World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy mitõl látszik jobban? Lövésem nincs. Annyit tudok, hogy az orosz alacsonyabb. De ugye ennek max a való életben lenne lényeges momentuma. Én ráfognám a láthatósági rendszer bugjára. 😄

Én nem foglalkozom az ilyesmivel. Nem veszem véresen komolyan, mert csak egy játék. Ha kilõnek, jövök be a másik tankommal. 😄
mijki
Hány slotunk lesz hard wipe után?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
Arról meg ezt találtam:

"KV-5 is absolutely fantastic. It has insane armour and can dish out good damage with the 107mm gun. 1680 health if I remember right. It is also much faster than the Löwe, even when it is much heavier."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

"Annyian vannak mint az Oroszok!"
Evvel csak arra akartam rávilágitani hogy lehet nem az "Európai"célközönségnek van kitalálva a cucc,hanem az Orosz végtelen Sztyeppéken lakó közönségnek,és õk bizton nem akadnak ki azon hogy a hazai csodák oda-vissza szarrá rommá verik a Német csodákat!
Evvel sok játékost vesztenek az biztos,de hogy sokat nyernek-e?Meglátjuk!
És a vicc az egészben hogy elvileg a KV-5 mozgékonyabb lett.

WoT: Nishizumi77

Mert az orosz vonalon szerinted nem? 😄 Bármikor megcsinálták az összes orosz tankommal, hogy egy lövéssel hazavágták a tornyot, vagy kigyújtották olyan messzirõl, hogy nem is láttam õket. A német tankjaimmal nem éreztem ezt a borzalmas hátrányt. Az IS-3-4-7-t is simán át lehet lõni homlokpáncélon és tornyon is. Velem is megcsinálták, én is megcsináltam másokkal (ráadásul skinek nélkül). Akkor az is lukas? 😄

Szóval mindegy, hogy mivel mész. Ha tudod, hova kell lõnöd, akkor a másik szívni fog. 😄
Eagle16
Mondjuk ezen nem lepõdöm meg, olyan erõs a motorja mint a KT-é, de van rajta 30 tonna plusz...

Én értem amit mondasz, csak nem mindegy hogy nerfelnek valamit, vagy az agyú helyén egy kurva nagy lyuk van és bármi átlövi😄 alá KT... ezt fél éve nem javítják, biztos túl nagy feladat...

Másikra kérdésre is válaszolhatsz, mitõl látszik egy Német tank 3x jobban mint egy orosz??

Jelen esetben most némileg igazat adok neked (nem úgy, mint a múltkor 😉 ). Az európai élesbe állás elõtt és a pre-order lehetõség megnyitása után ez nem volt etikus húzás.

De gyakorlatilag tök mindegy, mert ha 2 hónap múlva változtatnak, akkor is szarul fog esni annak, aki olyan tankot használ.

A balance pedig annyi, hogy mindenki mindenbõl válogathat és kész. Ha nem lenne különbség a tankok között, akkor meg az lenne a baj, mert csak más modell, de tök mindegy lenne, hogy melyik nemzet tier x-es tankjával vagy a mezõn. Mindenki tudja, hogy mi az orosz, a német vagy az amcsi ág elõnye. A kérdés az, hogy ki tudja-e használni. Aki képes rá, az lesz az adott ász a csatamezõn. 😊
??? mi van?😊 jóformán tök mindegy hol lövöd.... Német vonalhoz nem kell útmutató KT autóaim és csókolom... Panthert ahol akarod, minden fölrobban benne.. vicc amiket írsz.

úgy mint: szar, gyors, erõs 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hát nem ezek a módosítások fogják végleg hazavágni a német vonalat. 😄

Sokkal nagyobb buli lenne, ha a moddolhatóságot kapnák ki a játékból. Csak gyári skinek, stb. Szerintem sokkal nagyobbat lökne a német tankok használhatóságán, ha nem viríthana rajtuk "az ide lõjj te béna barom" skin. 😊
Sajnos tényleg rossz. A mieink is kipróbálták. Himmelsdorf nyílt terep 23 km/h pedig 30-al kellene mennie 😞. Ágyúja jó szembõl is jó páncél de tetû lassú.
Van 3 tech tree, ahogy látom egyre nagyobb különbségekkel. Szerintem remekül el lehet dönteni, kinek melyik stílus fekszik és ez alapján dönthet, merre induljon el HW után.

