World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Széép.<#taps>

20110401. 😊
<#wilting><#conf><#mf1>

Mindenki OPozza a T54-et, aztán most mentem egy ilyet:

[HUN]Kami*, kiskami*

Ulvar
köszike! xD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ximix
Ez a mini maus dolog is csak addig mûködik míg 37 ágyúval nem jön szembe egy lol traki prémlöszerrel, mert én meg ezzel szoktam borzolni a kedélyeket elég hatékony.
kerla
hát sajna már erre is volt példa. Maus-al 80%-ban a csapatomon múlik, hogy meddig élek. Ha zárnak körülöttem és csapatban megy a móka, van esélyünk, ha otthagynak, kicsöngettek. :-) Bezzeg a kismaus!! az már igen! :-)

ha egyedül jön (persze, ha ügyes) akkor is :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kerla
Maussal is örömtüzet gyújtok ha kilövök egy T-54-est, mert rühellem õket. Ráadásul ha egyedül maradok és 3-an jönnek, nekem lecsó....

AP-val? 😉

én mostanában azzal szórakozok leo-val (AP), hogy bántom a nagyokat, párduc, t29 már pipa :-)
t4 scout vs t7 hvy, jó is az :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

HE-vel simán, de elõtte is meglõttem már. Tudom, hogy nem nagy tett, de eddig totál elpicsáztak a T-54-ek és most nagy mázli árán sikerült a seggébe lõni, kergetõztem vele egy picit a ház körül, Stuggal nem ment volna ez. :-)

I.C.ram
de most komolyan... 11%on volt. Annyit egy stuggal is simán leszedsz belõle röhögve.
T7 heavy, és? Sokkal jobb ágyú is rámegy mint egy német tier 7 medre. Most nem értem mi a bajod, emlékszem anno T1 Heavyvel itt villogtál hogy legyaktál 3 nálad alacsonyabb tierû tankot, most megjegyzem, hogy egy ultraopnak tartott masinát nagy mázli árán kilõttem egy két tierrel gyenguszabb géppel és szar vagyok vagy mi?

és szerinted mi az alapvetû különbség egy med és egy hvy ágyú választéka között?

T29 amcsi tankom van,szerinted az hányas tier?

Nu, az ezret már én is rég meghaladtam, pedig nem vok CBT-s.

Komolyra fordítva a szót aki CBTs és szeretne gift tankot akkor 1000 vagy annál több csatára lesz szüksége hogy megkapja.
Azt hiszem a 4376 csatám elég lesz 😄

WoT: Nishizumi77

Igen ezt én is hallottam az új T9es orosz med a T-62 lesz és az ISUnak lesz egy új 152es lõszere: NHE: Nuclear High explosive kb százezret fog sebezni.

WoT: Nishizumi77

kerla
Tegnap mini-mauss-al arattam, azaz a P738H(f) német szolgálatban levõ 2 fõs, cammogó francia csodával 64 találatot kaptam és még úgy is 53%-ra tudtak leamortizálni. közben kinyiffantom egy rakat trakeszt és hasonló szintû csodákat. élvezetesebb volt mint a MAUS, ráadásul creditben is jobban szerepeltem, mert a nagytesóval ha kinyírom a fél mezõnyt és sikeres vagyok, akkor is elõfordul a pár ezres mínusz...

ximix
<#szeret>Boldog Szülinapot<#puszis><#ravasz1>
Mert nekem ez az elsõ és még csak Tier 7-nél tartok. Ha már a huszadikat ölöm nyilván nem lesz nagy szám. Eddig amikor csak találkoztam velük nekem kampec volt.

Mért olyan nagy szám az hogy megfektetsz egy t54-et?

És nem áprilisi tréfa, kinyírtam, megvan az elsõ T-54 killem, VK3002DB-vel rövid 88-assal seggbe küldtem HE-vel 11%-ról és megpurcant! Elõtte telilõttem AP-vel, egy találaton kívül semmi hatás, egy Tiger II segített lesebezni, rárontottam és közvetlen közelrõl HE-vel kapott popójába.

Kép:

Britek mikor lesznek a jatekba? Startkor mar lesz, vagy csak kesobb?

Terveznek meg mas nemzeteket beletenni? Mondjuk magyarok?😊 M44 Tas-al jo lenne menni 😄

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ximix
HA ha áprilisi tréfa, tudjuk T-54 et megsebezni hahaha jó vicc<#bohoc>
Nyugodj meg ez is áprilisi tréfa😄

Aztaqrva, meg tudtam sebezni egy T-54-et rövid 88milis AP-vel, 10%-ot leszedtem róla, szembõl! Nem tudom, hogy tornyot vagy testet találtam, valszeg testet, jó messze volt amúgy, 300 méter körül. Elsõ sikerem T-54 ellen, de ez még mindig nem kill :-DDD

Ez nem tréfa...tényleg nem lesz hard wipe! (hátha lesz olyan hülye aki elhiszi...)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

jaja, igen, azt én is hallottam, + lesz még egy feature, mégpedig, ha beáll egy malom mellé, akkor nem fogod látni egyáltalán, mert csak egy vizimalmot fogsz látni, bár emiatt már megy a hiszti, mert álítólag senki nem dõl be egy vizimalomnak egy domb tetején

Tuvok
Holnapig zárni kéne a topikot <#idiota>

I.C.ram
de sok ember vette ma be a humorpirulát...
Állítólag a Cár tank tud majd a legjobban rejtõzködni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ultra wipe lesz!!!! törlik még az accountokat is!! és meglépnek a pre-order-ben beszedett lovéval!!

Nem, ez az új Tier 10 med lesz :-D

Már kiderült, az MS-1 Advanced Prototype.

én úgy hallottam, hogy a cár tank, csak még buffolják egy picit

Igen. Soft wipe lesz helyette, és még két hónapot minimum csúszik. De, soft wipe után minden második hétvégén lesz még ötszörös szorzó is, valamint módosul a szovjet tank fa, a T-54 felmegy tier 8-ba, de hogy mi jön a helyére, az még nem derült ki.

Metwork

I will use google before asking stupid questions.

Forolto
Hallottátok?

Nem lesz Hard Wipe.

Metwork
Hát ha már így ki könyörögted akkor boldog születésnapot, na most jobb bazmeg ?<#idiota><#banplz>

I will use google before asking stupid questions.

juj😊

Õ a legerõsebb 88mm ágyúra célzott...😊

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

a.carkey
Holnap dolgozom, úgy hogy a válaszom erre:

A medve nem játék.

A test 130 millis és döntve is van picit. Egy gyenge 88as vagy a 75ös nem nagyon viszi át. Tapasztalat. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

gvarga12
KV3 az olyan ezert is szeretem meg a jo kis 107 es zis miatt

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

És a testet sem?
Nem lepattant!Nem vitte át!
Azért mert 130 mm szembõl és picit döntve is van... lol

A KV3 tornyán lévõ pattanásról a KT atomágyúja is lepattan :-(