418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #387744 *de viszont itt -
Angelus1991ster #387743 Legfelső jó durva :D Az alsót meg megérteném, ha támadó-védekező módban csinálná ezt az MM, de itt van esély valamelyik rohadék MT-15 megcsinálására. -
Still_I_Rise #387742 Dettó...
Ezek itt tegnapról valók. Igaz a harmadik elvileg meglehetett volna, de 2 perc után 2:9 volt az állás és valahogy elment a kedvem.
-
Plata #387741 Na most valaki kurvára mondja meg nekem hogy jár 181 kárpótlás ha ammorack-et lő nekem csapattárs és meghalok?
(kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 181)
Padlógázzal elindultam a hegyre nem jutottam messzire,csapattársnak kellett spot küldihez 4k spot és hátba lőtt mert le előztem.
De rábaszott a 4k spotja nem lett meg,kinyírta a csapat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.22. 17:31:58 -
M4A3E2 + M4A3E8
Shermannek kell a Sherman! :D -
-
Plata #387738 Ciki,a telefonomról megtudom nézni a linket gépről nem.
Telefonnal bejön,erről meg csak authenticating duma végtelenségig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.22. 17:16:56 -
Plata #387737 Basszus,ez annyira aranyos,a süketperzsámat is odaadnám érte. 
Nekem kell ez a kis cuki. -
Angelus1991ster #387736 További képek és további infók:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/615925-supertest-news-thunderbolt/page__pid__13874261
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legalább a modellező is dolgozott ezen. -
yossarianHUN #387735 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Super Pershing és az Easy Eight találkozása: M4A3E8 Thunderbolt VII
128 mm-es front. -
Kryon #387734 Úgy mint bárki más. Egyébként az nem tetszik, hogy megvettem egy halom prémiumot kreditfarm/legénységfejlesztésre, erre mostanában az új szokása WG-nek, hogy teleszórja a játékot a régi prémeknél láthatóan erősebb újakkal, hátha megveszi a paraszt az újat is a régi mellé. A régieket persze eszükbe sem jut egy szintre hozni az újakkal, mert hát akkor mi lenne a motiváció, hogy ismét kiadjon az ember csillió pénzt egy pixeltankért. Aztán lehet idegeskedni, ha a régi prémeddel beleszaladsz egy ilyen túlhúzott mocsokba, mert tudod, hogy jobb tankot kapott ugyanazért a pénzért, amit te is kifizettél. Na ez a disznóság.
Remélem, amikor behozzák ez a prémtank cserélgetést, akkor az újakat is meg lehet majd így szerezni, mert van amit gondolkodás nélkül becserélnék. -
suba53 #387733 Köszi, akkor nem jött meglepetés.
-
yossarianHUN #387732 Ha ki van fejlesztve neked a Maus, akkor automatikusan ki lesz fejlesztve az új 8-as és 9-es (de nem kapod meg őket a garázsba), illetve a (most már) másik ágon kifejlesztve marad a VK4502A és B, de az új tízest neked kell kifejlesztened. -
A kis csomagoknak 90mp,a nagyoknak 60mp az újratöltési ideje.
-
Sir Charles #387730 Én a tier 9 Batchat AP -vel csináltam meg kitüntetéssel. Szerintem talán ezzel lehet a legkönnyebben megcsinálni.
Kicsi, gyors, táras ágyú lehet felderíteni, flankelni vele.
Mondjuk speciel jó mázlim volt, mert berakott tier 10 meccsbe Swampon és ha jól emlékszek egy Grille 15 platoon(2 TD) volt az ellenél. Az egyikbe belepirítottam egy full tárat, a következőnek meg a fele Hp-ját lőttem el, mert pont egymásután felspottolták őket és szinte csak én tudtam lőni.
