418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Bárcsak 80%-tól lenne a 2. gunmark. :D
    M40/M43-ban az a 85% halál. :D
  • Plata
    Találkoztam egy azt hiszem magyar játékossal,valami tigris532 vagy mi a rosseb volt a neve,ez a vadmarha he lőszerrel lövöldözött,süketperzsámat inkább csak zaklatta mint sebezte,18 lövésből 562 sebzést lőtt össze.Nem tudom milyen ágyú volt a td-jében de hogy lószart nem sebzett he-vel az fix..
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.26. 10:43:59
  • Lokker
    Tartani kell az SG színvonalát..
  • asolyom
    Én a buff előtt nem játszottam vele, mert mostanra fejlesztettem ki, de tegnap mentem vele huszonvalahány meccset, és számomra meglehetősen élvezhető tanknak tűnik. Eddig 1270 vele az átlag sebzésem.
  • Sherman0070
    Kipróbáltam az Obj 252U-t barátom profilján. Nem tudom mi ebben a hihetetlenül beüthetetlen... alsó lemezét 220 átlag pennel már be lehet vinni, tornyán a kupolámat is sokszor beütötték. Sideolni tényleg nagyon jó de ha valaki nem hülye, akkor probléma nélkül le lehet küzdeni.
  • Angelus1991ster
    WoT Topik fejlécét sajnos évek óta nem szerkesztik át, többszöri kérésre sem. Banner-t sem látni évek óta. YD
    Pl. a "Válassz a következő témalehetőségek közül:" teljesen hasznavehetetlen, legalábbis Internet Explorer-en.
    Vírus riasztást meg már megszoktuk.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.25. 22:53:08
  • joe662
    Ne használj vírusirtót,akkor nem lesz ilyen gondod
  • wollnerd #387938
    Srácok!
    Az eme topicnak a bannerjében az ESET 9-em trójait észlel! (Vagy false positiv) Tudtok róla?!

Sztem jó lenne ha lecserélnétek egy másikra a banert, mert mindig felugrik, a topicba belépéskor!
  • Angelus1991ster
    Lehet, nem tudom. De a 8-as Centurióra ráfért a buff.
    Strv 81-est kik veszik majd? svédek? gyűjtők? Centurió mániások?

Ha svéd lennék alapból akkor az összes svéd harcjárművet beszerezném (19 ingyenes + 4 prémium) az biztos. :)

#387936 Újra tanulja? Hmm:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.25. 22:39:46
  • Sherman0070
    Amúgy én valami olyanról hallottam, hogy a játékban lévő matchmaking verzióváltásonként mindig újratanulja hogyan kell létrehozni a balance-olt csapatokat, ezért van, hogy az elején egy káosz az egész.
  • joe662
    De lehet ezt pl 6 csatára sikerült
    Van is 40% winrétem,ma

• Sherman0070
    Ma egyszerűen nem lehet játszani. Szar az mm. 8-assal csak tier10, full TD enemy vagy full heavy enemy, mindenki meghal mindenhol saját csapatban....
  • asolyom
    Kezdem azt hinni, hogy azért buffolták a Centuriont, hogy az Strv 81 jobban eladható legyen.
  • HTS s3rg1nh00
    a foglalás elég érdekes módon működik,00:00-tól van kb.5 másodperc amíg egál lehet (tehát ha a csapatod 5 s-el hamarabb foglal be de az enemynek is beadja,még döntetlen lesz)
    viszont 00:00 után már nem lehet resetelni,tehát ez csak capnél van így.
  • Lokker
    Én akkor szívtam vele mikor 9-es lett. Hígfos volt az a tank t9-ben.
  • Lucifer001
    Modokkal kapcsolatban kellene segítség . 3 at használok . Köd eltávolító , zoom out , és tüzér TD célzás . Tudom a google a barátom , de nem találok megfelelően működőt ezek közül .
  • Megamax
    Csak a 122 és lövegek és a heat et lövő ágyúk elé ne menj, minden mást pattintani fog
  • R3nton
    jéééééé, nagyon állat a 9-es STRV, bazz, igaz, hogy még stock. De erről pattognak mint az állat :D
  • yossarianHUN
    Lehet, hogy elkapta a töltőd is, töltő+ammorack kombóval asszem négyszeresre nő a töltésidő.
  • SzocsA
    Kösz, Régen másképpen volt ez nem? Befoglalás után is hiába lősz bele nem veszi le a befoglalást.
    Amúgy mindegy, mert mondom ammo rackkem volt, 4 en voltak, nagy nehezen megöltem 3at, az isura 290 hps volt rálőttem gold ammoval és lepattant az elejéről, hasáról..... de ez azután volt miután befoglalt 2-el

Amúgy mennyi az is6 ammo rackje töltéssel 9,66 al töltök, de baromira visszadobta az időt a game. Az a baj hogy nincs visszajátszásom...
    25 s volt volt egy egy lövéses Super pörsing. mondom rámegyek az isura kilövöm mert foglal és nem lesz időm betölteni.
    Meglátja ezt az SP, elindul a ház mellöl és oldalba lövöm, meghal, kb 20 volt vissza és nem tudtam betölteni az is6-all..... Nem értem...

