World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Eleinte még Én is örültem neki, gondolván úgy is csak azok engedhetik majd meg a kredites prémlőszert akik ki tudják simán terhelni az árát és nem sírnak hogy tier6 fölött mínuszosak a csaták. Hát nem így lett 😊 És ez magával hozta az összes negatívumot is amit szintén nem láttam előre 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Szerintem fejezzük be ezt a parttalan, meddő vitát, ha tényleg lesz nerf, akkor mindenki boldogabb lesz. Ti is, mert megmarad a nagyobb átütés, meg mi is mert a gatyátok rámegy a goldra, így nem lehet esztelenül fosni ránk.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
Nem lesz itt lófasz se... legfeljebb valami tessék-lássék megoldás... fű alatt pedig majd szépen visszatekergetik a dolgokat hogy legyen sikerélmény az "átlagnak"...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azért félreértés ne essék, a játszani tudás nem egyenlő a gold használat nélküli játékkal. Az túl egyszerű lenne. <#vigyor0>

patchaou
Az átlag játékos pedig mára már az, aki azt sem tudja melyik a tank eleje.

voivod32
Mekkora pofáraesés lesz majd az ilyeneknek a gold nerf, amikor szembesülnek azzal, hogy ideje lesz megtanulni játszani! 😄

Mutasd már meg, hogy egy T-54 mod 1 hogy goldoz szét egy Maust?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Engem anno nem is zavart ez a dolog, hogy -/+ 4 vagy 3 tier. De semmi pénzért nem szeretném viszont látni.

angelus1991ster.blogspot.hu

-/+ 1

Elfogadom, hogy nektek, akik a kezdetek óta játszotok, és abba nőttetek bele, hogy nem volt lehetőségetek aranyért venni lőszert, és szenvedtetek a +4 tier-es csatákban ez a módosítás, kvázi könnyítés feleslegesnek tűnik.
Amikor én kezdtem a játékot, már csak a +2 tier élt, már simán lehetett venni drágán lőszert, én ebbe szocializálódtam, nekem ez a természetes.
Ennek ellenére nem használok goldot gondolkodás nélkül, és max pár darabot viszek csak tankonként.

Viszont a játék mai formájában ilyen, ehhez kell alkalmazkodnunk, mert visszasírni a régi állapotokat felesleges, és hiábavaló.

Nekem az az alapállásom, hogy a játékot élvezni kell, nem bosszankodni miatta, mert akkor az már nem játék.
Nem is játszanék vele, ha bennem is mindig ilyen indulatok gyűlnének folyamatosan. <#vigyor0>

voivod32

+1

patchaou
Miért kellene elfogadnom valamit ami szétcseszi az egész játékot és csak a low-oknak kedvez meg a statbuziknak?

voivod32
A nehéz tank fő ereje, az erős frontpáncél. (lenne...) Cserébe lassan tölt, lassan halad, lassan forog. A gold lőszer, (bocs DRÁGA lőszer) , ezt az egyetlen előnyt nullázza le. A nehéz tanknak, nincs ilyen nullázó lehetősége, mint teszem azt töltési idő felező, sebesség duplázó, stb. A premium lőszer, csak és kizárólag, arra való, hogy a könnyű/ közepes tankjaikat funkciója szerint használni nem tudó "játékosok" némi sikerélményt könyvelhessenek el, amikor a szerencsétlen heavy tulajdonos-aki akár több tízezer csata árán fejlesztett ki egy Maust- szembe találkozik egy nála két tierrel kisebb közepes tankkal, aki aranyat ránt, és teljesen életszerűtlen módon, szarrá lövi, mire az kétszer betölthetne. Na ez a baj a lőszerválasztással....

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.09. 14:09:38

Sherman0070
Jó játékos nem is sír ennyit a gold ammo miatt. Ez tipikus átlagos játékos probléma, hogy nem tudja elfogadni ezt a játékelemet.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Aki +-2 tierben nem tud prémium lőszer nélkül érvényesülni, az az észosztás helyett elkezdhetne megtanulni játszani 😊 Felsőbbrendűnek sem érzi magát senki (legfeljebb jobb játékosnak)... Más játékokban is vannak hasonló dolgok, pl cod-ban van aki csak rpg-vel és rakétavetővel tud érvényesülni, kapják is érte szépen a szitkokat, jobb szerverekről pedig gyorsan ki is penderülnek. Itt is ez van prémlőszerrel, vannak akik nélküle semmire nem mennének... aki low az low, van aki nem is tud róla (ebből van a legtöbb), van aki csak nem vallja be magának, van akitől csak annyi telik amennyi és van akit frusztrál, de nem tesz ellene (vagy csak átvált "goldra" ). Én sem vagyok jó játékos, sőt attól igencsak messze állok és túl sokat hibázok de sajnos még így is messze jobb vagyok mint az átlag. És mégegyszer megjegyzem ettől nem érzem magam felsőbbrendűnek, csak tudom hogy a többihez képest milyen játékos vagyok... Persze kár is volt leírni, mert akik nem értik mi ezzel a probléma, azok nem is fogják soha 😞

