World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kép

Most kezdek ráérezni az IS3-ra kár hogy ilyen késõn így már nem lesz meg az IS4 és 70k xp megy a levesbe. De sebaj remek meccseket lehet játszani vele.
Nekem sincs, mert van prémiumom. És az élesbe - ha esetleg játszok - szintén lesz.

Havi 2 rugó azért hogy 2x gyorsabban jöjjön a zsé... a villanyszámla több lenne.

Tier 10-ben csak hobbiból jár az ember.😊
Nekem személy szerint nincs is vele bajom, én jobban élvezem a mid tier csatákat (4-7), mint a high tiereket.

noname23
Is7 javítási költsége 27-28ezer+ammo szép köröket kell vele menni hogy +ba legyen

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

By design...

Tier 8-tól fölfele prémium nélkül victory esetén is irtó könnyû mínuszban zárni, fõleg ha elpatkol az ember. Defeat esetén meg egyenesen horribilis számokat produkál a Panther, de már a VK3002DB is erõsen deficites prémium nélkül vereséggel. Prémium nélkül sztem kell menni 2-3 kört Tier 5-6 meddel, hogy ki tudj gazdálkodni egy Tier 8 masinás kört.

Több sebzés, több jutalom. Nincs ebben semmi ördöngõsség 😊

Igaz. 😊 IS 122 lövegen edzõdtem.

Az elõbb viszont 2 kill,majd kilõttek de gyõzött a csapat,és mínuszban zártam. <#nemtudom>

a.carkey
Ja, jobban, de azért nézd meg, hogy mennyit költesz lõszerre. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Aha. Berohansz, 14 társaddal egyetemben. 😄

A medve nem játék.

Mezei csata 1 killel,8találattal.

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2011. április 8. 21:00:34
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Kapott Tapasztalat: 1 356, kredit: 37 365

KT-n cseréltem löveget.8,8cm-ról 10,5cm-re,és sokkal jobban jön a credit, és az xp.Lehetséges?Talán a nagyobb sebzés miatt?Tán mert péntek van? <#pias>

És ezekhez miért kell csapat? Berohansz, begyûjtöd a scout medált és bónuszt, majd inditod a másik tankodat 😄

a.carkey
Nincs? 😊 Rég játszottál akkor PZIIvel. 😄 Ott talán még jobban csapatra vagy kényszerítve, hisz három pályát ad be: kampinovka, pagorki, himmelsdorf és néha a vasúti töltéses.

A medve nem játék.

Ne idegeljé fel 😊

I.C.ram
Teljesen kretének. 6 nap? Hol élnek ezek? ja... nem szóltam....
T2-ben sem muszáj rohangálni! Lehet artizni, td-zni,campingezni😊
Tetszik a WOTos gárda gondolkodásmódja is...

"It might take up to six days for the transaction to complete if one uses electronic payment systems."

Mer, elektronikus úton kívül még mivel lehet fizetno a WoT-ban? Bemegyek a minszki bankba, és befizetem nekik Kp-ben a lóvét? Vagy elküldöm borítékban? 😊

PZII az még ilyen rohangálós játék, ott tán még csapatra sincs szükség mert csak rohansz azt lõsz mint állat.

PZIV-tõl kezdve jön a komótosabb játékmenet, ott ugyanúgy fog idegesíteni ha sok a hülye mint KTben.
Sztem.

Metwork
Nekem az arany fog hiányozni, hogy a freebe át tudjam tenni az xp-t.
Az nem zavar nagyon hogy nulláról kell kezdeni, sokkal pörgõsebbek a csaták ha csak kis tankok vannak.

I will use google before asking stupid questions.