Nem ez a lényeg! Mit nem lehet azon érteni, hogy ahelyett, hogy a bugos-vacakabb német vonalon javítanának, teljesen értelmetlenül tovább rontanak.

Mégis mire jó ez az egész? Túl gyorsak voltak a német ágyúk? Kinek?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mire? nekem T8-as mindenbõl van, T9-em csak VK45... szóval nekem inkább ne😄

szerintem:

rinya, sírás ami nem biztos hogy jogos, a panasz viszont már az.

ami itt megy az örömködés, meg puffogás, de tény, nem hivatalos, szóval mindenki úgy hívja, ahogy.

balance, nem balance: az életben nem volt, persze, na de én valamiért azt feltételeztem, hogy egy mmo-ban kell olyannak lennie.
Amit mondasz, az akkor állna, ha minden tanknak külön szorzója lenne és úgy állítaná össze a csapatot, de így pont nem tud megvalósulni a csapat balance

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Viszont ez csak egy player véleménye, nem ítélkezek míg ki nem próbáltam. KV-1sre is azt mondják hogy szar közben nagyon jó 😛

Nem kell, hogy töröljék. Simán jó az. 😊
Úgy néz ki a Löwét is sikerült elb*szni:

KV-5 seems to be a little faster than Lowe
Lowe has paper armor, I could name it Tiger of Tier VIII(NOT KT).
Lowe has SAME or even BIGGER chance to catch critical hit and have destroyed module(compared to tiger). Every shoot destroy your module/or killing crew. It is same as in Tiger
Most of T7/8 tanks penetrate you without problems. Lowe also suffer from same problem as... Jagdpanther. Frontshoot have very high chance to damage your engine.
In general it is not worth of buying, not for that price.
Only good thing is gun

akinek mindegy hogy mivel megy az oroszt választ mert az jó azt mondják, de utána néha napján kilövi egy Német és zavarja hogy bazz itt az orosz tankok az OP-ok hogy a faszba lõ ki egy fos Német😊

Látom te egy nagy megmondó ember vagy... utóbbi idõben végig arról volt szó hogy javítják a német oldalt.. erre nerf..

nem értem én ezt az egészet

régen artyztam, mindenki azt mondta, hogy op, bezzeg, ha tankoznék
ok, elkezdtem tankozni, nem igazán zavartak az artyk, mondták, hogy azért mert medekkel vagyok,
legyen kimaxoltam a német hvyket, az artyk továbbra sem zavartak, de cserébe feltünt, hogy mennyire röhejesen táposak a szovjet tankok, erre az volt a magyarázat, hogy csak azért mert nincs szovjet tankom
elbillegtem t-54ig, ISig, és meg pláne opnak tartom a szovjet vonalat, fel nem fogom, hogy ez hogy nem tûnik fel mindenkinek

Akkor töröljék a Német ágat és mindenki tolja orosz csodával!!!

Rinya, mert egy olyan miatt hõzöngenek, amirõl hónapok óta tudnak. 😊 Amúgy simán lehet ugyanolyan jól játszani a német vonallal is, mint az orosszal, csak nem lehet ugyanúgy fejjel menni a falnak. 😄
Részemrõl mehetnek a kurva anyjukba, tolóm az orosz TD ágat, és mindig rárakom a Német modelt...

Kb. így látom én is...

Még mindig azt mondom, hogy felesleges itt tépni a szátokat, mert az nem változtat semmin. Ha a hivatalos fórumokon nyomjátok, akkor sem biztos, hogy bármi változik, de innen tuti nem jut el a fejlesztõkhöz ebben a formában.

Azt pedig fel kéne tényleg fogni végre, hogy a balance ebben a játékban azt jelenti, hogy minden csapat ugyanolyan erõsségû összeállítással indulhat, mert bárki-bármelyik tankot kihúzhatja! Nem az a balance ebben az esetben, hogy a nemzetek között legyen egyensúly (ahogy az életben sem volt soha). Aki ezt nem tudja elfogadni, az így járt. 😊
rinya? :-o

szerintem jogosan mérgelõdnek, nyilván a ruszki fun club nak nincs miért rinyálnia.
Adtak legalább bármi magyarázatot rá?
Meg nem úgy volt, hogy éppen hogy erõsíteni, meg javítani fognak a német ágyúkon/tankon? Nem arról volt szó hogy tovább rontanak.