Akkor bátran kijelenthetjük, hogy mindenki NOOB, aki bármilyen felszerelést, fogyóeszközt rak a tankjára. Ne adj isten megváltoztatja a játék által adott alap lőszer javadalmazást, 50%-nál magasabb képzettségű legénységet használ, és nem tolatva megy a csatába. <#mf1>

Sherman0070
Jóhogy gold noobok. Akik bármit is használnak, ami extra kredit azok instant noobok.
Töltésgyorsítósok is akkora noobok..... <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Amúgy van egy másik aspektusa is a goldozásnak. A nagy javító, tűzoltó, és kötszer is kapható aranyért.
Tehát akik olyat használnak ugyanúgy gold noobok?
És akinek elalszik a tüze egy pillanat alatt, felrántja a láncot egy pillanat alatt azok ugyanúgy gold noobok, mert nem hagyják leégni a tank HP-jának egy részét, nem szambáznak kint a zárótűzben mint a többi "becsületes" játékos?

Ugye ugye? <#vigyor0>

Lehetséges tier 10 egyedi magyar TD-ről jelent meg egy írás Karika tollából 😊
http://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/jarmuvek/169-magyar-harckocsik?start=315#208155

Kíváncsi lennék erre a 4 felfüggesztéses E-25/Strv 130 szerű TD-re.

Én is fizetek rendesen a játékért, tehát nekem is meg lehet a véleményem. Amúgy másnak is, aki nem fizet semmit.
Ez egy játék, aminek a szabályait nem mi írjuk, hanem készen kapjuk, és játszunk vele képességeink szerint.

És az ég áldjon meg! NINCS ARANY LŐSZER !! Drága lőszer van, ami mindenkinek elérhető, és a játék része. PONT.

Szerintem nem én érzem magam felsőbbrendűnek, hanem azok, akik feljogosítva érzik magukat, hogy a szerint minősítsék a játékos társaikat, hogy az adott szabálykereten belül ki mivel él, és mivel nem.

Ha nem tetszik a játék a jelenlegi formájában, akkor nem kell vele játszani, de lebarmolni másokat, akik más elvek szerint tolják az az igazi nagyképűség, és fennhéjazás.

Irisz_
Pont ezt fogják csinálni sandboxon. Tegnap teszten ojject 430 al csináltam 8000 spot dmg t. Nagyon pörögtem rá arra milyen lesz ez egy 8 as lightal aminek alap 430 as látótávja van. Szóval jön az a balance csak türelem és jó lesz, az első sandbox is bőven megmutatta hogy meddel már nem lehetett frontból arannyal letolni egy heavy támadást. Volt cserébe pl orosz 10 es medeknek lejtőn 70km/h sebessége, na ez bőven kielégítő lépés arra amire valók. Mivel nerfelték rendesen az arany lőszert a heavyk is előrébb léptek oda ahova valók.
Nagyot tévedsz. Mert a legtöbben fizetnek a játékért valamennyit, úgyhogy minden joguk megvan arra, hogy szóljanak. Az arany lőszer terjed, mint a vírus, mellé a változtatásokkal elb.szott pályáik, az össze-vissza buffolt-nerfelt tankok, a kib.szott össze-vissza csaló RNG, meg a játékosállomány finoman szólva felhígulása és a 3-5 perces csaták, agyatlan rush mellett. Csak a nagyon ostoba ember nem látja, hogy előre mutató változás nem történt a játékban egy jó ideje és persze, hogy idegesíti azokat, akik még tudják, hogy milyenek a normális tank csaták. Az arty nerf utáni időszakra gondolok elsősorban, mert előtte az artyk b.szták szét a játékot, de akkoriban érdekes módon tudtak lépni, ha valami nagyon nem frankó volt.

Amin lehet változtatni csinálják meg, például szorítsák vissza az arany lőszer használatot. Pont. Nincs rá szükség, ilyen mértékben egészen biztosan, amikor már minden retard tölti az aranyat a kicsit is páncélozott tankra.

