World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Nem tudom miért kell azonnal felháborodni, ha olyan gép kerül a játékba ami jobb mint a német Tigrisek, Párducok. "

ezen azért mosolyogtam :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Pontosan. Már többször volt téma a Centurion, én is irogattam róla. Nem volt olyan nagyon tápos az MkI és az MkIII típus. Amíg nem kapja meg a 105 mm L7 ágyút, addig semmi baj nem lesz vele a WoT-ban. A 20 fontos ágyú pedig APDS lövedékkel erõs, ami a WoT-ban prémium lõszer. Az alap AP lõszerrel az átütése kb olyan mint a 8,8 cm L/71-nek.

Nem tudom miért kell azonnal felháborodni, ha olyan gép kerül a játékba ami jobb mint a német Tigrisek, Párducok.
Na, én azt nem tudtam, hogy ilyen gyúlékony, ezért repairt választottam a legénységnek a tûzoltás helyett. Ez se rossz, mert a lánctalp felrakási ideje nem kicsi, de lehet jobb lett volna a tûzoltás. Az ágyút nálam is nagyon gyakran ellövik. Valóban csak addig félelmetes, amíg nem ül benne az ember. Ha már megszerezte könnyen megláthatja a páncélzata gyenge pontjait, ha nézegeti a bekapott találatok helyeit.

Eddig a saját IS-7-esem egyszer okozott meglepetést a páncélzatával. Az ellenfélé többször.
akkor csak reklám szlogen a néhány bónusz? :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tuvok
Látod, sokan mégis várják a kiadást ... 😊

ez nem igazán jó hír, így kifarmolni majd egy tankot xp-bõl elég szenvedés lesz hacsak az ember nem költ rá ezreket a játékra hogy tudjon premiumot venni és még XP-t is átváltani free-re. még így ingyenesen is elég hosszú ideig tartott eljutni a használható kategóriába😞
Sztem a sherman utánérzés tankra gondolnak...

Az accountokat nem törlik. Csak azt, ami az accounton van 😊

Egyáltalán biztos hogy törlik az összes accountot? Mert én valami olyat olvastam a worldoftanks.com-on hogy csak a inaktív ill a duplicated(nem tudom pontosan ez mit takar) accountokat törlik a szerverrõl
utolsó hírlevélben volt ez a mondat: "All players who did a long way from CBT to Release will get some bonuses, stay tuned!"

Ez azért megindította a fantáziámat. Szerintetek mit takar?

Elõször arra gondoltam, hogy némi zsebpénzt (+cr), de aztán rájöttem, hogy az bizony öngól lenne, mert mondjuk +500K-val sokan nem lennének motiválva, hogy azonnal befizzesenek némi aranyra.

Achmed927
Azért látszik, hogy mivel lõtte ki !! 😉 Perzsa mindörökké !! Ámen

Jeffjohnson
1945 áprilisára 6 Centurion prototípus készült el csak túl késõn érkeztek meg, hogy élesben bevessék õket.
Kb 1948ban építették az MK3at és 1951-re az összes MK1-MK2 es típust átépítették MK3ra tehát belepasszol a játékba.

20pdr (font)lövege van. 60fokban lévõ 96mm es páncélt 1000 yardról átüti. Nem egy csodajármû. Nem tudom mi a bajotok vele.

Nekem az IS-4 ilyen nyugtató tank, nagyon sok lövés lepattan róla. 😊 Sokat játszottam a T34-el is, de szerintem az IS-4 sokkal szívósabb.
T34 120 mm ágyújának adhattak volna nagyobb átütést vagy sebzést, ha már ilyen papír a teste.
Fritz Von...
Jó hogy nem T90eseket is betesznek a Tigerek ellen.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

a.carkey
Centurion. Bravo fehéroroszok! Nevetséges ...

A medve nem játék.

