World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt van a wotos fejlesztõ fõmufti adatlapja:
http://challenge.worldoftanks.ru/challenge/accounts/291-VictorKis/

gondoltátok volna hogy szinte csak német tankokkal játszik? 😄

WoT: Nishizumi77

Még semmit se lehet tudni róla csak annyit hogy lesz ilyen is. Ez amolyan magas tierekben tovább élek felderítõ lesz de szerintem semmi értelme, de majd meglátjuk.
http://www.panzerschreck.de/02pzkpfw2/13vk2801.html

hát, már a panther test pzIV torony is röhejes, az is scout vadász lesz gondolom. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Majd lesz egy tank amit leoból lehet kifejleszteni:
VK2801
nagyon kevés kép van róla de annyi látszik belõle hogy gyakorlatilag egy panther test leo toronnyal.

Na számolgattam kicsit.

Orosz: Német: USA:

Battle: 2669. Battle: 1468. Battle: 866
kill : 4750. 1,8 átlag kill : 1911. 1,3 átlag kill : 924. 1,06 átlag
win : 1321. 49,5% win : 744. 50,7% win : 429. 49,5%
loss : 1269. 47,5% loss : 672. 45,7% loss : 409. 47,2%
surv : 1084. 40,6% surv : 534. 36,4% surv : 258. 29,8%

Ebben persze rengeteg olyan elkúrt csata van amiben gyakorlatilag nem vettem részt,a már emlegetett kifagyások miatt.Olyankor a 0 kill és a 80% körüli vereség garantált.
Érdekes,hogy az Oroszokkal van a több killem csatánként,mégis a Németekkel jobb a win rátám.A másik érdekesség az USA tankok túlélési mutatója.Igaz,hogy a LEE,T1,M6 kombó erõsen lehúzza.
De végeredményben azért kiegyensúlyozott a mezõny.
Igazából nem sok értelme van ennek,de ha már ennyit tököltem vele,akkor kirakom.😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

én is szeretek vele nagyok között lenni, sajna csak t9-ig pakolja, pedig milyen jó lenne vele szivatni a t30-at. + az olcsóbbik prémes benyával meg pláne bosszantó. :-)

ráadásul, ha már teljes értékû scout, akkor igazán a nagyok között a helye, mert senki nem látja, õ viszont mindenkit és így hasznosabb mint az arty. Ráadásul rohadt jól lehet vele blokkolni, volt olyan hogy két ferdivel (persze külön-külön) is eljátszottam, az egyiket egy percig kellett szórakoztatnom mire végre odajött egy IS3 és kinyirta, én közben vigasztalgattam, oda bújtam mellé, stb :-)

80%-20% szvsz pont jó lenne a magas tierû csaták javára.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
A borzalmas ágyú a CBT-s tankon:

Remélem legalább maga a tank gyors lesz. 410 lóerõ lesz 32 tonnára...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Nekem 9 vele a max. killem, de azon volt hogy...Bt-7-esek meg PzJagerek...szóval nem volt nehéz, minden egy-két lövés volt csak.

A hivatalos fórumon azt kérték, hogy a Leo-t ne rakja be magas tierû csatákba, én meg azt kérném hogy ne tegye be kis tier-ekhez...felderíteni vettem, azt is akarom vele csinálni. Kicsit csalódott vagyok, mikor arra vágyom hogy felderíthessek a nagyoknak, meg megkeressem az SPG-ket, erre berak ilyen kis izékhez ahol én vagyok a tetején...jó nem azt mondomhogy nem jó móka, de a vak is látja hogy ez felderítõ tank, ráadásul zsákutca a tech-tree-n is. Most vagy rakja be csak felderíteni a nagyokhoz, vagy csak rakja be kicsikhez. (elvégre Tier IV-es, max. Tier 6-7-tel találkozzon)

Tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban?:

Már vagy 1 hónapja próbálok normális PZ IV skin-t találni, sajnos nem találtam olyat aminek a crash verziója is meg van csinálva, aztán találtam egy olyat ami városi környezetre van, ahhoz beraktam az alap crash mintát, viszont valamiért néhol a skinben piros foltok vannak, bizonyos részein a tanknak, pl.: lánctalp görgõi, kerekei nem tudom hogy kell mondani, szóval közelrõl pirosas a dolog, illetve az összes tank skinje piros ugyanígy néhol, de csak miután kilõtték.

Arra gondoltam, hogy ha visszatenném az alap Pz IV skint az talán megoldhatná a problémát, tudnátok egy linket ahol az alap skinek megtalálhatók? Vagy valaki fel tudná tölteni nekem?

Elõre is köszönöm a segítséget.

