World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj, hogy valaki azt írja, hogy "pénznyomda, mert iszonyatos nagyot sebez és mobilis, a másik meg azt, hogy egy darab szar, mert állandóan kigyújtják, meg a szar csőlehajlás miatt nem lehet vele sebezni.
Fogalmam sincs kinek higgyek,ezért akarom kipróbálni.
Ami a TD ket illeti javaslom a kamu hely taktikát foleg nyitott pályákonn de akár városi maponn is mukodik.
Én nem hallottam sok jót róla, de talán lesz olyan akinek meg van.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Isu meg a Jtiger nálam azok voltak amikkel szintén meg tudtam csinálni
voivod32
Sajnos azt nem tudom, én is még csak a T28 Conceptet csinálom.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Gondolkodok egy T-34-3 vételén, de csak kipróbálom előtte.
Egyébként vélemény róla, ha valakinek van?
ugytudom csak elotte aktív és igen lehet még tolteni és probálni. itt az egész havi szerencsémet felhasználtam hogy ne lojenek ki aztánn már inkább hátulról lottek biztos ami biztos
Bocsánat a noob kérdésért, de még sosem próbáltam.
Szóval a teszt szerver csak akkor aktív, mielőtt kiadnak egy patch-et és küldenek róla üzenetet,
vagy bármikor?
Most lehet még tölteni és tesztelni?
Már mint a jgpze100-nan.
A bádog 9-eshez nem kell arany, elég a he.

A 9-est annyira nem fogod szeretni az rhm után.
Engem mindig átütnek benne. Meglátnak, 2-es gomb, átütés,átütés,átütés,halál.
2-3 lövést tudok vele leadni. Porosodik is rendesen a garázsban.

patchaou
ISU, Jt, T30 biztosan jó hozzá, rhm is de azzal már mák is kell.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A Grille még odébb van. Még a kilences sincs kifejlesztve azon az ágon, igaz már nem sok hiányzik hozzá.

Próbáld grillel, azt dicsérik erősen.

Nekem nem volt az. Igaz ISU-m sincs. Jgpze100-al csináltam meg, de megszenvedtem vele. Az 1 tohonya dög, amit mindenki keresztül hugyoz szemből is.

És a 6000 hez a T-55A küldinél mi kell? TD-vonalon már csak a TD-15 van hátra, de max kilences TD-im vannak.
SU-122-44, ISU-152, Jagdtiger és RHM, Conway, és hamarosan a teknőc, T30, AMX AC 48, a felhozatal.
Kéne vennem tízeseket? A JgPzE100, és a T110E4 vannak kifejlesztve. Meg a kilences Foch.

voivod32
Egy árva szem gold nem kell hozzá. Elég egy ISU-152, és egy Fiery Sailent, Wagy Prohorovka map és szinte gyerekjáték.

ezt nézzétek meg ARL 44 a detailed reportban nézzétek hány lovést kapott be mire megpurcant. kár hogy már nem tudom lejátszani 😞
Viccet félretéve kell 1 t8+ pánélvadász, némi gold, meg sok szerencse

Erős nyugtatót.

ha ninc smás akkor azokkal kell probálkozni de akkor sok szerencse kell egy jo maphoz és csapatosszeállíttáshoz
Sajnos TD vonalon csak a SU-100 van, meg a SU-100Y. Magasabb szintű nincs.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

attol fugg mid van a garázsban használható legénységgel. mert ha nincs megfelelo tank hozzá akkor szerencse kell, de ha van mondjuk Grille 15 akkor azzal elsore meg lehet csinálni annyira OP dog . vagy Objetc 704 vagy hasonló nagyot lovo tankok.
Mit ajánlanál a StuG IV TD15-ös küldihez?

én ha meglátom , hogy rámtámad egy E-25 akkor már toltom is rá a HE lovedéket, azt a tankot meg kell fosztani a gyorsaságától és erre a HE lovedékek a legalkalmasabbak.
voivod32
Én ISU-152 vel csináltam meg. A SU-val nem jött össze.

Velem lehet tárgyalni ha TD kuldiro van szó azokkal szívesen játszom.
voivod32
E25 nél semmi sem idegesítőbb, sokszor olyanokat pattint, hogy az asztalt rágom mérgemben.

ha jól tudsz vele bánn és nem rohanják le akkor OP dog , viszont nincs félelemfaktor benne. Nem félnek kijonni elé szoval városban jól kell vele menni , viszont nyilt terepenn szerintem van annyira idegesítto mint egy E-25. Halálra tud csipkedni
Meg szeretném végre csinálni a StuG IV küldi TD15 részét, amihez kell 3000 HP sebzés. Erre alkalmasnak tűnik a SU-152.

