World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Srácok. hogyan lehetek újonc versenyző?? :))
Jó lenne kapni pár XP boost-ot és hát találtam ezt a jelentkezz normál versenyre dolgot...de hogy?
The Matrix has you...
Mostani WoT kezd egyre szürkébb lenni.. csak Kharkov-Pilsen urquvel- Highway trió...
Severogorsk, South Coast és Hidden Village valamiért kimaradt :) Utóbbinak erős intró zenéje volt :)
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy durva E-100 lesz belőle :D
Hamár megvan makettban is, akkor ideje lesz kifejleszteni a Császár Titánt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy t1-esnek minimum 350 hp-snak kellene lennie.
De egy 2 tier közti hp különbséget is lehetne csökkenteni, annyira, hogy az hasonló lehessen a t7 és t9 vagy t8 és t10 közti különbséggel.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.28. 16:43:17
Én szeretem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.09.28. 15:37:29
Az a pálya....... jól jelzi a wg cinikusságát a játékosok felé.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Láttam accountokat 20000-nél több csatás T18-al. Az már beteg. <#vigyor0>#vigyor0>

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.28. 13:21:20
De ezt majd úgy is látod. Jó tank a Marder, de én nem tartottam meg Tier5 alatt egy tankot sem. Ötöst is csak párat, mert kellettek a garázshelyek még úgy is, hogy jelenleg 115 helyem van.

Bérbe vehet? reklámfelület...
Mondjuk én ilyen különleges hópihe vagyok, már rég nem a saját szórakozásom miatt játszom a wottal, ha találnak más játékot ami kicsit is érdekel és ki tudom pótolni a bevételeimet akkor simán átnyergelnék :)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez jópofának tűnik amikor a neten nézel billentyűzetet szétverő, monitort földhöz vágó szösszeneteket, de a valóságban ez nagyon gáz, és ártalmas mind az elkövetőre, mind a környezetére.
A vak komondorra hivatkozó honatyánk is hasonló "betegségben" szenved. :-)
Nálunk még nem terjedt el, de ámerikában ( bár nagyon barmok néha ) erre már komolyan odafigyelnek, és mindenféle kurzusokra küldik azokat, akik az indulataikon képtelenek uralkodni.
Lehet hogy a wg azért úgy alakítja a játékot ahogy, mert le van szerződve néhány periféria gyártóval. Én is törtem már ketté billentyűzetet (mondjuk csak ilyen 999 forintos vackot). És nem egyszer történt meg hogy nehezen fogtam vissza magam attól hogy a falhoz vágjam az egeret (mondjuk az már kicsit többe került). Mivel csóró vagyok a monitorom nincs veszélyben :)
Szerintem te is elérted azt az állapotot, hogy a kezdőként végigharcolt sok ezer csata után, már gyakorlott játékosként szembesültél azzal a ténnyel, hogy a te rutinod, gyakorlatod semmit nem ér a randommal szemben. A legrutinosabb, legjobb reflexekkel játszók lövései is a fellegekbe szállnak, ha a random úgy számolja éppen. A leképzettebb rókák is elvéreznek, ha abban a csatában sok béna mellé sorsolja őket az MM.
Ez valóban egy frusztráló élmény, ha már a profik öntudatával indítod a játékot.
Ezt kell tudni mentálisan feldolgozni, és a játékban a játékot élvezni. Ha erre valaki nem képes, akkor valóban jobb, ha más játék után néz.
Mi lenne ha annyit játszhatna amennyit szeretne,nem csak havi 4-5 órát.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Addig én is kiakadtam minden szarra, figyeltem a statomat, idegesített, hogy 1 tizeddel csökken a winratem, mert volt 10 vesztes csata sorban,
stb-stb.
Most meg simán úgy játszok, hogy arra figyelek én mit csinálok, próbálok jobb játékos lenni, az adott tankból kihozni, amit lehet, nézek videókat, elemzéseket. Abban találom meg a játékélményt és az örömet, hogy ha sikerül valamit alkalmazni a látottakból és látom, hogy az tényleg működik.
Csak nevetek azon, ha 15:1-re szív a csapatom vagy saját bénaságom miatt kilőnek hamar. Mivel a csapattársakkal úgysem tudsz mit csinálni, ezért tök fölös idegeskedni miattuk.
Egyedül azon mérgelem magam, amikor a játék működése( spot rendszer, MM, RNG) miatt szaródik el valami, vagy eleve esélytelen a meccset lehozni, mert pl.: egyik oldalon van 6 tier IX-X med tank a másikon meg 2 heavy meg 4 TD.
Szóval csak azt tudom mondani, amit előttem is leírtak, hogy ha játékként fogod fel a dolgot, akkor még mindig szórakoztató a WOT, 2010 óta töretlenül. :)