World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Oi jobb a fraggyűjtés szempontjából, vagy az OI EXP?. Egyikkel sem volt dolgom. Azaz az Oi-val kb 20-30 csata.
Ott vėgůl is Te åtjutottål<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Prokhorovkán volt , hogy mondtam - Kövess ! Átjutunk a tavon <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2016.09.27. 19:11:09
Engemet is már csak ennek a küldinek a kis tesója választ el a t55a-tol<#hehe>#hehe> Már jó rég óta<#wilting>#wilting>

Nem is kell, hogy eltűnjön, WoWs-ban sem érdekel, ha valaki béna. Az érdekel, ha valaki s*ggfej. Kapott már tőlem pluszt olyan csapattárs, aki előtte megölt. A matek működik, ha nekem nincs szerencsém a csapattársakkal ma, holnap az ellenfélnek nem lesz. Mindamellett ott van az az aspektus is, hogy WoWs-ban tier-limittől függetlenül járható út a co-op ütközet. Lassan bár, de lehet fejlődni és haladni. (Ezt is vicces megfigyelni, ahogy néhány ember szerint aki kúpot játszik, az alsóbbrendű lény, de ha kimenne randomba, akkor meg egy rohadék lenne.)
WoT-ban ilyen nincs. Itt a tápláléklánc legalja a random. Le lehetne tiltani 100 csata után accountokat eredmény alapján, de az, azt hiszem, annyira lenne jó, hogy kiderüljön: a probléma gyökere nem ez.
Szerintem ez az alapszabálya támadhatatlan a WG nek és semerre se lehet vinni a játékot vele, ezen a szinten fog maradni. Max csinál más módokat de az meg kiverné a biztosítékot ha megtiltaná a játékosoknak hogy bizonyos szint alatt nem mehetsz be, oda is bemennek a 150XP vel kiseggelt tier 10 es tankokkal azt védik a bázist...
Csak vélemény! <#vigyor0>#vigyor0>
A játék azóta megváltozott, főleg a játékosok és részben a játék mechanizmus, rendszer miatt. Ezt kár tagadni, csak az nem látja, aki nem is akarja látni.
A jó hír, hogy a WG is érzékeli a helyzetet és elkezdtek egy átfogóbb átszervezést, ami megváltoztatná a mostani játék mechanizmust valamennyire, vagy nagyon vagy kicsit, senki nem tudja még. Ez lehet még jól is sikerül, legyünk optimisták.
Ha valaki kis túlzással trollkodni jár be random csatákba, az lehetséges, hogy ezen szórakozik. A csapattársai, akik esetleg szeretnének győzni, már annyira nem. Erre csak ráerősít a mostani grind, mert már kezdenek kétségbe esni a játékosok, pedig még eléggé az elején van (csak gondolom nagyon nem jön a frag). Full hp ONI felmegy prokho hegyre és lerobog a másik oldalon, mert egy alacsony hp-s könnyű tankot akart megölni. Kb félútig jut. Utána rámegy a frag-re egy tiger is, ugyanúgy jár, de ő legalább felpsotol pár ellenfelet. Ez a 2 illető lehetséges, hogy jól szórakozott, de mi 13-an ezen nem tudtunk őszintén mosolyogni. Egyébként hogyan lesz meg nekik az 1200 frag? Mert ezzel a letámadós módszerrel szerintem jövőre végeznének vele, talán.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.27. 18:16:06
Nem szépítem: Nem valami félreértett, leereszkedő jópofizásból írtam, amit írtam, tényleg k*rva szar játékos vagyok. A típus - gondolom én -, akit a profik (valahol jogosan) meg tudnának fojtani, mivel tönkreteszem a játékukat az ostobaságommal.