Az a baj pontosan, hogy vannak ilyenek, akik azt hiszik, vagy valami egyéb okból felsőbbrendű intelligenciának képzelik magukat és elkezdik oltani azokat, akik szólnak, ha valami nem tetszik nekik egy játékban, amiért egyébként fizetnek is.
Ennek nem sok realitás alapja van. Eleve nem értem ezt a lőszer választék sírást egyáltalán.
Természetes dolog, hogy egy löveg többféle lőszerrel tüzelhet, ezt a választékot megkapjuk a játékban, és mindenki úgy keveri a kártyáit, ahogy akarja.
Amióta meg nem csak aranyért lehet kapni a nagyobb hatásfokú lőszert, azóta semmi alapja a sírásnak, a gold noobozásnak.
Nőjünk már fel végre, és vegyük tudomásul, hogy ami egy játékban beépített lehetőség, akkor annak használatát vagy tanuljuk meg, vagy akár ignorálhatjuk is, de emiatt zokogni, másokat lebarmolni csak a saját szegénységi bizonyítványunk. UFF.

Sherman0070
Neked semmi sem okoz nehézséget, csak a gold ammora vagy allergiás.

O-I a könnyen szerzett élvezetek tankja. Az a Titán egy brutális tank ha top tier, de türelemmel kell hozzá.

Most ami újonnan idegesít, az a pálya sorsolás.
Ha program nem nézné, akkor statisztikailag minden pályának egyformán kellene előfordulnia.(nyilván tier limites pályák kivétel)
Erre tegnap megvettem a tier 6 O-I-t. 6 meccset toltam vele: 1 sand river védekezés, 2 siegfried line támadó mód(mindkétszer támadó voltam), és 3 malinovka. Szerintem 6 meccsből 4-szer artyk nyírtak ki.
Amúgy brutál az a tank: 2 meccsen meg lett vele a Mastery badge "alap" ágyúval. <#violent>
patchaou
Pedig de😊 KV, sherman, pzIV és su100 voltak a fő farmtankjaim. 4 vagy 5 10-esem volt amikor rászántam magam arra hogy vegyek egy prémtankot 😊 Fingom sincs hogy volt erre időm, mert akkoriban 3 műszakoztam... Szerencsére akciós volt 6-7ezer forintért járt hozzá prémium és valamennyi arany is 😊 Sőt a a type volt az egyetlen prémtank amiért fizettem, az összes többi missziókból vagy klánaranyból lett 😊 Egyedül azt sajnálom, hogy annyira utáltam a T1 és M6 heavyket, hogy ezért nem lett ingyen T34-em 😊 Összesen jó ha annyit költöttem a játékra amennyit egy szalonnasütés alkalmával eliszunk 5-en 6-an 😊

Antimat
Biztos, hogy nem. Nem is lenne jó dolog, így belegondolva, mert bemegy egy idióta szakasz, aztán azok már akár 3 szavazatot is tehetnek valakire..

cyka blyat

Erre hasznalnam a teszt szervert , hogy az ilyet kideritsem. Meg betennem a tank meghibásodást is legénységi skillekkel egybekotve. Példa Aktivalhato tolto skill: gyorsabb toltes de tankmozgas közben megszakadhat a toltes ha durvább terepen megy a jatekos sebessegtol függően. Lenne par ötletem amiket a testserverenn lehetne kipróbál hogy mennyire életképesek.
Mekkora sebzésszámnál csökkentenéd azt a sebzést? Pl egy t5-ös vagy t6-os 110-150-es sebzésénél nem kéne variálni.

T8-as szinten 400-as sebzésnél 360-370-re lehetne levinni.

Irisz_
Szerinted mindenki becsületesen szavazna?
131-en én a top 85-t használtam, sokkal jobb mint a 100-as löveg főleg ha közelharcra kerül a sor egy másik lighttal.... viszont ez már nem igaz a 132-nél.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Ami meg a gold ammot illeti, ket dolgot változtatják: Csokkentenem a sebzeset es betennék egy új tolto skilt ami úgy működne mint a hatodik érzék vagyis 3 sec es késleltetéssel megmondana hogy mi van batoltve az ellenséges tanknak.
A másik dolog szerencsere a report rendszer sem működik különben senki sem játszana mar. Tudjuk nagyon jol ha nem úgy viselkedsz ahogy a másik akarja mar nyomja is a report gombot
Ezt sok játékban bevezettek de a legközelebbi patch el ki is vettek az általam ismert játékokból mert az emberek találékonyak es fordítva használtak. Ha nem akartak jo játékos ellen játszani szimplán azt jelölték meg igy azoknak nott meg a játékba valo kerülési idejuk.
Antimat
Erről jut eszembe, igazán betehetnék a játékba a retard jelvényt, mondjuk meccs után szavazhatnák meg a csapattársak, és minimum 5 szavazat kellene, hogy megkapja valaki (így akár egy csatában 2-en is megkaphatnák). Lehetne egy fokmérő ez is, akinek sok van, azzal kár egy csapatba kerülni 😊

cyka blyat

Antimat
Hm, pedig a Wz32-nek 10m.rel jobb a látótávja, mint a T54LT-nek.
Mindenképp megveszem, mert ez az egy 8-as lightom hiányzik, csak azt hittem, sokkal jobb kis tank lesz. A IX-es ágyú statjai alapján valamivel jobb, mint a WZ131 top csöve, de nálam ez is tudott olyan homályokat lőni, hogy csak na (a Type64-ben nevelt 2,82 skilles legénység van benne)

cyka blyat

Nem kifejezetten érzékeny viszont nagyon hasznos skillről van szó, megéri átképezni. Ráadásul később az M103 már fogékonyabb lesz a sárgulásra a gigantikus torony oldala miatt. Illeteve azért az E5-nél is előfordul olykor.
Emlékeim szerint nem volt az. Bár az jó rég volt már..
Kérdezném attól, akinek van vele tapasztalata, a T29 mennyire érzékeny az ammo rack-re? Érdemes az egyik töltőre rátenni a biztonságos elhelyezést, ha kész az első sor, vagy mindkettőnél maradhat a javítás? <#fejvakaras>

Azt hiszem, hogy kíváncsi vagyok erre a Matilda IV HD modellre, úgyhogy kipróbálom azon ezt a "restore" funkciót. Berakom a Rudy legénységét, aztán megyek vele majd pár kört. <#awink> Bár azt nem olvastam, hogy ez jár-e valami büntivel. Mert ugye mondjuk a Matilda IV 1500 arany, és ha eladja az ember, akkor kap érte 300.000 kreditet. Elvileg majd ennyiért vissza is lehet venni? Vagy kicsit töbért? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.09. 09:54:54

Október eleje.

Svédek utána a 9.16.1 vagy a 9.17-nek nevezett karácsony előtti patch-ben jöhetnek. Ha jól összeszedik magukat, akkor november végén is ki is lehetne adni.

Aha...most nézem a WG honlapot...

"These tests usually happen about 60 days before a release."

Akkor ezek szerint még kb. 2 hónap.

Sok választásom nekem sincs. 5 azaz 5 normál T5+ tankom van 22 k csata után. T54, T71, Conqueror, E50M, WZ111-m1-4. Nálam hülyébb wotost, még nem hordott a hátán föld. Valamiféle retard jelvény nekem is járna. <#hehe>
Mikorra is várható ez a 9.16?

Irisz_
Ezeknek a veteránoknak tiszteletbeli jelvényt kéne adni statisztikába, amúgy ha lett volna neked is typeod te is tudnád milyen ez az életérzés. 😄 Az csak mellékes hogy mára nem nagy szám egy typot 1v1 be ledarálni saját tierrel.
Irisz_
Fingom sincs, nem élem bele magam mer T54 mod 1 úgy is jobb mindenbe nekem, de ha lehet akkor csak prémtankal fogom tolni ha régebbit is visszalehet venni, eladok mindent és kérek a WG től egy prémiumretard jelvényt statisztikába 😄

Teszten nem volt aktív a funkció, majd októberbe rakják be élesbe, addig csak lesz már valami infó meddig visszamenőleg.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.09. 09:10:55
ROMOTO
Megértem hogy neked nem okozott gondot mert nem KV1 el farmoltál valszeg mint a többség, nekem sem volt probléma is3 ban ülve, de tier 5 ben anno örulni kellett ha nem volt benn 1-2 type szakasz...
Bizonyos tankok biztosan, mások meg nem. Egy beforgattott E75-öt egy IS-3 hol lő keresztül, még akár a 2-es gombbal is? Pedig az csak T9-es.

Wz131-et nagyon szerettem. Papíron jobb a 132 de Sosem tudtam rendesen kijátszani. Azon a szinten amikor mindenkinek 400 felett van a latotavja nagyon nehéz. Többször is viaszavettem de Sosem voltam vele jó. A t54ltw vettem meg helyette és sajnos azt kell Mondanom hogy jobb tank. Valószínűleg ez ilyen rejtett statok miatt. A 132-nel én a sebességet hiányolom. Gun rendben van, de egyszer el lövöd magad és világítasz mint a karácsonyfa. 3 skilles legénységgel sem volt élvezhető szamomra ellenben a t54ltw. Ugyan az a tank csak gyorsabb és pattint a torony.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.