World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az E-75 fog nagyon hasonlítani a KT-hez. A 30°-os homlokpáncélban, a magasabb kipufogókban és a tornyon lévõ távolságmérõk házaiban fog különbözni. A torony lesz a nagy kérdés. Hogyan néz majd ki? Gondolom lesz Henschell verzió, de hogy az az alap lesz-e vagy a fejlesztett?
Írtad, hogy a KT-bõl lesz kifejleszthetõ az E-75. Ez biztos, vagy csak a te elgondolásod?
WoT: Nishizumi77
Nem saját hanem az ellen oldalon.
Rengetegszer volt olyan tegnap, hogy én egy helyben állok, elõttem nyílt, vízszintes terep, az ellenfél jön nekem keresztben és 2mp-enként megjelenik majd eltûnik
(Tudom ez a láthatóság hibája), de amikor éppen megjelenik akkor hiper-ugrásokkal közlekedik.
Szerintem ez nagyobb csít mint a weakpointcolorscheme.
Igazából lényegtelen, hogy melyik agyú van a képen. Mindkettõhöz ugyanaz a lövegpajzs tartozik, mindkettõ csõszájfék nélküli és mindkettõ látványosan hosszú.
Nem nagyon hiszek az ilyen garázsban készült képeknek. Könnyû õket összedobni valamilyen programmal.
Van egy kép amin állítólag az E-50 látható. Az adatlapja még hihetõ is, de a képen egy KT van a Panther II Schmallturmjával és valamilyen 10,5 cm-es ágyúval. A futómû egyáltalán nem hasonlít az E-50-esére, a test homlokpáncélja láthatóan nem 30°-os. A kötényezése szintén a KT-é. Szóval nem valószínû hogy eredeti.
kép
a többi 9 meg nyugodtan mehetne jobbra xD
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Nekem egyszer egy T-54-est sikerült kilõnom így az IS-4-esemmel. Malinovkán az épületeknél harcoltunk. A T-54 a mezõ és a bázis felöli oldalon. Nem tudtam kilõni az ablakok, beomlott falon keresztül, mert mindig lepattant róla a 130 mm-es. Ahogy forgatta az ágyúját belógott az épületbe és észrevettem, hogy a fal és a csõ találatánál zöld a célketreszt. Úgy gondoltam egy próbát megér, hátha sérül. Sérült még két ilyen lövéssel kilõttem.
A csövek nincsenek lemodellezve, így biztosan nem azt találtam el. Nem tudom mitõl lehetett, de azt gyanítom, hogy a belógó csõ "felülírta" a falat és ahol épp átlogott a falon, ott a fal lyukas lett. Ezen a lyukon keresztül találtam el pont a lövegcsõ és torony találkozási területét és ezért sérült.
Olyannal is találkoztam, hogy az SPG-k lövedékei átvitték a sziklát tetejét és ezért eltaláltak. Meg Ruinbergen is vannak a háztömb közepe felöl jövõ lövedékek, de ezt már írtam.
De a képen az adatok és a kiírás alapján a 8,8 cm L/100 van. Nem egyértelmû, de szerintem a csõvég nem látszik, kilóg a képbõl.
Valóban a homlokpáncél is vastagabb a kelleténél. Az arányok alapján 190 mm lehet, ha jól mértem le.
A hivatalos fórumon találtad a képet?
I will use google before asking stupid questions.
érdekessége a dolognak hogy csak az egyik oldal(II.) kapott ilyen szupi dolgot ez is kb annyira fairplay mint a balance rendszer

Ha tüzetesebben megvizsgálod, biztosan ráfogsz jönni erre. 😊
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Rémlik, mintha a béta elején így lett volna.
Percekig nem látna senki semmit. <#smile>#smile>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
ha meg eltaláltál egy hegyet ott kõkövön nem maradt fõleg azok a szép nagy ágyúk jó kis hegyomlásokat csinálhattak
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Elõre is köszönöm!
