World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha most kifizetem a legkisebb csomagot (ami nem is olyan kicsi Ft), akkor ez most meddig jó?
Hónapos,éves,örök vétel?
12-én zárják a bétát és csak a fizetõsök tudnak játszani?
Felesleges a jelenlegi tankomat tovább fejleszteni mert 2 nap és törlik?
Bocs a sok kérdésért, de nekem ezek nem tiszták.
Szerintem még lesz egy pár kérdésem. :)
Látom te tudsz valamit ami érdekelhet!
Ird meg hogy mire is gondoltál ha lesz idõd!
Kösz.
Üdv
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Azthiszem sokkal több repszim fán van,mint Tank:(!
KiprÓbáltam!
Gondolhatod hogy egy Tank fán nem hagy ki ilyesmit!:)
Szerintem a Steel Fury kicsit jobb,de én online ütközetekre éhezek:),azért is irtam ide.
Ahol 4 en irányitanánk egy tankot,parancsnok,irányzó,töltõ,vezetõ!
Mondjuk olyan hülyét aki töltõ lenne online,azt asszem sokáig kellene keresgetni.
Ok,legyen elég 2 ember,irányzó nézelõdõ taktika adó,meg a vezetõ!
Ez már annyira réteg játék lenne szerintem hogy max 4 fõs szerók lennének,abból is kb egy!
Finoman szólva sem érné meg a fejlesztõknek:)!
Üdv
Próbáld ki a t34 vs tiger nevezetû játékot, ha arra vágysz .Abba van minden sebességváltás parancsnoki vezetõi nézet nekem bejött csak túl aprólékos volt :)
ON
Ha van kapacitásod, fusd át a banner alatti linkeknél az alapozót meg a FAQ-t, az kb jó képet ad arról milyen is a játék és kb mit várhatsz tõle.
Akkor ebben is van fejlõdési rendszer,ami annak ad igazi sikarélményt aki rengeteg idõt beletol!
Végül is igy "igazságos",talán majd megpróbálom azért.
Csak idõbõl van egyre keveseb:(
Üdv
Ez egy arcade lövöldözõs játék tankokkal, semmiféle tankszimulátor jellege nincsen - valószínûleg ezért nem jön be annyira mint más tankszim.
Sikerélmény pedig mindig jöhet, ha rájössz hogy ez a játék mirõl szól - sajnos az elején valószinüleg azt fogod érezni, hogy mindenki nagyobb mint te, és haszontalan a kis PZII-esed vagy III-asod, és hogy miért van tüzérség a játékban.
Kérdésem lenne.
Mégpedig az hogy megvan a játék,valamelyik magazinhoz kaptam be is regeltem,játszottam is,de valahogy nem jött be!
Biztos hogy bennem van a hiba,tankvezetõ voltam a honvédségnél és szeretem a szimeket!pl:Steel Fury
A lényeg!
Van-e a játékban belsõ nézet,vagy valami hasonló,és meddig tart a betanulása egy átlagos embernek?
Értsd,mikor jönnek az elsõ sikerélmények kb?
Tudom elsõre hülén hangzik,de remélem valaki vágni fogja mirõl is karattyolok itt!
Üdv az összes tank fannak...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
tegnap mókás volt ahogy egyedül egy tök béna tankal befoglaltam az ellenfél bázisát :DD

The Matrix has you...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/32409-are-you-testing-the-general-test-patch-v064-on-russian-server/page__p__464060#entry464060
Meg van benne egy pici T-54 buff <#csodalk>#csodalk>
- T-54: a top-end engine replaced with engine B-14 Power 700 HP, the mass of the second tower is increased to 500kg.
+20al lesz több a lóerõ így, nem nagy növelés de minek? Nem elég mozgékony már így is?
WoT: Nishizumi77
az meg hogy nem papírból attól függ mihez viszonyítjuk
saját tierjében papír
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Épp ezért nem fog megvalósulni a Jagdtiger és a 15 cm-es ágyú. A legjobb megoldás ha békénhagyják a JT 12,8 cm-es ágyúit és nem kap újat se. Csak akkor támogatnám a 15 cm-es ágyút, ha mindenképp nagy mértékben változtatnának a tûzerõn. A lövegpajzsával és a láthatóságával kéne foglalkozni. Ha ezt a kettõt javítják egyáltalán nem panaszkodhatnak a JT fanok. Kiváló gép lesz. Fõleg ahhoz képest milyen pusztulat volt a valóságban. :)
Már írtam, hogy szerintem nem a 12,8 cm-est kéne egy jobban buffolni és irreálisabbá tenni a többi 12,8 cm, 130 mm, 122 mm-es ágyúkhoz képest. Adni kéne neki egy 150 mm-est 70k xp-ért, hasonló paraméterekkel mint a 152, 155-ös ágyúk. Aztán talán a német fanok is befognák végre és nem rinyálnának miatta. Néha elképesztõ mi megy a hivatalos fórumon.
A mostani 12,8 cm L/61 szerintem a legjobb löveg a játékban. Jó átütõ erõ, csak a 152 mm BL-10 jobb nála. Jó sebzés, csak a 152 és 155 mm-esek jobbak nála. Ehhez párosul a kategóriájában nagyon jó tûzgyorsaság. Nem 3,8 vagy 4 a RoF-ja mint a 152 mm-eseknek, hanem 5,71 lövés/perc.
Csak azt lenne jó felfogni, hogy kaliber (esetleg csõtorkolati energia) alapú a sebzés és a 12,8 cm az nem 152 vagy 155 mm. Emiatt nem is lesz soha akkora a sebzése mint az említett kaliberûeknek.
Neked meg egy plusz pont, hogy nem a 12,8 cm-es buffolását akarod, hanem új, feltételezem nagyobb kaliberû ágyút. :)
Ebben az esetben kapd szét a gépet, porszivózd ki, memóória ki/be, procihûtõ/videokártyahûtõ ellenõriz.
És nemárt egy defrag se, a betöltés elég lemez intenziv cucc.
Van valakinek pz4-ese? Létezik hogy a patch-csel rontottak rajta? Azóta olyan mint a papír, nem tudok vele rendesen haladni 270 csatán túl vagyok vele pedig.
"If you are a Closed Beta Tester and have 1000 or more battles under your belt make sure to check out your garage after April 12 for the special M4A2E4 tank awarded to you as an acknowledgement of your contribution to the game's development."
karakterem:
Registration date: 02.09.2010
Battles Participated: 5.... van 2 napom 996 csatában résztvenni <#idiota>#idiota>
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
A játék egyik legjobb lövege!:D
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://en.wikipedia.org/wiki/Landkreuzer_P._1000_Ratte