World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
Akkor inkább p2vel gyurok freexpt az ágyúra meg a lánctalpra

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Hááát én eléggé szarnak éreztem az ágyúja miatt hiszen még mindig azt fogod használni amit a T20nál felraktál. Mivel a páncélja szerintem messze a leggyengébb a T9 med ek között és ilyenkor még mozogni sem tud valami fürgén szerintem sok türelmet igényel.
Tegnap 1 HP-val futkároztam 2 percig az IS3-al, persze kilõttek végül, de elég izgi volt és hát ennél kevesebb élet meg már nincs 😊

The Matrix has you...

AirborneRanger
Pershing stockként mennyire szar?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Szeretnám megtudni, hogy valóban gyengébb-e az IS-3 oldala a kelleténél. De már nem lesz lehetõségem letesztelni a hard wipeig. Lenne szives megtenni nekem ezt két játékos?

Az lenne a feladat, hogy az IS-3 futómû feletti oldalát kéne 100 méter tûvolságbõl lõni, olyan ágyúval aminek 120-130 mm körül van az átütése. Az nagyon fontos, hogy a futómû feletti "szelényes", kicsit döntött részt találjátok el. Az mindegy hogy elöl, hátul vagy középen lövitek, csak a döntött rész legyen. Lehetõleg pont 90°-os szögben álljatok az IS-3 oldalához képest.
Azé hogy ne csak mindig szidjuk a többi playert.... tök jó ha az ember nagy tierben ül, és beir vmi tervet, sokszor hallgatnak rá.

Ma IS7-ben 3x voltam komarinon.... beirtam hogy "west side attack at 13:30, who is with me?"

És mind3 esetben jött a rengeteg affirmative, mutattam hogy hol a regroup pont (falu), és 13:30kor meglódult a gépezet. Lényegében 3-4 ember ment deffelni, de rajtuk meg az artykon kivül mindenki jött.

Ucsó ilyen csatában, a másik oldalon 4 T54-es is volt, õk is próbáltak rusholni, pont ahol a csapatunk készülõdött... elfüstöltek 😊

Még "finally someone with balls" üzenetet is kaptam.

Tény, nem egy életbiztosítás vezetni a támadást (1x elfüstöltem, 2.szor 130 HPval megúsztam) 😊

Hellgirl is kidobta.... pedig a T32-t nagyon élvezte, grindelt vele ezerrel a T34ért, aztán pár nap után kidobta a francba.

noname23
nehezen jön vele az expí annyira használhatatlan ócskavas

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Próbáld ki fullosan. Még nagyobb szívás...
noname23
a nem alap legalább vissza is tud ütni xD

Mert, a nem alap T34nek erõsebb a teste? 😊

Köszi láttam már ezt az oldalt, de errõl az L/68-ról semmit nem találtam itt.

Én is kíváncsi lennék a lõszerei valós dokumentumaira, adataira. 😄
noname23
próbálnád ki csak az alap amcsi T34-et az egy igazi szívás papír test csattogós légpuskával

Az IS-3 nem annyira jó, amint amennyire kinéz vagy amilyen jó volt a valóságban.
Ez a gép is maxos volt már az elsõ csatámban, így nem volt részem a 122 mm D-25T ágyúhoz és az ahhoz tartozó szenvedésben. A 122 mm BL-9 viszont jó. Ezenkívül csak a mozgékonysága megfelelõ. A lövegcsövet alig lehet a negatív tartományba mozgatni, a két sivatagos és Pagorki pálya ezért elég szenvedõs tud lenni.
A páncélzata se kiemelkedõ. Sõt szerintem bugos is, ami (kivételesen) nem teszi erõsebbé.
...egy éve, és most tervezik lecserélni? haha tipikus komcsik

T29 ben és T32 ben ülve pont a KT ami mindig szívat, ha elfelejtem vagy nem tudom a löveg környékét lõni, folyton lepattogok róla.
Nem izgulok a hosszú csövekre hanem mondták wot fórumon hogy ki lesz cserélve mert bugos alapból, most ezen mit nem lehet érteni hogy így fog kinézni? Benne van a KT modell mappájában ez a hosszú csõ ami a VK45én is van csak nem mûködik mert bugos ezért van a 88as modellje 105nél.

WoT: Nishizumi77

Na ezaz 😄 Vagy csak engem nem szeret, vagy az ISnek nagyon nagy mákja volt a d25t-vel mert az egy random szar pattog mindenrõl.

Az egy ezeréves videó, de mondom: ha annyira izgulsz a hosszú csövekre, akkor cseréld ki lol.