Csak tudod nem mindegy, hogy PzII--ben lõnek szét egy hülye miatt, vagy Tiger II-ben lõnek szét egy hülye miatt...mert hát utóbbival több creditet lehet veszíteni

Én pedig a sok creditet szeretem. A gazdagság jobb dolog, már csak anyagi szempontból is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Akkor meg az a baj, hogy bedgame nincsen. ;D

[HUN]Kami*, kiskami*

Olyan feleség/barátnõ kell aki már fél 9kor megy aludni. Ezért hupákolok én hajnali kettõig 😄

Napközben no game, de az éjjel az enyéééém 😊

CSodálkoznék ha annyire fejlett lenne a balancer, hogy a player statokat is figyelembe vegye. Amikor rendesen még a tankokat se tudja szétosztani (lásd: összes T54 egy oldalra, T7/T8 heavyk ellen).

Akkor nem lenne ilyen sok 15:0 meg 15:2....

Mindenesetre reménykedjetek csak, hogy a HW-vel megszûnik a sok zöldség intelligánciájú top tank. Nem fog, mert nem a playereket wipeolják, csak az accountjukat 😄

Detto, nekem az asszonytól kell engedélyt kérni, hétvégén általában melózik és ezen a héten is kedd-szerda volt a szabadnapja, ha jövõhéten is, akkor elég csúnya lesz, ha leülök játszani közös program helyett, asszem jönne a klopfolóval.

a.carkey
Nekem kötetlen a munkám. Max. "beteget jelentek". 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ez így nem igaz. Ált. a "jókat" (értsd: sokat nyomta az adott tankkal, ill. van egy bizonyos számú lejátszott meccse, vagyis "pro") nem teszi össze csak azért top gépekben ülõkkel, hogy meglegyen a "balance". Az elsõ ezret az elsõ ezerrel, és így tovább szokta összepakolni.

Kb. ha 15-20x találkoztam igazán top playerrel, akkor már túloztam. Most viszont mindenki nulláról kezd, ami nem is baj. Az elsõ napokban vagy kockákkal, vagy gazdagokkal fog az ember összekerülni. Ha jó vagy, magad mögött hagyod majd a bénákat (azok szopják be akik a Leet ill. jópár keményebb szar tankot átugrottak 😊), és már csak vadászni fogsz rájuk, ha néha-néha összefutsz velük. Szerintem minõségi javulás várható majd a játékosállományban.

A medve nem játék.

0:00-tól biztos nem, az náluk még csak hétfõ 22:00 :-)

Sztem kedd délután fog indulni.

egy nap szabi HW-re? Amatõr. Én már a Diablo 3-ra is beterveztem 5 napot! 😊
a.carkey
Nálunk akkor van Fibernet-UPC átállás ... Szép nap lesz! 😄

Apropó, hosszas vívódás után preordereltem a játékot, rendben megjött az üzenet, a kód, és 20006 forintot vontak le. Vártam, hogy minél lentebb legyen az euro és megérte. 😊

Remélem, nem jut a APB sorsára!

A medve nem játék.

5

[HUN]Kami*, kiskami*

noname23
A számok majd nem hazudnak majd meg lehet nézni hogy lesz-e akkor is hajnalban még mindig 2000-2500 ember és abból le lehet vonni a konzekvenciát.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Metwork
mennyi slot van alapból?

I will use google before asking stupid questions.

Eagle16
Akkor 500xp x5, de ehhez elég gyenge tankban kell lenni, vagy nagyon kezdõnek lenni.

T32-esem átlag xp-je még mindig 1109 amúgy 😄 De ez úgy jött össze hogy az 5x xp-s napokon nem használtam, viszont amint bekerült a játékba megvettem fullosan, 3 kiegészítõvel, akkor még über páncélzattal. Ekkor gyûjtöttem vele össze a 28 Top Gun egy jó részét is 😊 Kb. minden 2. körben anyáztak, meg kérdezték hogy szerintem ez OP-e. Minden egyes körben megvolt vele 4-8 kill, olyan bolondbiztos volt mint most a T-54-es. Ezt persze lenerfelték a fenébe, (nem azt mondom hogy nem érdemelte meg, mert még így is a kedvencem és szerintem a legjobb) de a T-54-es maradhat így...