Ez ma reggel besírtam 😄 nincs platoon semmi bazz, de ezek nem lehetnek ennyire barmok😊 De mi nyertünk😄

Tono34
Prokhorovka volt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az Is-7 a fény az éjszakában!<#hamm>Fõleg amikor ég! Általában 10:1 arányban ég le az elején, de CO, meg mindenféle tûzoltó berendezéssel ezt kb. 50:1 arányra lehet szorítani szerintem. Meg ugye a legénységet is leginkább tûzoltásra kell kiképezni. Ez van a német tankokkal is, csak az nagyon drága mulatság.<#wow3>
Az Is-7 csak addig veszélyes, míg valaki bele nem ül. Akkor már látja, hogy nem olyan kemény, mint ahogy addig hitte. Fõleg amikor már az elsõ lövésnél leég, vagy kilövik az ágyúját. S 4-5 bekapott lövés után kezdhetsz új játékot. Õszintén én már nem is nagyon merek vele menni, mert mindenki azt lövi, s azt nem nagyon szereti. Arra meg hiába alapozok, hogy majd lepattan, mert már mindenki tudja hol kell lõni. Az meg, hogy 6-7-es tankok nem nagyon tudják sebezni talán nem olyan nagy baj, bár aki azzal jön az biztosan nem így gondolja. De sebezni azok is tudják, s ha mellé, vagy mögé kerülnek bizony komoly gondot is tudnak okozni fõleg robbanóval. Szóval érdekes vele a játék, bár állítólag meg lehet vele úszni a lövéseket. Nekem ez még nem nagyon sikerült, bár forgatom minden szögben, de valahogy nem nagyon használ. Pedig kinézetre nekem ez tetszik a legjobban. Kár, hogy a harcértéke nem olyan jó, mint a híre.<#rinya>
Az egér a játék legjobb tankja! <#wink> Mióta megvettem ( kb. két hete), ha ideges vagyok csak megyek vele egy kört és már meg is nyugodtam. Abban nem kell idegeskedni, hogy lõnek, meg ilyenek. Csak el kell határozni, hogy megyek és nézelõdni,lõdözgetni. Aztán vagy bejön, vagy nem. Lejtõn pld. gombot sem kell nyomni, mert egyszerûen legurul.😊 Szóval nekem nagyon tetszik, s bár korábban sokszor mondtam, hogy OP, ezt most csak megerõsíteni tudom. De mióta nekem is van, valahogy nem zavar. S ezt már több olyan géppel is tapasztaltam, amit szerettem volna megvenni, de eddig nem sikerült. Már nincs ilyen szerencsére. Most bajban vagyok, hogy melyik irányba menjek nulla után. Megszerettem a Maust. <#nemtudom>
Szép, de igazából ez a gyakori. Általában egy-két ember viszi a hátán a csapatot. Nem tudhatjuk mi volt a taktika, de úgy látszik nem jött be. A csapattársak az elején általában (nálam) a "támadjunk aztán majdcsak lesz valami" elvet alkalmazzák elõszeretettel. No jó, hogy nincs megbeszélés, de amikor egyedül marad az ember az egyik oldalt védve akkor ugye az esélyek egyértelmûek. Egy fecske ne csinál nyarat. Ezt jól példázza a Te eseted is. Bár a top gun azért kicsit vigasztalja az embert.😊 De a csapatot nem mi választjuk, s ahogy hallom csapattal sem könnyebb.(Ural)
Szóval az ember megpróbál, valami taktikát választani, vagy korrigálni a csapat hülyeségeit. Ez nem mindig sikerül, de akkor nem magunkat kell okolni. Lehet, hogy mi is hibásak vagyunk, de azért nem vagyok annyira elfogult, hogy magamat tegyem bûnbakká. 😊 Én is jártam így tegnap, hogy az elején hátra húzódtam, mert a csapat ismét szélrózsásat játszott. Ez azt jelenti, hogy szétrohannak minden irányban ész nélkül támadni, mert ugye a játék ezt jutalmazza. A társakat persze szénné lõtték 2 azaz kettõ perc alatt. Akkor jött a duma,hogy noob Isu (azzal voltam), meg hasonlók.A leghangosabb a legkisebb általában. De ezekkel már nem kell foglalkozni. Végül hetet szedtem ki, adtak mindenféle medált, meg ilyenek, de egy ember írta csak be a végén, hogy nice. Persze nem az elõzõ noobozó. Ilyen az élet. <#nyes>
Tehát a tanulság tegyük a dolgunkat,s nem kell foglalkozni mások hülyeségével.<#crazya>
"1 perc múlva ott termett egy Tiger, kidöntötte mellõlem a fát és elkezdett hátulról nekem jönni finoman "

