World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Amúgy komarin a végén még játszható map lesz, 6.4ben a középsõ részre pakoltak 3 istálót és 2 házat, mindenki oda nyomult és jó kis lövöldözés volt már az elején 😄
Mentem vele egy kört 22 lövésbõl 21 találat 4 kill(T34,T44,GW Tiger, JP mindegyiket 100%ról vettem le egyedül Lakevillen a bázisukon, senki se segített)6 embert derítettem fel, 55% bázis foglalás, nyertünk és kemény 39000et kaptam. 14000 volt a javítás és 27000 a töltény, ami azt jelenti, hogy -2000 lett a vége.
KV-5 (tier 7 heavy).
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/03/kv-5-and-lowe-specifications.html
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most erõsítettek egy kicsit a német oldalon, de közben elrontották az ágyúikat, és buffolták a szovjet tankokat...hát õõõ. Még megvárom azt a végsõ 0.6.4-et, most kicsit elbizonytalanodtam hogy menjek-e német ágra.
A Sherman HP-ját meg csökkentik, KV-5-ösét növelik...hát mi folyik itt?
"To encourage the use of 10.5 cm KwK45 L/52. " Ez meg biztos valami vicc, a szarabbik ágyút akarják népszerûsíteni úgy, hogy gyengítik az erõsebbiket...he?
Míg az IS-3 HPját növelték most alapból 1450. De persze nála nincs nerfelve a BL-9... ott nem akarják encouragelni a 122 fosd25t-t?
A medve nem játék.
szvsz Lukasenko a WOT-tal szemlélteti a törit a kisdobos avatásokon, tökéletesen beleillik a szovjet mintájú propagandába a hõs t-34 vs lomha tigris, stb. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A medve nem játék.
Tier5-6 ig nem lesz nehéz feltornázni.
Viszont remélem 6.4 még nem végleges és javítanak pl az egy vicc hogy a löwe és a KV-5nek 800 lóerõs a motorja, KV-5 nehezebb 10 tonnával és sokkal gyorsabban gyorsul és megy. Újabb OP orosz csoda lett ráadásul úgy hogy ocsmány, elavult többtornyos vacak fejlesztés az egész.
Nálad 8 tank esetén marhára nem mindegy, hogy teszem azt a 800 xp duplázodik 8*, vagy az 1200. Simán összeszedsz nagyon kevés játékkal is 500/750 freet egy nap, ez már 20 napnál meghatározó különbség (10K vagy 15K free) és ez ugye magától termelõdik.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Remélem az ajándék Sherman tank péznyomda, mert akkor azzal már könyebb lesz az elején. Az orosz szerveren sosem volt elég pénzem, amíg nem jutottam el Tier V-ig. (KV, T-34)
prémiumoknál meg szerintem egyenlõre bekapcsolom majd a gyors crew traininget és átteszem majd más tankokba a legénységet.
A medve nem játék.
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
neked már az elsõ naptól arról fog szólni a játék (8-9 tank), hogy legyen idõd lefutni a duplázó köröket :-)
Én megvettem mind a 3 pre-order packot egyszerû gazdálkodj okosan elv miatt 😄
Most olcsóbb a gold és jár érte ajándék tank, késõbb ha venni akarok goldot drágább lesz és nem lesz ajándék, és akkor biztos arra gondolnék miért nem vásároltam be anno 😄
Szóval most lesz annyi goldom hogy minimum 1 évig nem költök prém accra, veszek slotokat, Löwét, 7500 goldot meghagyok xp váltásra vagy költõpénzre, többibõl prém acc lesz. ( gold lõszerre meg biztos hogy nem fogok költeni )
Apropó, az elõbb az M26ot kihagytam. Na azt is érdemes lesz megszerezni. A P2, még a default 88assal is kiábrándító lesz, mint medium tank ... 😞
A medve nem játék.
A hibaüzenetet meg legjobb ha ellenõrzöd google fordítóval, ha már nem megy az orosz 😊
A medve nem játék.
azt szeretném kérdezni hogy ki szeretném probálni a teszt verziot eddig a europa szerver volt fent
most letöltöttem az orosz 0.6.3.7 na ide ujra kell regisztrálni? már mint az orosz szerverre ? mert megprobáltam és nem enged valamiért . mindig hibát ir ki az email cimemre és a nick névre ez mitöl van ? válaszotokat elöre köszönöm
Nekem már medium csomag megvan,megy 3-4 tank slotra 3-4 hónap premium,amig meg nincs kényelmesen az összes tank amit szeretnék a többi premium lõszer.
Utána még el tudom dönteni veszek-e még aranyat vagy elég lesz a sima acc.
nálam medium játszik, tippre 4 hónap prémium a többi megy free xpre + 1 garázs slot
német arty
2 ajándék tank (cb + pre)
KV
leo
2 német hvy
tippre marad is annyi credit, hogy ne kelljen többet befizetni, mind ki legyen maxolva + tápolva