World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
angelus1991ster.blogspot.hu
Amikor én kezdtem a játékot, már csak a +2 tier élt, már simán lehetett venni drágán lőszert, én ebbe szocializálódtam, nekem ez a természetes.
Ennek ellenére nem használok goldot gondolkodás nélkül, és max pár darabot viszek csak tankonként.
Viszont a játék mai formájában ilyen, ehhez kell alkalmazkodnunk, mert visszasírni a régi állapotokat felesleges, és hiábavaló.
Nekem az az alapállásom, hogy a játékot élvezni kell, nem bosszankodni miatta, mert akkor az már nem játék.
Nem is játszanék vele, ha bennem is mindig ilyen indulatok gyűlnének folyamatosan. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.09. 14:09:38
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Töltésgyorsítósok is akkora noobok..... <#idiota>#idiota>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tehát akik olyat használnak ugyanúgy gold noobok?
És akinek elalszik a tüze egy pillanat alatt, felrántja a láncot egy pillanat alatt azok ugyanúgy gold noobok, mert nem hagyják leégni a tank HP-jának egy részét, nem szambáznak kint a zárótűzben mint a többi "becsületes" játékos?
Ugye ugye? <#vigyor0>#vigyor0>
http://www.wotinfo.hu/index.php/kunena/jarmuvek/169-magyar-harckocsik?start=315#208155
Kíváncsi lennék erre a 4 felfüggesztéses E-25/Strv 130 szerű TD-re.
Ez egy játék, aminek a szabályait nem mi írjuk, hanem készen kapjuk, és játszunk vele képességeink szerint.
És az ég áldjon meg! NINCS ARANY LŐSZER !! Drága lőszer van, ami mindenkinek elérhető, és a játék része. PONT.
Szerintem nem én érzem magam felsőbbrendűnek, hanem azok, akik feljogosítva érzik magukat, hogy a szerint minősítsék a játékos társaikat, hogy az adott szabálykereten belül ki mivel él, és mivel nem.
Ha nem tetszik a játék a jelenlegi formájában, akkor nem kell vele játszani, de lebarmolni másokat, akik más elvek szerint tolják az az igazi nagyképűség, és fennhéjazás.
Amin lehet változtatni csinálják meg, például szorítsák vissza az arany lőszer használatot. Pont. Nincs rá szükség, ilyen mértékben egészen biztosan, amikor már minden retard tölti az aranyat a kicsit is páncélozott tankra.
Az a baj pontosan, hogy vannak ilyenek, akik azt hiszik, vagy valami egyéb okból felsőbbrendű intelligenciának képzelik magukat és elkezdik oltani azokat, akik szólnak, ha valami nem tetszik nekik egy játékban, amiért egyébként fizetnek is.
Természetes dolog, hogy egy löveg többféle lőszerrel tüzelhet, ezt a választékot megkapjuk a játékban, és mindenki úgy keveri a kártyáit, ahogy akarja.
Amióta meg nem csak aranyért lehet kapni a nagyobb hatásfokú lőszert, azóta semmi alapja a sírásnak, a gold noobozásnak.
Nőjünk már fel végre, és vegyük tudomásul, hogy ami egy játékban beépített lehetőség, akkor annak használatát vagy tanuljuk meg, vagy akár ignorálhatjuk is, de emiatt zokogni, másokat lebarmolni csak a saját szegénységi bizonyítványunk. UFF.
Ha program nem nézné, akkor statisztikailag minden pályának egyformán kellene előfordulnia.(nyilván tier limites pályák kivétel)
Erre tegnap megvettem a tier 6 O-I-t. 6 meccset toltam vele: 1 sand river védekezés, 2 siegfried line támadó mód(mindkétszer támadó voltam), és 3 malinovka. Szerintem 6 meccsből 4-szer artyk nyírtak ki.
Amúgy brutál az a tank: 2 meccsen meg lett vele a Mastery badge "alap" ágyúval. <#violent>#violent>
cyka blyat
T8-as szinten 400-as sebzésnél 360-370-re lehetne levinni.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
cyka blyat
Mindenképp megveszem, mert ez az egy 8-as lightom hiányzik, csak azt hittem, sokkal jobb kis tank lesz. A IX-es ágyú statjai alapján valamivel jobb, mint a WZ131 top csöve, de nálam ez is tudott olyan homályokat lőni, hogy csak na (a Type64-ben nevelt 2,82 skilles legénység van benne)
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.09. 09:54:54
Svédek utána a 9.16.1 vagy a 9.17-nek nevezett karácsony előtti patch-ben jöhetnek. Ha jól összeszedik magukat, akkor november végén is ki is lehetne adni.
"These tests usually happen about 60 days before a release."
Akkor ezek szerint még kb. 2 hónap.
Teszten nem volt aktív a funkció, majd októberbe rakják be élesbe, addig csak lesz már valami infó meddig visszamenőleg.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.09. 09:10:55
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.