voivod32
Még a végén kedvet kapok hozzá! 😄

az az idegesség mikor kergeted városban és simánn láncon tud tartani mikozben te nem tudsz visszaloni rá. Vagy mikor sarokharcol kijosz a sarokrol egy heavy vel erre láncot lo és még sebez is, aztánn már el is huzott és a kovetkezo sarkon nmegcsinálja ugyanezt és megint és megint és megint. Azt hittem kivágom a monitort ugy megszivatott a tetejére még a chaten nis rajtam rohogtek , le is hozta nekik a meccset.
Su152 troll ágyúval fossa a pénzt.Simán lehet használni farmtanknak.

pontosan, és nagyon ocsmány kis TD gyorsan tolt és gyorsan el tud huzni , nagyon utáltam mikor ellenem volt
HTS s3rg1nh00
igen,és nem ez az egyetlen tank azzal az alvázzal,a crusader SP is ilyen

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Igen. <#awink>

voivod32
Srácok, jól értettem, hogy az Archer tolatási sebessége a háromszorosa az előre haladási sebességének?! Magyarul, háttal kell támadni vele?

A Conway-nek ugyanez az ágyúja, és tényleg nem nagyon kell prémium lőszert használni vele. Azért van nálam 4db a biztonság kedvéért.
Én éppen tegnap fejlesztettem ki a teknőst, és hamarosan meg is veszem.
Abban a szerencsés helyzetben leszek, hogy csak a láncát kell freeből megoldani, és egyből fullosan kezdhetek vele.
A Conway már megvan, onnan jön a top ágyú, a Conquerotól a top motor, és top rádió.

voivod32
Közben megtaláltam.

Nem rossz az a SU100. A SU152 meg nagyon jó. Alap csővel full he-vel használom. 😊

Valahogy én is így vagyok ezzel. Most legtöbbet a Jumbo, és az ELC fut nálam. A Jumbo csövére most lett meg az első csillag. A SU-100-al ki akarom húzni valahogy a SU-152-t, de nem nagyon szeretem, így ritkán fabyalodom rá. A SU-85-tel sokkal jobban ment.

voivod32
A matricákat mikor adják meg? Vagy megadták már, de nem vettem észre?

voivod32
Múltkor én is majdnem így jártam, felborultam 59-16-al, egy Black Prince segített, tovább borított, megkerült, 4 sec volt hátra, amikor talpra állított. Ha nem sikerül, akkor sem szóltam volna semmi rosszat, mert legalább megpróbálta. Ha nem jön, annak a meccsnek, számomra vége lett volna.

Igazából csak azokkal a tankokkal megyek amiket szeretek. meg amikkel úgy-ahogy megy is.
A wz nem tartozik közéjük.
Néha megyek más tankokkal is, ha több időm van játszani, na olyankor van esélye a wz-nek futni 1 kört.

Sunsetjoy
Én azt a kínai heavy t9-est szerettem, még ha nem is ment úgy vele, majdnem 250 csatába került fullozni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ami a konteózást illeti szerintem a játékban egyértelmuen jelen van a Noobprotection, A teknoc gameplayben látszik az ellenséges M103 ason mikor láncon lovom elsore beadja sebzéssel egyutt a leláncolást de másodjára már nem. majd ebben a videóban egy Bchat 25t nál látszik , hogy védi a protection és meg sem kellett néznem hogy milyen játékos mikor képes volt kivárni az áttoltést "gold" loszerre amit ígyis pattintott a tank (legalábbis párat) . EGyáltalánn ki az a marha aki egy táras mobilis tankal frontharcol egy Heavy tankal szemben?!
Általában szeretem a lassú de jól páncélozott tankokat. Meg a gyorsakat is 0 páncéllal. 😊
Lassúban TOG, OI-EX, OI pl.
Ellentéte a SPIC. Hogy ezt hogy utáltam eleinte, aztán megszerettem. Gonosz kis vakarcs, ami a t10-be is bele tud marni .Aztán meg illa berek elszalad. 😊
Ja és ne feledkezzek meg a Turánról, ami jelenleg a legeredményesebb tankom, nagyon szeretem.
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2016.09.13. 09:52:54

Pedig az ágyu utánn nagyon hálás egy dog, és ki ne szeretné a pontos gyorsan tolto ágyut amihez azért egy kis trol páncél is párosul. Mondjuk haverom utálja a lassú tankokat , pont az én ellentétem. Remélem a másik Britt TD ág 9 es tankjának is lessz ilyen jó ágyuja.
Hasonló a t9-es wz-vel. Csak azt még nem adtam el. Bár nem tudom mikor lesz full, mert évente 4-5 kör vele.

Engem mindenki beütött a teknőssel, nekem meg elfogyott a türelmem. Nem volt kedvem kigrindelni a lánctalpat meg az ágyút hozzá.
A freet meg sajnáltam volna rákölteni. Van annak jobb helye is