418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lehet, hogy túlzásba vitték. :D -
Majd holnaptol tudok csak jàtszani vele
Ma mèg a fiam uralkodik a wot felett
-
yossarianHUN #387822 Azért kéthetente nem adnék ki 12 ezer forintot erre a játékra :D -
Ha nem tudsz ellene játszani, játssz vele ;) -
Ne fogd vissza magad, nyomasd kicsit vele és kérünk elemzést :p -
Eddig 2 csatát mentem vele,only T8 top 
Az elsö csata az a tipikusan rohansz a sebzés után,kapkodsz,hogy legyen sebzésed,800dmg,win.
A második,már kicsivel jobb volt.Az ágyú szerintem nem olyan vészesen pontatlan,néha még a kapáslövés is bemegy.Igaz az Is7 4 skilles brigádja van benne,de majd lecserélem,az Is4 0 skilleseire.Az biztos nagy élmény lesz
Most még érzetre van visszatartó ereje,T8ban,mert nem nagyon mertek rájönni,cserébe hagyták magukat szétlövetni.A páncélt se kellett még használnom
Majd arra leszek kíváncsi T10ben mi lesz,de már a kláncseten érdeklődtek,hogy más is only t10ben megy-e?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
motyi hsz -
Bocsesz telórol nem ment motyi prohardveres hsz linkje, de mivel megvette elég hihető amit írt róla...a scorp g meg a játék legjobb prémtankja, mivel az első naptól megvan remélem így is marad :) -
yossarianHUN #387816 Hát a Skorpiont is aki így betette, a kezét letörném. Az állítólagosan foshalom kamójuk ellenére úgy kapnak szét rendszeresen 100 méterről, láthatatlanul azok a retkek, hogy öröm nézni. Arról nem is beszélve, hogy Mutzban ülve úgy legyorsulnak, hogy csak a port nyelem. Balanced. -
https://m.prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_131382-131382.html -
yossarianHUN #387814 Hát ebben a háromban pont szénné OP-zzák. Mondjuk nekem se tűnik annyira brutálisan imbának, de az tény, hogy pl. a régi limites T8 prémekben free food lesz az ember neki. -
Joe662 beszerzte, majd referál gondolom, egyébként én kb. 5 tankismertetőt néztem eddig, érdekes hogy egyik streamer sem akarja megvenni... -
Gyuszopapa #387812 Hát ma láttam ahogy egy panter 2 szemből face to face szarászedte.Pedig jó játékos ült benne.A városi részen nem is volt gondja de kint a terepen igen. -
Az eddigi videokbol nem ez jon le. -
yossarianHUN #387810 Előbb-utóbb biztos előásna egyet, nem is az, csak úgy adja elő ezeket a dolgokat, mintha tök átlagos jelenségek lennének minden egyes csatában. Ami nettó röhej. A 780 körüli T49 átlagsebzés is másról árulkodik, de erre szokott jönni a remek szöveg, hogy "csak mert időnként hülyülésre használom a tankot". Aha, nekem meg azért van csak 1700 átlagsebzésem Emillel, mert minden második csatában poénból vízbe ölöm magam. -
opati #387809 Pedig engem arról is meg lehetne győzni, hogy vannak földönkívüliek, csak szálljon már le előttem egy csészealj! Elhinném én Plata hőstetteit is, ha látnék róluk replayt... De hát ami nincs, az nincs...
-
som70 #387808 Jogos. Én nem szoktam ide irogatni, csak olvasgatok. DE! Szerintem már mindenkinek tele van a t..... Plata T49 hőstetteivel. -
Az E50-en igazából a csőlehajlás jelenti a legjobb buffot, ez lehetővé teszi a dombharcot és azzal a döntött ufp vel meg a toronylemezzel így szinte mindent meg lehet fogni, mondjuk nem tudom az E50M megkapta-e a 8fokos csőlehajlást... -
R3nton #387806 Hát majd meglátjuk mennyire ad hozzá a tankhoz a buffolt LFP, amúgy sztem idáig is jó volt, csak hát lehetne kicsit több dpm, a gyenge pontja marad a torony, de az ágyú kárpótol mindenért, meg azért masszív kis cucc ez. Körbevettek egy csomóan és állta a sarat.
E-50 nagyon jó lett az L100-assal, nagyon brutál sniper, panther1 szintén nagyon baba a buffal. Panther2-m nincs, de visszafogom venni. Amúgy is nagyon szeretem ezt a vonalat. Első medes vonalam, mindig egyik kedvenc ágam marad. -
yossarianHUN #387805 A tornyán az a +20 mm se segített volna. Ha az is belőhetetlen lenne, ordasul OP lenne a tank. Ugyanazt kell vele csinálni, mint amit a T-54-gyel. Ferdén kidugod a frontját a sarok mögül, aztán mikor mindenki rálőtt és lepattant, kimész, és beléjük nyomsz egyet. -
Userx2 #387804 Cseszheted, ha tornyát szemből túlnyomórészt beverik normál lőszerrel. + 20 mm oda is mehetett volna. -
M4A3E8 Thunderbolt VII 4:37 nél vannak páncéladatok, akit érdekel...
https://www.youtube.com/watch?v=sCuNqz9kgBQ
-
Jó ötlet, lesz egy pontatlan heavyd amivel közelharcolni kell hogy eltaláljon valamit de közelről szanaszét lövik mert nem lehet beforgatni, csukaorr, orbitális lfp, 2db. parancsnoki kupola, üreges páncél hiány az oldalán... jó szórakozást hozzá, jah és abból a lövegből 60-70% ban az alfa alatti sebzést fogod kitolni, csak hogy érzékeltessem mi lesz a helyzet, pár órányi gameplay alatt láttam talán 2x 500 dmg feletti sebzést, de 350 est láttam 1 csatában 2x is...
jah és készülj fel arra hogy általában mire betöltessz jó esetben csak 1x találnak el de az átlag 2, egyébként meg mire kigurulsz és becélzol valakit garantáltan meglőnek...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.23. 13:47:27 -
Mi a vélemény róla?
MrScheff stream je alapján elég OP. Én elehet benevezek egyre egy Löwe és Mutz mellé :) -
Plata #387800 Egy defendert már láttam,ronda a festése,a bázison dekkolt bokorban egy skorpióval.
Asszem platoonban voltak. -
Kryon #387799 Öröm és bódottá... Most majd küszködhetek ezekkel a szarokkal 175 mm pennel, miközben farmolom az e4 árát.
-
yossarianHUN #387798 Pont most filózom rajta, hogy visszaveszem az 50M-et. Ha tényleg 120 millire buffolták az LFP-jét, elég penge lehet a frontális védelme.
Apropó, Panther II-t próbálta valaki? 150-re buffolt front, és megkapta az E50 hosszú 88-as szívószálját. Régebben utáltam, de most elég csábító lett. -
Plata #387797 Elöl voltam egész félpályáig,de kiküldtek hátra hogy menjek a hegyre spotolni,útban a hegyre rálőttem kranvagenre,és rábaszott. 
Láthatod épp át akarok kelni a sineken,csak nyomtam féket és lőttem.
Az arty ma egész jó,Is7-et láncoltam,erre úgy telibecsapta az arty hogy kinyiffant.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gyuszopapa #387796 Hátrább vagy mint az arty-k egy light-al.Nem csoda hogy kibasznak a csapattársaid. -
R3nton #387795 Na az IS7ed lol meg akart rammolni E-50M-ben, vesztett, vagy 600 HP-t én meg alig :D :D Direkt rammolásra van kihegyezve a járgány, repeszpáncél, skill -
yossarianHUN #387794 Helyes, itt az ideje kihúzni
-
Plata #387793 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
opati #387792
-
yossarianHUN #387791 Én már csuklóból el se olvasom, amiket ír. Egy ideig vicces volt, hogy nem tudtam sírjak, vagy röhögjek, de most már csak simán fárasztó. -
Plata #387790 Nem én lőttem,nekem nincs Kv4-em,Kv4-el úgy szarrá lőtte type-ot mint a huzat,én a hegyről láttam,én meg e100 t32 emil2 triót basztattam.Bejöttek a hegyem alá és próbáltak fellőni,én meg időnként kinéztem és valamelyiket fejbe köptem.Lett egy rahedli spot sebzésem,mert az obj artyk oda basztak nekik rendesen. 
Az artyknak lett a legtöbb sebzésük,ezeket a barmokat akik megpróbáltak kiszedni a hegyről szarrá lőtték.Pöcs prém lőszeres löwe és homiskorpió is jött kiszedni,az arty meg megette őket.
Jó majd kedvedért be kapcsolom replayt,de pörgess vissza 1-2 évet és láthatsz róla,csak nem t49-el öltem bc platoont hanem m41-el,az még itt van valahol a fórumon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.23. 12:17:10 -
opati #387789 Az ilyen "Type-5-öt-simán-átlövő-Ap-vel-gyalázós", meg a "T49-az-isten-mert-szopatom-a-BC-t" körökről tegyél már fel replay-eket, mert azok nélkül mindez nem más, mint Münchausen báró legújabb kalandjai WOT-köntösben...! -
R3nton #387788 omg a maus beteges lett. Átestek a ló túloldalára 6k sebzés 6k pattintott első kör -
R3nton #387787 Na akit érdekel, hogy camo ügyileg mit is tud ez a TD.
UDES REPLAY
ACE lett amúgy, pedig SP-vel bénáztam egy kicsit, meg azért mindent nem visz át ez se. Még a gold se akarta szemből átvinni a Type4 tornyát...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.02.23. 11:35:22 -
Plata #387786 A napi ökörség letudva.
Győzelem!
Csata: Fjords
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 2 124 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 27 376
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Type 5 heavy minden csak nem átlőhetetlen,nem tudom mit voltatok befosva hogy milyen szuper heavy meglőhetetlen szar lesz,viszi ezt He is meg sima Ap is,már egy sima ruszki T8 ágyúja át lövi.
-
Megérkezett 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!