3 napja még mÚkodott.Most indítottam én is egy új vonalat.Addig az elsõdleges szálat picit parkoltatom + gyûjtögetek még a hátralévõ napjaimra goldokat,mert 100k felett van a free xpm,amit be szeretnék váltani.Amúgy nekem is elõbb eszembe juthatott volna,mert többször csináltam baromságot egy vesztes csata után/bosszúból eladtam/az 1ik tankomat,majd pár nap múlva vissza.Ami eléggé visszavetett a fejlõdésem során.

Errõl van valami hír?
http://game.worldoftanks.eu/in_development

Ulvar
Már lényegtelen...chrome-ot nem szereti az oldaluk...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Megdöglött az open beta regelés? Be akartam az asszonyt regelni, mert megtetszett neki fél év után erre valami szar hibát ír ki...én baszok el valamit vagy a WOT szerverrel van gebasz oldal tekintetében...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Milyen scout vagy te mondhatom? Lemészároltad az ellenfél hadseregét! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

na, mégis csak lesz leo, annyira sokat kellett lõni, hogy a végszükség esetére berakott 10 prémes lõszerbõl is véletlen elhasználtam egyet, észre se vettem, hogy pont elfogyott a 46 AP. :-)

Mondjuk nem tudom mivel lõttek rám, mert 10 lövést kaptam be és 5 HP-t sebzõdtem összesen.

Az amerikai arty nak van valami különleges adottsága a cu ra vagy simán csak ez tetszett neked? Az ötlet jó, mikor szétdurran az idegtõl az agyam lehet nekem is ezt kéne csinálni pár körön keresztül.
ráadásul borzasztóan lehet vele idegesíteni az ellenséget, tegnap sikerült egy párducról 60%-ot lecsipegetni illetve 100%ról kilõni egy T14et (a T14 még látott is), szvsz mindkettõ felgyújtotta utána a tankját :-)

Eagle16
Én biztosan veszek egyet, bérelt helye van a garázsban 😊 Jó néha csak felderíteni, és erre a Leo a legjobb.

tegnap megfutottam a legjobb körömet leoval. Nagy a tipródás, hogy élesben vegyek-e egyet, mert borzasztóan lassan lehet vele fejlõdni (300 csata és még csak 100%+90%), kell hozzá a 100+os skill, hogy érjen is valamit, na meg a játék elején a binocular az rohadt nagy érvágás, plusz ugye elég limitált lesz a garázs férõhely is, mert akinek 6 tankja lesz, annak nem is lesz szabad helye.

Viszont marha élvezetes, ahogy eltünteti a fog of wart :-)

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egyszer valaki linkelt be ide jó oldalt ahol klassz skinek voltak,m6,kv és pz4 skint szedtem is le,de már nem tudom honnan,neten kerestem rá de csak ócskákat találtam.

Malinovkán az elõbb játék indulása után egybõl kilõttek 4 csapattársat.A semmibõl jöttek a golyók,marha nagy bokor mögött álltam t29-el.Erre kapok a semmibõl két lövést amik szerencsére lepattantak.Gyorsan bebújtam ház mögé.A vége szép vereség lett.Vk42 meg is is4 faszán lõdöztek ki minket úgy hogy nem is láttuk õket.Egy centire kimerészkedtem a ház mögül már kaptam,hiába takart bokor és az a kerítés féleség.

más.Valahol láttam olyan azt hiszem Jgpz-es skint,ahol falombok is voltak a gépen.Kurva jól nézett ki.Ha valaki találkozott már vele,linkelje már be,mert én az istennek nem találom.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

No igen.Nem kell 28 irányból vizsgálgatni,hogy látszik-e éppen vagy sem.Vizsgálgassa csak 4-8 irányból és kész.Rosszabb nem lesz mint a mostani.

A túlbonyolítás onnan adódik, hogy a bokroknál modellezni akarják azt, hogyha egy kis csücsök oldalt kilóg, akkor látható legyen. ERgó minden tankhoz rendelnek ilyen kis fénysugarakat, amelyeket megnézik hogy elér e a megfigyelõig (afféle ray tracing). Jelenleg az a baj hogy ugyan ebbõl tankonként csak pár darab van, de igyse birta a szerver, ezért ezt a vizsgálatot jól megritkították.

A patchben elvben növelik a sugarak számát is a vizsgálat gyakoriságát, tán elbírja a szerver.

De az is normáls, hogy Maus megy a mezõn 200 méterre (látszik), lelövöd a lánctalpát és megáll (nem látszik), folyamatosan lövöd még vakon is (mert gondolod hogy még áll), majd 20 másodperc múlva feltûnik, jelentõsen odébb mint ahol lelõtted a láncát...

Tehát pl az normális, hogy egy tank 20 méterre lévõ ház mögött van (nem látszik), kigurul a fedezékbõl (nem látszik), rádlõ (nem látszik), viszagurul a fedezékbe (ekkor hirtelen meglátszik, de már késõ). Aztán még a ház mögött látszik 6-8 másodpercig, majd eltûnik.

