World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én inkább rápihenek, mert utána kockára kell megint ülni a fenekem, hogy legyen egy normális tankom.<#email>
3 éve használom a paypalt semmi probléma nem volt vele.

WoT: Nishizumi77

Forolto
7 éve vásárolok elég gyakran neten,lekopogom,soha nem volt gondom belöle.Nem banki adatokat kérnek,csak az adataid,hogy a számlát ki tudják tölteni.

Az igaz. Az egyszerûséget azért gondolom, mert itt nem kellett megadni a netre a számlaszámomat. Amúgy a pay csak tegnap igazolta vissza, hogy csatlakoztam, ezért nem lett volna szerencsés addig várni. Jobb ez így, bár valóba<#worship>n 15-20 percembe telt. De hát idõ mindig van ilyenekre!
Barrett 50 Cal
Én ezekbe a netes dolgokba nem bízok,fõleg fontos banki adatok miatt.
Köszi😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Jó sokáig bütykölnek, nem baj addig elleszek a teszt szerveren.

Forolto
baffameg!Holnapra vettem ki szabit és nem lesz szerver....kapjákbe!<#falbav>

Én meg pre-order elsõ napján bevásároltam by paypal 5 percet vett igénybe 😛
Amúgy volt egy táblázat hogy milyen árak lesznek be is raktam ide, de most nem találom a képet, legkésõbb holnap megtudod.

Most jött, hogy 04.00-tól, s 18 órát is eltarthat. Tehát holnap nem lesz semmi, csak szerdán. Ha náluk 18 óra, akkor lesz az 24 is.<#taps>
Sajnos ma lejár a határidõ, ezért a tankot is bukod, meg a 10% kedvezményt. Én is egy hétig körülményeskedtem, végül a legegyszerûbb módszerrel utaltattam át a pénzt az OTP-bõl.
Barrett 50 Cal
Lesz ez a 25000 goldos csomag is,csak teljes áron?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Forolto
mintha az rémlene,hogy holnap 0.00-tól reset.Az,hogy mikor lesz szerver nem tudni.
Szerintem ha nem is éjféltõl,de reggeltõl már tolhatjuk a saját tankjainkat.

Eagle16
A 0.6.4-es patchtõl lesz auto-ban rendszer.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Már csak ma lehet pre-ordert venni, holnaptól teljes áron 5 különbözõ mennyiségû csomagban lehet goldot venni ajándék tank nélkül.

Barrett 50 Cal
Ma sajnos már nem,majd csütörtökön.Akkor majd nem fogom megkapni az M6A2E1 prémium tankot sem,v csak a 10% kedvezmény úszik el? Ja és ezeknek van vmi címük hogy hova kéne utalni,mert ilyennel nem találkoztam még😞
Köszi😊

Nos õk sem azok. A németetek mindenkit vagy beolvasztani, vagy megsemmisíteni akartak. Csak õk voltak a felsõbbrendûek, hosszú távon mindenkit kinyírtak volna. De például a zsidók is annak tartják magukat, csak õk a kiválasztott szót használják. De szerintem az õ logikájuk is hibás. Persze az is jól hangzik.<#crazya>
De igen. Vagy ha nem fogadja el menj be az OTP-be. Elõtte nyomtasd ki az utaláshoz a kódot és úgy befizetheted. Még ma talán.
mondj egy felsõbbrendû fajt a németek kivételével!
Barrett 50 Cal
Ezeknek a fejlesztõknek csak ilyen PayPal-ról,meg hasonlókról lheet utalni?? Allianz v OTP számláról nem lehet??

Ha mi nyertük volna meg a háborút, akkor mi már nem is lennénk.... Mert ugye a magyarok nem voltak a felsõbbrendû fajok között megjelölve tudtommal. Sõt... Jobb ez így!<#puszi><#puszi>
Vajon mit gondolt? Hú de tudok játszani? Amúgy az utóbbi két napban mindenki ezt csinálja szinte, illetve helyesebben nagyon sokan. Nálunk két IS-4 lõtte ki csapatából négy társát. Amikor meg mi lõttük õket meg voltak sértõdve. Van egy kis identitás zavar néhol. Persze már úgyis mindegy, gondolhatják...
I.C.ram
ja, mert általában azért vesztik el a háborút, hogy sokkal jobb legyen ezután... kicsit gondolkozz, mielõtt írsz 😛
Egyrészt azért, hogy te is tudjál valamit írni. Másrészt a "pontosan" szó jelentése nálam nem a saccolás. Persze van akinek az is valami...<#falbav><#puszi>
Vicc volt, ezzel arra utaltam hogy a fejlesztõk az orosz technikát mindig elõnyben részesítik mint ahogyan ezt sokan észrevették már.