A fő profilom a World of Warships. Korrekt játékos vagyok: Warships.today szerint egy ponttal (tulajdonképpen egy hullarészeg estével) vagyok összesítésben lemaradva az unicum-tól, K/D 2.04, recent WR 62% - és próbálom nem nézni, de nézem. És csesz. Csesz, ha lopják a killt, csesz, ha retardált dolgokon hullunk el, és ha minden kötél szakad, még az időt is megpróbálom élve kibekkelni a vereségig, semmint elsüllyedjek teljesen fölöslegesen. Ha küldetések miatt sűrűbben futok ki, direkt olyan gépet választok, amiről tudom, hogy kellőképpen nehéz lesz szétlőni. Messze nem nevezném magam "statpaddernek", de nem tudom függetleníteni magamat attól, hogy ha már elértem egy nívót, minden visszalépés valahol, kimondatlanul, de bánt. Ha komolyan nem is veszem, hiszen ez is csak egy ügyes üzleti tervvel működő játék, azért az agyamban dolgozik.
Ezzel szemben a WoT-ot (ahogy amúgy a WoWs-t is azzal a különbséggel, hogy ez utóbbit abba sem hagytam) még az open beta-ban kezdtem. A homokozóját imádtam, ami, ha jól emlékszem, T3-ig ment, tehát Pz.35(t)-vel az ember nagykirály volt a pocsolyában. Fölötte viszont, ha csak nem emlékszem mocskosul rosszul, minden egyben volt, így a legnagyobb harckocsimmal, amit akkor elértem, egy Pz.IV-essel (pontosabban nem rémlik) már Maus-ok ellen kellett volna domborítani, természetesen bármiféle "gold ammo" nélkül. Bár élveztem, hogy ha az ember átküzdi magát a piramis alján, valódi jutalmat kap a magas tier-ekkel, valahogy nem volt hozzá türelmem, és abbahagytam.
...úgy egy évvel ezelőttig, amikor is eszembe jutott ránézni, hogy a WoWs-os "munka" mellett legyen "kikapcsolódás" is.
Heti átlag 3-5 csatát nyomok le, van, hogy kétszer ennyit is, van, hogy szinte egy hónapig el sem indítom. Katasztrofális vagyok. Természetesen próbálok tanulni, néztem YT-videókat, olvastam a láthatósági rendszerről oldalakat, célzok parancsnoki kupolára, a Waffe-t raktam fel az V-ös német nehézharckocsira (de annyira már nem érdekel, hogy emlékezzek, mi is a neve pontosan), szórakozok a side scraping-gel, de a végeredmény úgyis az, hogy bemegyek, lövöldözök, kiszednek, mint a taknyot, és hazamegyek egy nyomorék 0,63-as K/D-vel és 51,6% megnyert csatával. ...és kisimult arccal. Chat kikapcsolva, nincs szükségem a (magyar nyelvű) k*rvaanyázásra, ha meg valaki taktikát kommunikálna - így járt. Menjen kláncsatázni. A segítségkérésekre, beépített rádióra így is szoktam hallgatni, akkor is, ha én szopom meg, mert pl. olyan nehézharckocsi ellen kérik a segítségem, amit esélyem sincs átütni (egyáltalán nem használok gold lőszert).
Valószínűleg én vagyok a topic legrosszabb WoT-játékosa - de élvezem a játékot úgy, ahogy van. Rush-olósan, három-ötperces menetekkel, úgy, hogy az O-I első lövésre kiemel, mint a taknyot. Oda se neki, viszem a következőt. A cuccaimon modulok (upgrade-ek? Azt sem tudom, itt minek hívják) sincsenek fent, mer' kreditbe kerül, és szerintem még egy harckocsizóm sem állt soha 100%-on. T5-nél tartok, noha úgy egy éve lébecolok a WoT-tal - baromi bénán.
...tehát pont úgy, ahogy, ha az a WoWs-ban menne (avagy ha ott olyan gyökér csapattársakat kapok, mint amilyen teljesítményt magam WoT-ban nyújtok), tépne tőle az ideg.
Tanulság nincs, ha csak az nem, hogy amihez retardált vagyok és baromira nem érdekel az eredményességem, színtisztán csak szórakozok (ráadásul még a csapattársak sóját is fizikailag kiiktatom a chattel), az a körülményektől függetlenül gyermekien élvezhető még mindig. Ha meg tartani akarom magam egy szinthez (egy másik, de tkp. ugyanilyen játékban), az még mindig élvezhető, máskülönben nem játszanám - de stresszes is.
Trance&Friends nothing more..