Bár az is igaz, ha nincs TD az ellennél, akkor mindegy mivel vagy. -
yossarianHUN #387729 Hát aki szerint az Emil II szar, az nem tudom, mit keres azon az ágon. Főleg, hogy a Kranvagn gyakorlatilag tök ugyanaz a tank, picivel jobb ágyúkarakterisztikákkal, picivel jobb páncéllal. Utóbbinek egyébként semmi jelentősége, mert a torony már az Emil II-n is beverhetetlen, a testét meg a Kranvagn-nek is átlövik.
Mellesleg aki nem tud játszani egy átlőhetetlen tornyú, 12 fokos gun deppel rendelkező tankkal, az azért szégyellje el magát kicsit, mielőtt a tankot kezdi szapulni :) -
yossarianHUN #387728 Csak egyszer vonja le az árát, függetlenül attól, hányszor használtad a csatában. Asszem 90 mp a feltöltődése. -
De ez legalább le is tud pattanni,a Type5 nem fog
,és abból is lesz jó pár holnaptól
-
Megnézném, hogy ezeket a "túlhúzott" tankokat te hogyan tudnád használni... -
Kryon #387725 Még egy túlhúzott prém, amivel tele lesznek a csaták. Hurrá... -
suba53 #387724 Az igaz, hogy a Cromwelles még az előző feltételek mellett sikerült, és csak az elsődleges, de az is elég volt, mert minden osztályban meglett az elsődleges küldi. Most meg nem erőltetem a javítást, inkább a T 55 höz még hátralevő három küldisorozatot próbálom kiszenvedni.
-
Ha nem töröltem volna le egy uninstall alkalmával,akkor most tudtam volna mutatni jó pár képet,amikor szakaszban próbáltuk,de csak kisakkozta a renccer,hogy ne örüljünk 
-
Obj252u Ivánéknál a shop-ban.
Remélem holnap hozzánk is beteszik,a mezítlábas verziót is.Nem csak a csomagosokat.
-
Kryon #387721 Nem szemből kell lőni :)
Egyébként T62A-nak kicsi az alfája, kiszedik előled a célpontot/megzavarnak mielőtt eleget lőnél. Patton pedig túlságosan papír, kilőnek mielőtt eleget tudnál sebezni. Szerintem a legbiztosabb, ha a lehető legnagyobb sebzést a lehető legrövidebb idő alatt viszed be. -
opati #387720 A T-55A MT-15 küldihez képest ez sétagalopp. Az "megfizethetetlen", amikor 50 csatából egyben van csak kettő darab egyel magasabb TD... (ott meg kb. az esélytelenek nyugalmával indulsz tízből kilencszer...) -
Plata #387719 Az a baj T54E1 ágyúja még a meleg fost sem viszi át.
-
2 szakasztárs 2 TD-vel. -
Kryon #387717 Hasonló a helyzet. Én T54e1-et fejlesztem a célra. Úgy kalkulálok, hogy ha van td, akkor minél gyorsabban tudjak minél többet sebezni bele, mielőtt csapattársak kiszednék előlem. Ha ki tudsz vele tárazni egy td-be, egy másikba pedig belelősz még kettőt, akkor meg is van. -
suba53 #387716 Nekem Cromwellel lett meg anno.
Van híre valakinek az orosz szerverekről? Hogy alakult a német heavy ág bevezetése?
A Maus a garázsban, illetve kifejlesztett állapotban kérdésre gondolok. -
Plata #387715 Én már több mint 1 éve szenvedek T28 MT-15 küldivel,ha meddel megyek csatába nem látok td-t,ha látok is lószar hp-s fost.
Ezért kéne egy t10 med talán. -
besti #387714 Teljesen bot volt a saját csapat és az enemy is, tehát nem egy nagy érdem ez a csata. És ki csap ki a végén célzás nélkül penetrálva 170 HP-ról - a tier 5-ös arty szutyok, pedig akkor Kolobanov is lett volna. Persze én hibáztam, mert megálltam 3 mp-re célozni a lézerszike gunnal. Nagyon kell már az arty rebalance (sandboxon a tier X-es sem sebzett volna ekkorát:). Továbbá a svéd TD-khez hasonlóan siege mód nekik is (mondjuk olyan 10 mp váltással).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a ferde hajlamú volt az:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért látható, hogy tankokkal nem olyan penge a srác.