Ha az IS át tudja lõni az IS3-at, akkor az IS3 miért ne tudná átlõni az IS3at? 😊

Remélem,h szombaton áradozni fogok róla.Ha nem,nézek valami más vasat magamnak. 😊

Jó az alapból is valóban, kb 1 hónapja haverom accjánál toltam alap KTval és 4 killt is szereztem vele. Hozzáálláson sok múlik szerintem, ha valaki úgy vezeti hogy jajj bugos szar kilõnek hamar. Én úgy vezettem hogy háhá egy KTban vagyok megölök mindenkit German steel uber alles 😄

ximix
A KT-hez kell egy kis idõ. Nekem már elsõ KT-s csatámnál is fullos gép a szeptemberi soft wipe miatt. De alapból se lehet olyan rossz, ha mindent kifejlesztettél a Tigrishez. Legalább a motorok és a rádió meg van. A 8,8 cm L/71 pedig sokkal jobb mint bármelyik alap ágyú a másik két tier 8-as heavy tankokhoz. Kicsit szokni kell, nekem olyan 20-30 csata kell, hogy teljesen megszokjam az új gépet.
Kedvenc tier 8-asom, jó gép.
Az benne a Codálatosz,hogy mikor bekapok 1 lövést a tornyon,csak egy kis halk pukkanás szerû hang,és semmi megingást nem tanúsít a tank.Majd sanda tekintet a Hp-ra és döbbenet.Annyi élet se marad benne,h gyalog hazamenjek.
Még a jobbik toronyig adok magamnak 1 esélyt.

Nincs itt semmi ellentmondás, Pagorki: ellenséges bázisból IS rám néz, lõ átvisz. Késõbb Lakeville jön egy IS-3 gondoltam ha IS csak úgy átlõtt messzirõl nekem miért ne menne? 4x lepattant.

"IS kapás lövéssel messzirõl keresztüllõt D25Tvel míg én az IS-3 frontját 4 lövésbõl nem bírtam átütni"

Itt ellentmondást szimatolok...

1944 vége környékén a Krupp foglalkozott a Tiger II 10,5cm L/68 -ra való átfegyverzésével. Már linkeltem a terv egy részét (Hln-E 151 tervezet). Állítólag 1945 márc.-ban beépítését megkezdték egy(?) stabilizátorral (Ernst Haas cég találmánya) egy Königstiger-be.
A Hln-E 150 tervezet alatt pedig a Jagdtiger 12,8cm L/66-val foglalkoztak (10+10=20 fokos oldalsó kitéréssel).
Mindkét átépítést teljesen befejezni nem volt idõ.
Ennyit tudok bizonyosan. A lõszerekrõl semmit. De ha már az ágyú beépítése folyt akkor csak valami próba volt már elõtte az új lõszerekkel, ágyúkkal a "tesztpadon". Ezekrõl sajnos nem tudok jelenleg többet... 😞

Hja, én a Tigernél feladtam a heavy vonalat. Messze a legrosszabb statisztikám van vele.

Én is anyáztam mikor emglett! anyáztam tovább amikor fullos lett😊 100+ csata után elindult vele valami😄

<#guluszem1>
Ha ezt tudom,akkor nem kockultam volna non-stop miatta.Igaz Tiger I-et se csippantottam az elején,de a végén nagyon is összenõttünk.
Kösz a tanácsot.

Hát nekem a KT sokkal jobban bejött mint az IS-3. IS-3 tartja nálam a rekordot: legrövidebb idõ alatt felbosszantás. Az húzott fel iszonyatosan ami az eladásához vezetett, hogy mindenki röhögve átlõtte a frontom, IS kapás lövéssel messzirõl keresztüllõt D25Tvel míg én az IS-3 frontját 4 lövésbõl nem bírtam átütni, és ez csak a jéghegy csúcsa volt. Aztán 1 hónapja visszavettem összeszenvedtem a BL-9et azzal elég ütõs volt de továbbra is kevés a HPja és ha így is úgyis átlõnek akkor már inkább KT több hpval jó fronttal bugos lövegpajzzsal ( amit ha javítanak jóó lesz 😄 )
Röviden én jobban élveztem a játékot KTval és jobb eredményeket értem el vele, de ez player függõ.

8 hp-ra lelõtték a Pantherem kb. 5 lövésbõl és nem kaptam modulsérülést, na ilyen se volt még, az esetek 90%-ban az elsõ bekapott lövésre elszáll egy-két dolog.

Egyetértek az Ómennel.

Amúgy beirom azt is, hogy van akinek bejön, tehát a tank nem szar. Csak hogy megelõzzük a flémet.
(bár sztem is a leggyengébb).

Tuvok
Fullosan használhatóbb, de továbbra is a legsilányabb Tier 8-as .
Add el, ha a a bétát nem sírással akarod befejezni . 😊

WoT-os pályafutásom,leghasználhatatlanabb tankja eddig a Tiger II.
Lassú,ott és úgy lövik át ahogy akarják.Minden csatában/100%ban/ eddig,ellõtték valamelyik modulomat.Jobbágyokról már nem is beszélek.Sírva játszok vele. <#rinya>
Forgatom,hogy ne adjak támadási felületet,kempelek,második hullámban támadok,de 1xerûen nem és nem érzem EZT a tankot.

Valami tanácsot adjatok!

Bár még hátravan a jobbik löveg és a torony.

Ezt nem is tudtam. Sebastian Nast írt olyat az egyik fórumon, hogy '45 nyarán akarták felszerelni vele a Tiger II-eseket, amolyan pótlásként, amíg nem készülnek el a 10,5 cm-es ágyúk. Ezekszerint megint csak fantáziált. 😊

Az L/100 nem harckocsiba való ágyú iszonyatosan hosszú. Még a légvédelmi ágyúnak is hosszú lenne. Esetleg csatahajókra AA ágyúnak. Ott nem kell sehova cipelni õket és talán még el is férnének. 😊
A 10,5 cm-esek meg lettek tervezve? Azokról semmit nem tudok. Csak azt hogy a 10,5 cm Flak39 nem volt valami erõs: 1000 méteren 140 mm-es átütés 60°-os páncélra. 1500 m-en 130 mm, 2000 m-em 119 mm. Mint az amerikai 105 mm T5E1 ágyú. Kaliberéhez képest nem olyan erõs. Nyilván új AP lõszert terveztek volna a Kwk verzióhoz.
Ezen besírtam😄DDD majd jól elbujsz vele😄😄😄😄😄😄D😄: megnéztem a prémium tankokat😄

Nem így értettem. A sebzés valóban mindig is random volt a +/-25% miatt. Az adatlapon lévõ érték volt fix. Egyetlen érték volt kiírva, ami az átlag sebzést mutatta. Az átütésnél ugyanúgy.
Azt elírtam és nincs szerkesztés gomb.

Nem is tervezték meg...
88mm L/100at valószínûleg csak az E-50 fogja használni, valóság alapot meg ne keressünk hogy miért lesz benne elég sok a prototípus meg csak papíron létezõ tank a játékban miért ne lehetne tervezett ágyú is?

Tudnám mi keresnivalója van a 88mm/L100 ágyúnak a játékban. (Úgy mint még a 75/L100-nak is.) Ez egy 1943.01.05.-i Hitler javaslat. A Tiger II (Porsche Tiger) tervezésekor 1000 méteren, 200 mm pc. átütésû ágyú szerepelt a kiírásban. Erre kért Hitler egy próbavizsgálatot.
Nem rendszeresített ágyú, csak ötlet. Az L/71-es is megfelelõ volt.
Végre megtaláltam:
http://www.youtube.com/watch?v=Hgy_CEaXZY4

5:45-tõl figyeljétek elõször garázsban látszódik aztán picit késõbb lõ is.
Marha nagy ágyú lesz, VK45 hátsó tornya miatt annyira nem vészes de KTn érdekes lesz, tetszik 😄

Az kép lehet hogy fake de így fog kinézni meg mondom egy hivatalos videóban láttam ingame a KTt hosszú csõvel és ugyanebben a videóban volt ez a garázsos KT kép, csak nem találom valami német mûsor volt és a háttérben ment a wot a tv-ben és néha full screenbe rakták a videót ott látszódtak, na majd ha megtalálom belinkelem.

Ki lehet cserélni a modelleket, csupán másolgatni kell. fake
"Valószínû a szeptemberi patch elõtti kép, akkor volt ilyen fix értékû átütés, sebzés." lol nem, mindig is random volt az átütés és a sebzés..

Az a hivatalos hogy E-50 med lesz több mint valószínû hogy T9 és hogy a Tigerbõl E széria fejlesztést törölték. A többi hogy KTból lesz E-75 az én tippem.

A múltori peccs óta van pár munkatársamnál érdekes belassulás, de ha nvidia kártyád van a 270.51 driver-t tedd fel.Nálam nõtt a drivertõl az fps-ek száma bár eddig is igen sok volt.

Ez amúgy biztos? Honnan van ez az infó? Hivatalosan is megerõsítették? ezen a képen semmi sem változott.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Csak tipp, mivel az E-50 med lesz és a Tigerbõl fejlesztés ágat eltörölték, KTn kívül mást nem tudnék elképzelni fejlesztési útnak, meg így logikus T8ból T9 és ez legalább stimmel hogy KTból lesz E-75, nem úgy mint a vk45 mert az egy kudarcba fulladt béna porsche KT prototípus és hogy pont az jön KT után..