Sebeztem 3000ret volt kb ennyit is pattinthattam és egy 1000ret sebző hevel lövöldöző Isu nyert.
    Aztán mikor megnyerjük a csatát sebeztem vagy 600 at és úgy sikerül leszorzózni. Ez felbassza az agyamat....
  • yossarianHUN
  • SzocsA
    Mennyi az is 6 ammo rackje?
    És mi van akkor ha az enemy foglal és egy lövés lenne? És befoglal és én 2-s múlva töltök be és rálövök és megölöm? Elveszik a foglalást mert meghalt az utolsó tank? vagy befoglalt?

Amúgy mindegy mert nem töltöttem be mert kb 2 másodperc kellett volna neki de golddal rálőttem az isu152 es hasára is6 al és lepattant. lehoszhattam volna simán a kört........
  • R3nton
    Az régen is ilyen volt. Ha jól tudom le lehetett róla venni a láncot és közúton nagyon gyorsan tudott menni.
  • R3nton
    Lomha? Hát az minden volt csak nem lomha. Én stockon húztam ki vele a BC-t és simán mentem ilyen 6killes köröket. Igaz akkor még 8as volt, és a tier 5ös pz4-eket és shermanokat lövöldöztem ki vele tucat számra :D
  • Angelus1991ster
    Egyre jobb ez a patch. Most a hangmódokat baszták szét.
    Nem ám kiadnának egy Ödönke által használható Mod toolkit-et. Neeem, minek mi a faszomnak. Mostani faszomtudjánál még a tavalyi minimum 3-4 programmal összehozható hangmód mizéria is könnyebb volt.
  • Userx2
    Ezért nem vagyok hajlandó randomban farmolni.
  • Angelus1991ster
    Strv 81 és az ingyenes Centurion 1 összehasonlítása:

• Plata
    Majdnem megvettem T95-öt.
    Pár csata T28-al és lemondtam róla.
    Lehet hogy mozgékonyabb lett.
    De csapat kb szarik segíteni ha bajba kerülök.
  • yossarianHUN

Sandbox pls.
  • Plata
    Nekem sniper nézetben volt most bajom T28 és Conway-el is.
    Becéloztam jpanther2-t de mikor fullra beszűkült volna a célkereszt felugrott a sarokba.Egyszer sem tudtam rálőni full beszűkülve.Mert elugrott a célkereszt.
    Ugyanez volt conway-el.Végül kénytelen voltam úgy lövöldözni hogy nem szűkült be a célkereszt.De így meg szart sem találok el.
  • yossarianHUN

Na mi lett az eredmény?

• Lokker
    Vagy fennakad és csak sniper nézetben hajlandó megmozdulni vagy várom hogy beszűküljön mert a méret nem stimmel ja. Következő patch majd orvosolja pár hónap múlva..
  • yossarianHUN
    Néha alt-tabolásnál előfordul.

Ha meg már célkereszt bugok: nekem a patch óta külső nézetben bugosak a célkeresztek, teljesen beszűkülve is nagyobbak, mint kellene.
  • Plata
    Nem találkoztam vele.
    De sniper módban a célkereszt nem oda mutat ahova a tankom néz hanem rendre jobb felső sarokba ugrik.Rohadt idegesítő.Főleg td-vel jön elő.
  • Angelus1991ster
    Az a support-os volt. Rendre bukta volt.

Másik:
    Másnak is megvan az a bug, hogy néha teljes képernyőből ablakba vált át? Igaz, hogy az Alt+Enter félig orvosolja, de van más tartósabb megoldás erre? Mert ezt tesztszerver alatt is csinálta.
  • Kryon
    Egy kis buff sohasem árt, de nem sok esély van rá.
  • Plata
    Ezt már egyszer csináltad nem?
  • Angelus1991ster
    Sziasztok! Egy szavazást indítottam a WoT.Eu fórumon a két magyar harckocsi buff-olásának ügyében, hátha ezt már olvassa a nagy tesa. Aki rendelkezik mindkettő vagy kettő közül valamelyik típussal és szeretné ha javítanának rajta, akkor kérem, hogy szavazzon ezen a linken:
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/615356-toldi-iii-and-turan-iii-pt-need-a-little-upgrading/page__p__13857420#entry13857420
    Támogatást előre is köszönöm! :)
    Meg egy kis "fan fiction", hogy hogy is nézhetne ki a Tas a WoT-ban:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.25. 15:05:06
  • yossarianHUN
    „With the 9.17.1 patch, a considerable amount of vehicles were buffed: Americans, Germans etc.

According to the Russian youtubers and target audience, various tanks’ stats have started to stand out and this increase is not very good.

Currently, statistics and information will be collected actively. After that, measures will be taken to correct some of these tanks. One of these examples is the Maus, which shows incredibly good stats!”

Na ne éljétek bele magatokat a buffolt tankokba, mindjárt jön is a nerf nekik
  • Angelus1991ster
    Ezt furcsálom én is: Strv 81 simán lehetne heavy kategóriájú is. Nem hinném, hogy egy t8-as prémiumnak való heavy-t találnának. A Svéd ág már csak a 2. (tornyos) TD ággal és LT ággal lenne bővíthető.