World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://challenge.worldoftanks.ru/challenge/accounts/291-VictorKis/
gondoltátok volna hogy szinte csak német tankokkal játszik? 😄
WoT: Nishizumi77
http://www.panzerschreck.de/02pzkpfw2/13vk2801.html
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
VK2801
nagyon kevés kép van róla de annyi látszik belõle hogy gyakorlatilag egy panther test leo toronnyal.
Orosz: Német: USA:
Battle: 2669. Battle: 1468. Battle: 866
kill : 4750. 1,8 átlag kill : 1911. 1,3 átlag kill : 924. 1,06 átlag
win : 1321. 49,5% win : 744. 50,7% win : 429. 49,5%
loss : 1269. 47,5% loss : 672. 45,7% loss : 409. 47,2%
surv : 1084. 40,6% surv : 534. 36,4% surv : 258. 29,8%
Ebben persze rengeteg olyan elkúrt csata van amiben gyakorlatilag nem vettem részt,a már emlegetett kifagyások miatt.Olyankor a 0 kill és a 80% körüli vereség garantált.
Érdekes,hogy az Oroszokkal van a több killem csatánként,mégis a Németekkel jobb a win rátám.A másik érdekesség az USA tankok túlélési mutatója.Igaz,hogy a LEE,T1,M6 kombó erõsen lehúzza.
De végeredményben azért kiegyensúlyozott a mezõny.
Igazából nem sok értelme van ennek,de ha már ennyit tököltem vele,akkor kirakom.😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
ráadásul, ha már teljes értékû scout, akkor igazán a nagyok között a helye, mert senki nem látja, õ viszont mindenkit és így hasznosabb mint az arty. Ráadásul rohadt jól lehet vele blokkolni, volt olyan hogy két ferdivel (persze külön-külön) is eljátszottam, az egyiket egy percig kellett szórakoztatnom mire végre odajött egy IS3 és kinyirta, én közben vigasztalgattam, oda bújtam mellé, stb :-)
80%-20% szvsz pont jó lenne a magas tierû csaták javára.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Remélem legalább maga a tank gyors lesz. 410 lóerõ lesz 32 tonnára...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A hivatalos fórumon azt kérték, hogy a Leo-t ne rakja be magas tierû csatákba, én meg azt kérném hogy ne tegye be kis tier-ekhez...felderíteni vettem, azt is akarom vele csinálni. Kicsit csalódott vagyok, mikor arra vágyom hogy felderíthessek a nagyoknak, meg megkeressem az SPG-ket, erre berak ilyen kis izékhez ahol én vagyok a tetején...jó nem azt mondomhogy nem jó móka, de a vak is látja hogy ez felderítõ tank, ráadásul zsákutca a tech-tree-n is. Most vagy rakja be csak felderíteni a nagyokhoz, vagy csak rakja be kicsikhez. (elvégre Tier IV-es, max. Tier 6-7-tel találkozzon)
Már vagy 1 hónapja próbálok normális PZ IV skin-t találni, sajnos nem találtam olyat aminek a crash verziója is meg van csinálva, aztán találtam egy olyat ami városi környezetre van, ahhoz beraktam az alap crash mintát, viszont valamiért néhol a skinben piros foltok vannak, bizonyos részein a tanknak, pl.: lánctalp görgõi, kerekei nem tudom hogy kell mondani, szóval közelrõl pirosas a dolog, illetve az összes tank skinje piros ugyanígy néhol, de csak miután kilõtték.
Arra gondoltam, hogy ha visszatenném az alap Pz IV skint az talán megoldhatná a problémát, tudnátok egy linket ahol az alap skinek megtalálhatók? Vagy valaki fel tudná tölteni nekem?
Elõre is köszönöm a segítséget.
http://game.worldoftanks.eu/in_development
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Mondjuk nem tudom mivel lõttek rám, mert 10 lövést kaptam be és 5 HP-t sebzõdtem összesen.

Viszont marha élvezetes, ahogy eltünteti a fog of wart :-)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A patchben elvben növelik a sugarak számát is a vizsgálat gyakoriságát, tán elbírja a szerver.
Vagy:
GWTiger 100 méterre egy bokorban (nem látszik), rádfordul (nem látszik), lõ (nem látszik), meghalsz (nem látszik).
Megvan,hogy melyik tank meddig lát el.Megvan minden tanknak a láthatósági értéke,nyílt terepen.Ezt a kettõt kell összehasonlítania x idõközönként a rendszernek.
Szilárd nagy tereptárgy(szikla,ház)mögött a tankot nem lehet látni.Bokor mögött lévõ tank láthatósága x méterrel csökken.2 bokor mögött még x méterrel.Ha lõ,akkor a bónusz megszûnik x másodpercre. kész.
