World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvolt T92-vel Maus Cs-63 Grille 15 kilőve,de semmi.
Vagy csak nyertes csatában számolja?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Én ma a hetes meddel pattantam T50-2 oldaláról is,de super hellcat hátuljáról is.
Brutál szar tud lenni az ágyúja.Szembe lőni T8-9 heavyt nem is nagyon érdemes,max kiröhög.De egyébként Kv2 tornyának a hátuljáról is pattantam.
Néha olyan érzésem van vele hogy a lószart sem vinné át ha rá lőnék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.06. 12:37:32

Hol tudom megnézni, hogy mennyi bélyegem van, Kéne a T14...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Mondd,hogy a gyerek színezte ki a tankot<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
T8 prémium akkor is pluszban van, ha AFK vagy. <#awink>#awink>
Ha nekem írod a választ miért nem arról írsz, ami nekem szól?
Kénytelen voltam azt hinni, hogy egy kalap alá veszel a telesíránkozósokkal, kitologatósokkal, meg a chaten örjöngőkkel.
No de a lényegre térve.
Az a sokat emlegetett RNG.
Matek részét annyira nem vágom, abba inkább nem folynék bele, csak az egyszerű player szemszögéből látom a dolgot.
A pszichológiai rész amit írtál, simán helytálló, elég csak arra gondolni, milyen hosszú időnek tűnik egy érzéstelenítés nélküli fogfúrás, vagy egy édeshármas a csajoddal meg a legnagyobb mellű barátnőjével, ha mindkettő ugyanannyi ideig tart, szóval a cumiztatás nyilván mélyebb nyomot hagy az emberben.
Hajlandó vagyok elfogadni, hogy nemcsak az RNG lehet a bűnös abban, hogy az ember úgy érzi hátrányban van más játékosokkal szemben.
Erősen közrejátszhat az is, hogy olyan kis okosságokhoz is bárki, akár ingyen is hozzájuthat, ami leveszi a válladról a célzás nehézségeit olyan szinten, hogy csak az eltalálni kívánt tank közelébe kell vinned a célkeresztet, kattintasz, a progi befogja a tankot, sőt megkeresi helyetted a weakpointot és arra céloz.
Nyilván nem kell ecsetelnem, mekkora előny ez az olyanokhoz képest, mint én, aki kézzel igyekszik célozni.
De visszatérve az RNG-re. 8 éve játszok a játékkal, kisebb nagyobb kihagyásokkal. Nem igazán követtem nyomon, mikor milyen frissítéssel mit változtattak, de arra kristálytisztán emlékszem, hogy valahogy akörül, mikor a VK 36.01 H-ból, ami egy klassz kis medium volt, egy nehézkes lassú heavy tankot csináltak, az RNG-n is csavartak egyet, és onnantól sokkal nehezebben játszható lett a játék.
Nem tudom ennek mi értelme lehetett, semmi logikát nem látok abban, hogy miért, kinek volt jó rengeteg embert így megszívatni.
Anno nagyon ment a szájkarate, legtöbben arra a következtetésre jutottak, hogy a tapasztalatlan, újonnan regisztrált játékosoknak akartak ezzel kedvezni, hogy a jobb játékosok ne cincálják szét őket olyan gyorsan.
A statisztikámon is elég erős nyomot hagyott ez a kis "hangolás", az addig emelkedő hatékonyságom simán hanyatlott egy nagyot és azóta sem tért igazán magához.
Lehet az ilyen kis okos "segédprogram"-ok elterjedését is elősegítette ez a tökönrúgásszerű RNG basztatás.
Szerintem, ha csak annyit csinálnának, hogy az RNG-t visszaállítanák arra a szintre amin előtte volt, a WOT közösség hajlandó lenne akár ... Na mindegy, szóval hálásak lennének.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2020.09.01. 18:27:01
|Származási hely: Degec|
Standar B-t szerettem,meg a duplacsöves Is3-at.
Bár néha T10-ben is jön pénz,ami azt illeti M53 is jól tudott keresni.
Bánom hogy le cseréltem T92-re.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Vhogy pont az motivál, hogy az XP gyűjtésnek / meccseknek célja van, hogy fejlesszem az aktuális illetve megszerezzem a következő tankot.
Amint fullos egy tank, onnantól kezdve szinte alig veszem elő.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.09.01. 16:33:23
T14-el régen többet kerestem mint most egy T8-al.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
De az utolsó beszédesre nem tudok nem reagálni, ugyan is tévedsz. A +/-25% random nem azt jelenti hogy hosszútávon átlagra jön ki a végérték. Sok ember egyszerűen nincs tisztában a valószínűségszámítással. Bár én se vagyok díszdoktor a témában, azért valamennyit foglalkoztam vele.
Nézzük csak a sebzést, azt a legkönnyebb elmagyarázni. 100-as alfád van mert azzal könnyű számolni 😄 Ez azt jelenti hogy valahol 75 és 125 között fogsz sebezni. VISZONT mindegy egyes lövés külön számolódik, nem befolyásolja se az előző se az azt követő. Mit jelent ez? Azt hogy te lőhetsz 628 ezerszer sorozatban 75-öt, az is teljesen rendben van. Sokan ezt nem értik, hogy az átlagsebzés azért átlagsebzés mert ez a lehetséges sebzések átlaga és nem azt hogy ennyi lesz a lövéseid átlagértéke. És ugyan ez vonatkozik mindenre amit rng irányít a játékban. Az átütésre, a sebzésre, hogy hová megy a lövés a célkörben, a pályaválasztásra, az mm-re.
A KV-2-es esetre. Ha már pszichológiai alap említettél, szerintem itt is maradhatunk ennél. Az hogy téged 10-ből 8-szor célzás nélkül telibe vernek egyrészt előfordulhat, mert ha a tankod benne van az ellenség célkörében akkor oda éppen annyi eséllyel megy a lövés mint bárhova máshova a körön belül, másrészt szerintem csak túlzol. Ha visszanéznék azt a tíz lövést lehet hogy kiderülne hogy csak 2-szer találtak el célzás nélkül. Ilyen az emberi agy, a rossz dolgokra sokkal jobban emlékszünk mink a jókra. Szóval ez a 2 találat jobban megmaradt benned mint a másik 8 ami nem talált el.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Inkább csak halkan megjegyzem hogy egy olyan programozói csoport aki nem tud megírni egy multitaskingot, azaz amikor vége a csatának és te garázsban vagy megáll minden, minden törölve pl festetted a tankot, bármi, és 10 éve képtelenek megírni, vagy ettől sokkal egyszerübb dolgot mint az állandóan bugos klán-chat-et se tudják megcsinálni, azok hogy tudnák úgy megírni az 'rng'-t, vagy a matchmaker-t hogy ennyi mindent figyelembe vegyen, pár amit állandóan hallok: prém fiókosok csókosak, tegnap sokat nyertem ma biztos szopat, stb. Ezek képtelenek ilyet megírni azért mert nincs meg a képesség, és jobb programozókat nem vehetnek fel mert be vannak fosba hogy észreveszik a rejtett kgb-és kódokat. 😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png