World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
(1.00 USD=189.968 HUF)
(1.00 EUR=267.135 HUF)
75EUR 25000G (20035,125HUF--200,35125HUF/250Gold)
56EUR 18700G (14959,560HUF--199,99411HUF/250Gold)
38EUR 12500G (10151,130HUF--203,02260HUF/250Gold)
Ezek szerint az oroszok-nál állandó kedvezmény van 😊)
A mai árfolyamon számoltam http://www.megaport.hu/valuta.htmlitt néztem.
A VK4502 esetében 252+100 mm lesz. A Mausnál 240+200 mm. Feltéve ha nem trükköznek, és mondjuk a KT-nál csak 180-ra növelik a 280 mm helyett, VK4502-nél 252-re a 352 helyett. Tehát autoaim használata nem lesz eredményes. (Ha valóban a lövegpajzsot találná el.)
Igazából a KT-nál nem lesz olyan nagy elõre lépés. Nagyobb, tier 9-10 ágyúkkal annyi lesz a különbség, hogy nem a lövegpajzsot lövik majd, hanem a torony homlokpáncélját. Hiába 180 mm, ennyi kevés. Szerencsétlenebb esetben a 100 mm D-10T és a 90 mm T15E2 is átviszi, de csak kb 150 méteren belül és ekkor se mindig. (Amikor az IS, 100 mm D-10T párosítással harcoltam, akkor még nem tudtam a bugos lövegpajzsokról és a KT tornyának a 180 mm-es részét lõttem. 100 méterrõl a lövéseim olyan harmada ütötte át.)
Tehát az IS-3-at, T29-et nagyon is érinti majd. Csak Renegade gondolhatja, hogy az összes IS-3 azonnal, minden elõzetes fejlesztés nélkül a 122 mm BL-9-el kezd és azonnal elõnybe lesz a KT-vel szemben. Azért addig még ki kell farmolni kb 44000 xp-t a cseppetsem fantasztikus, jóval gyengébb 122 mm-esekkel. A T32-t már nem nagyon érinti majd, mert eleve lesz hozzá 105 mm-es ágyú a T29-rõl.
A VK4502 és a Maus már sokkal jobban jár, mert ezeknek eleve nagyobb a torony homlokpáncélja. És ha csak a torony homlokpáncéljának az értékét kapnák meg (ami még mindig nem lenne korrekt), már akkor is csak tier10-es ágyúkkal üthetõ át a lövegpajzs.
A JP és az afeletti TD-knek szintén járna egy hasonló javítás.
WoT: Nishizumi77
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ahhoz képest hogy sokan mondják szar nekem tetszett 😛

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
mondjuk nekem sem díszes (sõt kimondottan szar) a t6 medjeim átlag xp-je
:-(
mentségemre szolgáljon, hogy mindkettõt 10,5-essel hasznátam
P: 470 XP
H: 507 XP
700+ számít kellemesnek
értelem szerûen olyan jármûnél ami nem vett részt az 5 napos õrületben
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lenne kurva anyázás hogy mi van..... mindjárt jobban félnének a KT-tõl😊)
jelenleg: t4-tõl bármi átlövi + kritikál, a javítás után meg majd csak azok akik 180 körüli pennel rendelkeznek, pl KV, SU 100, tigris.
szóval az IS3-at nem fogja érinteni :-)
Ez most annyira szar?????

így utólag sok pénzbõl felszerelve, kellõ rutinnal nagyon jól hasznáhata (ez nem a tank érdeme, hanem az enyém), na de ha valaki még kezdõ játékos az sírni fog, hogy minden átlövi + 5 körönként kigyullad :-)
ugyan ez van KT-val, most hogy újra megvettem, maxosan (ok legénység csak 80%) meg rammer, venti, + páncél, mégis több csatát veszítek mint nyerek, pedig nagyon tudom ám forgatni a testét (onnan pattog rendesen), na de az autoiam ellen szart sem ér, mert rögtön ellövik a csövet, vagy ha forgatod a tornyot, akkor meg a töltõt vagy a célzót, szóval szerelem van, de ettõl még kimondható, hogy szét tápolva is egy rakás szar a mezõnyében :-)
ugye ezt sem nagyon értik azok akik szerint a szovjet tankok nem op, mert szerintük a szovjet tankokét is ellövik, csak azt nem értik, hogy a némettel 400 méterrõl kell harcolni a szovjettel meg 100ról
Nem tudok róla sokat, de kisebb tömeg mellett tûzerõben és páncélvédelemben szinte ugyanazt tudta mint a Tiger. Gondolom a mozgékonysága is jobb volt. Szerintem sokkal jobb választás lett volna egy olyan mozgáscentrikus hadikultúrának mint a német a VK3601.