Annyira azért nem bonyolult.Bár én sík hülye vagyok a programozáshoz.
Garantált észlelés pl. 50 méterrõl van, td (arty is?) esetén még ott se biztos, mert kapnak bónuszt. Ill. játszik a (bal)szerencse is mindig.
[HUN]Kami*, kiskami*
Ez kb. ilyen: na akkor foglalkozzunk végre a láthatósági ........ hoppá .... 1 kismadár. De szép, adjunk neki nevet. ....... Mivel is akartunk foglalkozni ? Áááá ..... hagyjuk, majd legközelebb. (hónapok múlva se fognak)
Ezt csak egyetlen dolog szokta megnehezíteni - az a rühes láthatósági (helyesebben NEM láthatósági) rendszer. Amikor konkrétan tudom is hogy hol van, de még 100 méterrõl se látok egy GWPanthert vagy akár egy GWTigert se.
T32-vel tegnap igy nyirt ki két arty kempirovkán - már az északi zászlóra robogtunk rá jobbról a hegyrõl az erdõben, tudtuk az artyk ott vannak, de a világért sem lehetett látni õket. Kettõnket szedtek ki úgy, hogy egyszer semm villantak fel.
Persze bajnokság az kell, meg prémium tankok az is kell, meg francia fa az is kell, meg +10 HP a PZII-nek az is kell...
amúgy az jó ha m41-el ölöd õket 😄 én is addig akarok eljutni még hw-ig😊 nem akarok nagyokba belemenni, m41 ideális lenne még😊 legalább aki nálam kiesik rostán azt te elkapod😄
így az igazán jó 😊
Csak én feljebb vittem 1 szinttel. Már az M41-nél járok. Akiket te nem riasztasz el azokat majd elkapom én. 😉 Már ha nem fordítva. 😄
mikor világosodtam meg?!:
robogok t30-al, küzdök épp is-7-el, nekem 500 hp veszteség kb, õ meg már 24-5 %-n kullogott😊erre 1 mennyei áldás jön "mr. bokorban b.szom a nyulat" gw tigertõl és meghaltam:@
mérgemben vettem 1 t57-t, aztán cu on 😄 most tartok m37-nél 😄D egyszerûen kész öröm kilõni az ellen artyjait😊
minden egyes csatában csak rájuk vadászok, és utána meg ha meghalt minden arty, akk kamikaze td üzemmód, utána már nem érdekel a játék, csak megpróbálom a kis arty ivadékok kedvét elvenni a játéktól😊
kaptam pár anyázást már mert belõttem a spot-okat szerencsétleneknél😊
szóval reménykedem h 1-2 ember kedvét elveszem az arty-któl😊
A nullázás után jobb lesz szerintem a helyzet. Már nagyon várom, igaz a tankjaimat visszasírom. Drága perzsát fõként. A kis aranyos úgy hozzámnõtt már. Mire a T20-23 -al megint elérek oda. Jézusom .......
Patton meg egy pisztolyhõs volt.
A medve nem játék.
A killek száma nem számít semmit. Ha neked van 4 killed még lehetsz noob.
Tegnap este 0 killel feküdtem ki JT-vel. Pedig 100-ról leszedtem 10-re egy minimaust, akit kilõtt egy KT, majd 100-ról leszedtem kb. 5-re egy másik minimaust, akit fel is gyújtottam olyan 40-en, erre kiszedte egy T29. Majd beledurrantottam egy IS7be pár lövést és egy IS4be is. Aztán elszenderedtem.
Biztos noob voltam a 0 killemmel és pro a többi skilles csávó, akik lehalászták elõlem a haldokló nagyvadakat?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Használjam a T20 sebességét (alap motor van még), meg nincsen killem???
Jaja, egy su-152, kt meg hummel ellen nyomassam a papírtankom.
A másik díszpéldány azt mondja pagorkin: mentek középre a hegyre vagy meghaltok... Mondani se kell, a nagyszájúak ott is hamar elfogytak.
Rossz szériám volt na... 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
The Matrix has you...
Marha nagy tudomány kellett hozzá.
Az angoloknak kellett egy karizmatikus propaganda figura,és ha már õ egyszer gyõzött,akkor megfelelt.Alexander tábornok nagyobb tálentum volt nála 10x,viszont nem volt karizmája.
Monty kurva makacs és határozott volt.Még a hülyeségeit is határozottan hajtatta végre.És itt ki is merült nagyjából a tudománya.
A másik ilyen kedvencem,az idegbeteg Patton.Hajszolta bele a halálba az embereit,a saját fényezése végett.Nem volt tökéletes a csávó.