World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A most vásárolt prémium tuti hogy holnaputánra már nem lesz meg.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
2. Nem fogják, ha jól tudom, de az nem lesz prem-hez kötve, így az ingyenélõk 😊(mint én) is tolhatják platoon-ban.
Illetve két kérdés:
1. A végleges után is marad a 250 gold/nap juttatás, vagy onnantól szopóka van?
2. Ki mit tud, bõvíteni fogják a szakaszokat három fõrõl, vagy maradnak a háromfõs lobbyk?
Olyat hallottam, hogy aki még ma vesz prem-et annak megmarad pre-order után is?
De akkor legalább a franciákat rakják be.
Vagy a magyarokat:
Magyar Harckocsik
Tényleg nem úgy volt hogy elõbb a japán harckocsik lesznek? Meg hogy az élesben már benne is lesz?
Nekem csak egy félelmem van a játékkal kapcsolatban, hogy így is túl sok minden van aranyhoz kötve és az égvilágon semmi garancia nincs arra, hogy a készítõk nem durvulnak be, és lesz egy fél év múlva a havi prémium 5000 arany, egy slot 1000, fullos legénység 2000 és Tier 5 fölött már csak aranyért lehet tankot venni vagy hasonlók. Az EU szerver játékos szám erõsen csökkenõ tendenciát mutatott az utóbbi idõkben és ezt a kiesett hiányt könnyen lehet, hogy a még hûséges fizetõ játékosokkal akarják megfizettetni, akik kifejlesztettek és fenntartanak x darab high tier tankot és meg is akarják õket tartani. A komoly problémákkal nem foglalkoznak, csak ide-oda tologatnak DPS, ROF értékeket és ez bizony sok elégedetlen usert generál. Számomra sokkal tisztább lenne, ha alapból fizetõs lenne a játék, szal alapból prémiumod van és csak így lehetne játszani, de nem lenne arany, sima creditbe kerülne minden. Így nagyon bizonytalan nekem az egész rendszer.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De nem fogadták el. 😞
Komolyra fordítva a szót.
Mivel nem fogadja el a kártyám,így a bankos opciót választottam.
Ezek után kinyomtattam,h mennyit kell elutalni nekik,kód és még vagy 1köbméter adattal.
Ha csak holnap köhögöm ki nekik a pénzt a bankomból,akkor még elfogadják?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
1500 gold ~ 1800 HUF
2500 gold ~ 2600 HUF
5500 gold ~ 5300 HUF
14500 gold ~ 13200 HUF
30000 gold ~ 26400 HUF
jól fogja kezdeni a gamét -2nap már ha kell neki a régi accja
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Engen márt kinyirt
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Elnézést kérek de nem tudom ezeket a képeket hol kell jelenteni mert a kolléga a <#banplz>#banplz> amákon szeretne üdülni
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Hofi mondta jól még a szovjet-magyar focimeccsrõl:
Ha nem tudsz semmit legalább menj oda és cseréljetek jelvényt.😊
m6 ra 2 lövés tigrisre egy kv 3 ra 2 visszabújok marad 1300 élrt (kt val)
állok fent feljönnek m6 egylövés vége tigris 2 lövés vége lövöm kv3-at szembõl lepattan.. sebaj állok célzok rá hasi páncél lövök lepattan
Orosz játék :1 Magyar játékos német tankkal : 0
WoT: Nishizumi77
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ad 1, az elfet az ork soha az életben nem találná meg, egyszerûen az elf az ork szagát már két heggyel arrébb érezné. Az ork meg csak kapna pár nyílvesszõt a torkába valahonnan az erdõ lombjai közül.
ad 2. A mágia használók komplett klánokat irtanának ki egy napi manatartalékukból."
Igen.Az éjszaka leple alatt meg az ellenszéltõl lopakodó Ork slapajok,rajtaütnének a transzvesztita Elfek táborán és 2 perc alatt összepocsékolnának mindenkit! ORK POWWA!!<#zavart1>#zavart1>...
...Na ne menjünk már bele ebbe!Nem is ismerem a Wow-ot és nem is a wow kielemzése volt a mondandóm lényege.De ezt nyilván te is tudod.😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

WoT: Nishizumi77
Esimated downtime - up to 18 hours.
Release version - 0.6.3.11. It will be available for downloading upon the server launch.