Engem sokkal jobban zavar amikor olyan napokat kapok mint tegnap elõtt amikor átlag 10 körbõl 1 nyerõbe kerültem.
Vagy tegnap, igaz kicsit jobb volt de ettõl függetlenül a sárgaházban még mindig nem fejezték be a festést amint tapasztaltam.
Leginkább egerésztem tehát láthatták nem tegnap regeltem erre megint alig hallgatnak az okos szóra.
Példa1.
Himmelsdorf-on ugye a vár alatti utcán jönnek jellemzõen a lassú nagyok erre ketten egy KV-3-al maradunk ott védeni vagy nyomulni.
Na mi jön szembe? Természetesen az ellenfél károm Object 704-ese egy IS-4 meg az aprólék. Volt is idõm vagy három lövésre ami még nem is lenne baj de többi hüje simán szétlövette magát a másik oldalon meg a hegyen ahova természetesen a villámgyors VK4502 megy fel.
Mondjuk a következõ körben Pagorki-n azért meg volt az elégtétel mert az elõbbi két Object platoon-ban volt egy GWPanther-el és az egyik TD-t meg az artyt én lõttem ki a a másik TD-t meg sebeztem mert a cap huszárok megint befoglaltak ahelyett, hogy irtottunk volna.
Példa2.
Szintén itt Pagorki-n a jobbik oldalról indultunk délrõl.
Na ugye itt a gyors medek elsõ feladata lehetõleg elfoglalni a dombtetõt, erre két PantherII szintén platoon-ban beáll a déli középsõ domb mellé kempelni, hogy majd onnan lövöldöznek valakit.
Mindig csodálkozok hogyan van ez ha eljut eddig a szintig akkor sincs még egy minimális taktikai tapasztalat, tudása sem.
Vagy mint egy fórumról ismerõs játékos aki folyamatosan rakja be a képeket, hogy mekkora ász mert kilõ 6-8 ellenfelet Tier 4-6 kategóriában aztán mikor beszáll platoon-ba T-54-el kiderül, hogy ezt úgy éri el, hogy kempel a bázison és bevárja a leamortizált 10-20%-os ellenfeleket és azokat szedegeti, ki én meg vazze Maus-al megyek arty-t vadászni meg lassan összejön már egy scout medál is annyi a felderítésem körönként.
Komolyan fontolgatom, hogy a wipe után törlöm a játékot az ilyen idióták miatt.
- kilóghat valamid a fedezék mögül, amit õ lát és rá tud célozni
- vannak olyan épületek, amiknek van árkád része, lehet, hogy te nem látod az ellenfelet, de õ lát és át is tud lõni
-kisebb épületeken, amiken amúgy is át tudsz menni, át is lehet lõni
Nagyon idegesít pl. amikor bokorba ruszki tankkal álcahálóval állok, jön szembe valami, 5m-re odajön és nem lehet látni(pl.704-es)!!!
Arról nem is beszélve, hogy tegnap úgy indult a játék, hogy 12- en voltunk 15 ellen.Így indított nem lépett ki senki!<#mf1>#mf1>
1. Nekem miért nem sikerül?
2. Hogy talál el, ha nem lát?
3. Mikor javítják ki ezt? =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Én jártam úgy, hogy a széttaposott autó állította meg a lövedéket vagy háromszor. Az volt a mákom, hogy az ellenfélét is megfogta.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://game.worldoftanks.eu/news/notifications/release_v06310_patch_april_7
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Akartam most egy kicsit tankozni, de amikor elindítom a játékot, kiírja hogy latest version megy nekem, de amikor beérek a bejelentkezéshez, és rányomok a belépésre akkor kiír egy piros szöveget, de nemtom elolvasni mert azonnal kidob a játék firefox ba ahol megnyitja a wot letöltési oldalát és nemtom miért csinálja . Valaki másnak volt már ilyen és ha igen mi a megoldás ?
