418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nazzario #388025 Ezek betegek hagyjad rájuk a maratont mindenütt elismerik ez a madárka még azt sem haha aztán ha helyre teszed őket jönnek a libsi arrogáns fennhéjázó fars dumájukkal és mikor vesztésre állnak akkor meg jön a terelés más témába kezdenek bele de az is csak önmagukról szól..lásd plata playa mikor jön ki ez meg azt várom hozzászólása :D terelt rögtön ahogy irtam neki vagyis felszólitottam hogy na hivd ki mrszakácsot ne itt fikázd -
nazzario #388024 Nem tiszteled a sportolókat ti senkit sem tiszteltek amaz jön a Hopka témával irom gratula neki erre a válasz tőle az egy buta paraszt ti vagytok itt a magyar wot játékostársadalom szégyenei ezen a forumon semmit nem tanultam a játékról nem úgy mint a videós srácokat nézve ti itt csakis magatokat fényezitek mégsem tart titeket senki számon csakis ti saját magatokat nyaljatok fényesre mig másokat lehúznátok közben pedig nem ti kaptok az imádott játékotok készitőitől elismerést figyelmet és ingyen prém tankokat no comment -
biztos nagy munka volna a fury-ról lepakolni a cuccokat és kiadni a hd modellt :)
én a wz120 HD-ra várok ősidők óta még :D -
Angelus1991ster #388022 Köszönöm Mr. Ávéhá a megfigyelést.
"Latszik, hogy nem sportoltal semmit eletedben. " - A kezdeti stációban lévő "Proli böfögések" című könyvem újabb mondattal bővült. Köszönöm. Méltó helye lesz a "Minek ment oda?!" mondat felett. -
WR104 #388021 Latszik, hogy nem sportoltal semmit eletedben. (Az altalanos iskolas tornaorak nem szamitanak)
Egy maraton teljesitese nem (csak) a 42 km lefutasa hanem az odaig vezeto ut legalabb annyira fontos. A sok maganyos, unalmas ezdesek alatt sokkal jobban megismered sajat magad es kicsit meg is formal emberileg. -
Angelus1991ster #388020 Elismerem őket, csak addig ne jussunk el, hogy valaha tisztelnem kelljen bármelyik e-sportolót. Saját magáért játszik, röhejesebben írva önmagáért e-sportol. Ahogy egy sportolót sem tisztelek azért mert saját magának futja le például a maratont, úgy e-sportolót sem, ahogy a Star Craft 2-n kattintgat.
Etetés vége. -
R3nton #388019 Helganéni te vagy az? Mikor jön a repülő wrestlinges? :D -
Plata #388018 Hát őszintén hirtelen asse tom ki az a Hopka,bár rémlik hogy valami videós talán.
De őszintén szólva magasról tojok a videósokra,jobban izgat most hogy mikor jön ki az a cuki kis prém sörmi.
És ha ki jön vajon mennyi lesz kb.
Jah és hogy vajon mi a rák lesz az idei évfordulón a meglepi.
Van erről valakinek valami halvány ötlete infója? -
a 80%-a most is olyan...
-
Lokker #388016 Azért mert Hopka egy buta paraszt. :D -
nazzario #388015 Gratulálok neki..de miért van ez számontartva? na?...mert MRSCHEFF nem kispályás és látod te is rögtön elő húzod a kalapból mert nem kis teljesitmény de ettől még jobb nálunk a srác ez is tény -
WR104 #388014 Ez a hasonlat "santit" kicsit. Inkabb ugy fogalmaznek, hogy a premium loszer hasznalata olyan mintha egy Renault Clio kupaban(ahol mindenki ugyan olyan kocsival megy) beepitenel egy turbot a kocsidba. A tok hulyeknek nem sokat segitene viszont egy jo pilota kezei alatt mar csodakra kepes. -
nazzario #388013 Nem nagyon nagy köd van az agyadban én az vagyok aki elismeri ha valaki jobb nála és ha nemzetközi viszonylatban el van ismerve és kifejezetten büszke vagyok rá mivel honfitársam -
Köszönöm, végre egy tiszta gondolat menetű sodródott az sg fórumra. -
Plata #388011 Egyszerűen imádom a stílusod.
-
Lokker #388010 Hopkától már kikapott MrCiff
-
Az hát, az ilyen retardált statbuzik nélkül megnézném hol lenne a játékszínvonal. Mint ha 2003-as mesterséges intelligencia lenne a játékban kb. olyan lenne az egész community is. -
nazzario #388008 arrogáns kis buzi vagy majd te mondod meg hogy merre mennyi, te bohóc rosszul vagy hogy jobb nálad kicsinyes vagy beképzelt és ezt egy játék képes kihozni belőled,emellett ha jobb nálad valaki mérföldekkel és ne gyere a gold szarsággal a játékkal jár a szabályaival ezt elfogadtad amikor regeltél a gameba... láttam nem csak nekem irkálsz ilyen stilusban másoknak is ez tény a fórumon megtalálhatóak...arrogáns majom vagy de azt sosem ismernéd el hogy jobb nálad gold ide vagy oda hivd ki egy csatára hahaha ne itt böfögj de az tuti szét picsázná a fejedet hogy le esne a nyakadról hahahaa -
Plata #388007 Dettó.
Itt hallottam róla először.
Videóját is próbáltam régebben nézni,de inkább nem. -
asolyom #388006 Nem én kezdtem a gold témát, de ilyen erővel azt is mondhatjuk, hogy az a focista, aki nem fél lábon ugrálva játszik, hanem mindkét lábát használja, az retardált stat buzi. -
Angelus1991ster #388005 Te nem laciqwer vagy a wotinfóról?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.27. 19:04:34 -
Lokker #388004 Sose hallottam róla egészen addig míg a skorpios streamejét nem linkelték, pedig béta óta nyomom a játékot.
Sherman0070: Gold ammo nincs már, esetleg prémium lőszer.
-
Plata #388003 Te figy,arc az mindenkinek van,anélkül érdekesen nézne ki a fejünk. 
De mondok neked valamit,hogy végre tanulj is valamit,200 éve született Arany János.
Most láttam egy reklámban
-
nazzario #388002 Nem 500 at 5000 t kaptam tőle köszönöm neki ma este még küld 2x ennyit látva hogy mennyire bepörögtök a nevére hahaha jókat nevet rajtatok az tuti...de őt elismerik mindenhol téged engem nem nagyon irigy kutyuskáim de miért fáj nektek ennyire hogy az előttem szóló beirta ide a nevét elismerve ezzel onnantól kezdve megy a támadás és ti vagytok itt a magyar fórum legnagyobb képviselői hm antimagyar hozzá állás emellett arc az van személyeskedésbe átmenőleg... -
Plata #388001
-
Plata #388000 Jah a másik dolog,áprilisban lesz sok éves a játék,ki tudja már hanyadik.
Nem tudjátok mi lesz az idei ajándék?
Gondolom valami t2-3 tank,de kíváncsi volnék tudtok-e valamit róla. -
nazzario #387999 Tőled nem is vártam mást a primitiv személyeskedéseden kívül haha de mégsem te vagy elismerve hanem Ő hazai és nemzetközi illetve wargame fejlesztői közösségben buzikám haha lehet személyeskedni de magadat járatod le a vergődéseddel hajrá MRSCHEFF ha már reklám akkor tessék kielégitem a beteges gondolatmeneted vagy legalábbis megpróbálom -
Kaptál tőle 500 goldot hogy ennyire odavagy érte? -
Plata #387997 Ezen a fényéveken most jót röhögtem. 
Majd ránézek már egyszer miss ciff streamjére,bár asszem a hangot ki kell majd kapcsolni.meg valahogy a fejér letakarni,úgy már mehet.
