World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt, elvileg még a CB jutalomtank is ott fog tündökölni harmadikként, ha minden igaz. 😊

Danke, akkor megvan melyik acc-ra megy a preorder.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ott nincs 12% adó rá😞

ximix
Most néztem az orosz szeron még mindig áll a 1USD=250Gold arány.

(1.00 USD=189.968 HUF)
(1.00 EUR=267.135 HUF)

75EUR 25000G (20035,125HUF--200,35125HUF/250Gold)
56EUR 18700G (14959,560HUF--199,99411HUF/250Gold)
38EUR 12500G (10151,130HUF--203,02260HUF/250Gold)

Ezek szerint az oroszok-nál állandó kedvezmény van 😊)

A mai árfolyamon számoltam http://www.megaport.hu/valuta.htmlitt néztem.
Ha normálisan javítják a lövegpajzsot, akkor jelentõs változás lesz. Ugyanis ebben az esetben a torony homlokpáncéljához hozzáadódik a mantlet értéke is. Tehát 180+100 mm lesz, az a terület. De csak a mantlet, a homlokpáncél marad ugyanannyi amennyi most: 180 mm.
A VK4502 esetében 252+100 mm lesz. A Mausnál 240+200 mm. Feltéve ha nem trükköznek, és mondjuk a KT-nál csak 180-ra növelik a 280 mm helyett, VK4502-nél 252-re a 352 helyett. Tehát autoaim használata nem lesz eredményes. (Ha valóban a lövegpajzsot találná el.)

Igazából a KT-nál nem lesz olyan nagy elõre lépés. Nagyobb, tier 9-10 ágyúkkal annyi lesz a különbség, hogy nem a lövegpajzsot lövik majd, hanem a torony homlokpáncélját. Hiába 180 mm, ennyi kevés. Szerencsétlenebb esetben a 100 mm D-10T és a 90 mm T15E2 is átviszi, de csak kb 150 méteren belül és ekkor se mindig. (Amikor az IS, 100 mm D-10T párosítással harcoltam, akkor még nem tudtam a bugos lövegpajzsokról és a KT tornyának a 180 mm-es részét lõttem. 100 méterrõl a lövéseim olyan harmada ütötte át.)
Tehát az IS-3-at, T29-et nagyon is érinti majd. Csak Renegade gondolhatja, hogy az összes IS-3 azonnal, minden elõzetes fejlesztés nélkül a 122 mm BL-9-el kezd és azonnal elõnybe lesz a KT-vel szemben. Azért addig még ki kell farmolni kb 44000 xp-t a cseppetsem fantasztikus, jóval gyengébb 122 mm-esekkel. A T32-t már nem nagyon érinti majd, mert eleve lesz hozzá 105 mm-es ágyú a T29-rõl.

A VK4502 és a Maus már sokkal jobban jár, mert ezeknek eleve nagyobb a torony homlokpáncélja. És ha csak a torony homlokpáncéljának az értékét kapnák meg (ami még mindig nem lenne korrekt), már akkor is csak tier10-es ágyúkkal üthetõ át a lövegpajzs.

A JP és az afeletti TD-knek szintén járna egy hasonló javítás.
Ha olyan kulccsal regeltél cbtre amihez járt a valentin akkor igen megmarad.

WoT: Nishizumi77

Az acc nyitásakor kapott Valentine megmarad pre-ordernél is? Ergó két prém. tank lehet kezdésnél? 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Végül is akkor ez lenne a reális .

Lehetne több, igen😊 de mivel inkább rusholok, így mint látszik elég sokszor meghalok😄

Nyugi csak a VK36-nál ilyen😄😄😄😄😄

1 hónapja vettem 3001(p)t kipróbálni mert anno wipenál átugrottam összeszedtem vele 50xp-t amit még mindig szorgalmasan konvertálok freebe.
Ahhoz képest hogy sokan mondják szar nekem tetszett 😛

48%-ban viszi át a 175-ös pen, szóval válalható :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

átlag xp lehetne jobb, pláne ilyen winrattel, na de a winrate az cool, ej de szeretnék én ilyen statokat látni magamnál német tankkal :-)

mondjuk nekem sem díszes (sõt kimondottan szar) a t6 medjeim átlag xp-je
:-(

mentségemre szolgáljon, hogy mindkettõt 10,5-essel hasznátam

P: 470 XP
H: 507 XP

700+ számít kellemesnek
értelem szerûen olyan jármûnél ami nem vett részt az 5 napos õrületben

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Magyarul ha kijavítják akkor lesz 150mm😄 nehogy szegény oroszok szopjanak😄

Érintené😊 amíg nincs meg a BL-9😊 175 pen, legalább esély lenne hogy nem üti át, egyébként ezért van.. KV/KV3/IS/SU-100/SU-152/IS-3 BL-9-ig..

