World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az unikum meg lehet,hogy elsőre megcsinálja azt amihez nálam 40 vagy több csata kellene.
Egyik kezét a fenekébe dugja és kilő csatánként 5-6 tankot. Ismer minden pályát, az összes dugihelyekkel, minden tank weakpontját, 6 skilles legénységgel 400m-ről kapásból eltalál. Ez van. És nem azért mert csal, vagy a játék segíti.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
http://www.vbaddict.net/tankstats/usa/heavy/t34-11
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.26. 15:59:16
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 15:56:11
Valaha úgy álltam neki minden küldetésnek, nosza hajrá.
Most már megnézem mi a követelmény, osztok,szorzok, és lemondok róla már az elején, ha nem látok esélyt.
és ha elolvastad amit írtam hogy "Ha lerushol az ellenfél vagy a csapatod lemészárolja az ellenfelet arrol te mint T34 es játékos nem tehetsz semmit, de ha ez a két dolog nem torténik meg akkor már ott is van az elso osztály vagy a tankász". Viszont feltettem a replayeket youtubera is meg lehet nézni oket hogy játszom, nem titkolok semmit és nem vagyok jó játékos sem, viszont én csak játszom és rohadtul jól szórakozom és imádok beugatni a top tier tankal goldozó játékosoknak foleg akkor ha sima loszerrel is áttutné a tankom vagy akár meg is kerulhetne. Mert ha ugye engem mint heavy tankost beut akkor mást is és már fel is borult a játékbeli egyensuly.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Belinkelsz egy ászos kört, amit mondjuk 100-ból 1x mész, vagy még ritkábban és azt a látszatot kelted, mintha abból a tankból ki lehetne préselni ezt szinte minden csatában.
Én mentem vele még öcsém accján több százat, ő is sokat, összesen 1000 felett és hát a kreditet jól hozza, de egyáltalán nem fun vele a játék. Inkább szenvedős, a lomhasága miatt, meg hogy mindig keress neki megfelelő hull down helyet. Ráadásul akkoriban még nem is voltak ilyen állat rush csapatok. Jobb esetben csak annyi történik, hogy nem tudja tartani a tempót, rosszabb esetben lő egyet és körbeveszik.
Ha kell a kredit és fontos a legénység képzés amcsi nehéz ágon, akkor megvehető, de szerintem hamar rá lehet unni, túlságosan környezet és csapat függő.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 15:24:00
Multkor volt rola szo , hogy a tankászt az XP re adja nem pedig a sebzésre , ahhoz pedig neked kell spotolnod és sebezned a spotolt tankot és minnél tobb tankot megolni. Ha XP-t akarsz sokat akkor ezt kell tenned , viszont ha kreditet akkor sok sebzést kell bevinned.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 15:09:54
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 14:36:20
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
nyilván okosan kell használni és a testét szépen elrejteni,akkor a 279-es toronyhoz kevesen tudnak hozzászólni.megkérdeztem pár ismerőst mi lenne a 2 tank amit vesznek mielőtt beleöltem a lóvét a legutolsó leárazáskor,nagyjából mindenki a t34+SP kombót mondta vagy a t54 mod1-et.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
http://pipboy.wtz.cz/wot-cs/#
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.26. 13:48:43
De, hogy kegyes úr is legyek, a változatosság kedvéért ez is játszódjon le: