World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! Az a legnagyobb gondom, hogy lövésem sincs, hogy a német vagy az orosz oldalon induljak el.

Nem tudom pontosan, azt hallottam hogy elég korán elkezdik a wipeot lehet 10-12 körül már kész lesz de majd meglátjuk, elvileg ma jön róla hír.

WoT: Nishizumi77

Tényleg. Holnap mikortól lehet inditani a tankokat?

Én is azt néztem, hogy nagyon durva az ágyú, jó a páncél átütése is.

Fogok, nekem nagyon tetszik, épp most szedtem össze vele 5killt és lõttem rommá 1v1ben egy IS-3at, a jó öreg forgassuk el a testet 15-20 fokban itt is bejött gyenge front ellenére. Bazi nagy célpont és lassú de az ágyúja nagyon jó, nem közelharcra való az biztos.

Te veszel Löwe-t?

Én a javítási költségét is felvenném a T9 nehéztankok szintjére.
A KV-5 gyenge pontja a többi T8 prémium tankhoz képest, hogy kicsi a lõszer páncél átütése.
P2nek is ennyibe kerül a 105ös lõszer.

Amúgy komarin a végén még játszható map lesz, 6.4ben a középsõ részre pakoltak 3 istálót és 2 házat, mindenki oda nyomult és jó kis lövöldözés volt már az elején 😄

Meg van a T-54 gyenge pontja. A töltény ára. 1230 Cr a legjobb löveghez, míg az Is-7hez 1118 Cr, pedig 320 vs. 490 sebzés nem kis különbség. Prémium nélkül nehéz lesz fenntartani a T-54et vagy nagyon sokat kell majd T5tel grindelni.
Mentem vele egy kört 22 lövésbõl 21 találat 4 kill(T34,T44,GW Tiger, JP mindegyiket 100%ról vettem le egyedül Lakevillen a bázisukon, senki se segített)6 embert derítettem fel, 55% bázis foglalás, nyertünk és kemény 39000et kaptam. 14000 volt a javítás és 27000 a töltény, ami azt jelenti, hogy -2000 lett a vége.
Nem mert régen azt mondták hogy T7.
KV-5 (tier 7 heavy).
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/03/kv-5-and-lowe-specifications.html

Én az összes képen 8-nak láttam, úgyhogy szerintem csak benézted. 😄
Akkor meg mit rinyálsz, h OP? Nem az..

Nem vettem észre hogy T8ra emelték de a hp növelést kicsit túlzásba vitték 1550-1600 bõven elég lenne neki. A löwe persze hogy sokkal jobb mentem vele vagy 20 kört nekem nagyon tetszik.

Lehet káprázik a szemem, de mintha a V után három III lenne. Szerintem eléggé szánalmas a kv5 a 107-es löveggel, tier8-hoz nagyon kevés. A löwe erõsebb nála, nem is kicsit.

Akkor azt is átrakták, nem figyeltem nem baj akkor is OP hogy egy elavult vacak sok HPval, ugyanakkora a lóereje mint a Löwének nehezebb nála 10 tonnával és gyorsabb, nem értem én ezt.

Eagle16
Tier 8-as tank a KV-5. Legalábbis most az 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Szerintem annak még nincs javított lövegpajzsa. Azt mondták még a múltkor, hogy a Maus-on csinálják meg elõször és ha beválik akkor a többin is javítják.

Elég lesz.

A béta kliens elég lesz a teljes játékhoz, vagy majd le kell szedni megint?

Nagyon durva lett a KT javított lövegpajzzsal. 100 méter távolságból Löwe ágyújával meglõttem a tornyát a szokott helyen ahol át szokott menni mindig a lövés és lepattant, ha nem csak mákja volt és késõbb is csinálja ezt akkor rof nerf ide vagy oda nagyon jó tank lesz 😄

Ja meg most vettem észre hogy az amcsi 105ös ágyú sebzését 320ra nerfelték.

OP-5 a legkiborítóbb 1250rõl melyik elmebeteg találta ki hogy 1680ra vigyék a HPját? Nyavajás T7 és több a HPja mint az összes T8nak. Viszont a Löwe 1v1ben felfalja azt a ronda szart, hiába vastag a páncélja Tornyát lazán átviszi meg ott a géppuskás gyenge pont, csak a géppuska torony alatti döntött részt nem szabad lõni onnan pattog.