Méghogy szar az álcája?wtf?Akkor én másik rhmel jätszok:-)A nagyágyu tényleg fos,nem is használtam,csak egy proba elejéig volt meg.Nem szoktam zavarba jőnni a 2 gomb használatátol,de ezen nem is nagyon kell.Néha tényleg pontatlan,de az is csak azért van mert nem szeretek sokäig célozgatni.Szerintem nagyon jo kis td,nem is adtam el,lassan 2k csatám van vele:-)
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.09.27. 16:52:55
Trance&Friends nothing more..
Az egy más kérdés, hogy beálltam "bázist" védeni vele és mire elfogyott a hp-m szépen aprítottam az ellent vele.
Szóval igen, ezt figyeltem én is, hogy lassú nehézkes tankokkal egyre kevesebben játszanak. Egér is csak mutatóban van, sokkal több futkosott belőle. Mondjuk szerintem a medek használhatósága mellett az arany lőszer is szorítja ki a lassú, nehézkes tankokat.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.27. 14:49:02
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.27. 14:38:11
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A lényeg, hogy a héten szerinted hány csatát tudtam így eltenni magamnak? Egyetlen egyet, amikor a Grille-el yoloztam egyet és kiirtottam az ellenséget. Na akkor éreztem, hogy ezt most qrva jó játék volt. Egy csata a héten.
Régen, kb 1,5-2 éve naponta 2-3 ilyen képernyőképet csináltam és mind hasonló kaliberű csata. Érdekes, izgalmas, fordulatos stb. Most hetente sokat mondok ha egyet kiválasztok, pedig most sokat toltam a grind miatt is. Ha nincs grind, akkor 2 hetente van 1 ilyen vagy még ritkábban.
Egyszerűen a rush és a futóbolondok tömeges halála miatt nem alakulnak ki olyan helyzetek, hogy lehessen játszani. Legalábbis az én szintemen. Lehet, hogy zunikum még most is tud jókat játszani és kiirtani egy nagy kazal ellenséget miután a sajátjai halomra döglöttek, nem tudom, de gyanítom ez sem így megy. Egy FAME-es gyerek jött 113-al, 11e feletti számmal (az már nagyon jó, wn8-t én nem nézek) és szó szerint legyalultuk a csapatát. Egyszerűen halomra döglöttek és hiába küzdött a végén. El nem hiszem, hogy szórakoztatta ez a csata.
Ha nem is látják be néhányan, nagyon nagy, óriási különbség van a játék menetben, már akkor is, ha csak 1 évre visszatekint a zember. Nekem most az IM meg a különféle grindek jelentik a játékcélt, aztán ennyi. Még pár tank megvételre és kipróbálásra vár, aztán valószínű ennyi lesz a WoT, nincs benne több, nincs benne szórakozás, elveszett az idők folyamán.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
És a rush sem mai találmány. Emlékszem mennyire kiverte a biztosítékot sokaknál a Type 59 med hordák mindent elsöprő rohama.
Csak hát öregszünk, és a nosztalgia nagy úr még így 4-5 év távlatából is.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden jobb volt régen, mert biztos elő lehet ásni gyalázatos csatát régről is, de az, hogy letolhatsz simán egy napot úgy, hogy nem volt 1 emlékezetes és érdekes, taktikázós csata sem, na ilyen biztosan nem volt régen...
angelus1991ster.blogspot.hu
A játék ugyanolyan élvezetet nyújt, mint mindig, ha játékként fogod fel mindenfajta teljesítmény kényszer nélkül.
Ha képes vagy a sokszor adódó szopóágat is mosolyogva, megfelelő lelki nyugalommal tudomásul venni, és élvezni a véletlenszerűen adódó sikerélményt, akkor nem lesz több törött monitorod.
De ha minden kudarc, vagy vélt kibaszás kihozza belőled a pszichopata állatot, akkor kerüld el. <#vigyor0>#vigyor0>
Terrain Resistance
On Hard Ground: 1.06
On Medium Ground: 1.25
On Soft Ground: 2.21
Turret Contribution
Rotation: 0.23
Shot Recoil: 3.84
Suspension Contribution
Acceleration: 0.19
Turning: 0.19
angelus1991ster.blogspot.hu