418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Húú az az xp durva.
    De köszi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.28. 00:17:10
  • ROMOTO
    8-ból orosz 9-es 96300xp és 3500 000 pénz
    8-ból amcsi 9-es 101200xp és 3500 000 pénz

9-ből orosz 10es 192200xp és 6100 000 pénz
    9-ből amcsi 10es 190100xp és 6100 000pénz

elképesztő sebessége van az orosznak, meg amúgy a lightoknak, eszement yolozást lehet rendezni, az orosz szemből elég kemény, egész jókat pattintottam vele...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.28. 00:18:35
  • Plata
    És mennyi pénz?
  • Rammsch31n
    Esetleg sandboxon nem írják mennyi xp kell a 10-esekhez?
  • Plata
    Jobban belegondolva talán a sheridan a játékban is tud majd úszni a vízen.Akkor majd a tengerparti pályákon el kacsázgatok vele a vízen amíg a többiek lövöldöznek.
    Az amcsi T10 light hozza el a World of warship-et a WoT-ba.
    Amcsi T10-ek majd a vízen kergetik egymást amíg a többiek a parton szurkolnak nekik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 23:07:05
  • Plata
    Köszi,asszem rámegyek a ruszkira.
    Az még egész aranyos.
  • yossarianHUN
    Pfejj. Eddig se érdekelt a Sheridan, de így aztán bottal se piszkálom meg :D
  • ROMOTO
    Szerintem csak ez volt készen, majd átreszelik kicsit, ezzel a cikcakk festéssel egész jó, pont kifér az oldalára

• Angelus1991ster
    Gondolom az az emberi lamantin Molnár Krisztián volt.
  • yossarianHUN
    No mi van, mégse a sorozatgyártott Sheridan hull kerül az amcsi tízes alá? Múltkor még azt ígérték, lecserélik ezt a disznóól-stílusú prototípus testet.
  • joe662
    Nem nem,azt a sandboxon csinálta
    Én szoktam öt nézni mostanában, faceites streamjei óta. Na ott pl csinált olyan dolgokat amit Renton,is irt,hogy kiakadt és üvöltözött a csapattársaival.Hol jogosan,hol sztem nem,de mind1 is.Nemrégiben letörölt minden eddigi videót,és teljesen előröl kezdte a csatornáját,
    El is mondta miért,és mit akar elérni. Ebböl szeretne profitálni is és ehhez minőségibb adások kellenek.
    Nem nézem meg minden adását,de ami nekem lejött belőle,hogy sokkal kezdöbarátabb,informatívabbak ezek az adások.
    Elmondja mit érdemes az adott tankra tenni,mire kell a legénységet képezni.Csatában is elmondja mit mért csinál,miért megy az adott helyre,vagy esetleg miért hagyja azt ott.Érdekes néha látni,hogy már a betöltő képernyőnél el tudja mondani mi
    is lesz a csatában Szerintem általánosságban betekintést enged abba,hogy egy jó játékos hogyan játssza ezt a játékot.
    Az hogy néha elpattint 1-2 goldot is ,na és,Ki nem?
    Mi lett volna ha Limkin mester teszi be a streamjét
    A fizimiskája meg szubijektiv dolog,de még mindig nézhetőbb mint amit a múltkor láttam
    F@szbukon,valami ismerős hozzászólt egy videóhoz,Valami beb@szos lájv vagy mi volt
    Egy ilyen mangalica képű valami volt ott,aminek a tokájából legalább 2kg töpörtyü kijött volna,testalkatát tekintve,leginkább egy telefosott búvárruhára hasonlítottMár maga ez a látvány sokkolóan hatott,de ez még mind semmi volt ahhoz ami ez után jött.Ez a valami,atom részegen,mindenféle artikuláció nélkül,számomra valami ismeretlen nyelven,hörgött a tankcsapdára,azt hiszem.Ez akkora élmény volt számomra,hogy ha esetleg valaha választanom kellene,hogy ezt nézem,vagy a lobotomia,akkor ez utóbbit választanám

• yossarianHUN
    Ha még esetleg nem lett volna:

Átdolgozott light ágak:

Nofene, ha az a 12t Batmobil jó, talán neki is állok kihúzni a tízes Batet. Eddig nem volt lelkierőm másodszor is nekimenni a grindnek a 13-90-nel.
  • nazzario
    Észérvekkel játéktudással nem tudtok a témához szólni ,én már abba hagytam erre jön egy munkásember és el kezd trollkodni, :D de akkor is igazam van mrSCHEFF elpicsáz itt bárkit...
  • nazzario
    hahaha ez jó volt betör egy troll haha évek óta regelve vagyok mert nem irtam az még nem jelent semmit ,nem vagy észen lehet sok volt a meló hahaha és ráment az agyadra egyébként te amit most irtál nem trollkodás ?! dehogy nem barom , ja és mielőtt irkálsz vissza előbb adj tisztelet aztán várhatsz te is tiszteletet..főleg egy olyan emberebe ne köss bele akit nem ismersz,vasököl munkásaggyal,nehogy az én öklöm nagyobbat üssön..hahaha 23 évig boxoltam kis bolond :D nem hiába vagy munkás ember észben azon a szinten vagy ...
  • ROMOTO
    Fullos legényekkel, optika, rammer, stab-bal fellőttem a francián kívül az összest.
  • Lucifer001
    A trollra . Bár lassan mennie kell csicsikálni :-)
  • yossarianHUN
    Látom, zajlik az élet. Betör egy troll, fél oldallal később meg már a topik többi (elvileg normális) lakója is egymás torkát csócsálja. Na kire csapjon le először a munkásököl, vasököl?
  • nazzario
    Ha véradó vagy az végképp tiszteletreméltó dolog ,nem mindenki adhat vért csak az aki tiszteli a saját testét egészségét
  • nazzario
    ha valaki jobb abban amit csinálunk jelen esetben amivel mind játszunk azt el kell ismerni ha valakinek ez nem megy az fusson maratont hahaha
  • Angelus1991ster
    Rhm. PzW olyan mint egy mellét felfújó ormányos rozmár.
  • ROMOTO
    A német 2x magasabb az orosznál, cserébe van -10 lövegsüllyedése, az orosznak -5, a francia ritka jellegtelen lett, szinte az összes közül a legszürkébb...
  • Sherman0070
    Ez dobozabb az 5-ös német TD-nél is :D
  • Plata
    De én nem fürdőkádat akarok.
    Hanem egy cuki T10 tankot.
  • ROMOTO
    Igazándiból azért ilyen fostartály mert úszni tudott a vízen, az a két lefolyó a vízsugár miatt van, az elején azt a lapot lehajtották amikor fürcsizni vitték, a kipufogó a motorház tetején vala.