A sandbox arty legalább az ilyen problémát is megoldaná - nem hiszem hogy tényleg ezt akarták az artikkal a játék készítői, csak menet közben nagyon félrementek a dolgok és képtelenek orvosolni.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.02.22. 12:14:07 -
Meanwhile, in Syria... -
Hát holnap biztos nem jönnek,a következő meg ki tudja mikor jön,szóval időd lesz farmolni a T10 Ltk-re.
Mondjuk én se tudom minek veszem a 10es tankokat mikor csak a garázst diszitik
Valami miatt T8-ban szeretem magamat szivatni
-
suba53 #387711 A sandboxból jó eséllyel be fog kerülni a többször használható fogyóeszköz.
Ez hogy működik? Megveszed egyszer, és annyiszor használod, ahányszor kell, egy darab áráért?
Vagy annyi darabot használ el a raktáradból, ahányszor alkalmazod? Illetve a használatok számával szorozza fel a darabárat a meccs végi elszámoláskor? -
Plata #387710 Nekem egy Med kéne,csak nem tudom melyik,T62A-t vegyem meg vagy M46 Pattont vagy T54e1-et.
Viszont ha megveszem valamelyiket nem marad pénzem,nem tudom mikor jönnek a T10 lightok,arra kellene pénz,gondolom T10 light is lesz vagy 6 misi. -
Hát Emilkével nekem se valami jo a kapcsolatom
Már beleraktam 100k xp-t,de a napi szorzókon kívül nem nagy a hajlandóságom menni vele.2féle csatát szoktam menni vele,vagy sebzek 3k+ vagy meghalok 600dmg-vel
Több klántárs átugrotta free böl,de szomorúan szoktam hallani a ts-en,hogy a következő Emil is egy foshalmaz
De nem baj,majd csak elérem a Krankenvagent.
Addig is csak farmolok,hogy meg tudjam venni az új 10es németet+a Maust
-
Plata #387708 Nekem már többször sikerült T9-10 td-t a seggénél fogva fel billenteni.A legjobb az amikor elkezded billenteni és a csapattársai agyon lövik mert engem akarnak meglőni. 
Elhiszem hogy hulldownban erős,de ha neked jön arcoskodva és felkened a falra hogy az oldalára fordul sokat nem ér vele.Városi pályán Is7-el a ház oldalára nyomtam fel legutóbb,T110E4-el meg sziklafalra.De benyúlták előlem,mögöttem kukkoló gyökerek mikor látták nekimegyek és felkenem a sziklára előbújtak és mire betöltött az ágyúm szarrá lőtték.
Jah már Tigrissel is toltam fel emilt például szintén sziklafalra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.22. 06:54:13 -
yossarianHUN #387707 Ja, végülis elég gyakran lökik fel hátulról az embert ahhoz, hogy ez elég nyomos érv legyen egy ág kihagyása mellett... Egyébként meg ha gyors tank kerül a seggedbe, akkor már úgyis mindegy.
A tízes meg könnyű, de ez baromira nem egyenlő azzal, hogy papír szar. Mondjuk messze a legütősebb hulldown tank T10-ben. -
Plata #387706 Td-vel meg fejre fognak állítani. 
Ha bejutsz mögé gyors tankkal pillanatok alatt fejre lehet fordítani és lőni sem kell.
Egyébként meg a T10 heavy is ugyanolyan papír szar mint az Emil.Is7-el vagy T110e4-el úgy fel lehet tekerni a falra mint a vécépapírt. -
Kotomicuki #387705 Majd kiábrándulsz belőle, amikor sorozatban a 4. lövésedet is félretekeri az rng, mert éppen oda sorolt be... - több meg nem lesz, mert addigra vége a csatának!