World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól számolom maximum 10 slottal lehet indulni, 5 alapból + 1 CBT-s + 1 Valentine kódos + 3 pre-order, ha valaki mindet megvette. Aztán meg annyi slotot veszel amennyire futja az aranyból, végsõ limit nem tudom van-e.

Ha nem vagy CBT-s, nincs elõrendelésed, akkor 5 slottal.

#30727 .... nem emlékszem .... unalmamban meg szeretnék progress tervet készíteni ....

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Az náluk még 12-e lesz, ha éjjel kettõ elõtt 1 perccel indul be, akkor az is még 12-e UTC idõ szerint és végre elmondhatják, hogy egyszer az életben sikerült betartaniuk egy általuk írt dátumot. :-)))))

mert már két hete postolnak, nyilatkoznak (köztük a CEO), hogy ma már éles játék lesz, és nem akartak senkit sem megbántani azzal, hogy kivételesen betartják azt, amit ígértek 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Írtam egy levelet Overlord-nak:
April 12, 2011 8:12 PM
Overlord said...
Q: Shit urchin!

A: Not yet. At least 4 hours to shit.

April 12, 2011 8:15 PM

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Jeffjohnson
Oroszoknál 20 óra volt az átállás...nyugi. Egyébként nem átbaszás azt mondták max 18 órás leállás lesz! Az pedig éjfélkor jár le.

Amúgy nekem az jutott eszembe, hogy miért nem kezdték el ezt az egész munkát hétfõn és akkor lazán befejezhetnék mára?

WoT: Nishizumi77

http://www.nooooooooooooooo.com/

Persze akkor baszott gyorsak voltak amikor a pénzt kellett elrakni.Menjenek a pi.... Folyton átbasszák a népet. Sõt, a fizetõs népet.

a blogján írta,

valaki ragált rá a fórumon, hogy 12.-ei megjelenés? max az USA-ban.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez otthon ül és olvassa a leveleket, ahelyett, hogy segítene patchelni a szervereket? Hogy a medve ölelné meg, miközben elkapja a rézf*szú bagoly!

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

úgy fest :-(

Azt hogy ma már nem lesz szerver. 😞
mijki
Éjfélig nem lesz szeró?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
EZ mit jelent?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

April 12, 2011 7:59 PM
Overlord said...
Q: the servers are up or what?

A: Not yet. At least 4 hours to go.

April 12, 2011 8:03 PM

alapból hány slottal indítunk?

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

A LOL traktor is, de nem mert olyan kemény, hanem mert olyan kicsi 😊
A WoT-ban is simán lealázzák a T-34, M4 Sherman tankokat a Tigrisek. Ugyanúgy mint a valóságban. Ne azt nézd, hogy mivel számoltak az amerikaiak, vagy mennyi közepes harckocsi kell a legyõzéséhez, mert a WoT-ban harcérték alapú besorolás van. Soha nem lesz olyan hogy egy Tigris egyedül lealáz 5-6 Shermant vagy T-34-est. Hacsak nem, akkor ha a Tigrist olyan csatába rakja a WoT balance rendszere és nagyon jól használja ki a pályát a Tigris. Azonos kategóriájú nehéz harckocsik között (ahogy a WoT-ban is vannak sorolva a gépek) pedig nem voltak olyan elsöprõek.

Nem csak a városi terepeken lõtték ki a Királytigriseket. A KT-k elsõ bevetésein az egyik orosz harckocsizó 3-at is kilõtt oldaltalálattal. A WoT-ban szerepel is a neve az egyik medálon. Alexander Oskin volt a parancsnok.
Sandomizers környéki harcoknál szintén ott marad 4 KT a csatatéren, mikor IS-2-esek ellen harcoltak. 30%-os veszteséget szenvedtek.
Ha jól emlékszem akkor 1944 Októberében pedig 44 KT és 41 Tiger harckocsi támadását verték vissza IS-2-esek. Pedig itt tényleg koncentrált támadás volt. De utána kéne olvasnom Számvéber könyvében.
Rémlik valami, hogy Ogledov környékén is jól elverték õket.
A felsorolt esetekben többnyire támadóként léptek fel a KT-k. Igen csak helyzetfüggõ, hogyan szerepelt a KT. A támadó fél hátrányban, van. Mert jól látható, mozgó célpont és kevésbé választhatja meg a pozícióját. Ugyanezen okok miatt szenvedtek nagy veszteséget a szövetséges harckocsik is, illetve az alkalmazott doktrínák miatt. De az nem a harcjármû hibája.
Nekem is a KT a kedvenc harckocsim, még se csinálok tragédiát abból, hogy nem a legütõképesebb harcjármû. Technikailag amúgy se volt olyan forradalmian jó alkotás. Inkább látványos és elsõre megdöbbentõ. Aztán kisebb tanulmányozás után ismét megdöbbentõ. 😊