Vagy:
GWTiger 100 méterre egy bokorban (nem látszik), rádfordul (nem látszik), lõ (nem látszik), meghalsz (nem látszik).

Az a gáz,hogy túl akarják bonyolítani.
Megvan,hogy melyik tank meddig lát el.Megvan minden tanknak a láthatósági értéke,nyílt terepen.Ezt a kettõt kell összehasonlítania x idõközönként a rendszernek.
Szilárd nagy tereptárgy(szikla,ház)mögött a tankot nem lehet látni.Bokor mögött lévõ tank láthatósága x méterrel csökken.2 bokor mögött még x méterrel.Ha lõ,akkor a bónusz megszûnik x másodpercre. kész.
Annyira azért nem bonyolult.Bár én sík hülye vagyok a programozáshoz.

Én sok mindent összeolvastam a láthatósági rendszerrõl, és az alapján nem tudom szidni, mert úgy mûködik, ahogy leírják. Az persze lehet gázos játékmenet szempontból.

Garantált észlelés pl. 50 méterrõl van, td (arty is?) esetén még ott se biztos, mert kapnak bónuszt. Ill. játszik a (bal)szerencse is mindig.

[HUN]Kami*, kiskami*

Achmed927
Már szeptember óta ? Akkor meg van, hogy miért nem csináltak vele semmit. Elkezdõdött ugyebár szeptemberben az iskola. 😄😄

Mondjuk elméletileg a 4-es patch amivel kijön az éles próbál valamit tenni ezügyben... de azé hogy szeptember óta ez legyen az elsõ próbálkozásuk ebben a témában...

Achmed927
Hát igen .... a láthatósági rendszer. :S

Ez kb. ilyen: na akkor foglalkozzunk végre a láthatósági ........ hoppá .... 1 kismadár. De szép, adjunk neki nevet. ....... Mivel is akartunk foglalkozni ? Áááá ..... hagyjuk, majd legközelebb. (hónapok múlva se fognak)

Én jobb szeretem medekkel ölni õket. Csak annyi a teendõ, hogy az elején kell várni 2-3 percet, amig szétoszlik az ellen illetve az artyk lõnek 1-2-t hogy lássam melyik oldalon ülnek(ugye a tracert látni a világ végérõl is), aztán - többnyire - középen átkocogni értük és cappelni.

Ezt csak egyetlen dolog szokta megnehezíteni - az a rühes láthatósági (helyesebben NEM láthatósági) rendszer. Amikor konkrétan tudom is hogy hol van, de még 100 méterrõl se látok egy GWPanthert vagy akár egy GWTigert se.
T32-vel tegnap igy nyirt ki két arty kempirovkán - már az északi zászlóra robogtunk rá jobbról a hegyrõl az erdõben, tudtuk az artyk ott vannak, de a világért sem lehetett látni õket. Kettõnket szedtek ki úgy, hogy egyszer semm villantak fel.

Persze bajnokság az kell, meg prémium tankok az is kell, meg francia fa az is kell, meg +10 HP a PZII-nek az is kell...

hát ensk-en volt rá precedens, h t32-vel akartam bekerülni az ellent, és gw tiger védte a seggüket, TD üzemmódban, lehet véletlen, de map közepén nem tom mit csinált 😄 és mintha rám várt volna😊 annak örültem h nem talált telibe csak majdnem 1550 hp-t vett le, szerencsére maradt 3 hp-m, és megtudtam ölni 😊

amúgy az jó ha m41-el ölöd õket 😄 én is addig akarok eljutni még hw-ig😊 nem akarok nagyokba belemenni, m41 ideális lenne még😊 legalább aki nálam kiesik rostán azt te elkapod😄
így az igazán jó 😊
Egyre gyakrabban lehet látni azt is hogy artyk mind valami õrültek együtt támadnak a tankokkal.

Achmed927
Szintén ugyanezt csinálom én is. 😊
Csak én feljebb vittem 1 szinttel. Már az M41-nél járok. Akiket te nem riasztasz el azokat majd elkapom én. 😉 Már ha nem fordítva. 😄

rájöttem gyerekek az arty problémára 😄
mikor világosodtam meg?!:
robogok t30-al, küzdök épp is-7-el, nekem 500 hp veszteség kb, õ meg már 24-5 %-n kullogott😊erre 1 mennyei áldás jön "mr. bokorban b.szom a nyulat" gw tigertõl és meghaltam:@
mérgemben vettem 1 t57-t, aztán cu on 😄 most tartok m37-nél 😄D egyszerûen kész öröm kilõni az ellen artyjait😊
minden egyes csatában csak rájuk vadászok, és utána meg ha meghalt minden arty, akk kamikaze td üzemmód, utána már nem érdekel a játék, csak megpróbálom a kis arty ivadékok kedvét elvenni a játéktól😊
kaptam pár anyázást már mert belõttem a spot-okat szerencsétleneknél😊
szóval reménykedem h 1-2 ember kedvét elveszem az arty-któl😊
a.carkey
Anno volt egy T32 vita, hogy jó-e. Gondoltam segítek! 😄

A medve nem játék.

