World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amugy ki tudnám fejleszteni a "halálcsillagot" de valahogy nem akarok 12 lovéssel bohockodni a játékban 24 sec enként loni amit vagy eltalállok vagy nem , vagy áttmegy vagy nem. Jo ez a teknoc ahogy van foleg ezzel a gyorstuzelo loveggel. Multkor egy E100 at csipkedtem halálra HE lovedékkel átlsg 100 as sebzéssel nulláztam le mert nem ment el a sarokról annyira akrt sidescrapelni. Látni a videóban a loszer elosztásom egyáltalánn nem használlok "gold" loszert benne.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.13. 09:23:54
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nashorn kb 400m 2x mellé az álló kv2-nek. Rám fordul , lő, és garázs.Én beszűkülve 2x mellé, ő kapásból trollgunnal telibe.
Ez 1 ilyen játék. Ezzel kell együtt élni. A random (?) nem 25%.
1. Beülsz a tankba, a gép ad 1 pályát, vagy fekszik a tanknak, vagy nem.
2. Ad melléd 14 társat. Jókat, közepeseket, rosszakat. (közepes a legjobb)
3. Ad 15 ellenséget. piroskától unikumig.
4. Rossz irányba mész ,mert nem találkozol senkivel, mindenki a másik fő irányból támad.(ha elég gyors a tankod, átrohansz)
5. Minden ellenség rád ront, és kifókuszálnak 1 sorozattal. (akik veled jöttek elszaladnak segítség helyett)
6. lősz ,de a lövések mellé mennek, mert a random így dönt.
7. sorra viszed be a találatokat, de nem sokat sebzel, mert a random lefelé dobálja az átütést és a sebzést (vagy fölfelé és rengeteg sebzéssel happy vagy)
8. mindenki átüt,mert a weakpontokat lövik, és meghalsz (mindenki lepattan rólad,mert ott találnak el,ahol a legvédettebb vagy, by happy)
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Na igen meg kell a tapasztalatlan ellenfél is.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.13. 09:04:56
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Én a koliból úgysem tudok wotozni szal a grind most nagyon nem vonatkozik rám. 😄
3x egymás után belelő a mozdulatlan T32 seggébe, a 4. lövés, ami kiszedné lepattan. Meg a mesében. A 3. lövés már nagyon lement, de még betalált természetesen, mert nem végzetes lövés. Egy picit feljebb vitte a célkeresztet, gyakorlatilag pontosan a seggére célzott (szóval ezzel az ágyúval a lövésnek be kellett volna mennie) és persze hogy lepattan, hiszen utolsó lövés. Egyébként előtte is mozgatta kicsit a célkeresztet mindig, mert kézzel céloz, úgyhogy ez sem jó érv, hogy de mert mozgatta kicsit. Az első két lövés még szépen bemegy, alig szór, a harmadik már eléggé lecsúszik, de még sebez, a negyedik lövés viszont totálisan elmegy jobbra fel, hogy lepattanjon.
Persze, persze a szent RNG intézte el és nyilván most csak a véletlen, mint annyi sok más hasonló esetben, sokkal jobban szór az utolsónak gondolt lövéseknél, mint előtte. Majd a felsőbbrendű intelligenciák megmagyarázzák a jelenséget, hogy a szent RNG márpedig ilyen, csak nehogy úgy járjanak, hogy a WG beadja szabadalomba ezt a "találmányát" is, hogy nehezebb legyen kiszedni egy tankot, jobban szór az utolsó lövés, mert akkor viszont elkussolnak a felsőbbrendű intelligenciák (ahogy a visszacsatolásos MM esetében is történt).
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Felupgradelheted egy szinttel jobbra magad, ha valamelyiknél elakadt az ember... LOL.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.09.13. 06:37:04
101 hp-s AMX-et nem tud kinyírni egy full hp-s RHM.
A másik ennél is szánalmasabb: RHM 3 lövési lehetőségből nem tudott kilőni egy 62 hp-s T62A-t.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Múltkor egy AT8 állt az oldalára karelia kemper helyen és már untam a sírását odamentem segíteni, de valahogy sikerült lelöknöm és a feje tetejére borult, ahogy kell. Utána meg velem ugatott és riportolt. Hagynom kellett volna a francba és azóta nem segítek senkinek, mert ha rosszul sül el, akkor még engem riportolnak.
