World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
amit írtam h 5 v több harckocsi az egy írott szabály volt és ígyis 5v több harckocsi elvesztésével számoltak, ez az amerikai oldalon volt megszokott.
A parasztvakítást meg kikérem magamnak, én az alap adatokat adtam meg mert ugye mi értelme lenne a változóval számolni egy példálozásnál hogy a legénység izgul meg esik az esõ ésakkor éasakkor... így soha nem kapnál egyértelmû adatot, ez pedig egy fix volt 😊
Igen, roppantmód örülnék ha javítanák, de hát õk se hülyék h a saját néppel kib.. szóval érted.. sose lesz egy jó gép a Wot ban ezt el kell fogadni, ennek ellenére én nagyon is szeretem.
Csak azok az átlapolt futógörgõk ne lettek volna 😊
WoT: Nishizumi77
Az SPG-ket rakom legalulra, azokkal tényleg csak néha-néha tolom majd egy keveset, szóval nem én leszek az akit elõször láttok majd a GW-E szériával 😄 A GW Tigris is már olyan volt hogy csak a dupla xp miatt játszottam, amúgy már az elsõ körben halálra untam magam két betöltés között.
Esetleg egy Leopard jól jönne még az elején, hamar megvan és én szeretek felderíteni.
Az biztos hogy ha lesz aranyam, akkor slotra költeni fogok, mert több olyan tank van amit meg szeretnék tartani, a cél egy tankmúzeum 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
De élvezhetõ a Panzerjager is, meg úgy hallottam hogy a Pz. 35(t) is jó gép.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Az arty-használókat kérdezem, a 3 nemzet közül melyiket érdemes elkezdeni? Gondolok itt töltési sebesség, pontosság, láthatósági szög, stb.
Asszem elkezdek gonoszkodni, ha megtetszenek, de még nem biztos..
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Holnap meg pont nincs suli, kár hogy ettõl függetlenül nem tudok majd játszani 1 percet sem 😞 De azt ajánlom húzzatok bele, mert májusban mindenkit lehagyok 😄
Vindzsi meg csak szivat ugy hogy nyugi!
HAJRÁ Manchester United!!!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Percek kérdése és...... 😊
A kép 1944 -ben Franciaországban készült. Claus Neeb hk.-ja a 301-es számú (503. nh.pc.o.).
Errõl e géprõl van egy híresebb kép is amin Walter Jung mutatja a próbálkozásokat a teknõ alján egy majorság udvarán a Szajna menti harcokban.
De a te képed mutatja az utolsó helyét (Sailly közelében), mert elhagyta a legénysége. Miért? Majd megnézem...

Maintenance works are in process.
The page will be available soon.
Most akkor mennyit kell még várnom, vagy mégis mikor tölthetem le ?
Annyit tettek, hogy az aranyat amit néhányan vettek, még ma elkölthetik Löwe-re, vagy KV-5-re 😊
Mégis valami 😊)))
Mi lesz ha Renegade által beillesztett 0.6.4.-es patch kerül iktatásra?
1 hétig fogunk állni?? <#wow3>#wow3>
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"