnem 10k xpvel.
WoT: Nishizumi77
(A lepattanót a játék találatnak veszi.)
P2re visszatérve nem a pontosságát firtattam hogy amiatt hû de jó csak megjegyeztem hogy jól lehet vele keresni.
Mondjuk egy 1500 HPs IS4 kivégzéséhez a P2-nek kell 4 lövés, a T-54-nek meg 5... ez konkrétan 1200 credit különbség.
Ettõl nem fog a P2 jobban "tejelni".
Ide a rozsdás bökõt, hogy ezt bõven kompenzálja a T54 reward szorzója (amit nem tudunk hogy mennyi 😊 )
P2 - 71%
T54 - 74%
Igaz, a P1 ágyúja 2 centivel pontatlanabb mint a P2-é (csak 0.3-as), de látványos.
Megint, P1et manual aimmal, gondosan célozva, sokszor állásból használom, T-54et meg AUTO aimmal (!!!), pörögve forogva robogva.
Mind a 2 jó tank 54 már kicsit lehet túl jó. De a P2 se szar csak más stílus kell hozzá.
T54 pontosság - 76%
P2 pontosság - 78%
Valóban, szignifikánsan pontosabb vagy P2-vel mind T54-el 😊
Tegyük hozzá, hogy - ha úgy használod a T54-et ahogy kell (és miért ne úgy tennéd), T-54bõl valószinüleg rengeteg lövést adsz le menetbõl, mig a P2-bõl (tekintve hogy kerülnöd kell a sebzõdést) inkább fedezékek használatát tudom elképzelni. Akkor pedig, ha a t54 pontosságod olyan mint a P2-é... 😊
A pénzszerzés meg személyes tapasztalatom, hogy T-54el többet kell lõni és mivel ugyanannyi a lõszerár szinte ezért kevesebb a profit. P2nek a legjobb az ágyúja T9 medek közül meg ott van az 510es HE sebzés amivel elég szépen lehet szedegetni IS-4,7 páros hpját ha AP nem vinné. ( IS-7bõl 7-10%ot is levesz egy HE )
-1-
A T54 pontossága 0.34, a P2-é 0.28. Ez konkrétan ugye 100 méterenként 6 centi. Hát ha te ebbõl azt szûrted le hogy a P2 hûûûû de pontos a T54-hez képest... 😊
-2-
A P2-t minden, de szinte minden átlövi, mozgékonysága hagy némi kivánnivalót maga után, láthatósága pedig mint a világítotoronyé. Ezek tehát azt eredményezik, hogy ezzel a tankkal frontvonalba te nem mész, ergó csak supportálni tudod hátulról a csapatot.
A T54 mindenben az ellentéte.
Mérföldekkel több lóvét lehet szerezni a T54-el mint a P2-vel.
Ami vicces ebben a képben, hogy egy T20-as pilóta pont a csata elején kérdezte meg, mit gondolok a T23-ról..., azt mondtam neki, gyenge. <#nezze>#nezze>