World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezen azért mosolyogtam :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem tudom miért kell azonnal felháborodni, ha olyan gép kerül a játékba ami jobb mint a német Tigrisek, Párducok.
Eddig a saját IS-7-esem egyszer okozott meglepetést a páncélzatával. Az ellenfélé többször.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ez azért megindította a fantáziámat. Szerintetek mit takar?
Elõször arra gondoltam, hogy némi zsebpénzt (+cr), de aztán rájöttem, hogy az bizony öngól lenne, mert mondjuk +500K-val sokan nem lennének motiválva, hogy azonnal befizzesenek némi aranyra.
Kb 1948ban építették az MK3at és 1951-re az összes MK1-MK2 es típust átépítették MK3ra tehát belepasszol a játékba.
20pdr (font)lövege van. 60fokban lévõ 96mm es páncélt 1000 yardról átüti. Nem egy csodajármû. Nem tudom mi a bajotok vele.
T34 120 mm ágyújának adhattak volna nagyobb átütést vagy sebzést, ha már ilyen papír a teste.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az Is-7 csak addig veszélyes, míg valaki bele nem ül. Akkor már látja, hogy nem olyan kemény, mint ahogy addig hitte. Fõleg amikor már az elsõ lövésnél leég, vagy kilövik az ágyúját. S 4-5 bekapott lövés után kezdhetsz új játékot. Õszintén én már nem is nagyon merek vele menni, mert mindenki azt lövi, s azt nem nagyon szereti. Arra meg hiába alapozok, hogy majd lepattan, mert már mindenki tudja hol kell lõni. Az meg, hogy 6-7-es tankok nem nagyon tudják sebezni talán nem olyan nagy baj, bár aki azzal jön az biztosan nem így gondolja. De sebezni azok is tudják, s ha mellé, vagy mögé kerülnek bizony komoly gondot is tudnak okozni fõleg robbanóval. Szóval érdekes vele a játék, bár állítólag meg lehet vele úszni a lövéseket. Nekem ez még nem nagyon sikerült, bár forgatom minden szögben, de valahogy nem nagyon használ. Pedig kinézetre nekem ez tetszik a legjobban. Kár, hogy a harcértéke nem olyan jó, mint a híre.<#rinya>#rinya>
Szóval az ember megpróbál, valami taktikát választani, vagy korrigálni a csapat hülyeségeit. Ez nem mindig sikerül, de akkor nem magunkat kell okolni. Lehet, hogy mi is hibásak vagyunk, de azért nem vagyok annyira elfogult, hogy magamat tegyem bûnbakká. 😊 Én is jártam így tegnap, hogy az elején hátra húzódtam, mert a csapat ismét szélrózsásat játszott. Ez azt jelenti, hogy szétrohannak minden irányban ész nélkül támadni, mert ugye a játék ezt jutalmazza. A társakat persze szénné lõtték 2 azaz kettõ perc alatt. Akkor jött a duma,hogy noob Isu (azzal voltam), meg hasonlók.A leghangosabb a legkisebb általában. De ezekkel már nem kell foglalkozni. Végül hetet szedtem ki, adtak mindenféle medált, meg ilyenek, de egy ember írta csak be a végén, hogy nice. Persze nem az elõzõ noobozó. Ilyen az élet. <#nyes>#nyes>
Tehát a tanulság tegyük a dolgunkat,s nem kell foglalkozni mások hülyeségével.<#crazya>#crazya>
Az égvilágon semmire nem ment vele.Jelenleg csak az ütközéstõl való sérülés van lemodellezve a játékban.Az ütközéstõl,vagy tolástól való elmozdulás nem.
De a szándék mindenképpen becsülendõ!😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
És ebbõl a 6-ból 4-et 100%-ról egyedül gyaktam le, a másik 14 összesen nem lõtt ki ennyit, bahh és az a durva, hogy elsõként kihaló 0 killes idióták kezdtek el elõször noobozni.
Nálam az IS-7 kb annyiszor gyulladt ki, mint a KT. A KT-vel van talán 800 csatám is, az IS-7-el talán 100. Azért azt meg kell említenem, hogy egyikkel se sokszor gyulladtam ki. 10, de lehet hogy 5 alatti ez a szám. A KT-nál ez nagy szerencse, figyelembe véve hogy váltó is elõl van ami szintén tüzet foghat.
nincs képem róla, de 23 xp object-704-el, úgy h prémiumom van😊
gondoltam majd bevárom scout-t prohorovkán a töltés tetején, a síneken😊
jött 1 gw tiger shot és tádám😊
IS7: csak piszok nagy mázlival szembõl a test alsó részét (ahol méreg zöld)
T54: már kétszer sikerült tigrissel megsebeznem szembõl! :-)
Elõzmény: miután kilõttem a wargamingos gyereket a T54-ébõl, hozzáfûztem még 1 mondatot (screenshoton látszik).

Eagle: a Firefly lehetett volna normális tank is. Attól függ, hogy melyik AP lõszert nézzük, nem volt olyan erõs. Kicsit jobb volt mint 7,5 cm L/70. Csak az APDS lõszere volt nagyon jó ebben a kaliberben. De ez meg a WoT-ban premium lõszer kategória.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Be happy. :) Running!
Be happy. :) Running!