Lenne kurva anyázás hogy mi van..... mindjárt jobban félnének a KT-tõl😊)

Valahogy gondoltam...😊

nem tudom most hogy van, ha jól rémlik ott 100 mm a 180 helyett, pajzsa nincs, mivel csak az ágyúcsövön van valami díszítõ elem (a csõ meg ugye nem része a tanknak, mert a lövedék a tankból jön ki nem a csõböl, ezért lehet kardozni).

jelenleg: t4-tõl bármi átlövi + kritikál, a javítás után meg majd csak azok akik 180 körüli pennel rendelkeznek, pl KV, SU 100, tigris.
szóval az IS3-at nem fogja érinteni :-)

Az biztos hogy nem úgy kell tolni vele mint egy orosz társával😄

Nem tudom... én nem ültem benne idén csak addig míg meglett a Tiger meg fullos lett a cucc..

Ez most annyira szar?????

A német tankoknál a Mantlet javítás alatt mit értenek egész pontosan? Mennyivel fogják megerõsíteni (pl. Királytigrisen) és ez hoz-e lényegi változást? Teszem azt, ha egy IS-3 próbálkozik auto aimmal, akkor ugyanúgy átfogja ütni, mint most?

ezernyi dologban egyetértünk, ez csak a fûszer, hogy ezt teljesen máshogy látjuk 😉

A csataveztés vagy nyerés még mindig nem a te érdemed vagy bénaságod függvénye 😛

persze hogy fikázzák, mert egy rakás szar a játékban :-)

így utólag sok pénzbõl felszerelve, kellõ rutinnal nagyon jól hasznáhata (ez nem a tank érdeme, hanem az enyém), na de ha valaki még kezdõ játékos az sírni fog, hogy minden átlövi + 5 körönként kigyullad :-)

ugyan ez van KT-val, most hogy újra megvettem, maxosan (ok legénység csak 80%) meg rammer, venti, + páncél, mégis több csatát veszítek mint nyerek, pedig nagyon tudom ám forgatni a testét (onnan pattog rendesen), na de az autoiam ellen szart sem ér, mert rögtön ellövik a csövet, vagy ha forgatod a tornyot, akkor meg a töltõt vagy a célzót, szóval szerelem van, de ettõl még kimondható, hogy szét tápolva is egy rakás szar a mezõnyében :-)

ugye ezt sem nagyon értik azok akik szerint a szovjet tankok nem op, mert szerintük a szovjet tankokét is ellövik, csak azt nem értik, hogy a némettel 400 méterrõl kell harcolni a szovjettel meg 100ról

Sokan fikázzák, szerintem meg szuper kis cucc😊 5x XP-ig használható volt mert nem volt ennyi táposcsirke😊 de most bekerül sok nagy közé ott meg hullik😊

A VK3601 valójában nehéz harckocsi. Nem tudom miért sorolták a WoT-osok közepesnek.
Nem tudok róla sokat, de kisebb tömeg mellett tûzerõben és páncélvédelemben szinte ugyanazt tudta mint a Tiger. Gondolom a mozgékonysága is jobb volt. Szerintem sokkal jobb választás lett volna egy olyan mozgáscentrikus hadikultúrának mint a német a VK3601.
A WoT-ban csak a több HP és a 8,8 cm L/71 ágyú az elõnye a Tigrisnek a VK3601-el szemben.
Én is nagyon imádtam a VK3601-et. Bár azzal még tavaly nyáron játszottam, nem tudom azóta mennyit változott.
Gondolod én ezt nem tudom?😊)))))))))))))))

V43 1105
Megveszed a goldot.. kicsenegeted a pénzt... onnantól kezdve, arra költöd amire akarod, extra javitócsomag,kötszer,tûzoltókészülék,speckó lövedék, tank... vagy fogod és elõfizetsz prémiumra a megvásárolt arany mennyiségbõl..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Újabb T-54 nerf 😄

szerintem meg adhatnának a tank mellé hasznos dolgot is

pl: szovjet mellé vodkát, német mellé xanax és rivotril, amcsi mellé meg kemping, gyorsan összeszerelhetõ tankroncsot :-)

Egyszerû, kereslet / kinálat dönti el, adnak e kedvezményt vagy nem.

Õk úgy gondolták, a nagyobb prémium tank elegendõ hogy az emberek 1 évre elõfizessenek, és majd utólag kiderül sokan igy éreztek e.

A VK3601H sokkal jobb, mint a Tigris. Tigris lyukas minden oldalról, lassú, alul motorizált, egyedül a hosszú 88-as ágyúja az ami nagyon jó, de alap toronyra nem megy rá, a stock Tigris kb annyit tud, mint egy maxos VK3001P, ami nem a medek csúcsa mondhatnám. VK3601H-val bármikor kiállok 1 vs 1-be egy T-43-al, ami egy tierrel magasabb és általában én nyerek, ha megtörténik, annyira el van találva az a masina, nem is med már, hanem mini-heavy.
VK3002DB meg valami istenkirály cucc, sztem még 3 nap és továbblépek onnan a Pantherra, sajnos wipe-ig már tuti nem lesz meg a Panther II :-(

Forolto
Még mindig nem érted,itt nincs 1 havi premium.Goldot veszel.Nem fizetsz elõ,semmi itt nincs,csak a gold.

Szánkón picit húzhatnának :-)

Forolto
itt nincs 1 évre elölre!Kifizetsz x goldot.Ezt arra használod,amire akarod.Tankot veszel lõszert,esetleg premium accountot nem is egy hónapra akár 1 évre.Itt ez a lényeg.

Ha még mindig nem világos a fejlesztõnek kurvára nem mindegy hogy pl 10000 ember vesz egy havi premet induláskor, vagy vesz 1 évit!!! talán a pár csökkent agyú is ki tudja számolni a különbséget...

És elárulok egy titkot... csak hogy fölfogd😊

iRacing elõfizetésem ami aktviv jelen pillanatban így néz ki

Havonta :12 Dollár
1 Év :99 Dollár
Magyar Iracing Liga 1 Év :50 Dollár

Hmmm igen??? mondjuk 1 évet elõre??? vagy csak te sem tudsz olvasni??? plusz leírtad ugyan azt amit én...

nyugodtan írd le.. mert szerintem olvasni nem tudsz..

Forolto
Minden MMO-ban elölre fizetsz,nem itt van az eltérés más játékokhoz képest,hanem ott hogy akkor is tudsz játszani,ha nem fizetsz.

Az eltérés az,hogy 7,05 euroért kapsz 4200 goldot+egy picivel jobb premium tankot.

<#banplz>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Forolto
Mivel kereskedelmi szférában mozgok tudom mirõl beszélsz,de ugy látszik a fehéroroszoknak az a kedvezmény,ha kapsz egy ingyen tankot.Ha ennyit veszel kapsz egy ilyen tankot,ha többet akkor nagyobbat.Mondjuk egy nagy kalap kaki az összes,egy kocka 1 nap alatt kifarmolja...
Ez a pre-orderre még azt mondom okés is,de mi lesz majd késõbb? Ha több goldot veszek akkor is kapok kedvezményt?

Látva a táblázatot,ha 30K goldot veszel 300gold/euro a 14500-nál 290g/euro 5500-nál 275.Most mondjam azt,hogy nem esek hasra a kedvezményektõl.

Azért kel olcsóbb legyen nagy tételben mert elõre adok nekik pénzt!! nem havonta költök 10 eurót hanem adok nekik mondjuk 1 évet elõre...

De azt nem értem mért írja itt valaki hogy nem olcsóbb a pre-order a közepes motyó 57 euró ezért kapsz 18700 goldot meg a tankot, na most a 14500 gold az 49.95 euró.. csak én latok itt 4200 gold különbséget??

Azon gondolkodám egyébként, hogy amikor kijön a nashorn és társai, akkor nem is megyek majd a jagd ágra. Úgysem megy úgy a rejtõzés, ahogy kellene, ezért inkább többet számít a nagy löveg.

Messzirõl majd jól odadurrantok, aztán spuri. <#gun>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

bugos sajnos, JP-tõl a német td-k nem képesek rejtõzködni :-(

JpzIV láthatósága (minnél jobban közelít az 1-hez, annál jobb): 0,3/0,6
JP: 0,05/0,08

viszonyításként:

Su100: 0,2/,06
SU152: 0,1/0,38
IS7: 0,025/0,2

tehát ha bújkálsz egy IS7 mellett, akkor lényegesen hamarabb fognak kiszúrni, mint õt :-)

A Jagdpanthert hú de nagyon meglátják messzirõl.

Jagdpanzerrel még nyugodtan sasoltam a bokorból, sõt lõttem is egy-kettõt mire észrevettek. Panthernél meg beálltam kemperovkán a bozótba és már jött is a túloldalról az áldás. <#guluszem1>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

kis ker árakban gondolkodsz :-)

ha én bemegyek egy hiperszupermarketbe és veszek magamnak 100 doboz cigit, akkor ugyanannyiért veszem mint, ha csak egy dobozt vennék, így van ez sok-sok fogyasztási cikkel, itt csak a járulékos költségeket csökkentem.

Viszont, ha úgy döntök, hogy én megveszem az összes háztartási fogyasztási cikket fél évre + mindenféle nem romlandó árút (mosópor, wc papír, pia, cukor, bármi akármi) akkor bebillegek a metróba, eltapsolok 200-300K HUF-ot és mérhetõen kevesebbet költök mintha azt heti-havi rendszerességgel venném.

+ ugye a járulékos költségek (átutalási díj, üzemanyag, na meg a saját idõm, stb) is kevesebb

Ez a gyártónak/forgalmazónak is jobban megéri

a fehérorosz játékiparban úgy fest még nem alakult ki, ez a fajta szemlélet

Hogy egy összegeben kapsz többet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Fritz Von...
Ingyenes lesz alapból. De ahhoz, hogy gyorsabban haladhass, és jobban fenn tudd tartani a nagy tankjaidat, goldot érdemes majd venni, és ebbõl premiumot.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Látom, nem igazán érted, hogy mirõl beszélek. Persze hogy több goldot kapsz, hiszen több goldot veszel UGYANOLYAN áron. Ebben mi a vonzó?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

I.C.ram
maga a játék pénzbe fog kerülni amúgy, vagy csak a gold?