Az égvilágon semmire nem ment vele.Jelenleg csak az ütközéstõl való sérülés van lemodellezve a játékban.Az ütközéstõl,vagy tolástól való elmozdulás nem.
De a szándék mindenképpen becsülendõ!😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

meglett egérrel is az abszolút csúcs: 4-szer találtak el (2 isu, 1 csapattárs obj + 1 ellenséges obj): 246 HP-n maradtam, ej mekkora jó már ez a 100mm páncél :-)

Igen, pont miután olvastam ezt akadtam össze ruinberg en egy IS-7 el és az okos tanácsok alapján hátába kerülve harminc valahány % -ról kilõttem. Úgy emlékszem kettõbõl megvolt de ha azt mondjátok hogy az hülyeség akkor három volt. 😊 (kicsit feszült voltam és nem a számolásra figyeltem)
Óóó, jeee, noob team reloaded.

És ebbõl a 6-ból 4-et 100%-ról egyedül gyaktam le, a másik 14 összesen nem lõtt ki ennyit, bahh és az a durva, hogy elsõként kihaló 0 killes idióták kezdtek el elõször noobozni.

Igen, könnyen kigyulladhat, ha a motor környékén találják el. Gondolom azért, mert az 8 üzemanyagtartálybõl csak 2 volt a testen belül. A prototípúsok közül azt hiszem kettõ is kigyulladt. Az egyiknél sikerült megfékezni a tüzet a tûzoltó berendezésnek, a másiknál nem, az kiégett.

Nálam az IS-7 kb annyiszor gyulladt ki, mint a KT. A KT-vel van talán 800 csatám is, az IS-7-el talán 100. Azért azt meg kell említenem, hogy egyikkel se sokszor gyulladtam ki. 10, de lehet hogy 5 alatti ez a szám. A KT-nál ez nagy szerencse, figyelembe véve hogy váltó is elõl van ami szintén tüzet foghat.
Köszi, gyenge pontok terén már után olvastam itt a fórumon, IS-7-nek még a segge gyengusz elvileg, de eddig még mindig csak szembe jöttek a rohadékok, a Mausok meg sosem egyedül, eddig mindig látványos kis flotta kísérte õket, jó nagy lehet a tömegvonzása, hogy így körbekeringik a csapattársak. :-d

Jajjjj de megetettem egy IS-t. Karelian utolsó ellenség volt, 1 vs 1-ben toltuk, én VK3002DB-vel, elõször távolról kóstoltuk egymást, kb. 150 méterrõl, 60%-ig lehúztam a HP-ját, õ is az enyémet kb. eddig, majd picit kerülve max sebességen rárontottam, ez beparázott, egybõl beletaposott a gázba és elkezdett keringeni egy nagy sziklacsoport körül hogy majd jól a seggbe durrant, csak a hülye nem jött rá, hogy egy med picit gyorsabb, simán hintába tettem, kétszer seggbe lõttem és kész volt, wehehe :-D

az is díszes :-)