A Sherman pedig nem avult el azért, mert megjelent a Tigris. Nem egy kategória. Nem érdemes hasonlítgatni a kettõt. A dokumentumfilmekben szoktak mindent összehasonlítani mindennel, aztán kihoznak valami érdekes sorrendet. A Tigrissel szemben a KV-1-es tankok avultak el.

A "valóság" akkor következik be, ha javítják a Tigrisek bugjait. Amint ez megvalósul igen potens gépek lesznek. Csak bírjuk kivárni amíg megvalósul a javítás.
A királytigris SZENT ÉS KILÕHETETLEN!!!!444444444 <#nyes>

Az igaz.
XenHai
Akkor senki se fizetne érte...
Ilyen biztos hogy nem lesz. Tönkretenné a játékot.

Volt róla szó, hogy ötszörös szorzóval indul a game.
Errõl tudtok valamit, ha igen hány napig lesz?
A Királytigrisnek szembõl nem lett volna több esélye a IS-3 frontpáncéljával szemben, mint vissza, sõt technikai értelemben inkább a KT, ami a kettõ közül sebezhetõbbnek tûnik nekem. A kérdés az inkább, melyik tudott volna a másikban nagyobb kárt csinálni anélkül, hogy átlõnék a másik páncélját. A IS-3-ast immúnisra tervezték a 88-assal szemben, ilyen téren elég jó munkát végeztek a tervezõk, viszont ez is folyton lerobbant.

Ez a kép 44 kora õszén készült a nyugati fronton az amerikai szektorban. Vagy 17 fontos, vagy 90 mm-es AP, közelrõl. Valószínûleg valamilyen teszt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kb 1 és 9999999 közé esõ percen belül bármikor. Amúgy fogalmunk sincs

Hali

SOHA!😊
I.C.ram
Van már valami hír, hogy mikor indul be a játék?
Hali
mikor indul már újra
Nem tudom, de az csak 40 ezer nem 50 😛

jah azt ki az aki 50 ezret ad ki egy játékért én még azt 10 ezret is megszenvedtem pedig nem keresek rosszul .
Tono34
Amilyen a fejlesztés, ki tudja ... 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Viszont trükközni lehet ha valaki vesz mondjuk 2 heavyt, és egymás után aktiválja akkor kap 50k goldot 1 tankot és egy slotot, de ha beaktiválja az egyiket és eladja a tankot akkor azért sok pénzt kap és a másik aktiválás után visszakapja a tankot is.

öööö nem? 😄

HappyHunter
Ez fantasztikus, szülinapomra egy hardwipe-ot kaptam a fejlesztõktõl. Még hozzádobhatnának pár tízezer aranyat és legboldogabb szülinap ever 😄

Be happy. :) Running!

na, zárolták a relase topicot, remélem nem azért mert elhúzodik éjfélig :-(

Ha fizettél a játékért akkor küldtek azt is.

Én is kaptam e-mail-t, de hol van a kód???
Fabio Capello
esélyes, 20k HUF értékû kódokat többször felhasználni 😛 😄

szerinted ?

Tono34
vajon 1 kódot többször is lehet használni? 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

emailben küldték :-)

kapsz ha csengetsz pénzt a játékér

Fabio Capello
e-mailben megkaptad.

és ezt a promo kód-t honnan kell elõvarázsolni ? xD
mijki
mind1 😄

Az még mindig 9 srác 😄😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mijki
bocsi, elöször csak 3x3 kilómétert akartam írni<#szomoru1>, 3 négyzetkilóméteres map 😄

3x3 négyzetkilóméter ? biztos stimmel ez így ?