World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Köszi😊
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Amúgy volt egy táblázat hogy milyen árak lesznek be is raktam ide, de most nem találom a képet, legkésõbb holnap megtudod.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Szerintem ha nem is éjféltõl,de reggeltõl már tolhatjuk a saját tankjainkat.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Köszi😊
E-szériára nagyon kiváncsi vagyok már, kár, hogy nem lesz benne rögtön a véglegesben.
Kár hogy nem mi nyertük meg a háborút akkor a wotban most a német tankok lennének op-k agyon tuningoltak <#nevetes1>#nevetes1>
Mééég ilyen híreket, hogy mit fognak buffolni a németeknél!
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
RoF decrease for VK4502 will be rolled back.
Miért nem raknak be egy auto kicket? 3TK már bõven kimeríti a direkt TK fogalmát.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
"Nem tudom pontosan, azt hallottam hogy elég korán elkezdik a wipeot lehet 10-12 körül már kész lesz de majd meglátjuk, elvileg ma jön róla hír."
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,