renegade😊
nincs képem róla, de 23 xp object-704-el, úgy h prémiumom van😊
gondoltam majd bevárom scout-t prohorovkán a töltés tetején, a síneken😊
jött 1 gw tiger shot és tádám😊
ximix
Az IS-7 az oldalát mutatja akkor hátul a motort érdemes putyogtatni szereti onnan tudni hogy lelkes orosz kiáltások hangzanak el, hogy de jó meleg van ide benn 😊 Tigrissel már lehet fûteni 😊
Tipikus T-54 es hozzá állás! 😊
az egérnek lõd a sárvédõjét vagy oldalról, hátulról a test alsó felét, ami fontos, hogy közel merõleges legyen a becsapódási szög, tigrissel relatív kényelmesen (10-bõl 8 átmegy) lehet 7-9%-okat bontogatni belõle, ja és természetesen AP-vel
IS7: csak piszok nagy mázlival szembõl a test alsó részét (ahol méreg zöld)
T54: már kétszer sikerült tigrissel megsebeznem szembõl! :-)

Az már nem fenyeget hw-ig. :-) Most a Panther a cél. Amúgy ha minden jól megy ma este meg lesz az 1000. csatám :-D Tudom, nem nagy szám, de azért haladgatok. :-) Most így belegondolva eddig három tankot nem lõttem még ki, T-54, IS-7, Maus, ezek ellen segítséggel sincs esélyem. Már T30-at is sikerült, annak a teste valami botrányosan gyenge. VK4502 ellen meg egy vs egyben is gyõztem egyszer VK3002DB-vel, körbetáncoltam ügyesen, csak egyszer tudott eltalálni.

Ammo rackot kapott, jött le ezerrel hogy majd rendet tesz 😊

Nyugalom ha majd tier 9 nél jársz akkor sem fog változni a helyzet! 😊
Áhh, a T-54. Még egyet sem sikerült belõle kilõnöm, igaz még csak Tier 7-nél tartok, Tiger és VK3002DB a két legjobb gépem, de elkeserítõ, ha összefutok velük csak pattogok, HE-vel 2-3%-okat leszedek.

Basszus azért ezt jól elszúrtad!!! Milyen lesz már a T-54 a következõ frissítés után, bele sem merek gondolni! 😞(((
És ezek chatbannolnak engem? 😊

Elõzmény: miután kilõttem a wargamingos gyereket a T54-ébõl, hozzáfûztem még 1 mondatot (screenshoton látszik).

Hát nem szabad vele mellé lõni, akkor elég lesz a 18 lõszer. 😄

Eagle: a Firefly lehetett volna normális tank is. Attól függ, hogy melyik AP lõszert nézzük, nem volt olyan erõs. Kicsit jobb volt mint 7,5 cm L/70. Csak az APDS lõszere volt nagyon jó ebben a kaliberben. De ez meg a WoT-ban premium lõszer kategória.
T32 segge ugyanilyen élmény.... ha nagyon csámpa szögben lövöd lepattan a HE is.

a maus HE-je miért pattan le vagy sebez 0-t egy IS7-esrõl, ha teljesen rám áll?

Szép. Látom az artyjuk is jó volt, milyen pálya volt?

Tono34
Zseniális csapatot fogtam ki megint:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Legközelebb jegyezd meg a neveket és vesd össze a listával. Ne a típust keresd, hanem a nevet. Lehet sima Tigernek nézted õket a listában.

HappyHunter
Hülye azért nem vagyok! (hogy klasszikustól idézzek). De hát megfelelõ mennyiségû vereség után bármi elképzelhetõ..

Be happy. :) Running!

Nem sok esélyt adok neki, sztem ugyanazt a KT-t láttad háromszor.

HappyHunter
Az egyébként elõfordulhat hogy nem ugyanazok a jármûvek szerepelnek a meccsben mint ami a listán(scoreboardon)? 3 KT-t számoltam össze az ellenségnél, de a listán csak egyet találtam bárhogy is kerestem.

Be happy. :) Running!

gondolom pár német srác kiakadt, összedobták a zsebpénzüket és ajánlatot tettek :-)

😄

Ha critical a találat simán kiszed egy Tier 7-est. Pont ma lõttem ki egy Stugot egy lövésbõl 100%-ról egy 220-at sebzõ ágyúval, Stugnak asszem 350 a HP-ja.