418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Eddig már sok dologért akartak reportolni , és az áldozat szempontjából még meg is értem ha szarrá lövöm kétes helyekről vagy olyan lövéseket ad be az rng-hogy gyanúsnak tűnik, de azért még soha ha halálra spottoltam valakit, de most ez is megtörtént 1500 spot dmg és 155 sima dmg-em volt egy T30-ba és úgy lőttem ki, hogy épp másfelé fordította a tornyát ekkor rámentem és közvetlen közelről seggbe lőttem. Csata után rám ír hogy "report hacker" :DD
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.03.10. 19:15:55 -
Kotomicuki #388588 5 jegyet beváltva megvan a T6 Japó Tigris, 8-ért adnak már SU-122-44-et is, 30% kedvezményt értve rajtuk; ha mégsem jönne össze az a 13 db...
Amúgy, ha nagyon beetetés jelleget akarnak neki adni, akkor T6 fölé nemigen húzzák a tier-minimumot és az elérendő célokban sem mennek el messzire.
De, ha csak a T10-eseknek akarnak agyaggalamb-lövészetet tartani, akkor T8 és kicsit keményebb feltételek is előfordulhatnak, hadd szórakozzák ki magukat a "nagyfiúk"! -
az. -
Méghogy az Obj.252U az erős...
-
Ilyen filmek mostanában miért nincsenek? :D
-
hali -
tutyimutyi2 #388583 Övön aluli és egyben ösztönző hogy nyúljanak a pénztárcájukhoz ha meg akarják kaparintani :D -
Plata #388582 Hú asszem mára feladom,ma megint peches napom van,ha bemennék jobb tankkal egy rendesebb csatára fix valaki megzavar.
T54 és is7 csatát is el kellett basznom mert jött valaki.
Viszont megint láttam egy hegyi kecske svéd tankot.Sacred valley-n olyan magasra és helyre mászott amiről nem is gondoltam hogy lehetséges.Aztán mikor szépen elhelyezkedett a csúcson szépen pofára esett.
-
azért az meglehetősen övön aluli lenne azokkal szemben,akiknek még nincs t10 tankjuk,én pl rengeteg ágat húzok egyszerre és t8-nál így leragadtam...meg tudnám venni a Leopard pt.A-t,de képzelem milyen frenetikus tank lehet,ha szökőévente látok belőle egyet (pedig játszom ám t8-9-10et is rendszeresen,van 6 t8-am ami nem limites)
nekem inkább az tűnik valószínűnek,hogy min.t8 legyen,mint most a brit hétvégés misszió...még jó hogy nem vettem Leo PT A-t,most rákényszerülök a Centurionra :D -
Plata #388580 Jah az más tészta.Köszi.
Azt hiszem tényleg kell valami új szórakozást keresnem a WoT-ban,T49 nélkül nem sok kedvem lesz játszani.
Már főleg csak abból áll a játék hogy el trollkodom vele pár csatát.
Most is első csatára olyan szép lövést adott be.Pálya másik oldaláról kiszedtem vele t71-et miközben teljes sebességgel robogott.
Igazából én sem hittem hogy eltalálom.
Egy lövést elbasztam mert rámentem lépcsőre és megdobta a tankot,de már megnyomtam a lövést.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.10. 16:34:03 -
Lokker #388579 12 -
Plata #388578 De mikortól lesz a küldi?Nekem nincs semmi küldi hozzá még. -
tutyimutyi2 #388577 Szerintem az utolsó 1-2 napra eljut már majd a küldetés oda hogy 10-es tankkal kell művelődni. -
Angelus1991ster #388576 Persze, hogy korrekt. Sima játszásért adnak egy szintjén és típusában középkategóriás jó kis tankot. Örülök a tanknak :)
És még a lőszer kapacitása is rendben van :)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.10. 15:47:43 -
A lövegpajzsa az kemény, a többi karton, de a gyors, pontos lövege mellett med tanként semmi szüksége a páncélzatra, amcsi tankként a látótávjával sem lesz gond, szvsz teljesen korrekt, az egyetlen hibája a gyengusz menetdinamika, de az sem akkora vész. -
Kotomicuki #388574 Csak két tokent lehet becserélni 600 arany/db-ja értékben, vagy mind a 15-öt? 
2 acc-al vmi jobbra összelapátolni a pénzt...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.03.10. 15:42:25 -
Angelus1991ster #388573 Jaja élve égnének el a legközelebbi kazánházban. XD
T25 pilot olyan támogató med lesz mint az STA-1, nem lehet majd a páncélzatára hagyatkozni. -
Rohadt WG pofátlanul adnak egy használható prémtankot pedig profitmaximalizálniuk kellene... -
Angelus1991ster #388571 Lecsupaszított T26E4 Super Pershing :D -
A Pilótás missziót érdemes végigcsinálni, a tank nem is rossz, jobb lövege van a pershingnél, a tornya nem olyan kemény és nem olyan dinamikus mint a Patton Kr, a másik hogy ez a nyereménytank kivételesen becserélhető lesz más prémre... -
Mondjuk, ha ilyen mission-ök lesznek végig akkor simán meg lesz :D Arról nem is beszélve, hogy csak 13-at kell megcsinálni belőle tehát, ha valamiért nem megy 2 db passz lehetőség van :D -
Angelus1991ster #388568 Akkor azt a missziót ki is hagyom.