Az oroszon szerintem még soha nem volt xp szorzós akció, csak olyat láttam, mikor a gold-os vagy kreditért megvehetõ kiegészítõk fele annyiba kerültek. (esetleg a slot-ok ára felezõdött)

Amúgy arany nélkül csak az lesz a szívás hogy nem lehet korlátlan számú vonalon elindulni, mert nem lesz elég slot. Az orosz szerveren is indítottam volna már a német Leo vonalat, de nincs több helyem 😞

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

dupla Xp nem ua mint az 5x.
Plusz - de cáfoljatok meg ha nem igy van - az oroszon ami már jó ideje megy élesben, és nem igazán csináltak ilyet.

Persze free MMO-kban is szoktak ilyet csinálni, de inkább akkor amikor már leszálló ágban van a cucc (pl NF).

Szerinted az éles mitõl lesz más?

Amúgy is, eltûnik a sok noob tier8-10, de mivel te is nulláról kezded, veled együtt resetelik a sok noobot.
Aztán majd lesz sok noob tier4, tier5, tier6... akik egy adott csatában ugyanúgy ott fognak ülni a tornasortetején, és ugyanolyan hülyék lesznek mint eddig.

Sõt, megjelennek ugye a magas tierû prémes tankok, és a noob hülye már akkor Tier8-ban fogja tolni amikor te még tier5 vagy 😄

Ergo: semmi nem változik, csak mindenkit visszadobnak 0ra.

Inkább nézd az average XP-det, és azt szorozd fel 5-el.
Azért az 1000es average az már elég über player.

Ez sértõ volt. <#zavart2> <#vigyor1>

<#banplz><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Forolto
Végre uccsó hétvége,eltünik a sok noob tier8-9-10es.

Remélem kedden 0.00-tól lesz az éles indulás,kivettem egy nap szabit miatta.😊

Eagle16
Ha jól játszottál akkor az 5x-s akció alatt körönként lehetett összeszedni 5-10k xp-t...5k xp-vel számolva megvagy 20 kör alatt, ami kb. 3 óra hossza.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Torzonborz
azért más mmokban is szoktak tartani - még ha ritkán is - dupla xp-s hétvégéket , szóval itt sem lehetetlen hogy élesben 1-2 napra bevezetnek vmi hasonlót.

egyébként mi van ezzel a cuccal ? kb 2 hónap után tegnap este beléptem , leszedett vmi 8 megás peccset aztán jóccakát. ennyire nem történik semmi itten vagy mi ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nekem 5x XP alatt 800e xp jött össze és nem toltam non-stop..

Hát nem tudom, pl. én a T7-rõl (T20) a T8-ra (T23) ugráshoz 100e xp-t kellene, hogy összeszedjek. Ez még 5x-el is lehetetlen számomra egy hétvége alatt.

[HUN]Kami*, kiskami*

Lenne értelme, hogy utoljára felpörgessék az embereket kiadás elõtt.
Pl adni egy gesztust hogy többen elérjenek még egy két magasabb tierû tankot.
Pszichológiailag sem piskóta pl az 5x szorzó után nekikezdeni az élesnek prémium nélkül... páran - akiknek nincs elõrendelésük - biztos könnyebben vennének ilyenkor prémiumot.

Élesben TUTI nem fognak 5x szorzót csinálni, az a saját zsebüket károsítaná. A cél ugye egy MMO esetében az, hogy minél lassabban fejlõdj, szenvedj, és könnyebben fizess ki pénzeket a gyorsabb fejlõdésért.

Most hétvégén? Értelme van? Legfeljebb jövõ héten.

[HUN]Kami*, kiskami*

Említettek a WOTosok ilyet bármikor is? Nem csak a nép reménykedik hogy hátha lesz?

Ulvar
Semmi hír 5x-rõl a hétvégén?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jaja, a Pershinget az ágyúja teszi T9-é. Amig az nincs meg, addig csak egy T7.