World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Vki le tudná írni a fizetés menetét?
Köszi
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Köszi elõre is
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
De nem megy,mert a PP hibaüzenetet dob fel.Ha jól emlékszem nem tudja lecsekkolni a PP a számlaszámomat.Talán azért mert szombat van?Pedig jól töltöttem ki minden adatot,mert létrehoztam egy accountot.
Valaki közületek utalt Western Union-on keresztül?
Nem dombornyomott kártyám van,és bár megpróbáltam,nem fogadja el.
Vagy van egyszerûbb utalási mód?
Most nem tudok képet berakni a páncélzatáról, mert a legtöbb képem az otthoni PC-n van. De biztos raknak majd be képet is. 😊
A frontpáncélzata 200 mm 30°-ban döntött. Az oldala 120 mm 90° + 60 mm íves, a hátulja 150 mm 60°-os. Az oldalára olyan adatot is láttam, hogy 100 mm + 55 mm.
Szembõl nehezen kilõhetõ lesz, mert a Krupp torony is 200 mm 60°-ban döntött. A játék 10°-os kompenzációjával is 212 mm a Krupp torony szembõl. A homlokpáncél szintén nagyon erõs, 311 mm a WoT alapján. Talán a teknõ könnyebben átlõhetõ.
De oldalról sebezhetõ. A kötényezés lemodellezése sokat számít majd az oldal védelmében, kiváncsi vagyok hogyan oldják meg.
Az E-sorozattól a német fanok nagyon sokat vár. Csak nehogy nagy csalódás legyen a vége. Ugyanúgy nagyok, mint a mosatniak, ezéltal jó célpontok. Ugyanúgy elöl van elhelyezve a váltó, tehát kigyulladhatnak egy szembõl jött lövéstõl. A toronyok szélein távolságmérõk vannak (hasonlóan a T29 füleihez, csak annál jóval kisebbek), ezek biztosan sebezhetõek és kb 50 méterrõl célozhatóak. A teknõ (a test alsó döntött lemeze) már nem olyan erõs, az tier 9-es ágyúval átlõhetõ. Oldalról az E-75 valószínûleg gyengébb mint a VK4502 (100 mm). Az E-100 oldala még kérdéses a köténypáncélzat miatt, legrosszabb esetben annak is 100 mm. Az ágyúk tekintetében csak a top ágyúk lesznek jobbak a mostani német nehéz tankokhoz képest: 8,8 cm L/100 az E-50-en és 15 cm L/?? és talán a 12,8 cm L/61 az E-100-on. Az E-75-höz semmi új a VK4502-höz képest.
A sebességük kérdéses, valószínû E-széria tagjai jobbak lesznek, mint a mostani t8-t10 gépek.
Elõny: gyorsabban szûkül a kör (de azért kell rá a plusz cuccos)
Hátrány: kevesebbet sebez (az elsõ ágyúk, a nagyok jóóók)
Különösebben nem nagy extrák. Ha betalál akkor qrva nagyot üt, de sajnos csak tier 5-6 körül. AZ M41-ig jutottam velük, azon a nagy ágyú jobb mint a hummelé sztem.
Elnyomtam valami beállitást vagy mifene? Természetesen nincs az ellenség ház vagy tereptárgy mögött. A saját tankok körül sincs zöld mezõ.
http://www.akciofigura.hu
Szerintem a T30 sehova nem jó. TD-nek nem, mert nem az. Tier 10-es heavynek nem igazán jó. A tank fa top tankjaként gyenge a páncélzata a többihez képest és egysíkú is miatt az US heavy ág. Tier 9-esnek se raknám be a T30-ast. Tier 9-es heavynek ott a T34 az annak pont jó. Felesleges lenne még egy tier 9-es ami abban különbözik, hogy 155 mm-es ágyúja van, nem 120 mm-es. (A T29, T34, T30 leginkább a fegyverzetben és az ehhez tartozó módosításokban különbözik.) Tier 8-asnak pedig túl erõs az ágyúja.