• Kronos79
    Ez a tank abszolút kilőhetetlen lesz. Aki meglátja, elkezd röhögni és nem fog tudni lőni. Ritka ronda egy állat. Hátulról pedig még inkább platós kisteherautó. :)
  • Angelus1991ster
    Ha megvan a T49-es tank, akkor a t10-es light-ok bejövetelekor a tier 9-es T49-et megkapom?
  • Plata
    Ó te átok,száljon rád a rúzsa magdi.
    Mutasd meg mindegyik 10-est,látni akarom melyik a legcukibb,azt fejlesztem ki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 20:50:57
  • Angelus1991ster
    És miért maratonoznék? Attól jobb ember lennék? Neked ettől lesz valaki jobb ember, akkor ez esetben te vagy a nyomasztóan kis nyomorult személyiségű. (A lelki futásod úgy látszik még nem érte el célját.)
    Nálam a jobb ember a másik megsegítésétől kezdődik.

Maratonozás mellett, példának felhoznám a véradást. Az egyik legegyszerűbb jótettet (csak fekszel és nézel ki a fejedből 15 percig, miközben megy a szittyózó gép). Az sem tiszteletre méltó, de a csontvelő vagy egyéb szervadományozás az.
    Pl. tavaly 4-szer adtam vért és a kutyát nem érdekelte, és egy pöcs rohadék lennék ha ezért tiszteletet várnék.

Folytasd a trollkodásd inkább a troll alregeddel, az viccesebb.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.27. 20:48:17
  • Gyuszopapa
    Nyílván nem mindenki sportoló.Mikor a 90 évek elején pékségben dolgoztam(mivel pék a szakmám)nagyon sok finomságot készítettem az emberekek volt hogy 16-20 órát dolgoztam éjszaka.A napi termelés mellett kisütöttem 1 tonna aranygaluskát.Soha nem jött oda senki hogy milyen fasza gyerek vagy hogy ilyen finomakat sütöttél.De ezt nem is vártam el,eszembe sem jutott hogy dicsőitsem magam.Nem azért csináltam ez volt a munkám és ez is sok lemondással járt meg rengeteg fizikai munkával és odafigyeléssel.
    Oda ne szarjak hogy ki hogyan sportol meg steammel,ez választotta ez van.A hétköznapokban is van rengeteg ember aki megérdemelné a köszöneteket de nem kapnak.
  • ROMOTO
    Itt egy előnyösebb kép

• Sunsetjoy
    Ez a Sheridan olyan oldalról, mint egy platós teherautó, amin szállítanak valami tankalkatrészt :D
  • Lokker
    Stílus
  • WR104
    Ezek szerint beletrafaltam. Szerintem neked sem artana felkeszulni legalabb egy felmaratonra. Futas kozben lenne idod jobban megismerni magad es rajonnel mennyire nyomorult kis szemelyiseged van. Kozben "böfögned" fel a happy meal menut amit anyad "fozott" reggelire.
    Egeszsegedre.
  • Plata
    Elmész te a búbánatos francba,ettől a képtől a parókám is kikészült.
    Szerencsétlent úgy kellett lekaparni a plafonról.
    Asszem a free xp-mből inkább kifejlesztem a T6 svéd td meg heavy ágat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.27. 20:27:11
  • nazzario
    A mester https://www.youtube.com/watch?v=cc_n1YVfn54 köszönöm az 500 goldot
  • Lokker
    Sose fényeztem magam...
  • ROMOTO
    Nézegetem a sandboxban a lightokat, ennek a kínainak a tornyára applikált tyúkketrec nagyon ott van, a sheridan papundekli testéről nem is szólva, az aljára a seggébe applikáltak két lefolyócsövet is hogy Platának is tessen
  • nazzario
    Hahaha de azért utólag saját irásodat szerkeszted hahaha osszad az észt utólag meg helyesbitesz saját mondatodon hahaha
  • nazzario
    Mi vagy te nyelvtantanár ? nem tudsz már mibe bele kötni fáj az igazság attól még amit irtam igaz hahaha
  • Angelus1991ster
    Tagolni mondataid. Mondataid megfelelő részeire tenni vesszőt, úgy érteni magvas bölcsességeidet.
    Etetés vége.
    Úgy tűnik "Vagvölgyi Noemi"-féle vírus a PC játékok topikjait is elérte.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.27. 20:16:23