Más. Kicsit unalmas a 100 éves küldetés grindje ezért előszedtem megint az excel lapot, ahol véletlen számokat dobatok 1-2-3 és arra megyek, amit kidob. Így más sokkal érdekesebb, mégha vannak kínos helyzetek is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.12. 22:13:41
Highwayon 2 fogtuk meg a medoldalt,mert a mijeink pikpukk elhullottak,a városbam meg csak szemeztek egymással a ht-k
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ez a tuti ez meg az ez azért rengeteg faktortól függ ám...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Egyébként olyan leosztás volt, hogy nálunk a 3 HT T6 volt, odaát meg 3-3 T5-6.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.12. 19:25:55
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Ezt nemrég találtam csak pár tank nagy tierbe.
http://warspot.ru/6864-poslednie-sovetskie-tyazhyolye-istrebiteli-tankov
Az biztos, hogy nem fogsz újra végig szenvedni tier10-ig még egyszer, csak ha tényleg nagyon tetszik valamelyik ág.
Én már rengeteg kihúztam, de csak pár olyan tank van, mondjuk 4-5, amit mindig szívesen előveszek és ebből kapásból 2 prém tank az e25,rudy. Sajnos az e25 már nem lesz többet kapható, a rudy meg csak időnként, de elméletben a rudy-t tudja helyettesíteni egy t34-85 nagyjából. Egy-két tier10 ág (újra)kihúzása még beleférhet és ennyi...
yossarian: kiváló a logikád, főleg ha elfogytak az érvek - lel A motivációdat viszont továbbra sem értem, na mindegy is. Én leírtam, nekem b.ssza a csőröm és nem tudom elfogadni a strucc politikát, hogy amit látok és tapasztalok az nincs, mert hülye vagyok és csak a WG féle szent RNG létezik... Ádott legyen a WG féle szent RNG. De tényleg ez olyan mint a hit, mert hiszel benne, de fogalmad de nincs, hogyan működik valójában. Persze nekem se sok, de észreveszem az anomáliákat legalább...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.12. 18:08:16

Offolhatnánk a témát, legalább mára (tudom, hogy valami próféta holnap újra úgyis előveszi). Pusztulnak az agysejtjeim a sok bullshittől, amit összehordasz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.12. 17:59:36
Nem is értem ezt a görcsös erőlködést, ahogy emberek próbálják a WG-t mentegetni ezekben a témákban. Ezért ti kaptok ingyen aranyat vagy mi az oka neki, hogy mint a strucc semmiről nem vesztek tudomást?
A WG-t sem értem olyan értelemben, hogy ha transzparensebb, átláthatóbb lenne ez a folyamat, akkor tudnál vele jobban számolni. Van elég mérgelődés a játékban a lecsökkent színvonal miatt és hozzá ez a fejvakarás, hogy rámehetek az ellenfélre, de nekem 4x kell meglőjem. Igaz a seggét mutatja, de 1-2 lövés garantáltan lepattan, hm, de akkor meg 6x kéne rálőjek, az meg sok. Most csak tapasztalatból lehet dönteni az ilyen helyzetekben és általában be is jön, ha mégis úgy döntök, hogy megyek, de ha lehetne tudni többet az algoritmusokról, akkor tudatosabban is lehetne játszani.
Persze, lehet, hogy a WG már maga sem érti, hogy milyen mellékhatásai vannak az évek alatt az RNG köré épített algoritmus tengernek, azért sem képesek megoldani azt, hogy pl a térképek ne ismétlődjenek. Váltsál szervert, ha nem tetszik, meg amúgy is lecsökkentették a népszerűtlen pályák gyakoriságát (nagy LEL neki).
Rendben, terjeszd továbbra is az igaz hitet, hajtogasd az alufóliakalapokat, nyomtass szórólapokat, kopogtass be emberekhez. Nem tudok erre mit mondani.
És szerintem ez még mindig elég lightos rendszer a régi szép időkhöz képest. Pár éve, mikor még nem volt divat a fórum ilyen WoTfacebook-szerű hisztifelületként való használata (és mellesleg teljesen más színvonalat képviselt még a topik, mint most), akkor az ilyen panaszmukikat úgy szétcincálták egy pillanat alatt, mint a pinty.