A WoT-ban csak a több HP és a 8,8 cm L/71 ágyú az elõnye a Tigrisnek a VK3601-el szemben.
Én is nagyon imádtam a VK3601-et. Bár azzal még tavaly nyáron játszottam, nem tudom azóta mennyit változott.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
pl: szovjet mellé vodkát, német mellé xanax és rivotril, amcsi mellé meg kemping, gyorsan összeszerelhetõ tankroncsot :-)
Õk úgy gondolták, a nagyobb prémium tank elegendõ hogy az emberek 1 évre elõfizessenek, és majd utólag kiderül sokan igy éreztek e.
VK3002DB meg valami istenkirály cucc, sztem még 3 nap és továbblépek onnan a Pantherra, sajnos wipe-ig már tuti nem lesz meg a Panther II :-(
iRacing elõfizetésem ami aktviv jelen pillanatban így néz ki
Havonta :12 Dollár
1 Év :99 Dollár
Magyar Iracing Liga 1 Év :50 Dollár
Az eltérés az,hogy 7,05 euroért kapsz 4200 goldot+egy picivel jobb premium tankot.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ez a pre-orderre még azt mondom okés is,de mi lesz majd késõbb? Ha több goldot veszek akkor is kapok kedvezményt?
Látva a táblázatot,ha 30K goldot veszel 300gold/euro a 14500-nál 290g/euro 5500-nál 275.Most mondjam azt,hogy nem esek hasra a kedvezményektõl.
De azt nem értem mért írja itt valaki hogy nem olcsóbb a pre-order a közepes motyó 57 euró ezért kapsz 18700 goldot meg a tankot, na most a 14500 gold az 49.95 euró.. csak én latok itt 4200 gold különbséget??
Messzirõl majd jól odadurrantok, aztán spuri. <#gun>#gun>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
JpzIV láthatósága (minnél jobban közelít az 1-hez, annál jobb): 0,3/0,6
JP: 0,05/0,08
viszonyításként:
Su100: 0,2/,06
SU152: 0,1/0,38
IS7: 0,025/0,2
tehát ha bújkálsz egy IS7 mellett, akkor lényegesen hamarabb fognak kiszúrni, mint õt :-)
Jagdpanzerrel még nyugodtan sasoltam a bokorból, sõt lõttem is egy-kettõt mire észrevettek. Panthernél meg beálltam kemperovkán a bozótba és már jött is a túloldalról az áldás. <#guluszem1>#guluszem1>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
ha én bemegyek egy hiperszupermarketbe és veszek magamnak 100 doboz cigit, akkor ugyanannyiért veszem mint, ha csak egy dobozt vennék, így van ez sok-sok fogyasztási cikkel, itt csak a járulékos költségeket csökkentem.
Viszont, ha úgy döntök, hogy én megveszem az összes háztartási fogyasztási cikket fél évre + mindenféle nem romlandó árút (mosópor, wc papír, pia, cukor, bármi akármi) akkor bebillegek a metróba, eltapsolok 200-300K HUF-ot és mérhetõen kevesebbet költök mintha azt heti-havi rendszerességgel venném.
+ ugye a járulékos költségek (átutalási díj, üzemanyag, na meg a saját idõm, stb) is kevesebb
Ez a gyártónak/forgalmazónak is jobban megéri
a fehérorosz játékiparban úgy fest még nem alakult ki, ez a fajta szemlélet
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar