World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A Párduc is dízellel indult volna de jött egy Maybach ajánlat kisebb méretben, kisebb súllyal, 700LE-vel és nagy "sorozattal" (bizonyított korábban a típus más modellel,kisebb teljesítménnyel másik hk.-ban). Az idõ szorított kellet az újabb típus tömeggyártása a frontra, dönteni kellett, és a kisebbik "kockázat" felé mentek.
Amcsik se voltak elengedve a hk. dízelesítésében Sherman egy változata készült talán ezzel.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
kössz a választ lammaer! kár, a(z) m-18(ok)ra kiváncsi lettem volna. a 2. világháború leggyorsabb tankjai, majd 90 km/h sebességgel, cserébe kartondobozból... de biztos jókat lehet majd velük gonoszkodni😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Szóval ebbõl a távból a valóságban is át kell lõniük a tigrisünk páncélzatát.
A lassú toronyforgatás nem csak a németeket sújtaná. Írtam is, hogy a többi nemzetnél is elõfordulnának ilyen realitások.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Helyzet : KT vel beállsz a pálya végébe a sok szovjet elrohangál felderít mindenkit annyi dologod van h a pályát átlõve végzel az össze orosz/német/amerikai tankkal mert ugye még 1500 m en is 90%-os a találati arányod.
Na de a másik példa jön a kis szojet op t 54 : meglátod : kilövöd mert ugye nincsen lepattanó, de jajj megláttak az atomágyús oroszok.. ja hogy nincs baj mert KT-bõl szembõl nemlõttek ki egyet sem ? 😮
összegezd bátran sztem ezek felérnek egy motorleállással😊
Prémium lõszer ?
100 Meter 202 mm 237 mm
500 Meter 185 mm 217 mm
1000 Meter 165 mm 197 mm
1500 Meter 148 mm 170 mm
2000 Meter 132 mm 152 mm
az elsõ értékek a normál, a második értékek pedig a "prémiumra vonatkoznak a függõlegestõl számított 30 fokos döntöttségû páncél függvényében.
ha gondolod bemásolom h az összes 44 ig hadrendbe állított tank 3500m+ os volt amit remélem értessz 😊)
Most csak erre reagálnék, hozzá szólnék.
Toronyforgatás, 360 fokban:
Tiger II
19 mp. - 2000 1/p fordulaton járó motornál (tehát ~18-19 fok/mp.)
25 mp - 1500
36 - 1000
60mp - finom mozgatás a hidraulikával
Panther
60 mp. - a 'D' verzión a hidraulikával
15 mp. - 3000
18 - 2500
A orosz T-34 10-12 mp. Pershing 15 mp, KV 30-35mp., angol hk. 35-40mp. Nem rossz a lomha németektõl...
Még annyit, hogy pl.: az üzemanyaghiány nem a hk. "hibája".
gyors kérdés: az amcsi td-k benne lesznek már gameba a wipe után, vagy csak késõbb kerülnek be?
és úgy tudom h a francikat kicsit késõbb lehet kézhez kaparintani... mondjuk én jobban örültem volna ha a britek elõbb jönnek a csiguszok helyett... nekem õk a szívem csücske, lehet h az elején csúnyák is meg papirok, a végén meg még mindig csúnyák és öregurasak, de a cod 2 óta favoritok😊
épp most lett meg az 1000. killem, 1061 csatába tellett összeszedni😄:$😊)
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A lõszert meg már kitárgyalták, nem egy nagy poén, ugyanúgy lepattanhat.
Amúgy meg nyilván, a pénzes embernek legyen vmi elõny. De mondom, ez kutyafule ahhoz képest, amit más free to play játékban láthatsz pénzeséknél...
A medve nem játék.
Amelyik tankról az AP lepattant, arról a prémium is ugyanolyan gyakorisággal pattogott le, hiába volt elméletileg 30-40 mm-rel nagyobb penetrationja. 5 meccs után visszaálltam a sima lõszerre.
Persze a többi nemzetnél is elõfordulhatnának ilyen realitások, de a németeknél gyakrabban.
Ne akard, hogy a valósághoz közelítsenek, csak a bugok javítását akard. A hibákon kívül nincs mit javítani rajtuk. Persze ezek listája se rövid és már nagyon itt lenne az ideje azok javításának is.
hidd el nem a lõszeren múlt 😉
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Goldot meg úgy tudom csak pénzért lehet venni, a start után.