Fabio Capello
Lol, mi csatát nyomattunk, ellenfélnél négy dezertõr, négy TK LOL 😄

Ja mivel a magyarok a friccek oldalán harcoltak.

I.C.ram
Én kitartok a német tankok mellett. Max pénzkeresõnek beújítok egy KV1-et a 155 mm-es õrülettel.

E-szériára nagyon kiváncsi vagyok már, kár, hogy nem lesz benne rögtön a véglegesben.
mármint a németek?
Te nem vagy normális,ha megnyertük volna a háborút,az minden lenne csak nem jó.

Na igen, a Char B1 kellene nekem is! <#hamm>
Holnaptól lesznek francia tankok?
Na közben észre vettem hogy azért olyan rohadt gyors a KV-5 mert 800ról 1200ra emelték a lóerõt. Persze a Löwénél eszük ágában se volt lóerõt növelni.
Kár hogy nem mi nyertük meg a háborút akkor a wotban most a német tankok lennének op-k agyon tuningoltak <#nevetes1>

Mert nem értenek ezek semmihez, azért 😊

Én csak azt nem értem milyen retardáltnak kell lenni ehhez hogy a TKzás okozzon örömöt valakinek. Vagy más játékokban a cheat használata miért jó? Arra veri hogy húú leirtottam mindenkit csalással mert anélkül neki nem megy.

zalkad
Jókor jött ez a hír... kezdett ugyanis csábítani a sötét (ruszki) oldal <#wave>
Mééég ilyen híreket, hogy mit fognak buffolni a németeknél!

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Írta is egy ellenfél, hogy ez megérne egy negatív Top Gun medált...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

-6 kill azért már kaphatna egy Top TK gun medált <#nevetes1>

Végre egy jó hír:
RoF decrease for VK4502 will be rolled back.

auto kick nem rossz ötlet! 😊
Találkozott már valaki ennél nagyobb TKsal?

Miért nem raknak be egy auto kicket? 3TK már bõven kimeríti a direkt TK fogalmát.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

nehogy visszaolvass 2, azaz KETTÕ sort .... kb 10-12-körülre saccoljuk, pontos idõpont egyenlõre nincs

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Kérdésed alatt a második hsz-ben már írtam:
"Nem tudom pontosan, azt hallottam hogy elég korán elkezdik a wipeot lehet 10-12 körül már kész lesz de majd meglátjuk, elvileg ma jön róla hír."

Nem úgy néz ki...<#nemtudom>
Ez a KV-5 ös tank valami ocsmány. Arrol nem is beszélve hogy alig lehet kilöni ,mert dacára a doboz formájának minden lepattan róla... :@ Ilyen formával sacckb T28 szinjén lehetne, vagy KV1 nek. A löwe páncélja is brutális. Sokszor alig tudom átlöni a 122mm-es BL9el oldalrol is.

Erre remélem kapsz választ, mert engem is érdekelne. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

A Löwe-n az ágyú nagyon durván néz ki.Nagyon bejön az a tank.

Nem rossz az is7, viszont szivesen kipróbáltam volna egy Maus-t. Maus volt az egyetlen amitõl tartottam is7-el.

Én német ágon kezdek jobban bejönnek meg a 6,4ben elég jól fel lettek javítva az ágyúk pontosságból, meg a 88as sebzése is 250 lett így most ez sebzi a legtöbbet ( és üt át a legnagyobbat: L/71 ) a 3 páros közül ( 88mm,90mm,100mm ).

ha mindegy, akkor szvsz ruszkikkal kezdj, mert még pár hónap mire rendbe szedik a német ágat (láthatóság, torony), addig meg kimaxlod a szovjeteket :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Helló! Hajnalban már nulláznak? Mikor kezdõdik pontosan tudja valaki? <#conf>