Jah stefiről eszembe jutott hogy jön új prém tank.Nem tudjátok mikor jön ki az új cuki prém sörmi?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 18:45:41 -
nazzario #387996 De lázadtok de miért is,a tények magukért beszélnek nem értetek haha ?Jobb nálatok fényévekkel és még sokan mások nem csak MRSCHEFF ilyen ez a popszakma el kell tudni viselni vadmagyarok :D -
Most komolyan, a ciff stream egy termék, ebbéli tevékenységéről mindenki azt gondolhat amit akar, ilyen a popszakma... -
nazzario #387994 Állandóan ez a gold szarság megy itt..egyesek itt nem tudnak mibe bele kötni ,,MrScheff hm,,csináljátok utána azt amit ő le tett az asztalra..és akkor titeket is olyan szinten elismernek mint egy főSzakácsot...hahaha istenem mennyi utálatos ember van itt köztetek,kicsinyes beképzelt...innentől hajrá ne itt menjen a duma ...tessék bizonyitani hogy jobbak vagytok ott a gold használjátok nektek is megvan adva az esély mint mindenkinek ,támogatókat gyűjteni érdekes játékkal videókkal ..az esély megvan mindenkinek hogy a játék készitői is felfigyeljenek a képességetekre és támogasson plusz egy két szponzor is emellett nem itt kell okoskodni mert szemtől szemben a szakács megfőz itt bárkit lefőz megpuhit kikloffol hahaha -
nazzario #387993 Vegyél vissza az arcodból nem emléxem hogy megittuk a pertut ....nálad is jobb nálam is fizetett reklám ezt honnan szoptad? -
A streamerek nagy része csak tematikusan válik meg a pótellátmány, goldammo, 4 skilles legénység kombótol, amikor kifejezett poén hogy pl. alaplegénységgel tolja, stb. olyankor többnyire ugyanúgy elhullik mint akárki más. Egyébként meg hogy "élvezetes" (ciff után szabadon) köröket menjen ezekre szükség is van, mert akkor látványos-jó esetben a csata végéig tartó gameplayt tud prezentálni. Az senkinek sem lenne jó ha a csata 3 percében elhullana...A másik dolog hogy ez dopping kb. pár perc után elfelejtődik és a megtáltosodott, kapáslövéses, pontos járgányok úgy vannak bemutatva mintha ez lenne az valós állapotuk, ezért szükséges az ilyesmit némi fenntartással nézegetni... 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.27. 18:22:06 -
WR104 #387991 Azt azert ne felejtsuk el, hogy a jatek elejen nem volt creditert premium loszer es akkor is az egyik legjobb jetekos volt Szakesz neven. Raadasul akkor meg csak 15-17 eves volt. -
R3nton #387990 Szakeszboy, az a baj nem tudta vállalni a felelősséget, mikor kiszívtunk ESL-en meg CW-n is, mindig a játékos volt a hibás. Én biztos nem tudnám nézni a streamjét. Nekem elég a Kviki youtube-os csatornája, Még néha szoktam nézni a Sircircont. -
Na megint a gold téma, ti autisták vagytok, hogy erről a szarról nem tudtok leszállni? -
Kotomicuki #387988 Normál lőszerrel az rng csak eléggé bot-köröket enged meg... - ez nem újdonság.
Az már más kérdés, hogy egy "semmi" account-on is ugyanígy adná-e neki a játék... -
Lokker #387987 Nem vitatom hogy jó játékos, de kapcsolja már ki a facecam-ot mert a játék negyedét kitakarja. :D Leginkább a körítés miatt nem vagyok hajlandó nézni a streamjeit, más videósnál is utálom mikor a kik@rt facecam miatt sokszor a lényeg nem látszik.
Mondjuk az érdekelne hogy normal ammoval mennyit esne viszna, nyilván nem lenne tőla vörös játékos, de mintha egyszer te írtad volna hogy sima lőszerrel elég bot köröket ment. -
Plata #387986 Nincs Kv5-öm,asszem nincs is orosz prémem,csak angol vagy amerikai,esetleg cseh,báár mintha lenne valami ingyenes orosz vackom.
Egyébként néha a süket perzsa ágyúja is csak arra jó hogy megvakarjam az ellenség orrát vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 17:31:46