World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.12. 13:41:33
Erre mondod te azt, hogy szerinted ezen felül az adrenalinroham még mesterségesen pattogósabbá is teszi az adott tankot, dacára annak, hogy erre a skill leírásában semmi nem utal, és abszolút semmi bizonyíték nincs rá (ezért hívom egyébként konteónak).
Majd ezek után engem hívsz ki, hogy bizonyítsam be, és indokoljam meg, hogy MIÉRT NEM ÚGY VAN, ahogy az általad prezentált, mindenféle bizonyítást illetve szilárd érvet nélkülöző elmélet szerint van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.12. 13:29:49
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.12. 13:24:46
Bérbe vehet? reklámfelület...
Én nem a lézerpajzs effektust magyarázom másképp, hanem eleve az effektus létezését kérdőjelezem meg. Mégpedig azzal, hogy a negatív élmények sokkal jobban megmaradnak az ember fejében, mint a pozitívak és semlegesek. Azaz ha valaki valamikor egymás után kétszer pattan egy egylövéses tankról, azonnal elkezdi gyártani az illuminati szabadkőműves összeesküvés-elméleteket. Persze ha valamikor a saját alfájánál több HP-ról lő ki egy tankot, arra öt perc múlva már nem emlékszik, mert hát az egyértelmű, ennyire jó vagyok.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.12. 13:20:07
kis acc
"Gyorsítja a löveg újratöltését, ha a járműnek kevesebb, mint 10% életpontja van"
Egyébként, nagyon is sok értelme van, ha az ellenfél is low HP-s. Élet -halál kérdése.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.12. 12:50:50
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Gyorsítja a löveg újratöltését, ha a járműnek kevesebb, mint 10% életpontja van"
Hol van itt szó pattintásról?
Dehát kár ezen vitatkozni a számok magukért beszélnek.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.09.12. 12:40:18
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Be kellene küldeni ezt a MythBusters műsorba! 😄
Más, így kell csatát nyerni <#crazya>#crazya>
Megint és újra meg újra a kiba utolsó esély RNG szétb.szó algoritmus. T34-el lövöm az excolsior seggét. 4 lövés simán csont nélkül beviszi, az utolsó, ami kiszedné, pattan. Hát persze, melyik másik pattanna le róla. Szerintem század másodpercek voltak hátra a lefújásból, a megismételt lövésem betalált és nyertünk. Értem, hogy van amikor meg engem véd meg az utolsó esély, de nyilván én sokkal többször állok a rossz oldalon.
A rohadt noob protection algoritmusaikat kiirthatnák a játékból. Ezek miatt nagyon meg kell gondolni, hogy rámegyek-e valakire egy az egyben, mert ha bekapcsol a kiba noob protection meg utolsó esély, akkor nem fogom tudni sebezni, lepattan, miközben én meg kapok egy nyaklevest, kritikus modul sérülés vagy fontos legény (nem rádiós) pusztul stb. Szerintem ez nagyon beteg ebben a játékban, nekem az a tapasztalatom, hogy a teljesen egyértelműnek tűnő 1:1 helyzetekben rendszeresen megszívat a program, hogy én pattanok, ő meg nagyon durva sebzőket lő közben, akár kapásból is. Kedvenceim az artyk, amikor én mellé lövök célzás mellett, ez meg a spot után rámfordul és kapásból telibe b.sz. Ez nem ritka helyzet, már számítok rá, amennyire lehet...
Addig a néha pár ezer ft-ot fizetőknek (ide tartoznék) és az ingyen játszóknak biztosítva van ez a játék.
angelus1991ster.blogspot.hu
Lehet vásárolgatni free xp-t is azzal soha nem játszol stock tankkal.
Vagy játszhatsz free-ben mint én mindenfajta hulladékkal és akkor csak a skilled van semmi más.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Troll KV-2 és O-I ügyében elfogult vagyok én is, de mentségünkre, nem a pálya egyik sarkából írtjuk az ellent, hanem tétje van a troll tankkal való játéknak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.11. 23:09:48
De amúgy a Kv2-röl beszéltem<#hehe>#hehe>
És hol van Abbeyn a titkos hely?Tényleg titkos lehet,ha még nem hallottam róla<#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Fostos artykat soha nem dobná top tierbe és maximum 3 ilyen lidérc lenne egy csatában és sohasem egylövésezhetne.
HE sebzéseket meg így oldatnám meg.
t5-ös szinten 100-125-öt
t6-os szinten 150-200-at
t7-es szinten 220-250-et
t8-as szinten 240-300-at
t9-es szinten 280-330-at
t10-es szinten meg max 400-at sebezne átlagban
-töltésidő lenne 8-12-15 másodperc között
-a szűkölés 2-2,5 mp
-pontosság meg lenne 0,38-0,45 m
-lövedék sebessége maradna
Meg valami pár mp-ig tartó lassító vagy bénító effekt is lenne mellé, ahogy a wg-s homokozóban volt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
3. Abbey titkos helyén T49-el. Ahol a trollok mindig megbújnak. Remélem a wg-sek nem törlik el azt a helyet.
Az 5. heti misszió (valójában időáldozat a wargamicus szektának) az lesz, amit a paleoszíriuszi-Ori kőtáblákon is a reptiliánok angyali szeretet lézerével égettek, mégpedig lőn az orákulomok segedelmével:
De artyval az nem művészet<#beka3>#beka3>,Kv2,vagy Oi-vel már igen<#hehe>#hehe>
Egyébként én sem vagyok jo velük,Nálam ez olyan pótcselekvés szerű dolog,ha felcsesz a játék akkor megyek párat velük,amíg lenyugszok,aztán folytatom rendes tankokkal<#ravasz1>#ravasz1>
Én így vezetem le<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Mások meg a fórumokat sírják tele napi szinten,ők meg úgy.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Megint 28% wr.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo