World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt vettem észre egyébként akkor jön a legtöbb xp, ha aktív vagy (lősz, spottolsz, harcolsz, küzdesz) még ha nem is olyan hatékonyan...de pl. ha el tudod vonni egy csapattársadról az ellenséges tüzet, amíg az kivégzi az adott ellenfelet (érdemes mondjuk a láncot lelőni az ellenséges tankról mert az még szarabb ágyúval is mehet és mellesleg az neked spot sebzést jelent ha sebzik a csapattársak) még annak árán is, hogy neked a hp-d nagy része bánja, akkor már tettél valamit.
Nem mindig az a leghasznosabb játékos aki széjjellő mindent, van hogy egy jól kigondolt elterelő akció ad annyi időt a csapatnak, hogy kiszedjék a beásott tankot....innentől meg a lehetőségek tárháza adott a csapatnak és a grindelő játékosnak is (kb. 30 000 csatát nyomtam le eddig a wotban és bátran tudom mondani, hogy legalább 29 000-ben nem lőttem el gold lőszert...mostanában már én is lövöm, de csak akkor ha pl küldit csinálok és szűkös az időm).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.08. 20:40:09
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
A játéknak lenne egy fejlesztési dinamikája és ad lehetőséget a röviditésre. Prém tankkal, arannyal lehet konvertálni szabad xp-t, tehát aki megteheti így hamarabb haladthat. Amúgy ez is egy érdekes kérdés, hogy az arany lőszer kreditért mennyire érintett a WG szabad xp konvertálós biznicét.
Tier9 tankokra össze szoktam szedni 50e xp-t, az még nem elég, de nem kell sokat játszani alap ágyúval. A lánctalpat meg ideiglenes pótolni lehet modullal, amit leveszek, ha nem kell.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.08. 19:57:03
Ja, csak közben az arany lőszer ilyen elterjedése teljesen egy tankos akció lövöldözős játékká silányítja a WoT-ot, megspékelve a CoD-os rush-al vagy a mindig örök sláger kempeléssel, mert a bokor jó, ha megmozdul pawel akkor szétlövik, de bezzeg a bokorban a bázis mellett milyen sokáig életben marad, sőt a csatát is túl tudja élni, királyság.
Egészen komolyan megkérdeztem egy is7-től, aki a középső ösvénynél kempelt és sniperkedett, hogy most ezt ő tényleg egészen komolyan élvezi és szórakoztatja őt? Egy is7-en maximum a legénységet lehet fejleszteni, tehát egyszerűen józan ésszel nem belátható, hogy ő ezen a "játékon", amit ő játszik mit talál szórakoztatónak, mert a grindet, mint indokot kizárhatjuk.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.08. 19:55:04
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IS-3 alap / lőszerrel lőttem ki az első Maust . ( Meg kellett birkózni vele ) 7.4 környéke volt . Azóta az változott , hogy IS-3 al nem nagy élmény kilőni egy Maust ( sőt kettőt sem .. GOLD ) Azóta az is változott , hogy egy Maussal sem nagy élmény játszani .. GOLD .
"ki húzza jobban azzal az időt, hogy nem tölt rá nagy átütésű lőszert és kivárja, hogy megpusztuljon a lowpen miatt"
Kivárja ? Taktikázik ? Gondolkozik ? Minek ? Gold / Aimbot = GG ? <#nemtudom>#nemtudom>
Igaz , és itt szembesülünk azzal is , hogy minek a 15 perces játékidő ?
Alakul egy versenyautós lövöldözős játék továbbra is ( tankokkal )
Ez után állt nagyon el szokott gurulni némelyiknek:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Figyi mar, te nem erzed az ellentmondast? Ha legalis valami, akkor hogyan lehet csalas? Mintha azt mondanad a focira, hogy te nem fejelsz be egy labdat sem, mert az csalas. Igaz legalis, de csalas minden fejes gol...
pedal to the metal...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Persze így is lehet jól játszani, győzni eredményesnek lenni, de így jóval kisebb kihívás.
Ez a helyzet csak rosszabb lesz, jobb már soha, bár talán sikerül valami értelmeset csinálni a WG-nek a sandbox alapján. Igaz, nagyon látszik, hogy nem sietnek vele és nem nagyon akarnak hozzányúlni az ökoszisztémához, mert nekik csak jó, ha a csaták kredit igénye minél magasabb. Emiatt én azt elképzelhetőnek tartom, hogy csökkentik az arany lőszer alfáját, igaz erre a noskill titánok úgy regálnak, hogy most már nem engedhetnek meg 1 lepattanót sem és az első lövés is arany lesz, mert most esetleg normál lőszerrel próbálkozik először és az első lepattanó után vált csak....
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nincs 12000 csatával csak 2 10-esem.Majd lesz több is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pár kivétel van, mondjuk az E3, de annak van szerintem fél méteres az arcbőre legalább. JPZE100 ugatott kb 1 hete, hogy csíter vagyok, mert az arany lőszere lepattant, mondtam neki, hogy hova teheti az arany lőszerét saját magának <#crazya>#crazya>. Egy E3 elég jól bírja az aranyesőt (relatívan nézve, mert mondjuk pattint 5e, amikor 10-12e-t kellett volna ilyen retardáltak ellenében), de tényleg unalmas, hogy szinte csak azt kap.