Eagle16
Nagyon remélem hogy az ilyen elmebeteg változtatásokat nem gondolták komolyan, mert ez még csak teszt patch, a végsõ patch még nem biztos hogy ilyen lesz.

Most erõsítettek egy kicsit a német oldalon, de közben elrontották az ágyúikat, és buffolták a szovjet tankokat...hát õõõ. Még megvárom azt a végsõ 0.6.4-et, most kicsit elbizonytalanodtam hogy menjek-e német ágra.

A Sherman HP-ját meg csökkentik, KV-5-ösét növelik...hát mi folyik itt?

"To encourage the use of 10.5 cm KwK45 L/52. " Ez meg biztos valami vicc, a szarabbik ágyút akarják népszerûsíteni úgy, hogy gyengítik az erõsebbiket...he?

Ezt a parasztságot, ugye a KT 105ösének a rofját csökkentették ilyen idióta indokkal: To encourage the use of 10.5 cm KwK45 L/52.
Míg az IS-3 HPját növelték most alapból 1450. De persze nála nincs nerfelve a BL-9... ott nem akarják encouragelni a 122 fosd25t-t?

a.carkey
Szerintem addig, míg meg nem veszik vagy ezren. Utána nerfelik. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor ez nálam kimarad. Csak azt vettem észre, hogy egyik pillanatban még jobb, mint a T-34 ZIS4ese, aztán kuka, mindezt 1750 goldért ... (Pedig ha marad, az a tank megérte volna a pénzt: ÁTLAGBAN! 30k credit, amibõl csak 2500 a javítás és lõszer - ebben a lõszer is benne van -, mindezt prém accon.)

A medve nem játék.

mert a szovjet tankok ennyire jók voltak, egy 42-es szovjet prototipus gond nélkül lealáz egy 45-ös német prototipust, nem is értem mi ebben a meglepõ 😉

szvsz Lukasenko a WOT-tal szemlélteti a törit a kisdobos avatásokon, tökéletesen beleillik a szovjet mintájú propagandába a hõs t-34 vs lomha tigris, stb. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a.carkey
Nem tudom. Én egy másik accon PZIIIal szinte 5bõl 4x hasonló tierek ellen nyomtam, és gyász amit az ágyúi produkálnak. Ráadásul 10bõl 5x Komarinra pakol be, ami nemcsak idõelqurás, hanem még bosszantó is.

A medve nem játék.

Ajándék shermannak nerfelték a HPját 610 helyett 480 lett aszem, most nem tudok belépni teszt szeróra.

Forolto
Ez azért ment,mert berakott nagyok közé.Most nem lesz nagy tank!Ugyanolyan takok lesznek az ellenfeleid.Szerintem ez más helyzet.

Tier5-6 ig nem lesz nehéz feltornázni.

Még nem döntöttem de lehet hogy tényleg egybõl befizetek prémre most az az a pár nap nem oszt nem szoroz a pénz meg kell.

Viszont remélem 6.4 még nem végleges és javítanak pl az egy vicc hogy a löwe és a KV-5nek 800 lóerõs a motorja, KV-5 nehezebb 10 tonnával és sokkal gyorsabban gyorsul és megy. Újabb OP orosz csoda lett ráadásul úgy hogy ocsmány, elavult többtornyos vacak fejlesztés az egész.

szvsz már az elsõ perctõl megéri a prémes acc, pláne ha sok tankot húzol, mert így gond nélkül költheted a pénzt + ugye a free xp is 1,5* több lesz, mert azt akkor is kapod, ha a legénység képzés az elsõdleges.

Nálad 8 tank esetén marhára nem mindegy, hogy teszem azt a 800 xp duplázodik 8*, vagy az 1200. Simán összeszedsz nagyon kevés játékkal is 500/750 freet egy nap, ez már 20 napnál meghatározó különbség (10K vagy 15K free) és ez ugye magától termelõdik.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
A Ram II változtatásai le voltak írva az egyik patchben...az ágyújának az átütését vették vissza 5-6mm-el ha jól emlékszem, és a motor teljesítményét egy kicsivel.

Remélem az ajándék Sherman tank péznyomda, mert akkor azzal már könyebb lesz az elején. Az orosz szerveren sosem volt elég pénzem, amíg nem jutottam el Tier V-ig. (KV, T-34)

Ja meg erre nem is gondoltam, duplázó körök viccesek lesznek ennyi tankkal 😄
prémiumoknál meg szerintem egyenlõre bekapcsolom majd a gyors crew traininget és átteszem majd más tankokba a legénységet.

Tier 6ig nem veszek prém accot, meg amúgy is már nagyon várom hogy kicsi tankokkal menjek, nagy tankokból egy idõre elegem van.

a.carkey
Mindhármat meg lehet venni? Meg, de tudomásom szerint egy acchoz csak egy kódot lehet beírni. Én is gondoltam rá, de utánaolvastam, és olyan válaszok érkeztek, hogy ha egyet felhasználsz, adott accohoz még egy kódot NEM HAGY beírni. 😞 De ha nem így lenne, akkor tényleg jól jártál.

A medve nem játék.

😞akkor felejtös köszönöm a segítséget

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

o0

neked már az elsõ naptól arról fog szólni a játék (8-9 tank), hogy legyen idõd lefutni a duplázó köröket :-)

Van egy korlát a teszt szerverre: Április 7 elõtti acc kell, ha késõbbi nem fog beengedni.

0.6.4-ben még mindíg 75mm L/71 az alap ágyúja a P2nek.

Én megvettem mind a 3 pre-order packot egyszerû gazdálkodj okosan elv miatt 😄
Most olcsóbb a gold és jár érte ajándék tank, késõbb ha venni akarok goldot drágább lesz és nem lesz ajándék, és akkor biztos arra gondolnék miért nem vásároltam be anno 😄
Szóval most lesz annyi goldom hogy minimum 1 évig nem költök prém accra, veszek slotokat, Löwét, 7500 goldot meghagyok xp váltásra vagy költõpénzre, többibõl prém acc lesz. ( gold lõszerre meg biztos hogy nem fogok költeni )

Check-in time lehetetlen. ezt irja az emailre meg a nick névre ez mi?

a.carkey
Hidd el, annyira szar pár tank, még akkor is ha mindenki hasonlóban lesz )LEE) és hasonlóak lesznek a sorsolások, hogy az ember öngyilkosságot követ el, ha nem hagyja ki õket.

Apropó, az elõbb az M26ot kihagytam. Na azt is érdemes lesz megszerezni. A P2, még a default 88assal is kiábrándító lesz, mint medium tank ... 😞

A medve nem játék.

US / EU / Orosz verziók teljesen függetlenek egymástól. Külön kell regisztrálni mindháromra.

A hibaüzenetet meg legjobb ha ellenõrzöd google fordítóval, ha már nem megy az orosz 😊

a.carkey
Jaja. Ruszki tankokat KVig és T-34ig, a németeket a VK3601 elõtt, ill. a TDiket a Hetzerig azért - ha lehet -, kihagynám. Különösen a PZII, PZIIIA, PZIII tud az õrületbe kergetni.

A medve nem játék.

Sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy ki szeretném probálni a teszt verziot eddig a europa szerver volt fent
most letöltöttem az orosz 0.6.3.7 na ide ujra kell regisztrálni? már mint az orosz szerverre ? mert megprobáltam és nem enged valamiért . mindig hibát ir ki az email cimemre és a nick névre ez mitöl van ? válaszotokat elöre köszönöm

semmi kedvem görcsölni néhány stock tankkal, jót tesz az átlag xp-nek és az idegeimnek is :-)

Forolto
Szerintem felesleges a Free xp,ha már a zsebedbõl megy!

Nekem már medium csomag megvan,megy 3-4 tank slotra 3-4 hónap premium,amig meg nincs kényelmesen az összes tank amit szeretnék a többi premium lõszer.
Utána még el tudom dönteni veszek-e még aranyat vagy elég lesz a sima acc.

látom nem csak én vagyok aki már fejben el is költötte a csomagját :-)

nálam medium játszik, tippre 4 hónap prémium a többi megy free xpre + 1 garázs slot

német arty
2 ajándék tank (cb + pre)
KV
leo
2 német hvy

tippre marad is annyi credit, hogy ne kelljen többet befizetni, mind ki legyen maxolva + tápolva

a.carkey
Nem kell prém tank. Leszámoltam velük, akár milyenen is lesznek a jövõben.

A medve nem játék.