pedig már nagyon erõlködtem kör összehúzva és még +egy imát is mondtam kb3sec de nem jött össze erre mondom ok ennyi balszerencse után már csak jobb lehet és rá húztam a célkeresztet a 620méteren lévõ vk3001H-ra azt bezzeg kapásból kiszedtem <#nevetes2>#nevetes2>
Tényleg a 12,8 cm Pak 44-es csõszájfékére hasonlít a 130 mm-esé. Jó gyorsan másolhattak az oroszok, mert '44 végén már ilyet alalmaztak az ISU-122-3 122 mm S-26-1 jelû ágyúján. Mondjuk nem voltak megelégedve a teljesítményével.
Érdekes módon a magyar wiki is elég részletes a Jagdtiger leírásánál. A Henschell görgõ 200 kg a Porsche majd 500 kg. De a Porsche mindeképp jobb a szerelhetõség miatt.
Jó magas a KT, azt se értem miért ragaszkodtak annyira az elöl lévõ hajtott lánckerékhez. Lehet összeírom ma éjjelre, hogy mi a véleményem német nehézgépekrõl és kialakításulról.
Eagle: Nekem is a kedvenc harckocsim a KT. Azért mert szép, arányos. De aztán azonnal követik az IS harckocsik. Csak a futómû dönt a KT javára. 😄 Akármilyen szar az átlapolt futógörgõ, azzal vigasztalhatjuk magunkat, hogy legalább szép. 😊
Nekem sokáig nem tûnt fel a hibás lánctalpa. Csak éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem vettem észre.
de (horizontális) függõlegesre is lehet alkalmazni csak akkor át kell cserélni az értékeket
pl ami 60°(1.15x) vízszintesen
az 30°(1.15x) függõlegesen

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
annyira nem zavaró de azért ilyet mégse kéne...
12,8 cm-t nem mértem le a VK-án. 😊
A csõszájfék nélkül jobb mert nagyobb a csõtorkolati sebesség is. 😊
A JT lövegpajzsa elég hatékonynak néz ki, bár csak tényleg jól lett volna a WoT-ban is megcsinálva...
Én szeretem a JT-ét, lehet vele "terrorizálni". 😄
Azért érdemes megnézni Porsche azt a futómûvét ami a JT-én "futott be", váltva a korábbi Henschel féle átlapoltat. Olcsóbb, könnyebb, gyorsabban elõállítható, jobb ("épphogy" átlapolt, talán 1 db. KT-re is felrakták) .... Voltak forradalmi ötletei. 😊
A KT lehetne laposabb is ha nem elöl lenne a hajtott kereke. Én szeretem a Porsche tornyot, jól áll a KT-nek.
A lyukacsos csõszájfék eléggé a német 12,8 cm-es PaK -ra hasonlít... 😊
A leghatásosabb volt ez a fajta a háború végén a németektõl (a korábbiakat is a németekrõl koppintották az oroszok, 2 kamrás).
Jó kis tank ez az IS3 😊 Merem állítani ez volt eddigi legélvezetesebb meccsem. 7:1-rõl hoztuk vissza a végére csak én meg a KT-s srác maradt lekaszaboltunk vagy 6-7 ellent aztán megbeszélésre szétváltunk én elmentem foglalni õ ott maradt a bázisunknál és noha már mindkettõnknek elfogyott az AP-ja HE-vel is hõsiesen lekaszabolta az utolsó rárontó KV3-at és VK3001P-t. Komolyan mondom csodákat lehet mûvelni ha legalább egy ember értelmes a csapatban képes a kooperációra és valami jobbféle vas van alatta.
szerintem ilyenkor nem ad hozzá semmit legalább is úgy lenne a logikus ha már voltak olyan rendesek azt nem lepéldázni
Legszebb tank: Királytigris bármelyik toronnyal.
Kifejezetten ronda: VK3001 P 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius