World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdek ráérezni az IS3-ra kár hogy ilyen késõn így már nem lesz meg az IS4 és 70k xp megy a levesbe. De sebaj remek meccseket lehet játszani vele.
Havi 2 rugó azért hogy 2x gyorsabban jöjjön a zsé... a villanyszámla több lenne.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Az elõbb viszont 2 kill,majd kilõttek de gyõzött a csapat,és mínuszban zártam. <#nemtudom>#nemtudom>
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2011. április 8. 21:00:34
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Kapott Tapasztalat: 1 356, kredit: 37 365
A medve nem játék.
"It might take up to six days for the transaction to complete if one uses electronic payment systems."
Mer, elektronikus úton kívül még mivel lehet fizetno a WoT-ban? Bemegyek a minszki bankba, és befizetem nekik Kp-ben a lóvét? Vagy elküldöm borítékban? 😊
PZIV-tõl kezdve jön a komótosabb játékmenet, ott ugyanúgy fog idegesíteni ha sok a hülye mint KTben.
Sztem.
Az nem zavar nagyon hogy nulláról kell kezdeni, sokkal pörgõsebbek a csaták ha csak kis tankok vannak.
I will use google before asking stupid questions.
Én pedig a sok creditet szeretem. A gazdagság jobb dolog, már csak anyagi szempontból is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
[HUN]Kami*, kiskami*
Napközben no game, de az éjjel az enyéééém 😊
Akkor nem lenne ilyen sok 15:0 meg 15:2....
Mindenesetre reménykedjetek csak, hogy a HW-vel megszûnik a sok zöldség intelligánciájú top tank. Nem fog, mert nem a playereket wipeolják, csak az accountjukat 😄
Kb. ha 15-20x találkoztam igazán top playerrel, akkor már túloztam. Most viszont mindenki nulláról kezd, ami nem is baj. Az elsõ napokban vagy kockákkal, vagy gazdagokkal fog az ember összekerülni. Ha jó vagy, magad mögött hagyod majd a bénákat (azok szopják be akik a Leet ill. jópár keményebb szar tankot átugrottak 😊), és már csak vadászni fogsz rájuk, ha néha-néha összefutsz velük. Szerintem minõségi javulás várható majd a játékosállományban.
A medve nem játék.
Sztem kedd délután fog indulni.
Apropó, hosszas vívódás után preordereltem a játékot, rendben megjött az üzenet, a kód, és 20006 forintot vontak le. Vártam, hogy minél lentebb legyen az euro és megérte. 😊
Remélem, nem jut a APB sorsára!
A medve nem játék.
[HUN]Kami*, kiskami*
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
T32-esem átlag xp-je még mindig 1109 amúgy 😄 De ez úgy jött össze hogy az 5x xp-s napokon nem használtam, viszont amint bekerült a játékba megvettem fullosan, 3 kiegészítõvel, akkor még über páncélzattal. Ekkor gyûjtöttem vele össze a 28 Top Gun egy jó részét is 😊 Kb. minden 2. körben anyáztak, meg kérdezték hogy szerintem ez OP-e. Minden egyes körben megvolt vele 4-8 kill, olyan bolondbiztos volt mint most a T-54-es. Ezt persze lenerfelték a fenébe, (nem azt mondom hogy nem érdemelte meg, mert még így is a kedvencem és szerintem a legjobb) de a T-54-es maradhat így...
Az oroszon szerintem még soha nem volt xp szorzós akció, csak olyat láttam, mikor a gold-os vagy kreditért megvehetõ kiegészítõk fele annyiba kerültek. (esetleg a slot-ok ára felezõdött)
Amúgy arany nélkül csak az lesz a szívás hogy nem lehet korlátlan számú vonalon elindulni, mert nem lesz elég slot. Az orosz szerveren is indítottam volna már a német Leo vonalat, de nincs több helyem 😞
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Plusz - de cáfoljatok meg ha nem igy van - az oroszon ami már jó ideje megy élesben, és nem igazán csináltak ilyet.
Persze free MMO-kban is szoktak ilyet csinálni, de inkább akkor amikor már leszálló ágban van a cucc (pl NF).
Amúgy is, eltûnik a sok noob tier8-10, de mivel te is nulláról kezded, veled együtt resetelik a sok noobot.
Aztán majd lesz sok noob tier4, tier5, tier6... akik egy adott csatában ugyanúgy ott fognak ülni a tornasortetején, és ugyanolyan hülyék lesznek mint eddig.
Sõt, megjelennek ugye a magas tierû prémes tankok, és a noob hülye már akkor Tier8-ban fogja tolni amikor te még tier5 vagy 😄
Ergo: semmi nem változik, csak mindenkit visszadobnak 0ra.
Azért az 1000es average az már elég über player.
Remélem kedden 0.00-tól lesz az éles indulás,kivettem egy nap szabit miatta.😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
egyébként mi van ezzel a cuccal ? kb 2 hónap után tegnap este beléptem , leszedett vmi 8 megás peccset aztán jóccakát. ennyire nem történik semmi itten vagy mi ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[HUN]Kami*, kiskami*
Pl adni egy gesztust hogy többen elérjenek még egy két magasabb tierû tankot.
Pszichológiailag sem piskóta pl az 5x szorzó után nekikezdeni az élesnek prémium nélkül... páran - akiknek nincs elõrendelésük - biztos könnyebben vennének ilyenkor prémiumot.
Élesben TUTI nem fognak 5x szorzót csinálni, az a saját zsebüket károsítaná. A cél ugye egy MMO esetében az, hogy minél lassabban fejlõdj, szenvedj, és könnyebben fizess ki pénzeket a gyorsabb fejlõdésért.
[HUN]Kami*, kiskami*