T25 Pilóta ha meglesz akkor 3. amerikai közepes prémium tankom lesz :D és a megvalósuló triumvirátus része lesz, az SP és T95E2 mellett :D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.10. 14:46:48 -
R3nton #388567 csinálj pool medált xd xd -
Angelus1991ster #388566 Abban kell reménykedni, hogy a napi misszió nehézsége lesz hasonló. Pl 2. nap már sebezz t4-es vagy afeletti tankkal egy nap alatt kb. 10-15 ezret. -
R3nton #388565 nem hinném. Valóban a Togos volt hasonló, és ott se változott a küldi, de aztán ki tudja... -
ez csak az első napi misszió,gondolom a többi más lesz -
R3nton #388563 Szerintem végig ez lesz -
R3nton #388562 Hát a nemzetesnél jobb, de itt is oda kell ülni minden nap kb. De ez nem olyan vészes. Mondjuk sztem az lenne a legjobb, ha IM küldik lennének prém tankokért. Egy T8 prémhez kb olyan küldik lennének megfelelőek, mint a T28 concepthez, vagy max kicsit nehezebbek. -
Angelus1991ster #388561 AZ az érdekes. Csak így odadobnak egy t8-as prémium tankot?
Ha tényleg ilyen könnyű akkor elgondolkozom azon, hogy kis accon is megcsináljam.
De ezt a napi 5 wint ahogy olvasom, csak első napra érti. Lehet még csavar.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.10. 14:36:50 -
Napi 5 win kell 15 napon át? Ilyen könnyű lenne? -
Angelus1991ster #388559 T-25 Pilot 1 maraton:
http://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/t25-pilot-marathon-2017/
Togtóber nehezebb volt :D -
Ne is mond,agyvérzés kerülget engemet is a peccs óta,random csinálja.Modok nélkül 
Valamikor 2 napig semmi,majd utána minden 2. csata közepén kilép,akkor amikor éppen megyek valamelyik irányba.Mire visszalép,addigra felborulva,kilöve megfulladva találom magamat
-
Sir Charles #388557 Ma reggel nekem pont a csatába belépés előtti pillanatban úgy lefagyott az egész gépen, hogy csak resetelni tudtam, de az is harmadjára sikerült csak. Utána ment minden mintha mise történt volna. Nemtom mi volt, sose szokott ilyet. -
Angelus1991ster #388556 Ó de még hányszor :D De az elmúlt hónap óta ritkán csinál ilyet.
Nálam mostanában ez van: pár mp-ig behal az egész, aztán rendben folytatódik. Azt hittem szerver kliens probléma, de replay-ek lejátszása közben is szarakszik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.10. 13:41:17 -
McLarenpowa #388555 Tapasztalt már valaki olyat, hogy meccs közben egyszer csak bezáródik a kliens, visszakerülök az asztalra, majd egyből újra is indul és a login/pass képernyőnél találom magam. Ha így indítok egy meccset akkor nem működik a chat ablak. Ha ezután bezárom a játékot és én indítom el manuálisan akkor megy szépen tovább, és működik minden. Amit észrevettem, hogy az ilyen restartok után a játék nem Dx11 módban, hanem Dx9-ben indul el, ezt kijelzi nekem az MSI Afterburner OSD. Pár patch óta ilyen a játék, előtte sosem volt ilyen gondom. Nem melegszik túl semmi sem, más játékokban nincs semmi hiba.
Ötlet? -
+200 meccs után vele (2300 avg. dmg.) azt tudom mondani, hogy az IS-3 sokkal jobb. Ezt is csak azért vettem mert kellett egy prémium heavy, ami a jelenlegi metában megállja a helyét. -

yossarianHUN
Én is olvasgatom a fórumokat, akinek van és tárgyilagos pont hogy nem Op-zza, mivel nem minden a páncélzat, pláne ha a többi mutatója olyan amilyen (lásd Shermann megjegyzését feljebb), egyébként is tier 9-10 ben azt a páncélt a hajára kenheti ... -
Nagyon szép és jó amit mondassz, csak az a vicc hogy tier 8 ban prémlőszer nélkül kb. a lövések fele lepattanó, van e25 öm és tudom mit ér az a 150-es átütés tier 8 ban...
Kotomicuki
Aki ment már stock Phanterrel fejlesztett torony, löveg nélkül az el tudja képzelni milyen az M10, igaz nemrég kapot buffot de attól még az ajánlott kategóriától messze van, elismerem ezzel a buffal talán kikerül a minden idők legszarabb tier 7-8 prémtank kategóriájából.
-
Kotomicuki #388551 Most azért már fel-fel tűnik, mert a T6-osok szintjét megüti és HP-ből lenyomja őket.
A T7-es közepesekkel összevetve, hiába van DPM-je, ha szemből már a jobban páncélozott T7-esek ellen sem tud semmit sem csinálni és mivel a LE/tömeg aránya neki a legrosszabb, dobos/hegyes pályán a Pz.V/M10 tud legkevésbé a többi oldalába kerülni, vagy jobb pozíciót korábban elérni.
Arra "jó", mint eddig: a kisebb T5-6-okat pofozni, camp-bokorból TD-zni - már, ha vki spot-tol neki, mer' a legvaksibb T7-esek közt leledzik, ami az önálló flank-elést már önmagában megnehezíti - , ha vmi zsengébb tűnik föl...
Most sem tartanám megvételre érdemes járműnek, mert nagyon messze van a saját szintjétől (ellenben pl. a Cromwell B-vel) - bár, aki az állandó és fölöslegesen nagy kihívásokat kedveli (T7-et ritkábban lát, mint T8-at), annak, talán!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.03.10. 08:42:21 -
Plata #388550 Az új lightok ágyúja szarabb is lesz.
Közelharcra jó lesz de állítólag sniperkedést el lehet felejteni light tankokkal.Távolsági célzásokra alkalmatlan lesz ha igaz.Viszont cserébe gyorsabban forog a tornyuk.