Ez konkrétan nem igaz így. Pontosan az ellenkezője az igaz. A jó emlékek maradnak inkább meg és a rosszak halványulnak el. A régen minden jó volt dolog ismerős? Jó, persze a WoT-al kapcsolatban ennek nem csak emlékezési alapjai vannak <#crazya>#crazya>
A núbiai védelem meg azért jó elnevezés erre, mert leginkább őket védi. Persze, nekem is van olyan, hogy lepattannak rólam kis hp mellett, de mondjuk azért mert szögbe rakom a tankot vagy csak tornyot mutatok.
Konkrétan én nem emlékszem olyan helyzetre, hogy hagytam az ellenfélnek a seggemet lőni, miközben csak a tornyomat fordítottam hátra. Azért sem elképzelhető ez, mert tudom, hogy testtel együtt gyorsabban lehet forgatni a tornyot is.
Ennyi.
Egyébként, hogy fokozzam a dolgot, gondoljunk egy pillanatra a pályák "beragadására". Ez a téma már nagyon sokszor feljött és érdemes megnézni a WG hozzáállását. Először pár orosz blogger vagy az ő olvasóik jelezték, hogy ezzel gond van, mert gyakran ismétlődnek bizonyos pályák. A WG elhajtotta a csába őket még FTR is foglalkozott a témával, mert neki is beküldték, de a WG azt mondta, hogy ezt is a szent RNG irányítja és kuss. Utána, amikor már komoly strímerek <#crazya>#crazya> is felhozták ezt, jött a WG a nagy dumával, hogy a szerver kiegyensúlyozás miatt pár pályát pörget naponta. Ez a legnagyobb parasztvakító duma, de még FTR is megette, mert ezt hogyan képzeljük el? Szerjózsa minden reggel letilt bizonyos pályákat meg engedélyez másokat??? Ez egy akkora parasztvakító duma, hogy nagyon. Utána mondták az oroszok, hogy ez sem stimmel, mert mindig kapunk más pályákat, csak ritkán, inkább úgy néz ki, hogy egyedi súlyokat/gyakoriságot rendelnek a pályákhoz. A WG itt még mindig a szent RNG változathoz ragaszkodott.
Aztán már nagyon nagy volt emiatt a shit storm, és akkor a Storm mondta, hogy az a "megoldás", hogy szervert váltasz. Ez le van így irva, dokumentálva. Ezzel kvázi elismerte, hogy nem a szent RNG irányít, hanem ki tudja milyen algoritmusok (erre még visszatérek). Utána az egyik patch előtt BEKERÜLT! a hivatalos fejlesztési feladatok közé a pályák ismétlődésének a megszüntetése (mi van a szent RNG-vel szerjózsa?), de aztán némi kínlódás után azt mondta a Storm, hogy TÚL BONYOLULT <#confused>#confused>, nem lesz meg mostanában. Mi a leborult szivarvég tud azon bonyolult lenni, hogy kiválaszt egy pályát a meglevőkből és lehetőség szerint ne ragadjon be?
Én még nincs vége! Utána csináltak egy szavazást, hogy melyik pályákat szeretik a játékosok. Utána mindenki azt várta, hogy akkor majd ezeket áttervezik, de a Storm azt mondta, hogy erre nincs erőforrás és ezért lecsökkentik a pályák súlyát/gyakoriságát! Na ha olvastad, ezt kicsapott pár biztosítékot, mert évekig tagadták, hogy manipulálják a pályák gyakoriságát és a szent RNG választja ki a pályát, csak jöttek ezzel a gyenge kamu dumával, hogy a szerjózsa minden reggel kiválaszt 4-5 pályát és azt pörgeti a szerver (aztán látható is, hogy ez egy mocskos nagy parasztvakító duma volt csak, köze nincs a valósághoz).
Ez egy szép történet, amikor már túl nagy a shit storm és túlságosan kilóg a lóláb és túl ismert emberek is mondták, hogy ez így nem frankó, akkor csak kiderült, hogy nem a szent RNG irányította itt a dolgokat. Aztán az is szép része a történetnek, hogy szerintük túl bonyolult lenne átírni, mert miért? Talán csak nem már maguk sincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mit művel a rengeteg algoritmus, amit az RNG köré írtak?
Ééés végre<#beka3>#beka3>,Sandriver encourter,3perc és 15-0 ra kikaptunk<#wilting>#wilting><#confused>#confused>
Újabb 2évre kikapcsoltam őket<#banplz>#banplz>