World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Na 10 kört mentem a Löwével, nekem tetszik. Lehet hogy lassú lehet hogy gyenge a frontja és marha nagy, de az ágyúja nagyon jó és halál pontos, szerintem mellé még nem is lõttem vele. Simán egy szinten van a többi T8 tankkal azok is ugyanúgy át tudják lõni egymást. Viszont a repair egy kicsit húzós annak ellenére hogy prém tank. Utolsó körben felgyulladtam és elfelejtettem használni a poroltót mert itt már aktiválni kell és a rep: 17k volt O.o
Lenntvan a 0.6.4, 0.6.3.7 -> 0.6.3.8 ,0.6.3.8 -> 0.6.3.9. De leszedtem még a 0.6.3.2 , meg 0.6.3.7a -t is. Aki tolja ruszkin mondja már meg legyen szives mely patchek kellenek. Köszönöm !!
Én innen húztam le, délután, Igaz vagy 50 x nyomtam rá mire megnyitotta a torrentet<#falbav>#falbav>
T7es és több a HPja mint az összes T8nak, és 100 tonna ellenére megy mint a hülye. Viszont a kupolák nagyon nagy gyenge pontok, lazán át lehet lõni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Játszok nagyban és egyszer csak lemegy az FPSem, 1-2re ( a stabil 70rõl) és a pingem felszökik 300+ra...
mit tudok tenni ez ellen?:S több játékban( CoD MW2, NTW) is elõfordult 😞
I met God. She's black
Kinézetre nagyon tetszik de ha tényleg egy szar akkor nem fogom megvenni, úgyhogy még tesztelgetem.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mivel most van az oroszon tesztelés alatt, így minimum még 3-4 hét amíg ide is elér szerintem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A Löwe-nek a tornya pedig 120+120mm vastag lesz, mert az új patchben ugye megoldották, hogy a lövegpajzson és egyéb hasonló helyeken megfelelõ legyen az átlapolás, tehát ha egymás mögött van két páncéllemez, akkor azok vastagsága összeadódik, és nem csak az egyik vastagságát veszik figyelembe.
Mert mi bizton lenyelünk mindent,ha néha roma útra is megy a falat!
Végül is minden út Romába vezet...
A legjobb az egészben, hogy pár hónappal ezelõtt még azt magyarázták, akik most sírnak, hogy a RoF nem olyan lényeges csata körülmények között. A nagyobb sebzés a fontos. Akkor most mi a baj? Csökkentették a RoF-ot, növellték a sebzést.