Achmed927
Igen ... ez sajnos egyre gyakoribb. SZtem ez a játék nullázásához közeledve egyre gyakoribb lesz. Minél közelebb a vég annál inkább hõsködnek az emberek. Már nem érdeklik õket nagyon a dolgok állása. A játék elején, közepén sokkal megfontoltabb volt mindenki.
A nullázás után jobb lesz szerintem a helyzet. Már nagyon várom, igaz a tankjaimat visszasírom. Drága perzsát fõként. A kis aranyos úgy hozzámnõtt már. Mire a T20-23 -al megint elérek oda. Jézusom .......

a.carkey
Caen. '44 június 6-tól július 20-ig tartott míg a britek minden szarral (pl. légifölény) a hátuk mögött bevették. 😄

Patton meg egy pisztolyhõs volt.

A medve nem játék.

Biztos leszedett mindenkit 100-ról 10-re, te meg kilõdözted õket.

A killek száma nem számít semmit. Ha neked van 4 killed még lehetsz noob.

Tegnap este 0 killel feküdtem ki JT-vel. Pedig 100-ról leszedtem 10-re egy minimaust, akit kilõtt egy KT, majd 100-ról leszedtem kb. 5-re egy másik minimaust, akit fel is gyújtottam olyan 40-en, erre kiszedte egy T29. Majd beledurrantottam egy IS7be pár lövést és egy IS4be is. Aztán elszenderedtem.

Biztos noob voltam a 0 killemmel és pro a többi skilles csávó, akik lehalászták elõlem a haldokló nagyvadakat?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Engem egyszer egy 0 killes mögöttem kullogó tigris noobozott le míg én T-44el 4 ellent kiszedtem. Biztos irigy volt mert neki nem maradt semmi 😄

másnál is van olyan, hogy egyre ritkább a 10-12:15 csata, tehát ami kiegyensúlyozott? Nálam egyre gyakoribb a 3-7:15. a legsúlyosabb, hogy még olyankor is simán hozza a csapat, ha jó helyen ülök a bokorban a leoval és csak kacsa vadászatot kéne tartani.

Kezdem nagyon megszeretni a pershing -et. Nagyon hálás kis gép, hiányozni fog.
Ma jó meccsem volt pagorkinon, nálunk 5 pershing az ellennél 5 T-54. Mi értünk fel elõbb és onnan durrantottuk szét az összes felfelé igyekvõ T-54 et. Nagyon élvezem az ilyesmit, egy kis törlesztés! 😊
Ne foglalkozz vele. Vannak hülyék, de inkább mindenki magával foglalkozzon.
Na ma én is megkaptam az elsõ direkt lenoobozásomat, meg gyógyított rendesen egy okostojás. Persze noob vagyok tényleg, de ezt olyan mondja, aki a top közelében volt, kb. a 2. percben kinyíratta magát, utána meg mozizik és osztja az észt.
Használjam a T20 sebességét (alap motor van még), meg nincsen killem???
Jaja, egy su-152, kt meg hummel ellen nyomassam a papírtankom.
A másik díszpéldány azt mondja pagorkin: mentek középre a hegyre vagy meghaltok... Mondani se kell, a nagyszájúak ott is hamar elfogytak.

Rossz szériám volt na... 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Jaja, amikor afrikába partra szerettek volna szállni angolok, még egyezkedni kellett franciákkal, hogy ugyanmá ne lõjetek seggbe minket (mert ugye francia gyarmat volt az a rész), de azért volt olyan amelyik elõször lõtt rájuk, az elvileg szövetséges egységekre. tiszta baromságok folytak akkor 😄

The Matrix has you...

lol Monty.Az "Alameini gyõzõ".Sokszoros túlerõben,utánpótlással bõven ellátva,kiépített vonalak mögött,egy egyszerû anyagcsatában gyõzött.
Marha nagy tudomány kellett hozzá.
Az angoloknak kellett egy karizmatikus propaganda figura,és ha már õ egyszer gyõzött,akkor megfelelt.Alexander tábornok nagyobb tálentum volt nála 10x,viszont nem volt karizmája.
Monty kurva makacs és határozott volt.Még a hülyeségeit is határozottan hajtatta végre.És itt ki is merült nagyjából a tudománya.
A másik ilyen kedvencem,az idegbeteg Patton.Hajszolta bele a halálba az embereit,a saját fényezése végett.Nem volt tökéletes a csávó.