Ez nagyon kellet így két nappal a megjelenés elõtt. A francnak rendeltem elõ. Nagy hülyeség volt már most látom.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hmm hát igen.. ha ez így folytatódik akkor a pre-order volt az utolsó lové amit tõlem láttak.. hamer elköltöm és már itt sem vagyok.. föleg hogy kezd kurva unalmas lenni ez a sima csata ahol annyi retardál egysejtû hogy max Call Of Duty-ban láttam....

folytatódik

Ezaz. Már 560-as sebzés és csak 5,45 lövés/perc. Egyre kevesebb köze se lesz a 12,8 cm-es kategóriához. 😄
na kezdõdik a rinya. 😄
és az a szomorú, hogy tényleg vannak olyanok, akiknek szent meggyõzõdésük, hogy itt balance van :-(

Eagle16

OPok voltak a németek na, mit nem lehet ezen érteni?😊

Be ígérték hogy javítanak rajtuk.. nesztek😊 a T-54 az persze gyenge volt kell neki plusz 20 lóerõ😄 kibaszott viccesek ezek a srácok😄

Hát rohadtul nem mindegy, hogy én lövök-e elõbb, vagy ellenfelem. Ezen múlhat minden.

Épp ezért nem értem, minek kellet rontani a német ágyúkon? Most mitõl jobb, hogy lassabban töltenek? Most már talán, az összes német tank ellenfele(IS-ek ISU-k) gyorsabban lõ, és persze nagyobbat is sebez...nem értem.

A KT 10,5 cm L/68-asának 6 lövés/perc lesz a tûzgyorsasága. A 10,5 cm L/52-nek 6,82 lövés/perc. Nem lesz olyan vészes a csökkentés.
Ezek szerint a VK4502-nek lesz 7,5 lövés/perc?
noname23
azért csinálták hogy mind a 3 T8as kb egy idõben (5/min) rof-foljon
biztos rájöttek hogy IS3 gyengébb<#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

na, közben vettem egy IS-t, mondván mindegy már, de azért megnézem, hogy mire sírnak a szovjet fanok...na erre nem jöttem rá, ugyanis a tigris loltraktor hozzá képest. Rárakja az ember a célzás gyorsítót, ha campelni akar, de egyébként meg rááll a tigrisre aztán hülyére lövi, emellé gyors és még láthatatlan is.

azért a KT-nál nem mindegy, hogy 5,5 vagy 6,32, mindezt úgy, hogy van egy rohadt nagy lyuk a közepén

noname23
ezek a tizedek nem sokat számítanak tök mind1 az a pár másodperc
pl:T34 sokkal gyorsabb mint a többi tier9 azt mégse lett jobb ettõl

Csak a németnél volt csökkentés IS-4nél semmi változás pedig arról volt szó annál is lassabb lesz. Sajnos megnézni még nem tudom mert rohadt orosz klienst nem tudom letölteni mert nem mûködik a letöltési link.

http://img269.imageshack.us/img269/9599/comparision.png

remélem ez csak valami tévedés, vajon a tornyot javították, illetve gondolom akkor nerfelték a szovjet/amcsi vonalat is?

Kár, hogy ezt nem közölték elõbb, ha ezt tudom, garantáltan nem lenne med csomagom :-(

Külön érdekes annak fényében, hogy ígéretett tettek a német tankok buffolására

Vajon mi a fenének kellet csökkenteni? Így is lassabban töltött be gyakran mint a vele szemben álló típusoké. Ennek most mi értelme?

Elég dúrva nerfek vannak a 0.6.4ben.
VK45 128as ágyú rofja 3,75-4,69re lett csökkentve, KT 105öse 5,5 köré.
Viszont a vk45nél rof emelés volt a 105ösnél, nem sok de volt, és pontosság növelés 0,33ról 0,30ra.

Ezt mi alapján számoltad ki? <#ravasz1>

noname23
+még is csak 40e ez kb 80ezres csata volna ami igen szép ritkaság

Egész hétvégén nem voltam otthon. Egy cimborámmal felváltva játszunk az accal.

De azért sorry. Egyébként teljesen stock az IS4, top tanknak T54 ellen nem túl fair.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-