Én személy szerint kidobnám a fenébe a T30-at, különálló tankként nem lenne. Tökéletesen felesleges. Aztán jönne a helyére az M103 tier 10-nek. A T34 megkapná a 155 mm-es ágyút, mint alternatívát a 120 mm-es mellé. Ha 120 mm-essel használják akkor T34, ha 155 mm-essel akkor T30. Ugyanez van az SU/ISU-nál ha 122 mm-essel használják akkor SU/ISU-122, ha 152-esekkel akkor SU/ISU-152.
Az M103 sebzése szerintem nem lesz valami nagy. Mivel kaliber alapú a sebzés, nem sokkal lesz több mint a T34 120 mm T53 ágyújának. Habár a 12,8 cm L/55 és L/61 is között van 70 eltérés.
Én 450-es sebzést adnék az M103 120 mm M58 ágyújának. Emellé 270 mm-es átütést és 5,4-5,5-ös RoF-ot.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha már nagyon idegesítenek a T-54-esek, csak kerülök egy-kettõt a T30-al és beledurrantok minden arra járó kis „rallybugiba”. 😊
Én nem raknám be a T30-at a TD-ék közé, hanem kétfelé ágaztatnám a 10-es nehéz tankoknál a fejlõdési fát, hogy lehessen választani az M103 és a T30 között.
Sokkal szívósabb az IS-4 és még ott van a S-70 ágyú is. 😊
Nálam sokkal jobban farm-ol az IS-4.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Cserébe az MS-1 is sebezhet, rosszabb esetben ki is lõhet. Arról nem is beszélve, hogy amíg átvergõdõd magad a T34-en kissé frusztrált leszel. Nekem se lenne T30-am, ha nem lett volna 5x szorzó annak idején. <#nevetes1>#nevetes1>
A medve nem játék.
Azt nem értem miért kellett ehhez 30 kör. A harckocsin nem volt mit fejleszteni a legénység is 100%-os volt és az elõzõ jármû váltásoknál nem kellett 30 csata, hogy megszokjam az új gépet. Számomra nem volt nagy csalódás. Nem úgy álltam hozzá, hogy kilõhetetlen és vereség esetén fenntartható.
Drága mulatság volt kb 500k creditbe került az a 30 csata az IS-7-el. Nem tudom mennyi csatát játszottam az IS-7-el, talán 100-at. Elég jó a túlélésemi arányom, talán 65% körüli az IS-4-el is hasonló, a játkban megtudjátok nézni. Én már nem, majd megnézetem.
Az IS-4-el premium account esetén nem azt mondanám, hogy gazdaságos lehet, hanem azt, hogy gazdaságos. Sõt pénzfarmoló csak jól kell vele játszani. Karácsony környékén, amikor az IS-7-re gyûjtöttem az xp-t, szinte teljes egészében összeszedtem a 6 millió creditet is. A legtöbb csatám 45-50k credites volt, de nem volt ritka a 70-80k-s se.
A medve nem játék.
Játszottam vele kb 25 meccset, ezalatt szerintem többször gyulladt ki a tankom és égett le mint a többi tankkal lejátszott majd 3000 meccs alatt.
Hiába a legénység skilljei, hiába a tûzoltó készlet.
Egy tipikus eset tegnap: csikicsukiztam 2 T-54-el, mind kettõbõl lefaragtam már 50-60%-ot, én vesztettem kb 200 Hp-t. Erre a pálya másik végébõl eltalál egy T-34 szembõl, 2000 Hp-ról leégtem kb 100-ra mire eloltódott a tûz, az egyik T-54 meg kinyír egy pillanat múlva.
Veszített a csapat, kaptam vagy 300 Xp-t meg 14000 creditet.
28000 javítás+lõszer+tûzoltó csomag- mínusz 20000-es kör.<#szomoru1>#szomoru1>
IS-7-el eddig 35% a gyõzelmi arányom, IS-4-el volt vagy 60%.
Ha nem lenne HW simán eladnám ezt a szart és vennék megint egy IS-4-et, de már nincs sok értelme.
WoT: Nishizumi77
A medve nem játék.